95
Vanak letölthető kocsik?
-
#95 mivel 5ért még nem jelentkezett senki, egy 10esért talán segíthetek.. ;-) -
Lambo fan #94 adok 5 ezret annak, aki odaadja nekem az NFS 1 SE olyan változatát, ami minden gond nélkül fut XP-én mindenféle DosBox meg VirtualPC meg stb nélkül is :D
Állítólag van ilyen újrafordított verzó.
Privátban vagy ide várom a jelentkezőket :)
Üdv -
Lambo fan #93 sziasztok
valakinek nincs meg az NFS 1 SE olyan változata ami minden gond nélkül fut XP alatt is?
Van egy NFS 1 SE-m egy iso fájlban de annak valami baja van, mert mikor elindul, egy hálózat konfig ablak jön be ahonnan csak kilépni lehet vagy pedig hálozati játékokat keresni de hát az NFS 1 SE-nél már vagy 10 éve nincs háló játék :D
fizetnék is érte
köszi
Üdv
Ádám. -
#92 #39 -
#91 nem ismerem ezt a játékot küldjetek valami képet róla -
#90 THX -
Toroco #89 király! Köszi! -
#88 köszi -
benjoe #87 Akit esetleg érdekel a special edition full iso, az nézzen fel az elitware-ra. És itt egy fájl, amit ha telepítés és játék futtatás alatt elindítjátok (nem kell bezárni), akkor tudtok xp alatt is játszani minden gond nélkül, tökéletes sebességgel és hanggal. xp -
Akey #86 Nem sikerült megoldanom a problémát. Helyette a PSX-es változattal nyomulok, ami tökéletesen megy PC-n. Letölthető a www.emuparadise.com-ról. -
Csaba #85 Akey, sikerült megoldjad a problémát? Szívesen mondanék valami megoldást, de sajna nekem nincs meg az SE. -
Akey #84 Na szóval megy a sima NFS meg az SE is, de utóbbi hajlamos nagyon belassulni verseny közben. Van valami megoldás rá? -
Csaba #83 A CTRl-lal meg fut. -
Csaba #82 Na, letöltöttem, hogy megnézzem. Az ALT-tal ugrik. -
NOS16 #81 most néztem, se előre se hátra... -
NOS16 #80 nekem nem ment, mindennel próbáltam -
Csaba #79 Úgy rémlik régről, hogy a space-szel ugrik. -
Csaba #78 A 35-ös hozzászólásban leírtam, hogy mit kell csinálni, hogy legyen hangja. -
NOS16 #77 OFF
innen leszedtem a mario-t . De az istenért sem tom h mivel kell ugrani. Vki megmondaná???
OFF vége. -
#76 hát a windowsos sehogy se indul el, dososra meg nem tudok hangot varázsolni az istennek se:( dosboxxal megy vagy 2 fps-sel -
#75 köszi -
Csaba #74 Installálni nem is engedi Xp alól, mert hibákat ír ki. Vagy szerezz be egy másik crackelt verziót, vagy esetleg az 58-as hozzászólást kukkantsd meg.
Az általam letöltött crackelt verzió (85 mega) minden gond nélkül elindul, és miután a cd-s verzióm tartalmát bemásoltam ebbe a crackelt nfs könyvtárba, még a videókat is lejátssza, és cd-t sem kér.
Én innen töltöttem le az nfst, ez működik.
NFS -
#73 ez nem legegyszerűbb ez oriási baromság:D -
Toroco #72 hát én szerintem veszek egy P1es gépet pár ezer pénzért, és azon menni fognak ezek a régi játékok. aztán mindig csak a monitort kell átdugni. ez a legegyszerübb -
#71 nem tudom installálni az ISO változatot, a RIPnél pedig semmit nem csinál indításkor, csak ottmarad az exe a feladatkezelőben, vagy ha kompatibilitást állítok akkor valamire panaszkodik:( help me plz, hogyan tudnám működésre bírni XP alatt? -
Toroco #70 oké. köszi -
Csaba #69 Ez érdekes. Xp alatt meg pont fordítva volt: installálni nem volt hajlandó, de kis trükközés után sikerült felmásolni, és teljesen jól megy.
A dosbox viszont felejtős az nfs1-re, mert 640-ban iszonyú lassú, ott csak 320-ban megy jól, de úgy meg semmit sem látsz a pixelhegyektől.
Esetleg nézz utána más fórumokon, hátha valakinek ment win2000 alól.
-
Toroco #68 win2000 van, de csak felinstalálodik aztán meg sem mukkan -
Toroco #67 :D mi már szállitottunk ugy játékot mikor elromlott a cdrom :D -
Csaba #66 Mármint nem xp-d van? Akkor meg mégsimábban el kéne induljon. Vagy netán Linuxod van? :-) -
#65 Nem bazz... 100 db 1.44-es floppyn :P -
Toroco #64 lehet hogy felteszem az xpt hamarosan. köszi a dosbox ötletet azt is kipróbálom majd. -
Csaba #63 Pedig megy a legelső xp alatt is. Én pl. a 3ghz-es p4-emen vígan futtatom.:-)
Az imperium galactica 1 nem tudom, hogy megy-e xp alatt, de ha nem menne, akkor próbáld ki a dosbox-ot. -
Toroco #62 Te jó ég! van még aki az első résszel foglalkozik? tök király. én imádtam az nfs1et. nagyon sokat nyomtam vele. aztán jöttek a többiek és azt mondtam hogy de szarok. mindet kipróbáltam de igazán egyik sem jött be az undergroundokig. addig nem is nfs-eztem. Az egy volt a legjobb, kár hogy már nem megy a gépemen. ugyan igy vagyok az imperium galactica 1 el is. az is páratlan játék. még ma is nyomnám vele ha menne. -
#61 nincs benne acura nsx sem és lamborghini diablo sem, se a ferrari:), a pályaszakaszoknak pedig aztán abszolút semmi közük az nfs1hez, max a city nevű pályához:D -
Csaba #60 Nekem még nincs meg a most wanted, talán majd a hétvégén... De majd megfigyelem ezeket a dolgokat.:-)
-
Akey #59 Ugye nektek is feltünt néhány hasonlóság az eddigi NFS-ek és a Most Wanted között. Például pályaszakaszok és az NFS 1 teljes gépparkja benne van.Kivéve sajna a Ferrarit:( -
Akey #58 Akkor a Burnt Sienna sivatagos-aranybányás karikája. Új autó nincs benne. Egyébként sikerűlt elindítanom. Az NFS.exe-nek valamelyik meghajtó gyökérkönyvtárában kell lennie, vele együtt az összes fájlnak és könyvtárnak. Nem túl elegáns, de így azt hiszi a játék, hogy cd-ről fut. Bármely más esetben a korongért könyörög. Ezek után 98-as kompatibilitást állítsunk be, majd a START/FUTTATÁS/DXDIAG programban a hangok hardveres gyorsítását kapcsoljuk ki. Ezek után lesz zene is meg hang is és Need For Speed ezerrel!!! -
Csaba #57 A Vertigo Ridge nevű pálya a sima változatban is benne volt.
Új kocsi nincs egyébként az SE-ben? -
Akey #56 Az nem SE. Csak annak mondják. Azért indul el Xp-n. Az SE sehogy se menne DX9.1-el.