Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
neke ettõl mindig helyreáll,nem tudom mi lehet a tiédnek a baja
bardocz
jah tényleg😄
huzd ki az usb dugeszt, aztan a tapot majd dugd vissza az usbt es a tapot is. eltekeri balra jobbra a kormanyt es mar jo is. ha nem akkor gep restart.
nekem is volt mar ugyanez, de szntem ez a software hulyesege. 1szer volt azota sose ,szal no para
r4f1
mintha csak én írtam volna. ugyan így vagyok vele én is, én most vesztettem el a cop rightsomat 😞, mert1 kanyarban (nem gyorshajtottam) megpördültem és egy TC tagot találtam el...
Azóta nem játszottam, de majd kérek idõpontot 1 rendõr tréningre 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Ombika
MEgtettem most meg balra all +3 fokba! Mar kiserleteztem vele sokat es jatekba hiaba jelzi ki,h kozepen van kormany is es jatek szerint is,megis felre huz!!Nem all be kozepre a kormany alapbol! Raadasul 900 fokra van allitva es utso +25 fokot hiaba forditom LFS alatt,nem erzekeli ! Azt erzi,hogy mar 900 fok vegen vagyok es hiaba tekerem kormanyt,ugy ,hogy mind kinnt es bennt jatekba is 900 fokra van allitva!! Huhh remelem ertheto voltam!!

R0zs0máK
Menj

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
menyj visza a wndows-ba(elég lehúzni)eltekered teljesen,és beáll egyenesbe magától,nekem is ez van momo,val,már rflexbõl csinálom ezt,amikor bedugom😄
Ombika
Volt e mar vkinek G25-el olyan gondja,hogya kormany kozepallastol kb +3 fokra jobbra allva all kozepen jatek szerint!!!??? Tok ideg lettem,par hetes a kormany!? Koszonom

Prézli
Ellenkezem!
A Cruise szervereknek igenis van értelme és igenis okkal vannak ott mindig 30-an! Én a Montana azelõtt Kyoto szerverekre járok gyakran és tényleg csak egy réteg számára élvezhetõek ezek a szerverek. A valós életet hivatott szimulálni és egy teljesen új szemszögbõl közelíti meg az LFS-el való játékot. Sebességkorlátok, utak, parkolók, civilek, rendõrök, trafipaxok, gyorshajtók mind megvannak itt és ha az ember csak körözgetni akar akkor sok kikapcsolódást jelentenek. Nem vagyok rá büszke de megtett út szempontjából 8. vagyok az összesítésben és 4741km-t autóztam 68 óra alatt mindezt dec 23 óta.
Ez a cruise szerver ellenesség is olyan mint ahogy pár versenyzõ lebecsüli a driftereket és fordítva. Én ajánlom a TC szervert mert ott tényleg nincs bólyalökésért, meg boxbamenésért bírság és a zsaruk sem szállnak rád ok nélkül (ha igen akkor azonnal kirúgják õket).
Természetesen énis járok driftelni, versenyezni, a kedvtõl függõen a cruise csak amolyan kikaõcsolódás egy Magyar LFS Demo Bajnokság-ban futott futam után 😄

Tomsteel
köszi, mostmár világos.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Kaszi46
nem az ott töltött idõ számít, hanem a teljesítmény. http://www.raceauthority.com/ itt elolvashatod a szabályokat...

*Posse*T.W.D*

R0zs0máK
Nem. A helyezéseid alapján kapsz pontokat és ha elegendõ pont jön össze, akkor kapod a magasabb licenszet 😊

Tomsteel
jah értem, hogy az ott töltött idõ alapján engedélyezik a többit neked.

R0zs0máK
Hát a CTRA 1-en kell kezdeni értelemszerûen 😊 Mondjuk nekem már Silver van, mégis mindig csak az 1-en vagyok 😊)

Tomsteel
ott valami liszenszet vagy mit kér...neked nem?

R0zs0máK
Menjél inkább CTRA szerverekre, én is ott vagyok, ha épp nem driftelek 😊)

Tomsteel
hát csak nem errõl kéne szólnia az egésznek. mondjuk azt a boxutcás-kidobálós dolgot nem értem miért jó.

De amirõl én beszélek az S2...az ember megvesz egy játékot, és azt látja, hogy a fél társaság ezeken a szarokon van fent (nem túlzok), mert ugye több is van ebbõl. Persze az ember egy jó verdával egyedül is elszórakozik egy pályán, de egyszerûen nem értemm mi vonza oda az embereket.

bardocz
engem demo szerver baszott fel,driftelek,elfogy a gumi,megyek be boxutcába,nagy fék,nehogy gyorsan menyjek bennt,ráfordulok egyik helyre,erre valaki belémjön 200-al és engem már dbnak is ki mert gyorsan mentem a boxba o.O léptem ki és hagytam a picsába az egészet
Tomsteel
és a sok gyökér meg jön veled szemben, de ha átmegyek a másik "sávba" már szól a "rendõrgyerek", hogy öcsi jobbra tarts...szánalom.

Tomsteel
S2-sökhöz fordulok...

mi a f*szom az értelme annak a pénzes cruise akárminek?

a csávók háromszor autózzák körbe a Földet azért, hogy mehessenek egy 1 kategóriával feljebb lévõ autóval?? és basszus annyian vannak rajta, hogy hihetetlen...az eszem megáll....és akkor nem mehetsz be a boxba mert 200 euro, ha nekimész egy bójának szintén 200...én fél órát voltam fent, de azt hittem kitépem a hajam, és ami a legnagyobb....rendõrség b*zzzzeg, hát én ekkora hülyeséget régen láttam. elszomorító. inkább lennének normális verseny szerveren. voltatok már ilyenen ?

nekem van. 10ezerer adok 1et.
<#wilting>
LOL, ez de hülye...

Tomsteel
<#alien2>

Nyilván nem hiába van agyonbüntetve.
Tomsteel
ilyet hogy lehet beírni?
hihetetlen.

Köszönöm a tanácsot bardocz.
bardocz
sztem xrt-vel próbálkozz,alap setuppal is lehet driftelni,csak picit nehezebb,kemény felfüggesztés kell hozzá,keményebb gumik,és ne legyenek bedöntve,vagys én így driftelek
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a leggyakrabban használt/legjobb drift kocsi? Mert arra már rájöttem, hogy az FZ50-es kezes bárányként viselkedik, vele szinte gyerekjáték a drift, azzal már egész jól megy. Szóval vele nem kihívás. Most az XR GT Turboval próbálom, azzal már kicsit nehezebb.
Ja, az alap setuppal próbálom, mert nem találok driftes setupokat (meg úgy általában alig lehet setupokat találni a neten - vagy csak én vagyok béna?)
R0zs0máK
Csütörtökön még volt...

Misi az ezredes
^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli
Két perce még egy ember az utcánkban osztogatta õket, de elkapkodták mint a cukrot... talán legközelebb

csá mindenki van valahol ingyenes voucher code?nem crack !<#phone>
<#idiota>

Tomsteel
gondolkodtatok már rajta, hogy mit jelent az "idõtúllépés" ?

Einstein mégis tévedett <#banplz><#banplz>

Csak egyserûen megcsúsztatja, és ellenkormányoz 😊 Nemhiszem hogy nagy drift lenne. (fõleg FZ5-el)

Néha XRT-vel többet küzdök egy szoros versenyen 😊

Naxos
nem tudja valaki mikor tér vissza közénk az lfs-database??? elég régóta szarakodnak már az átálással.

gabesz752
Jön valaki a silly project drift demo szerverre?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

r4f1
Többször is bevolt már linkelve

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

bardocz
ez rohadt jó
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

Sziasztok!
Két kérdésem lenne, íme az elsõ;
Melyik a legújab verzió, amelyhez létezik tweak? Én úgy tudom, hogy q, viszont érdekes az alábbi video: http://youtube.com/watch?v=eTQ_OyikKe0
Ezen a videón egy x verziót láthatunk tweakelve. Ha vki tudja, hogy van-e x-hez tweak, s ha igen, hol szerezhetõ be, kérem írja le nekem!
Második a következõ, ismét egy video; http://youtube.com/watch?v=kSpvlPsQlHc
Kérdezném, hogy az alábbi ugratókat, milyen módszerrel lehet betenni a pályára!
Válaszaitokat várom!

Tomsteel
Részemrõl elnézést kérek. Nem gondoltam, hogy problémát okoz, ha reagál(unk)ok egy témára.

regelni kell másikat...

bardocz
visza se jöhet másik reggel?vagy nem ip alapján történik?
Perm ban.:S

lac coo
Ez miez a halálfej smile??? 😄D Ilyet még nem láttam 😊))

Bár ha jól gondolom õ már nem ad rá választ mostanában ...😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ja igen, ezt én is akartam mondani, hogy szinte senki nincs s1 alattszerveren... 😊 én elõbb megvettem az s1-et, azzal játszottam pár hetet, aztán jött az s2... így fokozatosan pszichkailag nem volt megterhelõ annyira az anyagi része! 😄

www.smart-bus.hu