95
Vanak letölthető kocsik?
-
davos80 #15 Ok, akkor majd próbálom letölteni. Ezzel gondolom azt is érted, hogy feltölteni sincs kedved...
-
#14 Mátrixon és Kolin is fent van. Egyébként nem tudom már évek óta elindítani, mert elfelejtettem milyen memóriabelállítások kellenek hozzá. A másolgatáson majd csak akkor gondolkodjunk, ha nem tudod letölteni, ugyanis annyira gyűlölöm a cdket, hogy nincs íróm se. Van többszáz giga vinyóm oszt kész :) -
davos80 #13 Hol laksz?
Mert akár el is mennék érte, persze csak ha átmásolnád...
Melyik hubon láttad?
Inkább 1 CD-s változat kéne, ha már van. -
#12 Tőlem nehezebben minthogy letöltsd dc++ ról, most kerestem rá találtam is ripet is fullt is. Tőccsed le. -
davos80 #11 Akkor eredeti gondolom.
Na, hogyan kaphatnám meg? -
#10 Megvan az összes rész :)) -
davos80 #9 ÁÁÁÁ ez kell!!!!!!!4 -
#8 Hehe :))
-
davos80 #7 Akkor léci valahogy juttasd el hozzám, ha nem gond!
Töltsd fel valahova, vagy postán, vagy valami, mert nagyon kéne!
Eredeti CD?
-
#6 Persze, hogy cd -n adták ki. Nem olyan régi szar ez... tele volt jó minőségű videóval meg zenével. Történetesen nekem meg is van -
davos80 #5 Köszi.Ezt egyáltalán CD-n adták ki? -
#4 Pedig DC-n én egyszer láttam egy gyereknél. Persze az is csak rip volt... Ha látom majd szólok. -
davos80 #3 Keresem a játékot (Need For Speed 1), ha valakinek megvan, jelezze, és valahogy el is küldhetné, gondolom csak pár mega.
Ha valakinek esetleg teljes CD-s változat lenne meg feltétlenül szóljon!
Az sem lenne rossz, ha linket adna.
Décén nem láttam.
Thank. -
Cobra11 #2 senki? -
Cobra11 #1 Hi All. Tegnap este kicsit nosztalgiázni támadt kedvem és előszedtem a kedvenc autós játékomat. Meg kell, hogy mondjam még mindig király. Nem tudja valaki, hogy lehet e letölteni hozzá kocsikat vagy pályákat? Ha igen honnan? Előre is köszönöm.