46059
.
  • Alexease
    En ugy ertettem, hogy ha NEM jelenik meg itthon, akkor esetleg ha akar valaki, akkor lehet kuldeni valamit az Invictusnak. Nem azert mert "genyo a kiado", vagy hogy majd abbol jol megelnek.
  • Dns5000
    ehhe, hat az max 10db jatek amit az itt levok megvesznek ugysem szamit semmit. es 20$ de mivel itthon nem lehet kapni ezert vagy 5x annyit fizetsz erte de meg azsem a kiadonak megy, csak szallitasra.
  • traXion
    bocsi hogy beleszólok, de "laggzani" CSAK neten szokott egy játék!

• bfg900
    Ja persze, és ez a kiadóknak nyilván annyira tetszeni fog, hogy újabb szerződést adnak az Invictusnak. Tényleg belegondolhatnátok ilyenekbe. TFH kapnak havonta mondjuk 1.000.000 forintot a kiadótól (saccoltam valamit...). Gondoljátok, hogy pont abból az 1.000 forintból fognak megélni? Ugyan jó poénnak tűnik, hogy nem veszem meg, hanem zsebpénz küldök a fejlesztőknek, de ettől nem biztos hogy mindenki el lenne ragadtatva. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy jajj szemét, köcsög kiadó..., de mégiscsak az ő pénzükből élnek...
  • Dns5000
    szerintem is inkabb kuldjunk penzt a fejlesztoknek es warezoljuk, nehogy mar a kiado legyen a penz
  • I-NoVa
    Nem, de már mástól is hallottam, úgyhogy legyen, sajna beleköltözött a köztudatba mint hibás kifejezés.
  • bfg900
    Én vagyok eltévedve és tényleg lag-nak hívják ha egy játék szaggat offline-ban? :)
  • I-NoVa
    Hát, max kikapcsolt forgalommal fog nagyrészt elfogadhatóan futni a városban, és a kis látótáv sem hátrány. Hagyatkozz a térképre.
  • WiZZaRD
    hat ugy legyen. hasznalhato legyen, s jo legyen! amen! azert mar megneznem. wco megy de ott nins fent:)
  • Skynet
    Szép szép hogy kirakod a honlapod tetejére a naponta ismétlődő kérdésekre a választ...:)
    DEKIAZAZ ALEXEASE????:))
  • M@TriX
    ezt az ötletet én is támogatom, mondjuk a dobozokat nagyon szeretem gyűjteni (hamár egyszer megveszi az ember), de üsse kő, hátha küldenek egy tiszteletdobozt. :)
  • Alexease
    Ez jo otlet:) De tenyleg. Mivel kintrol nem veszem meg, itthon meg sajnos kicsi az eselye hogy megjelenik, kuldhetunk let az Invictusnak.
    Persze ha megjelenik, es tenyleg hasznalhato lesz, akkor mindenkeppen megveszem.
  • I-NoVa
    Jaja, ha itt megjelenik a redline, akkor elsétálok a boltba, kifizetem, hazaviszem, hurrá.
    De még korrektebb, ha mindenki lewarezolja, és küld az invictusnak egy borítékban egy ezrest, ők jobban járnak, a kiadó meg nem húz le rólad semmit.
  • [NST]Cifu
    Hát igen, az igazi mozimogulok már megtanulták, hogy bölcsebb az egész világon EGYSZERRE kihozni valamit, mint szépen elaprózva, mivel így kisebb a kisértés, hogy a netről leszedje az ember (ez volt velem pl. a Star Wars Ep2-nél és a Matrix Reloaded-nél - ellenpélda a Terminator 3: Rise Of the Machines).

Persze az AV-nek nyilván nem érné meg ilyen (világméretű) debütálás egy budget kategóriába sorolt játéknál...

Amúgy kiváncsi lennék arra, hogy az SLR:R megjelenése végülis kinek köszönhető: az AV a fejéhezkapott, hogy jujj, tényleg nem kellet volna az SL-t így kiadni, és akkor gyerünk fiúk, csináljatok egy teljesértékű játékot (kaptok rá max. fél évet), vagy az Invictus-nál állt a sarkára valaki, és vágta az AV képébe a kesztyűt, hogy adják meg a lehetőséget tisztességesen megírni a játékot...
  • M@TriX
    elősször igen, aztán ha jó és megjelenik, akkor megtisztelhetjük a fejlesztőket azzal, hogy veszünk egyet...
  • malter
    akkor ezek szerint nincs mit tenni,meg kell várni,vagy fájlcserélön nem lehet áthuzni?
  • Alexease
    Bar eleve rossz strategia a kinti megjelenes utan eldonteni, hogy Europaban megeri-e kiadni - ilyen warez-helyzet mellett:))
  • Alexease
    Annyi ertelme van, hogy az Activision Value a "polcra" keszit, ad ki jatekot. Vagyis minnel kissebb koltseg vetesbol, minnel rovidebb hatarido alatt legyartatjak, es egyszeruen kint, egy atlag ajtek aranak a feleert, kirakjak a polcokra. Mint itthon pl. a kommersz zenei CD-k (~800 HUF) a Tescoban, vagy hasonlo helyeken. Nincs reklam, weboldal, nem cikeznek rola ujsagban, nem latod weboldalhirekben, nincs demo stb. Aztan 1-2 honap mulva, egyszeruen bezuzzak, ami nem kelt el... Szinte naponta adnak ki jatekokat, minden kateoriaban.

Mivel egy europai terjeszteshez reklam kellene, demo stb. az tobbe kerulne, mint maga a jatek teljes koltsegvetese. Igy, ha esetleg olyan a jatek, aminek van eselye itt is, azzal az Activision Value Europe foglalkozik. Nagyon ritka... Az SL-t Angliaban "kitettek" polcra, de az ottani keresetekhez kepest, nagyon budge, talan vittek parat.
  • M@TriX
    mert a béna kiadónak pénz, megvárja, hogy amcsiba fogy-e, ha látja hogy veszik, akkor befektett és kiadja EUba is. Nem így van?
  • Alexease
    En a Street Legalt ugyan igy akartam behozatni ismerossel. 18$ volt a jatek, de kb. 70$ kellett volna leperkalni mindennel egyutt.:((
    Igy egyszeruen nem postaztattam, csak szoltam, ha erre jonnek, hozzak el. 40$-t buktam...

A Street Legal Racing-et, lelkifurdalas nelkul fogom letolteni.
  • malter
    ja és magyarázza már el valaki,hogy mi értelme van annak,hogy a tengerentulon kiadják a gamét,de europában csak joval késöbb,nem látom értelmét,valoszinüleg nem kell sokat vacilálni az eu verzioval,tehát nem hiszem hogy emiatt,de akkor miért??
  • malter
    rokonom kint van amcsiba,mennyibe kerülne ha megvetetném vele kint,és elpostázná?mármint a Postaköltség
  • Alexease
    En is:) De egyett lattam ami nem volt ismeros, es mar tettem is ide a linket:)
    de talan meg valaki nem latta.
  • M@TriX
    ezek marhára nem frissek. Ezt az Activision adta ki még anno...
    Pedig már kezdtem örülni.. ;)
  • antijedi
    nm :D
  • Hmuda
    ja látom. kezdek belejönni. :)
  • Hmuda
    Akkor milyen filenevet keressek? :)
  • Hmuda
    Köszi, közben rátaláltam a SG DC forumára, úgyhogy informálódtam. :)
  • antijedi
    ja és add meg hogy a publichub listát inét szegye és akor csak magyar hubokat fog a publicnál irni:
    http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
  • antijedi
    ha keresésnél nem talál probáld passive-ra állitani
  • antijedi
    http://dchun.hq.hu/
  • Hmuda
    Vki PLZ!
  • Hmuda
    Na jó, teszek mégegy próbát a DC-vel. Valaki adna egy oldalt, ahhol a magyar hubok listája és címei vannak és hogy nagyábol mik a követelmények?
  • Hmuda
    Csak nekem a DC nem müxik. Egyrészt állandóan ledob a hubokról, pedig minen kritériumnak megfelel a beállítás, másrészt meg ha fent is vagyok pár percig, semmit nem talál a keresésnél, pedig a pontos fileneveket írom be mindig.
  • Alexease
    Jott nehany friss kep:)

http://www.gamershell.com/hellzone_Racing_Street_Legal_2_Redline.shtml
  • Hmuda
    Semmit mert be se jön. Van jobb hely ahonnan le lehet szedni? Nekem mindegy, hogy RIP vagy ISO (bár iso jobb lenne.
  • Alexease
    Lehet, hogy kiirom az oldalam tetejere, jol feltunoen, a naponta tobbszor feltett kerdesekre a valaszt, Igy csak egy link a valasz. Pl.
    - Az SL-et mar nem lehet/erdemes letolteni.
    - Az SL Racing mar megjelent Amcsiban.
    - Letolteni akkor, ha valaki eszreveszi kint a polcon, hogy egyaltalan letezik.
    - Nem lesz multi.
    - Magyarorszagon nem jelenik meg. Legjobb esetben jovore.

:)))
  • Skynet
    Ki az az Alexease???
    ;))))))))
  • Hmuda
    Valaki írhatna levelet ezeknek a gyíkarcú warezcentereseknek, hogy b*sszanak valamit a szerverrel.
  • Sero
    Kár,pedig nagy poén lenne Multiba a haverokkal nyomni,gyorsulni LAN-ba.