46059
.
-
#14601 Nem lesz. -
#14600 Télleg, multi része lessz a SL2-nek? -
#14599 pontosítva: Az Activision Europe ától függ, de gopndolom ő meg az amerikai eladásoktól teszi függővé... -
#14598 Hát asszem az lesz belőle... -
#14597 Előreláthatólag fogalma nincs senkinek, mikor fog megjelenni :) -
#14593 A motorról képeket csak a szemem sarkából láttam ;))) -
#14591 ;) Sztem igen, csak átsiklottak a hangok felett... -
#14590 Krisztusom, van itt még valaki, aki nem ismeri Alexease oldalát?!?
Motorhangok Alexease oldalán
Hangok a Buildersedge.org-on -
#14589 hát az slc.hsw.hu, buildersedge.. stb. -
Rodriguez #14588 Pedig fent van. Egy ismerősöm nemrég szedte le onnan. Reggel amikor néztem még működött, de most tényleg nem jó. Próbáld meg később. -
Dns5000 #14587 honnan? -
#14586 Talán újdonságként ér, de kb. 3 hónapja letölthetőek már mindenféle motorhangok az SL-hez... -
#14585 Mármint úgy értettem hogy az összes file-t, ami egy programhoz tartozott. -
#14584 Én lehet hogy béna vagyok, de warezcenterről még soha nem tudtam semmit letölteni. -
#14583 Ja nem. Még jobb. Sz*rok a szerveroldali beállítások. -
#14582 Gondoltam. A kód nem müxik. Igazábol nem is tudom, hogy hogyan van a warezcenternek ilyen minőségben még képe működni, de én ugye ehhez nem értek. -
#14581 Kétlem, hogy ennyi idő után még mindig fent lenne de megnézem. -
#14580 Ja igen, ha jól emléxem, mostmár minden kocsinak külön hangja van, asszem. -
Sero #14578 Sziasztok,szerintem csak dicsérni lehet a debr. srácokat mert tényleg leraktak valamit az asztalra.Ami kezdetben Bugos volt,de hiányoságaikat pótolva igen jó játékot csináltak.Meglehet érteni azokat is akiket nem izgat annyira egész,de szerintem sokan vagyunk akik már nagyon várjuk a köv. rész megjelenését, legyen bármilyen. (Megjegyzem szerintem a fejlesztők is mindent beleadnak, hogy ne az legyen mint a SL-nél.)
Üdv Seró -
#14577 Biztos hogy sokkal jobb lesz. Bar nekem az elso resz is tokeletesen megfelelt volna - jatekmenet, grafika stb. - csak hat az fps. -
#14576 Amúgy, ha már belekezdtem, akkor megsúgok pár dolgot :) A garázsokban lévő autón mostmár olyan envmap van, amit a garázs belsejéből készítettek, tehát sokkal realisztikusabb. A motor és úgy egyáltalán az autó belseje nekem sokkal jobban tetszik, mint a sl-ban. Ugyan kisebb lett a város, de jobban kidolgozott és szerintem egyáltalán nem baj a méret csökkenése. Van pl autópálya, meg meg egyéb érdekes helyszinek. Megújult a térkép is, szvsz sokkal jobban sikerült. A zenéknél pedig emlékezzetek, hogy szóltam: eszméééletlen király :) Vagy az ilyen apró nüanszok: ha nyitvahagyod valamelyik ajtaját a kocsinak a garázsban. Sokan sírtak az éjszakai versenyekért: láss csodát... -
#14575 jól van jól van, fő a nyugalom. :)
Mi majd jót játszunk és kész. ;)
Toya: 5lteim nekem is vannak, de szerintem 100, hogy nekik is. Én azt mondtam hogy én már annak örülnék ha nem kell kikapcsolni a forgalmat és úgy produkál stabil FPS-t. DE lesznek újdonságok, azért lesz csak 8 (v 9 kocsi), stb. stb. -
#14574 Bocs ha ezzel megsértettem VALAKIT, de 1 éve hallgatom a hülyeségeket itt a fórumon és kitürt belőlem a felgyülemlett feszültség :)
(bocs, így akartam elsőre is :) -
#14573 Bocs ha ezzel megsértettem magam, de 1 éve hallgatom a hülyeségeket itt a fórumon és kitürt belőlem a felgyülemlett feszültség :) -
#14572 Na minden kedves kirizálónak (most kibaálni fogok, úgyhogy tegyéetk be a füldugót)
BAZZEG, MILENNE HA MEGVÁRÁNTOK A SLRR-ET, HOGY KIJÖJJÖN ÉS AZUTÁN TEMETNÉTEK EL ÉVEL. ESZEM MEGÁLL, HOGY LÁTTOK BELŐLE 4 SOTOT ÉS MÁR TUDJÁTOK IS HOGY UGYANOYLAN LESZ MINT A SL. ÉN TÖRTÉNETESEN LÁTTAM, ÉN IGENIS SOK UJDONSÁG VAN BENNE. REMEK PÉLDA VOLT AZ UT2003, GRATULÁLOK HOZZÁ, CSAK AZT NEM VESZED ÉSZRE HOGY EZ A JÁTÉKOK 80%-ÁRA IGAZ. MÁSRÉSZT FIGYELEMREMÉLTÓ AZ 5LET HOGY SZERINTETEK 3 HÓNAP ALTT KÉSZÜLT EL A SLRR, DE ELÁRULOM HOGY A PECCS KÉSZÍTÉS MELLETT IS LEHET ÁM JÁTÉKOT FEJLESZTENI. HARMADRÉSZT: AZ INVICTUS NEM VÖRÖSKERESZT. VAGY ÜDVHADSEREG. HANEM JÁTÉKFEJLESZTŐ CÉG. AMINEK AZ A FELADATA, HOGY A KIADÓNAK!!!!! FEJLESSZE A JÁTÉKOT. SORRY HA TI MÁSKÉPP GONDOLTÁTOK, DE EZ A SZOMORÚ IGAZSÁG. GONDOLKOZZ MICIMACKÓ. GONDOLKOZZ. -
Rodriguez #14571 Figyelj!
A Warezcenteren a free részen fent van a rip. És van fent egy olyan hogy: Street legal update 1. Felteszed a ripet, utána felülírod ezzel az update-val és utána már tudod rátenni a patch-eket. A végeredmény teljesen ugyanaz lesz mint az ISO csak az elejéről fog hiányozni egy video. -
#14570 Na, tényleg nincs sehol egy darab iso se? még ki kellene próbálnom a 2. kijövetele (letöltése) előtt. -
#14569 Pl a tetszési index is emelkedhet :). -
#14568 Csak csendben jegyezném meg, hogy több magyar fórumban is anno úgy erőltették az LFS-t, hogy az teljesen ingyenes. Lásd még Hardwired.hu fórum, ahol egy (Tarhonya, v. milyen nickű srác) éppen azzal pedálozott, hogy az ingyenes LFS, amit lelkesedésből csinál három srác, mennyire veri az SL-t grafikában és fizikában, és nyomta a 'hű de gáz ez az SL' dumáját. Erre töltöttem le az LFS-t (és küldtem a srácot melegebb éghajlatra), de az LFS engem sehogy sem fogott meg (azon is lehetne vitatkozni, hogy mennyire jó a fizikája, de inkább hagyjuk...). Egyszerűen unalmas...
De amúgy én is csak most, holi16 hozzászólásából tudom, hogy fizetős a game. Ezek után még kevésbé érdekel, inkább az SLR:R-t várom :D -
Toya #14567 Azért én bízom benne, hogy nem csak a fps emelkedik meg a második részre.
Azért nekem lennének ötleteim :-) -
Toya #14566 Tévedésekkel és csúsztatásokkal van tele az írásod.
A LFS soha nem is indult ingyenes programnak csak egy nagyon jó marketing statégiának köszönhetően nyilvánosan zajlott a fejlesztése.
Most amikor egy bizonyos szintet elért a program már pénzt kérnek érte és ezt meg is lehet érteni, hiszen az elejétől köztudott volt hogy ez egy fizetős program lesz.
A program 7 autóval és jóval több mint 2 pályával jelent meg (ha akarod összeszámolom neked).
Regisztrálás, ha bele olvasol a LFS topicba akkor láthatod hogy ott már írják, hogy a srácok a háromszori elküldésre a magyarok kérdésére azt a választ adták, hogy természetesen kiadják majd kérésre az unlock kódokat a továbbiakban is.
Ja, hogy crackelni nem tudják...hát sorry, ez valóban egy olyan program lett amit talán meg kell venni. -
#14565 Ok, helyettem bárki semmittehet, addig átveszem a munkáját és az órabérét :). -
#14564 Átkozott mázlista, mit meg nem tennék három hét semmittevéséért -
#14562 Gondoltam, hogy tüzesebb stilusban reagálok, de mivel mostanság olyan békés volt a fórum hangulata, nem akartam illuzióromboló lenni :D -
#14561 Nekem most is stabil 30 feletti, igaz kikapcsoltam a forgalmat :). Full alap kocsival versenyezgetek szűk kanyargós versenyszakaszokat kijelölve, legalább elvagyok. -
#14560 Az újak kedvéért elmondom, hogy ha a 2. rész stabil FPS lesz, akkor én sokáig fogok vele szórakozni. Ha valaki érdekel miért, az olvasson vissza, elég indok van mellette. De mint minden, ízlések és pofonok. Akinek nem tetszik és építő kritikát nem tud mondani az ne ide rondítson. Itt hamarosan (autó)építő kritikák, azaz összevetések lesznek.. :)
STABIL FPSt akarok!! ;) -
#14559 Az Orbitert, a patcheket és a kiegészítőket keresd az AVsim letöltéseknél (az 'in category'-nál görgess az alja felé, ott találod az Orbiter Space Flight Simulator alat a dolgokat. De előre szólók, hogy birkatürelem kell hozzá, kb. két hét kellet, amíg rendesen végig tudtam csinálni egy normális Scenariót :D -
#14555 Elfogadom, van olyan réteg, aki képtelen felfogni, hogy sokkal nagyobb játékélményt ad egy reális fizikával rendelkező autószimulátor, még ha grafikailag az épphogy elmegy szintet is hozza, mint egy 0 fizikájú 300-al száguldok és stabilan veszem a hajtűkanyarthűdetudok rágógumijáték. Abból havonta 3 jelenik meg, mindet szép sorban megunod, kidobod, jön a következő. Az sl-re 10 évet kellett kellett várni a Street Rod óta, és még évekig kell várni, hogy hasonló színvonalon jó grafikával tudjon egy ilyen játékot mozgatni a gépünk (azért a várakozás alatt nem árt bővíteni, a jelenlegi évek múlva csak rozsdát fog mozgatni).
Szóval aki ennyi gondolatmenetre nem képes, és nincs önkritikája, csak fikázni jön, az írja le egy papírlapra, olvasson vissza, keressen egy az övéhez hasonló fikázó hozzászólást (választék van bőven), és olvassa el a válaszokat, gondoljon arra, hogy ez neki is szólhatott volna. -
Toya #14553 Szerintem igen sok rajongó kiadott volna egy CD áránál többet a programért látatlanba is, de ugye az üzletpolitika azt kivánta hogy a játék ne jelenjen meg európában és magyarországon. -
#14551 Légyszives mutass egy olyan játékot még, ahol rendesen lehet törni az autót, és mellesleg van benne egy igen komoly tuning rész is. Ha mutatsz egy olyat, amely ezekben a dolgokban legalább megközelíti az SL-t (nem az SLR:R-t!!!), akkor hamu a fejemre, és meg sem szólalok.
Az NFS:U-val ne is próbálkozz, abban mint a tuning, mind a törés kamu...
Tudod ez olyan dolog, hogy a fanatikusokat nem egészen az érdekli, mint téged. :D
Egy példa: évek óta nincs a piacon reális űrszimulátor játék, amelyben pl. kipróbálhatod, mit is kell csinálni egy űrhajósnak (ja, és persze a dolog ott kezdődik, hogy az űrhajók viselkedésénél a kepleri- és newtoni-fizika alapból ott van). Erre a lelkes fanatikusok megcsinálták a teljesen ingyenes Orbiter-t, amelyben nincsenek világrengető effektek, nincs EAX2 hangzás (az űrbe amúgy is minek?), viszont van minden egyéb: repülhetsz az Mercury-tól kezdve az Endevour-ig mindenféle létező űrhajóval, dokkolhatsz az ISS-en, sőt, fikcionális bolygóközi űrhajókkal az egész naprendszert bebarangolhatod. De mikor megmutattam egy haveromnak, az csak annyit mondott: áááá, a Freespace 2 sokkal szebb...
Hát ez a nagy helyzet. Az nem vitás, hogy ez a réteg nem fogja eltartani az AV-t, de ez van :D