Need For Speed 1

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
mivel 5ért még nem jelentkezett senki, egy 10esért talán segíthetek.. ;-)

"Nulla tenaci invia est via"

Lambo fan
adok 5 ezret annak, aki odaadja nekem az NFS 1 SE olyan változatát, ami minden gond nélkül fut XP-én mindenféle DosBox meg VirtualPC meg stb nélkül is 😄
Állítólag van ilyen újrafordított verzó.
Privátban vagy ide várom a jelentkezõket 😊
Üdv

Lambo fan
sziasztok
valakinek nincs meg az NFS 1 SE olyan változata ami minden gond nélkül fut XP alatt is?
Van egy NFS 1 SE-m egy iso fájlban de annak valami baja van, mert mikor elindul, egy hálózat konfig ablak jön be ahonnan csak kilépni lehet vagy pedig hálozati játékokat keresni de hát az NFS 1 SE-nél már vagy 10 éve nincs háló játék 😄
fizetnék is érte
köszi
Üdv
Ádám.

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

belapeter
nem ismerem ezt a játékot küldjetek valami képet róla

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

k9duli
THX

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

király! Köszi!

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

[HUN]FaTaL
köszi

http://goo.gl/gd6Zi5

Akit esetleg érdekel a special edition full iso, az nézzen fel az elitware-ra. És itt egy fájl, amit ha telepítés és játék futtatás alatt elindítjátok (nem kell bezárni), akkor tudtok xp alatt is játszani minden gond nélkül, tökéletes sebességgel és hanggal. xp
Nem sikerült megoldanom a problémát. Helyette a PSX-es változattal nyomulok, ami tökéletesen megy PC-n. Letölthetõ a www.emuparadise.com-ról.
Akey, sikerült megoldjad a problémát? Szívesen mondanék valami megoldást, de sajna nekem nincs meg az SE.

Na szóval megy a sima NFS meg az SE is, de utóbbi hajlamos nagyon belassulni verseny közben. Van valami megoldás rá?
A CTRl-lal meg fut.

Na, letöltöttem, hogy megnézzem. Az ALT-tal ugrik.

most néztem, se elõre se hátra... <#sir>

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

nekem nem ment, mindennel próbáltam

Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256

Úgy rémlik régrõl, hogy a space-szel ugrik.

A 35-ös hozzászólásban leírtam, hogy mit kell csinálni, hogy legyen hangja.

OFF
innen leszedtem a mario-t <#smile>. De az istenért sem tom h mivel kell ugrani. Vki megmondaná???
OFF vége.

[HUN]FaTaL
hát a windowsos sehogy se indul el, dososra meg nem tudok hangot varázsolni az istennek se😞 dosboxxal megy vagy 2 fps-sel

[HUN]FaTaL
köszi

Installálni nem is engedi Xp alól, mert hibákat ír ki. Vagy szerezz be egy másik crackelt verziót, vagy esetleg az 58-as hozzászólást kukkantsd meg.
Az általam letöltött crackelt verzió (85 mega) minden gond nélkül elindul, és miután a cd-s verzióm tartalmát bemásoltam ebbe a crackelt nfs könyvtárba, még a videókat is lejátssza, és cd-t sem kér.
Én innen töltöttem le az nfst, ez mûködik.
NFS

[HUN]FaTaL
ez nem legegyszerûbb ez oriási baromság😄

hát én szerintem veszek egy P1es gépet pár ezer pénzért, és azon menni fognak ezek a régi játékok. aztán mindig csak a monitort kell átdugni. ez a legegyszerübb

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

[HUN]FaTaL
nem tudom installálni az ISO változatot, a RIPnél pedig semmit nem csinál indításkor, csak ottmarad az exe a feladatkezelõben, vagy ha kompatibilitást állítok akkor valamire panaszkodik😞 help me plz, hogyan tudnám mûködésre bírni XP alatt?

oké. köszi

Ez érdekes. Xp alatt meg pont fordítva volt: installálni nem volt hajlandó, de kis trükközés után sikerült felmásolni, és teljesen jól megy.
A dosbox viszont felejtõs az nfs1-re, mert 640-ban iszonyú lassú, ott csak 320-ban megy jól, de úgy meg semmit sem látsz a pixelhegyektõl.
Esetleg nézz utána más fórumokon, hátha valakinek ment win2000 alól.

win2000 van, de csak felinstalálodik aztán meg sem mukkan

😄 mi már szállitottunk ugy játékot mikor elromlott a cdrom 😄

Mármint nem xp-d van? Akkor meg mégsimábban el kéne induljon. Vagy netán Linuxod van? :-)

I.C.ram
Nem bazz... 100 db 1.44-es floppyn 😛
lehet hogy felteszem az xpt hamarosan. köszi a dosbox ötletet azt is kipróbálom majd.

Pedig megy a legelsõ xp alatt is. Én pl. a 3ghz-es p4-emen vígan futtatom.:-)
Az imperium galactica 1 nem tudom, hogy megy-e xp alatt, de ha nem menne, akkor próbáld ki a dosbox-ot.

Te jó ég! van még aki az elsõ résszel foglalkozik? tök király. én imádtam az nfs1et. nagyon sokat nyomtam vele. aztán jöttek a többiek és azt mondtam hogy de szarok. mindet kipróbáltam de igazán egyik sem jött be az undergroundokig. addig nem is nfs-eztem. Az egy volt a legjobb, kár hogy már nem megy a gépemen. ugyan igy vagyok az imperium galactica 1 el is. az is páratlan játék. még ma is nyomnám vele ha menne.

[HUN]FaTaL
nincs benne acura nsx sem és lamborghini diablo sem, se a ferrari😊, a pályaszakaszoknak pedig aztán abszolút semmi közük az nfs1hez, max a city nevû pályához😄

Nekem még nincs meg a most wanted, talán majd a hétvégén... De majd megfigyelem ezeket a dolgokat.:-)

Ugye nektek is feltünt néhány hasonlóság az eddigi NFS-ek és a Most Wanted között. Például pályaszakaszok és az NFS 1 teljes gépparkja benne van.Kivéve sajna a Ferrarit😞
Akkor a Burnt Sienna sivatagos-aranybányás karikája. Új autó nincs benne. Egyébként sikerûlt elindítanom. Az NFS.exe-nek valamelyik meghajtó gyökérkönyvtárában kell lennie, vele együtt az összes fájlnak és könyvtárnak. Nem túl elegáns, de így azt hiszi a játék, hogy cd-rõl fut. Bármely más esetben a korongért könyörög. Ezek után 98-as kompatibilitást állítsunk be, majd a START/FUTTATÁS/DXDIAG programban a hangok hardveres gyorsítását kapcsoljuk ki. Ezek után lesz zene is meg hang is és Need For Speed ezerrel!!!
A Vertigo Ridge nevû pálya a sima változatban is benne volt.
Új kocsi nincs egyébként az SE-ben?

Az nem SE. Csak annak mondják. Azért indul el Xp-n. Az SE sehogy se menne DX9.1-el.
[HUN]FaTaL
bithumenen fent van a need for speed classics packban

ALIENwoods
OFF:Engen a Street Legal sorozat emlékleztet a Street Rod 1-2-re😮N

Igaz nekem az elsõ az NFS 2 volt, anno 6-kos koromban de már akkor lenyûgõzött 😊,
Az NFS 1-s korszakalkotó volt, legalább annyira mint a DOOM 1 az FPS-k közt.
az SE verziónak van valami elérhetõ változata?

Az az igazság, hogy nekem az undergroundok is bejöttek, valahogy a hangulatuk nagyon jó, engem egy modern Street Rodra emlékeztetnek (fõleg a 2.). Az irányítás olyan, amilyen, meg sem közelíti az elsõt, de attól még jól el lehet velük szórakozni. Viszont sosem felejtem el, mennyire új és egyedi volt 10 éve az elsõ.

gordonmail
Csaba: tökéletesen igazad van! DE ÉN SAJNOS CSAK A 2vel kezdtem el 3-os koromba gamelni, annyira sajnálom, de mostmár nyomom külön géppel (nemmegy 2800as gépen...)Állati fasza a 3,5!!! Az UnderGroundban csak a zenék tetszettek 😊 a Most Wanted meg.....nagyon gyors nekem....hatalmas probléma, hogy teljesen más a stílus az UnderGroundtól kezdve...........:''''''''(

(O_o)

Tényleg, valaki szokott szórakozni az idõméréssel? Én igen. Ideírom a mostanában ment legjobb idõmet a City pályán: 7:13.4
Sokáig tartott, míg elértem, kíváncsi vagyok rá, hogy valaki túlszárnyalta-e.

Az összes NFS nagyon király!
Viszont ez az elsõ rész akkora fejlõdést hozott az autóversenyes játékokba, amire eddig nem volt példa. Azelõtt ilyen zseniálisan megírt autóverseny nem volt. Hosszú évekig ez volt az etalon. A kocsik irányítása itt volt a legjobb, max. a Porschés (NFS 5) volt, amelyik ugyanolyan jól sikerült. Itt érzed, hogy kocsiban ülsz, nem pedig egy konzervdobozban...
Aki lemaradt róla, az bánhatja. Mellesleg 10 év utána is rohadt jól lehet vele szórakozni. A grafika ugyan megkopott, de ezen kívül más negatívum nincs.
Aki a most wantedet tartja a legjobbnak, annak üzenem, hogy ugyan próbáljon meg végigmenni az elsõ részben egy pályán. Garantáltan nem fog menni borulás nélkül. Itt ugyanis a vezetõi tudás számít, kicentizni a kanyart. Mint igazából...

3P
Nem akarlak megbántani, de lépkedj vissza az NFS:MW topic-ba! Kár itt flame-lned!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

[HUN]FaTaL
nagy nfsmester lehetsz ha nem ismered az elsõ részt se😊

[HUN]FaTaL
nagy nfsmester lehetsz ha nem ismered az elsõ részt se😊

Web mester
Hülyék vagytok?!A Most Wanted a király!!!

Oldal 1 / 2Következő →