46059
.
-
#14696 egy kicsit sántít, mert nem pont ez a címe a játéknak, és 8 új autó lesz és nem 12, nem lehet, hogy ez egy fake? -
#14695 erre gondolsz?
Street Legal 2: Redline (c) ACTIVISION VALUE
Supplied by: iMMERSiON Release Date: 21/07/03
Cracked by: Game Type: Racing
Packaged by: iMMERSiON Image Format: BIN/CUE
CDS: 1 Protection: None CD1 archives: 54 x 15 MB CD1: ims-sl2r.001 --> ims-sl2r.054
Az nfoce-on még nem látszik... -
#14694 amúgy mit szóltok a hátterekhez? Sztem elég brutálisak lettek.. -
#14692 Nem tetszik és nem is ez az új :) Mint mondtam az új szerintem sokkalta pofásabb. -
#14691 Nem tetszik, vagy ez nem az uj? :-) -
#14690 Nem
-
#14689 király :D -
Meglepetés!!! -
#14687 ja persze a garázs ua.
A kezelőfelület neked nem tetszik? Ez az új? -
#14686 ;)
-
#14685 Az azért ugye feltűnt, hogy a garázs a SL-ból van? :) Emlékezetem szerint egyáltalán nem ilyen a kezelőfelület. Úgyrémlik ennél sokkal jobb. -
#14684 Lehet, hogy nagyobb felbontasban nem futott:DDDDD (Bocsi, csak vicc volt;) -
#14683 Hogy az AV is kapjon dicseretet (bar elvileg nem oket illetne, de ok adtak ki): Erdemes megnezni a Tough Trucks c. jatekukat, mostanaban jott ki. BugBear fejlesztette (Rally Trophy), nagyon igenyes. Persze, mar van abban is garazs, lehet forgatni, festeni, marticazni a kocsit, upgradeelni stb. Kegyetlen jol torik, koszolodik stb. Igenyes a grafika es jo a fizika. A tobbi mar Value kategoria: nincs haloazat-net resz, nincs belsonezet, nincs rendes bajnoksag.;) -
#14681 hmmm., hogy miértnem tudnak legalább 640x480-as képet összedobni az emberek? :)
Ezek is jó képek lennének ha nem 300x200-asok lennének...
De mondjuk ezen látszik, hogy a kezelő(építő)felület szebb lett:
-
#14680 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
Ezaz, hogy nem is a dobozon van, hanem egy screenshoton. Ehnye-bejnye. ;)
De Invictus rulez, lesznek finomságok!
Kössz!
-
#14679 Jólvan, hát szokás szerint most is tévedtem :) -
#14678 KOSZI!!!!!!!!! -
#14675 Ha nem akarsz faradni a frissitesekkel, akkor csinalj egy html oldalt ket frame-mel, amiben az index frissiti magat automatan 10 sec, az egyik framebe meg frissiti az AV oldalat:))) -
#14673 Ez jo: schreensot. Olyan nemetes;) -
#14672 Bocs a szokásosnál is hajmeresztőbb helyesírásomért :)
Egyébkétn a képek egyértelműen azért ilyen rossz minőségűek, mert így nem lehet eldönteni hogy menyire szép :) -
#14671 És szvsz nem is fogják 2 dolgo miatt: egyrészt nem adták ki az E3-ra sem, állítólag a konkurencia miatt, mrhogy azok menynivel szebbek, másrészt az AV nem erős oldala a reklám. A játék pedig már meg is jelet, kizártnak tartom, hogy pont most akarnak majd videókat feltenni. Nézd csak meg azt a 6 schreensotor. Oda is felfért volna vagy 40. -
#14669 De van meg ket lehetoseg:D
- Az Av es az Invictus megunta, hogy az SL-bol min. darabott vettek, pedig a fel vilag jatszott vele es szutykozta, igy irtak egy olyan beton vedelmet, hogy egyszeruen nem tudjak masolni;)
- Az Amcsi SL:R 2-3 napi eladasok olyan sikeresek voltak, hogy az AV reszvenyei az egekig kusztak, es ezert tudtak ekkora beruhazast eszkozolni a weboldalukon.:)))) -
#14668 még a street legalhoz se tették fel... -
#14667 Azert annyira ne eld bele magad.;) Lehet hogy csak egy statikus sprite lesz es pukk! hang kisereteben;D Persze en is orulnek annak amit irtal, de valoszinuleg ennyi szabad idejuk nem volt. Lenne azert meg ezen fontosabb dolgokat is tuningolni;) -
#14665 ja az anagyon király poén volt. ;)
De nekem akkor tetszik az a kis láng, ha szaggatva előtörik, meg minden és a hang aminek nagyon ott kell lenni, ha ez a kettő meglesz, akkor állandóan visszaváltani és nitrozni fogok! ;) -
#14664 #14605 -
#14663 Az elsobol sem kaptunk varos kepeket es belsonezetet;-) A hatas nem maradt el;-)
De ennek mar tudjuk mi az alapja, vagyis csak jobb lehet. Persze aki NFS Underground vagy Midnight Club II. grafikat var, az inkabb kerulje el messzirol. Itt ami a grafikai eroforasbol hianyzik, az eroteljesen a fizkai/tores reszen dolgozik;) -
#14662 Nem követem a topikot, mikor jelenik meg? -
#14661 láttunk nagyot is már, ez csak annyit jelent, hogy láma az a ki csinálta az oldalt...
Én még optimista maradok amíg el nem indítom a játékot és nem az jön aminek jönni kell. :) -
#14660 Erősen elmosott kép, ami nem szokott jót jelenteni. -
#14659 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha ez az és úgy néz ki ahogy ez alapján elképzelem akkor ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Látjátok a kékes lángot!!!!!! -
#14658 de jó szar minőségűek. ;)
Nemtom miért lett volna nehéz nagy képeket fellökni... ha egyszer leshotolták őket... -
#14657 na de ha nem is sok, de pár új kép azért van... -
#14656 ÁÁÁ, a menüben ott van, hogy sl video download, aztán rákattanva meg kíírja, hogy coming soon. ;) -
#14655 lehetetlen nem hiszem. :)
Az Activision honlapot csinált. Vááááááá ;)
Biztos nagyon-nagyon ráértek és nem tudtak mit csinálni...
-
#14654 LOL!!! Az AV-vel mi tortent. Hozzanyultak a weboldalukhoz. Pedig biztos penzbe kerult;) Azert ez mar jo pont nekik. -
#14652 abedgevel valami gáz van amúgy is, meg az sem amerikai oldal, ha jóltom, ugyanis ott is good&bad news volt a megjelenési hír...
szóval sztem valahol máshol vannak... -
#14650 Azért nincs fenn már a megjelenés előtt szvsz, mert annyira rohammunkában lett csinálva, hogy az utoló nap utolsó percét is kihasználták. Tehát ahogy befeejzték, máris küldték fel az AV-nak, aki rohant ki vele a cédégyárba :) -
#14648 #14605 & #14626 -
#14647 a value cuccok nem sdzoktak hamarabb kiszivárogni. Amúgy viszonyításképpen:
Az nforce szerint 20-án jelent meg warezon a Pearl Harbor: The Day of Infamy (c) Activision Value -től. Ha valaki megtudja pontosan mikor került a boltokba, akkor kb. lehet saccolni, hogy ugyan attól a kiadótól mikor érkezhet ki az SLRR, ha 17-én vagy 19-én érkezett a boltokba...