Need For Speed 1

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az újság 12. oldalán van a konkrét leírás.

Ha érdekel valakit, itt egy jó kis leírás a játékról.
NFS1

Van benne 2 új pálya: Transtropolis és Vertigo Ridge. Mind a kettõ nagyon jó.
Egyébként mivel több az SE, mint a sima? Mert nekem csak az van meg. Van benne új kocsi? Az új pályák milyenek? Körpályák, vagy hosszú szakaszosak?

Nem csoda. Jó játék nagyon.:-)

Web mester
Ez csoda hogy itt ilyen sürün dumálnak!

Ez a kép az Autumn Valley pályárol: http://www.nfscheats.com/media/tnfsse/large4.jpg Több is van itt: http://www.nfscheats.com/index.php?section=tnfsse&page=media
zolo
Valaki betudna szúrni egy képet az nfs1-bõl???Soha nem ismertem ezt a gamet.Nekem csak a 2 van meg.

http://flickr.com/photos/zolika90/

3P
Köszi. Ki fogom próbálni. Remélem NFSSE alatt is megy, ha lesz tapasztalat leírom. Ja igen nekem is a régi DOS-os van.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Akkor neked dosos nfsse-d van? Tudnál küldeni egy exét? Hátha azzal elindul. Ha már megy, akkor majd a hang fog foglalkoztatni, de amig kéri a cd-t a tuti krackelt változat, ami még a 98-on elindult addig emiatt nem tudok elaludni.
Dosboxot hanyagolni, mert ott csak 320-ban fut normálisan, az meg nagyon gáz.
Xp-n simán megy 640-ben.
A trükk: Mivel nekem a fullos az install résznél hibaüzenettel elszáll xp alatt, le kellett szedni egy crackelt nfs-t. Ez kitömörítve olyan 85 mega volt. Aztán fogtam a cd-t, és az összes file-t bemásoltam a crackelt nfs könyvtárba, minden file-t felülírtam. Így megy úgy, hogy a cd sem kell neki. Az összes videót is lejátssza.
De így nem volt hangja. Hang nélkül pedig semmit sem ér.
A hanghoz kell a VDMSound nevû hangemuláló programocska. Ez olyan 1 mega. Aztán ha letöltötted, installálás után újra kell indítani a gépet. Utána csinálsz egy RUNSB16.bat file-t, amibe beírod, hogy "tnfs SB16", majd elmented. Aztán a VDMSound konfigurációs beállításainál (*.ini file) kell szöszmötölni, hogy irq, dma, meg hangkártyatípus-beállítás, de nem nehéz, mert a paraméterek mellett ott van rögtön a magyarázó szöveg.
Ha esetleg sb16-tal nem megy, ennek a mintájára csinálsz egy sbpro.bat file-t.
Ha megvan a hangkártya irq meg dma-ja, akkor még a VDMSound.bat file-ban is a "set blaster" sort át kell írni a megfelelõ paraméterre.
Utána rányomsz a runsb16.bat-ra jobb gombbal, és "run with vdmsoun" opciót nyomod. Nekem így megy, bár én csináltam hozzá egy parancsikont.
Ha a hang darabol, akkor a konfigurációs file-ban át kell írni a " " opcióban az 5-15-öt 5-5-re.
Kicsit bonyolultnak hangzik, de nem az. Csak azért ment rá a fél napom, mert a hang darabolt, és erre volt nehéz rájönni, hogy mi okozza.
Ja, és ezek a sima NFS-nél vannak. Az SE-nél is gondolom, hogy hasonló a helyzet, bár nem tudom, hogy Akey-nak a crackelés után miért kér cd-t...

Az rendben van, hogy Dosbox meg minden, de én a windowsos SE futtatására lennék kiváncsi, amiben van Transtropolis meg egy másik + pálya is. Na azt írja meg valaki. A hang mellékes. Indítás után kidob és kéri a CD-t ez a probléma, pedig crackelt.
Muki100
Dosboxon van zene, de a "jó" grafika miatt tanácsosabb levenni mert különben elég szarul megy ( kivéve ha a 320x240 felbontást akarod élvezni 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

3P
Leírnád, hogy hogy lett hangja?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Én pont most akartam nosztalgiázni, ezért feltettem magamnak az elsõ részt. Még 10 éve szereztem meg a full cd-st. Szerintem ez a program a valaha volt legnagyobb, legszínvonalasabb program, amit Dos-ra írtak. Annak idején annyira beleéltem magam, hogy a kanyarokban én is dõltem, majd leestem a székrõl...
Egy kis trükközés, és megy xp alatt is. Persze jó szokás szerint eleinte nem volt hangja, de már azt is megoldottam, csak a fél napom ment rá, de megérte. Mekkora játék még mindig! A menürendszere csodaszép még mai szemmel nézve is. Zenéje atom, dögös metal muzsika, rohadt jó videók a kocsikról, egyedül a pályák pixelesek, de annyira nem gáz, akkoriban etalon volt. És itt végre van valami köze az autókhoz az irányításnak. Szalagkorlátkanyarodás effektust el lehet felejteni. Ha nekimész 200-zal, össze-vissza borulsz. Magyarán minél pontosabban kell vezetni a kocsit, mert különben lehagynak. És van belsõ mûszerfal nézet! Kedvencem a Dodge Viper! Annyira vagányul néz ki. Meg van egy jó kis sugárhajtású kocsi, a Warrior, az több, mint 270 mérföldre képes. Állat vele menni!:-)
Az összes Need for Speed közül ez az egyik kedvencem. Ha rangsorolni kéne, a dobogón lenne, az biztos.
Na, ennyi elég is a nosztalgiából.

Az mûködik valahogy? Ha nem, itt a Windowsos verzió gyökérkönyvtárának tartalma: http://members.chello.hu/akey85/tnfsse.rar. Ha sikerül bekurbliznod vhogy, akkor megosztanád velem, hogyan tetted? Állandóan CD-t kér.
[HUN]FaTaL
nemtudom. fel tudnád tölteni valahova a windowsos exét? sajna nekem csak dosos van😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Tud valaki a Need For Speed SE-vel XP-n játszani? A cd-t kéri, pedig 98 kompatibilitást haszálok, ahogy írva vagyon. A DXDIAG-ban a direct drawot és 3d-t kikapcsoltam és így se. A DX9-et kéne letörölnöm? Aki tudja a válszt azt kérem, hogy segítsen. Ui: Már nagyon unom a Most Wantedot😄
Gregorius
Szerintem is ez a legjobb NFS a sorozatból.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ha valaki erre jár annak itt a cím: abandonware.the-frenchkiss.biz
NA! Valaki, jutassa már el hozzám!
Nem találtam sehol, a DC-n se.

Tölts fel!

Carlos
Nekem megvan a fullcd. valahol...

Þór vígi þessi rúnar

Igen! Követeljük, hogy valaki töltse fel, az SE vagy a sima verziót!(Tárhelyet tudok)

[HUN]FaTaL
Nekem az SE verzió kéne isoban. Valaki fel tudná tölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Teljes CD? Fel tudnás tölteni? El tudnád küldeni?

Cobra.
Nekem is megvan, egyszer próbáltam még win98 alól indítani, de nem ment 😞
Pedig ez a legjobb NFS, ami idáig készült. Itt még nem arcade szörnyûség volt a játék, hanem tényleg majdnem úgy viselkedett az autó, mint a valóságban ÉS mûködött a mûszerfalon a kilóméteróra és a fordsz.mérõ! A mostani NFS-ekben meg már belsõ nézet sincs 😞

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Neked biztos megvan, ide vele!

Hát eddig csak 1 demót találtam, de majd még keresem.

Törölt felhasználó
No, azt pláne nincs 😊 Feltölteném egyébként, de mivel fentvan így nincs értelme. Meg lesz az hidd el.
Ok, akkor majd próbálom letölteni. Ezzel gondolom azt is érted, hogy feltölteni sincs kedved...

Törölt felhasználó
Mátrixon és Kolin is fent van. Egyébként nem tudom már évek óta elindítani, mert elfelejtettem milyen memóriabelállítások kellenek hozzá. A másolgatáson majd csak akkor gondolkodjunk, ha nem tudod letölteni, ugyanis annyira gyûlölöm a cdket, hogy nincs íróm se. Van többszáz giga vinyóm oszt kész 😊
Hol laksz?
Mert akár el is mennék érte, persze csak ha átmásolnád...
Melyik hubon láttad?
Inkább 1 CD-s változat kéne, ha már van.

Törölt felhasználó
Tõlem nehezebben minthogy letöltsd dc++ ról, most kerestem rá találtam is ripet is fullt is. Tõccsed le.
Akkor eredeti gondolom.
Na, hogyan kaphatnám meg?

Törölt felhasználó
Megvan az összes rész 😊)
ÁÁÁÁ ez kell!!!!!!!4

Törölt felhasználó
Hehe 😊)

Akkor léci valahogy juttasd el hozzám, ha nem gond!
Töltsd fel valahova, vagy postán, vagy valami, mert nagyon kéne!
Eredeti CD?

Törölt felhasználó
Persze, hogy cd -n adták ki. Nem olyan régi szar ez... tele volt jó minõségû videóval meg zenével. Történetesen nekem meg is van
Köszi.Ezt egyáltalán CD-n adták ki?

Lacc
Pedig DC-n én egyszer láttam egy gyereknél. Persze az is csak rip volt... Ha látom majd szólok.
Keresem a játékot (Need For Speed 1), ha valakinek megvan, jelezze, és valahogy el is küldhetné, gondolom csak pár mega.
Ha valakinek esetleg teljes CD-s változat lenne meg feltétlenül szóljon!
Az sem lenne rossz, ha linket adna.
Décén nem láttam.
Thank.

senki?
Hi All. Tegnap este kicsit nosztalgiázni támadt kedvem és elõszedtem a kedvenc autós játékomat. Meg kell, hogy mondjam még mindig király. Nem tudja valaki, hogy lehet e letölteni hozzá kocsikat vagy pályákat? Ha igen honnan? Elõre is köszönöm.
← ElőzőOldal 2 / 2