16062
-
#7124 Nem elég, hogy újreg, de még hülye is... -
#7123 Ezt a nyomit kész röhej !!!! Egyébként csá -
#7122 -
#7121 Lassan at lehetne tenni a topicot a gumiba:) -
#7120 Há mi folyik itt bazz honnan jön ez a sok gyökér? -
#7119 -
#7118 LFS x10 trainer kellene valaki meg tudná szerezni lécci irjon klöszi !!! -
#7117 egyetértek ! -
#7116 fölösleges....
Nézd meg a hszek minőségét.. 10 ből 3 arról szül hogy hogy crackel, nem veszi meg stb stb.-.. -
#7115 Beszéld meg apukáddal, hogy ha következő félévi bizid átlaga nem lesz rosszabb 3,81-nél, akkor majd kapsz egy szép zöld S2 licenszet. Ezzel együtt persze Jamba előfizetésedről is le kell mondanod. oké? -
dashed_ #7114 emailben fogjuk megirni neked igen sot kiirom neked es elviszem hazhoz..
amugy a warez meg tiltott a topicban szal mostmar rohadt unalmas telleg hogy mindig errol kell beszelni. kene mar vegre egy modi a topicba es az ilyeneket komment nelkul kapasbol torolni. -
gokuben #7113 Sziasztok lenne egyetlen egy kérdésem ha valaki tudna segíteni az majd a :[email protected] címre írjon .A kérdés a következő az LFS-hez S2-t honnan szerezhetek hogy nemkerülne pénzbe ? pls írjatok !! Me seholsetalálom -
#7112 Kultúrálltan nem tudsz beszélni? -
#7111 A sok hülye kis faszcsírácska... -
#7110 itt lfs-ről senki sem beszél...évekkel ezelőtt - ha nem is pont ebbe a topicba - javarészt az lfs-ről volt szó. az a társaság mára már szétszéledt. folyamatosan jöttek az ip-k hogy ki indított servert milyen jelszóval és folyamatosan mentek az online versenyek. mindenki írta be az idejét, setupolás megbeszélés stb...
egyszer láttam hogy valaki servert indított, kb semmi reakció sem volt rá
ha flém van akkor itt az összes kutya. mi értelme a topicnak?
hányingerem van már attól hogy akárhányszor benézek vagy azt látom hogy ez meg az milyen szánalmas gyökér, vagy a warezos kutyák ugatnak balról jobbra.
és akkor még a nobody is nekem ugat. -
#7109 Legalább addig is él a topic... -
#7108 Inkább LFS-ről kéne beszélni! Pár ilyen benyögés 50 HSZ-re eltéríti a topic-ot! -
#7107 ezek szerint beveheted. -
#7106 azért te se panaszkodhatsz... úristen -
#7105 rák a tested. -
#7104 Igen látom sry :D -
darkhmz #7103 Az a kérdés rendben van, nem is arra válaszoltam =) -
#7102 De akkor lehetett volna máshogy is feltenni a kérdést! -
#7101 Azt hiszem az a kérdés hogy milyen versio-ban játszunk kérdés nem volt baromság! Elég sokan még X versio-val játszanak demo-ban! És ez az Y-ban fellépő XRT hiánya miatt van!
Lehet ő erre a dologra volt kíváncsi hogy valaki játszik-e abban a versio-ban! -
#7100 Vagy épp infó orájuk van :) -
#7099 Úgy tűnik, a kisegítősöknek ma kezdődött a nyári szünet -
#7098 szerintem rakd ki bannerbe cracket, és mindenki megnyugodik:) -
darkhmz #7097 Hellóóó én meg took már bannolni olyanokat mint te, hála istennek -
#7096 Ön nyert, kérjük adja meg pontos címét, és a júliusi címlaplány rendőri kísérettel viszi házhoz a skoda octavia-t -
#7095 Kicsit szolidabban is el lehet küldeni a francba -
#7094 LFS 0.5A(nyádpicsája) verzión... -
#7093 hát ez hihetetlen, ez tényleg egyre jobb, mi van itt... -
#7092 Én általában dzs verzióval tolom -
#7091 Egyre jobb :D
Jobb mint a vicc.lap :) -
#7090 Ti mien LFS verzión játszotok ? -
#7089 Hellósztok took már cheatelni hála istennek -
#7088 Nagyon ügyes vagy gartulálok. Minden elismerésem a tied büszke lehetsz magadra. A segged ki tudod már törölni egyedül? Vagy arra a bejelentésre még várnunk kell? -
#7087 -
#7086 szánalom! -
#7085 barátom, nem vagy semmi komolyan!
sp2, lol, tiplizz el innen nagyon gyorsan, és ne is lássunk itt többet!
AZON FILÓZOK, HOGY LEGYEN-E AZ EGÉSZ BANNER EGY VILLOGÓ NO WAREZ FELIRAT?