46059
.
  • WiNters
    nem érted.....
    a 2 az első rész befejezése.
    kinek kéne peccs?
    valaki még letöltené?kétlem...
    ha jól megnézed azok az autók vannak a 2-ben mint az 1-ben.vannak újak is de a régiek benne vannak.
  • M@TriX
    persze, ez nem kérdés, ezért erre nem is tértem ki. Ez anno tisztázva lett..
  • WiZZaRD
    ha gagyi AV nem erolteti, talan most kaphatnank kezhez az elso reszt...
    minden esetre ez a masodik is tul hamar elkeszult, vmi nagyobb kiadonak kellene tamogatni az invictust, sokkal minosegibb lenne egy produktum
  • M@TriX
    Én is tökéletesen egyet értek csak azt tudom mondani, amit traXion. Én is bízok az SLRR-ben.
    De ez csak pesszimizmus és optimizus kérdése.
    Hamarosan úgy is meglátjuk. (Remélem nekünk lesz igazunk. :))
  • traXion
    Mért dolgozzanak a patchen ha az újat készítik? A SLRR az IGAZI SL!
  • traXion
    Igaz amit mondasz, de itt mindenki bízik a SLRR-ben! :D
  • Blasta
    Jaaaa, nem lettem ideges. :-)

Csak még mindig nem válaszoltál arra kérdésemre, hogy számodra miben merül ki a támogatás?

Mellesleg az ötlettel a világon semmi baj nincs, anno a Street Rod már bebizonyitotta hogy ez a stilus mennyire jó és élvezhető, csak sajnos nem sikerült az Invictusnak a feldobott labdát lecsapnia!

Hozzátenném még, hogy ha olyan lett volna a játék GRAFIKÁJA és JÁTSZHATÓSÁGA is mint a tuningolási lehetőségek, akkor esetleg NEM csak az Activision Value-nak kellett volna a gém, hanem nagyobb kiadóknak is, lásd erre a mostani példát: Codename:Panzers.

És ismét más kérdés, hogy ki mit gondol a lejáratásról. Szerintem ha egy olyan kvalitásu játék készült volna anno mint most pl a Panzers lesz, akkor nagyobb hype-ot kapott volna, sokan elismerően bólogattak volna a game showkon, hogy "hinnye ezek a magyarok aztán télleg", meg talán a PC-s szaklapok sem sajnálták volna a lapszámot ennek a játéknak a bemutatására (mert ugye ez nem történt meg).
    Ergo ebből a szempontból a játék valamiért (a kiadó vagy az idő vagy az invictus jóvoltából) nem hozta azt a szinvonalat amit más magyar játék hozott eddig.

Hogy ki és hol hibázott, azt nem tudom megitélni, minden esetre én félek ettől az SLRR-től.
  • traXion
    :)
  • M@TriX
    a kiadónak az érdeke a PÉNZ, sajnos...
    de örülnek persze, ha a játék még jó is. :)
    De ezt is már átrágtuk 60x (ezt csak 60x, nem 65x) :)
  • M@TriX
    részemről no comment.
    Nem vagyok hittérítő, úgy látom félig meddig követted az eseményket és ezt a következtetést vontad le. Én nem értek vele egyet, de értem mit akarsz mondani.
    Abba már 65x belemntünk, hogy mi is az a fejlesztési idő, de lehet, hogy azért mert 65x, vagy azért mert este van én már nem megyek bele. És azt meg se említsük, hogy az IG2 mennyire ugyan az a stílus, mint az SL2 és mennyire ugyan olyan dolgokat tudó grafikai motort kell kifejleszteni. Uff! Jó éjt! ;)
  • traXion
    Akkor mért adta ki? Azért mert időre szerették volna KIADNI, és ők kiadták, mert nem érdekelte őket!
  • traXion
    :D
  • traXion
    Moderátor van? :D

Mini ME figyimár, betudod fogni a pofádat 2 hétre? Mert nincs igazad, fogadjunk hogy te is meg fogod szerezni a SLRR-t és játszani is fox vele, ne kritizáld amíg nem láttad!

Mint már mondtam, KUSSMÁ!
  • traXion
    :DDD
  • M@TriX
    "...De ha olyan a színvonal mint az SL-nál, akkor minek támogatni? Hogy tovább égessék a magyarokat?"

Ha követnéd a fórumot tuhatnád a véleményünket. Akinek a külső számít annak ott vannak az Alexease által említett játékok.
    Szóval ezzel a játékkal nem égetik a magyarokat, hogy miért, olvasd el a fórumot. :)

"Mert magyarok? És?"
    Erről derék Király Linda jut eszembe az örökzöld beszólásával: "Magyarok vagyunk vagy nem?"
    :)))
  • traXion
    Ja, és szerintem nem égetik a magyarokat a SL1-el, mert ez volt az 1. ilyen játék! És vannak külföldiböl is fostalicskák.. szal, érzed!
  • traXion
    Egyébként ideges vagy? Vagy csak be akartál szólni? Mert kicsit sok volt a kérdőjel a végén.. "játékukat??????"
  • traXion
    Úgy, hogy csináljanak egy jobb patchet, vagy a SLRR jobb legyen, én bízom benne hogy most tökéletes munkát végeztek! De a SL1 lehet hogy azért lett ilyen mert időre kellet készíteni, vagy mert nem voltak meg a megfelelő eszközök, szerintem nagyon jó ötlet ez a játék, nagyon egyedi és tényleg érdekes!
  • Blasta
    "Ha a magyarok játékot készítenek, nem fikázni hanem támogatni kell! szal, KUSSMÁ! :D"

Igen? Aztán miért? Mert magyarok? És? Ha olyan szinvonalon készítenék mint az pl. Imperium Galaktika 2-t, akkor támogatni is kell, egyetértek. De ha olyan a színvonal mint az SL-nál, akkor minek támogatni? Hogy tovább égessék a magyarokat?

Mellesleg kérdezném, hogy mit jelent a támogatás? Anyagilag gondoltad, vagy csak annyi, hogy istenited a készitőket egy fórumon miután letöltötted a játékukat??????
  • WiNters
    nem rossz ötlet :D
  • traXion
    rakják :D
  • traXion
    és így vigyorox mint a smilie? :D
  • bfg900
    Te megkockáztatnád?
  • Skynet
    Szerintetek a kiadó honnan a bús picsulából tudná meg ha a skacok felvágnák a játékot ISO-ban a magyaroknak a netre?:))))
  • Alexease
    Nekem igy a szamlaim szoktak tornyosulni az arcom elott:))))
  • traXion
    ugyanmár, ne vessz el a részletekben! Bár, elég sok van belőlük...
  • Alexease
    Ez ugy nez ki, mint valoszinuleg az oneletrajzod. Siralmas...
  • I-NoVa
    Ezaz, támogatni, és főleg dícsérni a fantasztikus AI-t :).
  • bfg900
    Támogatom a kezdeményezét: kussmá :)
  • bfg900
    Vesszőket mondjuk használhatnál :)
    Megpróbálom kitalálni miket kérdeztél ;)
    Szal a város elég nagy.
    A kettő még nem lehet leszedni, bár terjed valami rémhír róla, de nem biztos hogy igazi. Itt biztos találni fogsz róla info-t ha már letölthető.
  • traXion
    kussmá! Ide csak nyugodt, megfontolt emberek járnak! Ha a magyarok játékot készítenek, nem fikázni hanem támogatni kell! szal, KUSSMÁ! :D
  • Ruffi
    mi a bajod
  • Alexease
    lol
  • Ruffi
    Amugy ebben a sima sl-ban mekkora a város amiröl szo van amugy most a simát felrakom a kettöt honnan lehet leszedni???
  • Ruffi
    Amugy ebben a sima sl-ban mekkora a város amiröl szo van amugy most a simát felrakom a kettöt honnan lehet leszedni???
  • M@TriX
    persze, ha a hírt elolvastátok abban írtam is, hogy a héten várhatóak egyéb finomságok...
  • Alexease
    Egy ilyen fake mar volt egyszer;)
  • Alexease
    A hatterek brutal jok. De ha megnezitek az elozoket, azok is. Sot, az Insanenek is kegyetlen jok.
    Lehet, hogy a grafikai engine (meg) nem az igazi, de grafikailag (mint rajz,festmeny, design stb.) nagyon tudnak a fiuk (ha jol tudom Tamas rajzolja oket).
  • bfg900
    Szépek. De lesz itt még meglepetés, azt garantálom :)
  • WiZZaRD
    remelem a kamerakezeles is jobb lett a garazsban mert a regiben nagyon rossz volt