Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
A patch mar kesz van, de meg mindig tesztelik, mi kb. a holnapi kiadasra szamitunk.
A most leadott patch is javit az FPS-en, de a durva javulast a kovetkezobe tervezzuk, mert az tobb melo, es meg nem fejeztuk be.
Szerintunk kb. ketszeresere jaivjuk ezzel a jatek sebesseget.

Udv,
Kozak Tamas
Invictus

ezt azé mer nem válaszolsz !!
(nem kel megsértõdni 😛)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hali
ezt vártam tõled! 😄DDDDD

www.napisajto.hu

hen-tes
jónapot !!
na kitamas !!!!!
patchet kérünk !!
nem adnád oda ? nem mondjuk el senkinek

Alexease
Koszi!
Az Invictus logo nincs rosz helyen? Vagy ennyire nem reklamoznak titeket, vagy ti magatokat? Azert megis Ti dolgoztatok vele mint az alat.
Amugy a patch-el mitortent? Mar egy hete az AV-nal van.
dav: Ezt én a következõ módon küszöböltem ki:
Belököm hármasba, és nyomom a nitrót mint állat és erõssen kapaszkodok a kormányba 😊)
hali
Most az a kérdés!
HOGY MIKO LÖSZ PECCS?

www.napisajto.hu

hali
tudjuk kedves Tamas! 😄

www.napisajto.hu

Blasta
Jajjmá! Aszittem a peccs!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Huha....
vajon miez.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Akkor most pontosan mi van a váltóval? Mert nálam is össze-vissza mûködik. 1-bõl 2-be nem vált automatán, 2-bõl 3-ba viszont túl korán vált, 4-bõl néha visszakapcsol 3-ba, stb. Szóval teljesen használhatatlan. És hiába állítottam át manuálisra, akkor is ezt csinálta. Mondjuk még csak az alap kocsikat próbáltam, a motort viszont tuningoltam.

hali
EJhha, a V6ost is szét tudtam hajtani! 😄

www.napisajto.hu

Csacsi
Nah végre itthon, most kipróbálok 1-2 dolgot, amit itt leírtatok, aztán nekiállok a honlapnak.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bfg900: Igen, ez a tunning harmadik fajtája, a pschihologiai tunning, amikor beteszed, csak nem kötöd be, de azért ott van a megnyugtató érzés, hogy ott zuzeg a supercarger😊)
Én is eljátszottam, elõsször, örültem, mint majom a farkának, csak nem lett tõle gyorsabb a gép 😊)
Csacsi
Nah elméletileg fél óra múlva otthon leszek, szóval ha minden jól megy estére lesz honlap is, vagy valami hasonló 😊

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bfg900: tehát akkor te a v6-os egyik oldalára tettél egy turbocargert a másik oldalára egy superchargert?
Mert ha ott is turbocharger, akkor három csõ kell menjen az injektorba.
A király egy screenshot lenne (mármint a motorblokkról), hogy legalább a nyálamat csorgassam, mig nem jutok gép elé😊)
Sziasztok!!

Nem tudtam semmit csinalni a motorral,de nem is erdekel. 0-60:3.185!!! 3db turboval+nitro
De tényleg miért bugos a fordulatszám szabályzó??
Hogy raktok superchargert a V6-os motorra?

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

bfg900: Azonnal mond el, hogy tettél fel két turbot- és egy superchargert???? 😊))

Mert felrakni még fel lehet rakni a a vasat, de ha ne kötöd össze a megfelelõ csövekkel, akkor csak foglalja a helyet a cucc a a motorba. (Egyszer már felraktam így egy superchargert, csak nem lett gyorsabb a verda 😊)

Mert ugye a benya bemegy a feltöltõböl az injektorba, de oda csak egy csõ mehet, kivéve, ha biturbohoz való benzinvezetéket teszel a v6-os motornál.
Elmesélnétek, hogy milyen gépeken nyomjátok a game-t?
Nálam ST6+TuaCel 1,4, 512 ram, GF3Ti200 640*480*16-ban max 20fps, átlagban 15. És iszonyú ronda. 1024*768-ban meg sem merem próbálni.

hali
NEmtom ki szokta olvasni a www.hsw.hu-t, de ott fog indulni egy Street Legalos rész!

www.napisajto.hu

Csacsi
Küldhetnél nekem mailt tuning tipekkel kapcsolatban, és akkkor este fel is raknám az oldalra, mert remélhetõleg este meg tudom csinálni, remélem nem nagy kérés. Ha lehet, akkor részletesen írd le, hogy mi hova kell, és milyen sorrendbe kell felrakni, elõre is thx.

hali

www.napisajto.hu

hali
Csocsi, ismét alkottam egy csodát!

www.napisajto.hu

Csacsi
Most még nem, de szerintem ha kijön a patch, senki sem fog csalni, max easyn játszik, hogy legyen sikerélmény.. 😊)

Csacsi
Ja értem, bár nem tudom Én miért panaszkodok. Rendszergazda vagyok, sza'l egész nap csak netezek, meg néha, ha nem megy 1-2 gép, akkor azt megnézem, aztán újra net, és figyelni a rendszert. Bár ez eléggé off volt

Csacsi
Ja így már értem a dolgot, köszi az infót, ezt majd otthon kipróbálom, ez már szinte light cheat.... 😊) . Bár most még lehet, majd ha kijön a patch, és faszán fog mûködni, akkor majd legnehezebb szint, mert easyn mindenkit otthagyok bármilyen roncs autóval.. 😊)

bfg900: Nekem nem rémlik, hogy lenne többféle súlyu lendkerék, csak az a baj, hogy nem otthon vagyokés nem tudom megviziálni😊
Egyébként a légszûrövel azt hiszem játszottam, de semmi különbség.
Csacsi
Milyen suliba jársz te, ahol egész nap csak a gép elõtt kell ülni? Bárcsak én is ilyen suliba jártam volna... 😊))

Csacsi
Hogy tudtok pénzt szerezni ennyi tuningra? Nálatok nem diavetítés a verseny? 😊

A superchargeren nem megy keresztül a kipufogó.
Ott a motorral kötöd össze egy ékszijjal és úgy kompresszál. Érzésem szerint úgy jobban gyorsult.
De úgy látom nem csak én futottam bele a 3000-es fordulat alatt egyesben fellépõ problémába v6-os motornál.
Egyébként én is gondoltam rám, hogy túl nagy a motor, és betettem egy 204 köbcentist, de semi sem véltozott.
De legalább már másikat is aggaszt a probléma, ennek örülök. 😊
Csacsi
Akkor nincs tippem... probáld meg másik aitóval, új játék kezdése, ha minden szakad, akkor reinstall.... ha az sem segít, akkor kénytelen vagy várni a patchre, bár szerintem mindenki ezt teszi, még aki játszik is emelett 😞((

hen-tes
heh EH: ÖÖ
versenyeztem !! 😊
utánna meg voltam boltba !!!!!!!!!

Sziasztok!! Segitsetek!!

1:Miért van az hogy az ujonnan összerakott V6-os motor dadog mint az állat 1-4 ezres forduatig és csak onnan húz egyenletesen??
2:Mire jo a kék doboz?

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

hali
Hát faszom! Megvettem a Dodge-ot, lofassszá tuningoltam, már majdnem repult, kb 30-45percet szorakoztam vele! Erre gondolom elmentem, és akkor zsupsz, kilépett! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Asszem amig nem jön peccs addig már nem nyomulok vele!

www.napisajto.hu

Alexease
bocsi...
Alexease
Az auto: ORANGE tunningja.
Alexease
Amugy eleg korrekt, nehany gyorsulas, es mar el sem indul, elkopnak a gumik. Egyhelyben all es radiroz😊))
Alexease
Na, itt is egy start...
Csacsi
Egyébként a boltba is lehet alkatrészeket venni? Pl. más alkatrészt, mint a catalogban?

Csacsi
Én ha bementem egy boltba, akkor kifagyott a játék.. 😞

Alexease
En csak most probaltam ki - mert eddig ki volt kapcsolva a forgalom/gyalogos - de tenyleg faszan utba igazitanak a gyalogosok, igy egybol talaltam versenyzot/boltot.
hali
Hát, azt nemtom. Egy gyorsulástol szétmegy a motor, meg a komplett hátso futomu! Persze toltam bele a nitrot 1000l

www.napisajto.hu

Csacsi
Akarom mondani save gamebol.

hali
elment

www.napisajto.hu

Csacsi
Ahogy látom te is savegaebõl dolgozol. Ha nem túl nagy kérés, akkor elküldhetnéd nekem mailbe.

Az szerintem nem 5 hengeres, hanem 10, csak ott nem V elrendezés van, hanem egymással szemben vannak a hengerfejek és egy síkban van a tengely, csak nem tudom, hogy ezt az elrendzést hogy nevezik magyarul. (a gameben azt hiszem alloynak nevezik)
hali
Na itt egy felemelkedés!

www.napisajto.hu

bfg900: Én átraktam semiautimatára, mert automatával egy kicsit gáz a tolatás. Ha elindul hátra akkor pánikba esek, megnyomom a féket, amitõl persze meginkább elindul hátra és lezúzom a hátsó felét a gépnek 😊)
Semiatomata esetén és vált automatikusan, csak nem mindig 😊)
Csacsi
Szerintem cseréld le a felfüggesztésed, mert egy kicsit tropára mehet, bár szerintem jobban jársz, ha az egészet futómûvet lecseréled. Ilyet nálam is csinált, kicseréltem a futómûvet és jó volt, bár mikor az már a chasis 30%-os volt, akkor már semmi sem segített... 😊)

bfg900: Igen nálam is ugyanez a helyzet, illetve ahogy lentebb írtam, ha hagyom sokáig pörögni egyesbe, és úgy teszem kettesbe, akkor nem ugrik ki.