Need For Speed 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Állítólag van ilyen újrafordított verzó.
Privátban vagy ide várom a jelentkezõket 😊
Üdv
valakinek nincs meg az NFS 1 SE olyan változata ami minden gond nélkül fut XP alatt is?
Van egy NFS 1 SE-m egy iso fájlban de annak valami baja van, mert mikor elindul, egy hálózat konfig ablak jön be ahonnan csak kilépni lehet vagy pedig hálozati játékokat keresni de hát az NFS 1 SE-nél már vagy 10 éve nincs háló játék 😄
fizetnék is érte
köszi
Üdv
Ádám.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256
Asus P5LD2 LGA775|Intel P4-E 630 S775 3000MHz/800MHz 2048 Prescott|2x512Mb PC3200/400MHz Corsair|VGA Asus PCIE EN6600GT/HTD/256
innen leszedtem a mario-t <#smile>#smile>. De az istenért sem tom h mivel kell ugrani. Vki megmondaná???
OFF vége.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az általam letöltött crackelt verzió (85 mega) minden gond nélkül elindul, és miután a cd-s verzióm tartalmát bemásoltam ebbe a crackelt nfs könyvtárba, még a videókat is lejátssza, és cd-t sem kér.
Én innen töltöttem le az nfst, ez mûködik.
NFS
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A dosbox viszont felejtõs az nfs1-re, mert 640-ban iszonyú lassú, ott csak 320-ban megy jól, de úgy meg semmit sem látsz a pixelhegyektõl.
Esetleg nézz utána más fórumokon, hátha valakinek ment win2000 alól.
Az imperium galactica 1 nem tudom, hogy megy-e xp alatt, de ha nem menne, akkor próbáld ki a dosbox-ot.
Új kocsi nincs egyébként az SE-ben?
Igaz nekem az elsõ az NFS 2 volt, anno 6-kos koromban de már akkor lenyûgõzött 😊,
Az NFS 1-s korszakalkotó volt, legalább annyira mint a DOOM 1 az FPS-k közt.
az SE verziónak van valami elérhetõ változata?
(O_o)
Sokáig tartott, míg elértem, kíváncsi vagyok rá, hogy valaki túlszárnyalta-e.
Viszont ez az elsõ rész akkora fejlõdést hozott az autóversenyes játékokba, amire eddig nem volt példa. Azelõtt ilyen zseniálisan megírt autóverseny nem volt. Hosszú évekig ez volt az etalon. A kocsik irányítása itt volt a legjobb, max. a Porschés (NFS 5) volt, amelyik ugyanolyan jól sikerült. Itt érzed, hogy kocsiban ülsz, nem pedig egy konzervdobozban...
Aki lemaradt róla, az bánhatja. Mellesleg 10 év utána is rohadt jól lehet vele szórakozni. A grafika ugyan megkopott, de ezen kívül más negatívum nincs.
Aki a most wantedet tartja a legjobbnak, annak üzenem, hogy ugyan próbáljon meg végigmenni az elsõ részben egy pályán. Garantáltan nem fog menni borulás nélkül. Itt ugyanis a vezetõi tudás számít, kicentizni a kanyart. Mint igazából...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...