Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet skylinet szerezni? eddig a legjobb amit talatam az a Emer Nonus.

May the force serve you well!

SecMan
Pesttõl "kicsit" távol vagyok, ezért is ajánlottam a warezcentert...

sanyibácsi: a fékezésen lehet javítani ha totál leveszed a menüben az ABS-t 0-ra, mivel azért nem fékez semmit; a törés meg le lett butítva, valszeg a kiadó keze van ebben is, de nem lehet tudni, helyette viszont van rendes kopás, elhasználódás... ha meg városba megy 20fps-t a gépeden akkor szerencsés vagy :) bár nekem se megy annyira rosszul csak amikor más sok ellen van a városban :)

Kérdés(megint): Store, lehet vele kezdeni valamit, vagy ez is olyan mint a catalog-ban az üres helyek, vagyis amikor észreveszed akkor megörülsz neki, utána meg téped a hajad?!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Alex, azért Te is beletetted a "lenne" szót :) Viszont azt be kell látni, hogy ebben a megvalósításban csak idegesítõ a dolog.

Erre a kiegészítõre én is kíváncsi lennék :)

Figyu, nekem egy 800-as Duronom van, 256 SD-vel és egy Gef2 GTS-sel. Default beállításokkal az éjszakai verseny szemre kb. 1-2 fps lehetett, mindent minimumra levéve viszont megugrott, most már talán az 5 fps-t is eléri. Na ezért sírok. Ha nálad tényleg 20 fps-sel megy, akkor örülj, adj hálát, vagy mittomén, mert az óriási mázli.

Üdv:
dav

M@TriX
basszus. Elég szar a textúrakezelése. Nem lehet élesre kihozni.... Így nehéz lesz "felcimkézni"...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
milyen kiegészítõt?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Eppen a varos - lenne - a lenyege, hogy szabadon lehet furikazni, versenyezni stb. Ha csak egy egyenes szakasz lenne ahol innen mesz odaig, vagy kijelolt utvonal mint az arkad cuccokban, akkor nem sokat erne.
de a warezcenteren fent van a ripp is, azt ingyen le lehet tölteni
Xp 1533v1650, GeF4128MB, 512Mb 333DDR forgalom szinte nullán gyalogos nuku, látótáv 250m kb így türhetõ
milyen gepen?
en mar feladtam, ha 2 auto van a kepen mar jatszahtatlan ha nagyon picit iranyt kell valtoztani akkor tuti neki megyek valaminek. Ennyit errol.
Shoha nem lesz ez a szar jatszhato, ha akartak volan jatszhatora csinalni megtehetek volna, de NEM akartak. Remelem vaklaki rajon hogy mekkora piaca van a tuningolos autos gameknak es megcsinalja normalisan.

May the force serve you well!

M@TriX
semmi sem lehetlen, csak nem valószínû. :)

SecMan
Mit értettél SL kiegészítõn? Amúgy a warezcenterrõl le lehet szedni, csak hát az fizetõs...

SecMan
1. Golfból sikerült kihoznom a 400Hp-t és ennek most örülök :) 2. A piros garázs mellett találtam egy "Store"-t, ezzel lehet kezdeni valamit? Mondjuk úgy mint az 1-ben? Mert õszintén szólva szerintem negyon kúúl lenne ha az ilyen "kit"-eket meg "extra"-kat itt lehetne megvenni, dehát ez csak hiú ábránd gondolom...

bicsika=bocsika
Tök folyamatos, ezt 1xüen nem hiszem el... bicsika csak nagyon örülök :)) Három napja csak szerelgetek mert versenyen esélyem nem volt :)
Ja, találtam egy hibát is! Piros után rögtön zöld jön, nincs piros-sárga
800x600x32 szinte jáchatatlan, 1280ban viszont meglepõen folyamatos :)
Szerintem azért a koncepcióban is van egy jó pár dolog, amit kicsit átdolgozhatnának. Értem én, hogy minden szempontból szerettek volna reálisat csinálni, de néhol ez a játszhatóság rovására megy, és az gáz.
Gondolok például itt arra, hogy a kereskedõnél mindig véletlenszerûen adja a kocsikat. Azért egy idõ után elég idegesítõ lehet, hogy keresel egy adott típust, és mondjuk több próbálkozás után sem adja be. A használt autóknál még elmegy ez, de legalább új autót vehess bármikor bármilyet szerintem (persze csak ha van rá pénzed).
Meg az is ilyen, hogy a kocsival el kell menni a verseny helyszínére, meg vissza. Ezzel önmagában nem is lenne semmi probléma, ha nem kilométereket kéne autózni, mert így viszont már unalmassá válik. És azért mégis, ez nem a valóság, ez egy játék, szóval szerintem az elsõdleges szempontnak a játszhatóságnak kéne lennie.

De egyébként szeretném kivételesen megdicsérni az Invictust, mert tényeg sokat javítottak az SL minõségén. Nagyon jó lett a menü, szebb a grafika, több az alkatrész, összetettebb a karrier mód, ez mind nagyszerû. Csak hát a gépigény, meg a sok bug, az ne lenne. Nálam sajnos a városban nem fut játszható sebességgel még minimális beállításokkal sem, szóval én nem nagyon fogok vele játszani elõreláthatólag.

Üdv:
dav

Alexease
Elindul az sokminden nelkul;) Kerekek nelkul is nagyon jol lehet autokazni;))
Falabu
Hmmm....
elindult a kocsim ékszíj nélkül.... ez bug?! :))

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

M@TriX
nem, az még üres.
Amúgy végre megnyertem a Shelby drágát. :)

Hogy az összes kocsit meg lehet venni az még nem annyira gáz, csak mondjuk ne legyen rá pénz. :) Látni lehessen õket. Márcsak azért is, mert ha ddon car lesz behejezve akkor gondot okozhat, hogy mikortól jelenhet meg a boltokban...

De akkor ugyanolyan lenne, mint az elsõ rész, és gondolom változtatni akartak a játékmeneten, de az szerintem is elhibázott dolog, hogy mindjárt az elején meg lehet venni a legjobb autót.
Szerintem úgy kellett volna csinálni, hogy elõször csak gyengébb kocsikhoz lehet hozzájutni és a ROC-on lehet nyerni egy erõsebb autót a következõ fokozatra, és így tovább.

Hali!
Az miért lehet,hogy van pl. a Futómû tuningban a tuning kit tök üres!Az interiors-ban meg az extra üres!Ez csak nekem van így?

M@TriX
ezért írtam, hogy le-föl egy lépcsõ. Azaz mondjuk egy Inline-4-be lehessen még egy inline-6 ost rakni, d emást nem. Az Inline 6-osba lehessen V-8, meg Inline 4-et, ... stb...

M@TriX
ez mondjuk jó 5let lenne.
mivel meg lehet venni a legdrágább alkatrészeket és onnantól már nem lehet fejleszteni...
A pénzszûke a legjobb gyógyír erre. Nem szereti senki, de a játéknak jót tenne. :)

Amúgy ti melyik kereket és hozzá melyik felnit használjátok?
Én a DTM felnit és az elsõ gumit 19"-osat használom, de kanyarban mintha nagyon csúszkálna...
Mitõl. Felfüggesztést kell cserélni jobbra, vagy a gumin múlik...

Ez igaz, de az elsõ részben az volt, hogy voltak a V8-as kasztnik és mindegyikbe ugyanazt a motort raktuk ugyanúgy összerakva és a vége az lett, hogy minden autónak ugyanakkora teljesítménye lett csak a külsejük volt más. Itt azért sokkal eltérõbb karakterisztikájú motorkat lehet összeállítani, csak még több alkatrész kéne.
Én fõleg az optikai tuning alkatrészeit keveslem, meg a sufnituningot hiányolom, mint pl. a lendkerék leesztergálása, a kipufogócsõ kipolírozása és a légszûrõkkel való variálás meg ilyenek.

Csacsi
Ami még jó lenne a játékban, hogy az éjszakai versenyeket, csak full tuning verdákkal lehessen megnyerni, de ahhoz sokkal több pénz kelljen. Szóval akkor nappali versenyeken kelljen jól teljesíteni, és sokkal drágábbak legyenek az alkatrészek, hogy legyen valami kihívás.

Mert így, mindig megveszem a golfot, feltuningolom teljesen, nyerek két autót, és onnatól kezdve nincs pénzhiány. Szóval egy kis gazdasági átalakítás sem ártana..

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
de szerintem ez egy tuningprogi. Egy skoda 120-asba is láttam 2000-es audi motort belerakva, szóval azért gondoltam, hogy egy lépcsõvel le fel lehett volna pakolni...

M@TriX
a sötítített üveg sztem nem lesz probléma. Nem vettem bántásnak a kirohanást. Miért is vettem volna. Amúgy mint írtam a patch megjelenésének idõpontjáról még találgatások sincsenek. :)

Szerintem jobb, hogy márkánként különbözõ motorok vannak, és így tényleg különbözõ autókat lehet összeállítani. Az I4-es és I6-os autók nagyon jól variálhatók, de a V8-as verdákhoz tényleg nagyon kevés alkatrész van.

Neonok! Szuper! Már csak sötétített üvegek kellenének, és akkor tényleg úgy néznének ki, mint a valódi street fighterek.

Csacsi
Remélem nem vetted bántásnak a kirohanásomat, de nagyon izgat az a dolog, hogy fog-e normálisan futni a játék. Én optimista vagyok, mert az elsõ rész a harmadik patch után, már játszható volt nálam, remélem ezzel is ez lesz.

Csak lenne már kész a patch.Bár inkább várok, mint, hogy megint sûrgetés miatt, megint ne legyen normális a patch.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
a Street-Legal.tk-s neonról inkább semmit. Csak nappal "világít" és elég kezdetleges. Inkább a hátsó lámpát kellett volna átalakítaniuk, hogy este legyen piros, de mind1. Õk tudják. Csak egy négyszöget raktak a kocsi alá...
Persze jó próbálkozás, meg fejlesztették volna tovább, csak közben kiderült a lenti infó.

Több infó nincs a patchrõl, csak ami a hírben is zserepel, hogy lesznek még alkatrészek, de hogy milyenek az még a jövõ zenéje.

Csacsi
Valahogy az jobban érdekelne a dologban, hogy vajon meg lesznek-e töltve az üres helyek a boltban? Alkatrészeket lehet már normálisan szerelni? Javul az FPS? Eltûnnek a bugok? Meg ilyenek. A neon már különben is letölthetõ a street-legal.tk-ról. Igaz még nem olyan szép, de azért már valami.

Ja és a legfontosabb, mikor lesz kész a patch?

M@TriX
Amúgy még annyit a játékról, hogy nagy kár, hogy nem lehet ide-oda pakolászni a motorokat. Az elõzõben. volt Inline-4, V-6, V-8, V-10 és akkor azt lehett pakolgatni, ha nem is mindent mindenhová, de ésszerûen a lehetséges karosszériába...

M@TriX
Egy kis infó látott napvilágot. :)
"... neoncsövek is lesznek."
Forrás: JátékHírek.hu ;)

CSákó mindenki!

Szerintetek érdemes a rip helyett az iso cd-t letölteni valahonnét?

Mit hagytak ki a srácok a ripbõl?

I.C.ram
Valószínû nem bírja a kártyád. Vagy lehet, hogy túlmelegszik.
SecMan
Na, végre megvan a Shelby, köszönet badboy23-nak a tippért :). Kérdés: a piros klub garázsához közel találtam egy "Store"-t, ide be lehet menni valahogy, ergo lehet benne vásárolni? Mert én akárhova álltam nem ment be... választ várok! :)

Alexease
Auto nelkul bajosan menne a varosban/tesztpalyan;)))

Probalkozz a BIOS-ban, az AGP Memory allitgatasaval. Nekem ugyan ez volt a problema es azota megoldodott. Bar ezen kivul, mas jatek soha nem panaszkodottt ra.
M@TriX
bugként nem láttam még ilyet.
A városban/tesztpályán tudsz menni?
Mert akkor esetleg memória lehet neki kevés.
Mennyi a fizikai és a virtuális memóriád?

I-NoVa
Superchargerre gondolsz? Hivatalosan csak a prime-t lehet, úgyhogy csak scriptmoddal.

Az emer-nél meg néha el is kell engedni a gázt (jéé :)), hogy kicsit kissebb nyomatékkal ne pörgesse ki a kerekét. Hármasban már lehet nyomni, ott már csak egy pillanatra kell felengedni.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Lenne egy kérdésem.Az emer nonusom nem igazán indul el amikor versenyzek.Mintha nem jól kuplungolna a gyerek a kocsiban úgy ugrál indulásnál és villog egyfolytában az ASR.Megnéztem a motorját újra szereltem de semmi.A masik kérdésem az lenne hogy a baiernhez enged két motort berakni de az istenért nem mûködnek egyszerre.Külön-külön jók.köszi csá
tom..
nincs kérdés! de nekem nincs meg a 2 igy kénytelen vagyok játszani az 1-el! de lehet maradok ennél amig nem lesz patch!

http://www.extra.hu/tomtom123/2.jpg

ezt a képet csak próbaként raktam fel hogy müxik e igy!

http://android-forum.hu/

[HUN]FaTaL
kérdés=képek. már írni sem tok :)

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
ehh. de jó kérdés.

[HUN]FaTaL
nem látok semmit. piros x! de amúgy megy az x3. legalábbis az oldalak (bár most nem próbáltam).

M@TriX
mivel a 2 jobb, így az egyel nem bajlódik senki. :)
Mert? Mi a kérdés?

CS@
Szóval nálad sem lehet az X3-at használni ,légyszí annyit árulj el ,hogy a 16336 ban sem látsz képet ?
Ha nem akkor mit látsz ? Piros X -et ? Köszönöm !
Akkor mindkét kép Freeweben :
Baiern GT3
SuperTurizmo

tom..
A SL-el már nem is játszik senki?

http://android-forum.hu/