Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
sanyibácsi: a fékezésen lehet javítani ha totál leveszed a menüben az ABS-t 0-ra, mivel azért nem fékez semmit; a törés meg le lett butítva, valszeg a kiadó keze van ebben is, de nem lehet tudni, helyette viszont van rendes kopás, elhasználódás... ha meg városba megy 20fps-t a gépeden akkor szerencsés vagy :) bár nekem se megy annyira rosszul csak amikor más sok ellen van a városban :)
Kérdés(megint): Store, lehet vele kezdeni valamit, vagy ez is olyan mint a catalog-ban az üres helyek, vagyis amikor észreveszed akkor megörülsz neki, utána meg téped a hajad?!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Üdv:
dav
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
en mar feladtam, ha 2 auto van a kepen mar jatszahtatlan ha nagyon picit iranyt kell valtoztani akkor tuti neki megyek valaminek. Ennyit errol.
Shoha nem lesz ez a szar jatszhato, ha akartak volan jatszhatora csinalni megtehetek volna, de NEM akartak. Remelem vaklaki rajon hogy mekkora piaca van a tuningolos autos gameknak es megcsinalja normalisan.
May the force serve you well!

Ja, találtam egy hibát is! Piros után rögtön zöld jön, nincs piros-sárga

Gondolok például itt arra, hogy a kereskedõnél mindig véletlenszerûen adja a kocsikat. Azért egy idõ után elég idegesítõ lehet, hogy keresel egy adott típust, és mondjuk több próbálkozás után sem adja be. A használt autóknál még elmegy ez, de legalább új autót vehess bármikor bármilyet szerintem (persze csak ha van rá pénzed).
Meg az is ilyen, hogy a kocsival el kell menni a verseny helyszínére, meg vissza. Ezzel önmagában nem is lenne semmi probléma, ha nem kilométereket kéne autózni, mert így viszont már unalmassá válik. És azért mégis, ez nem a valóság, ez egy játék, szóval szerintem az elsõdleges szempontnak a játszhatóságnak kéne lennie.
De egyébként szeretném kivételesen megdicsérni az Invictust, mert tényeg sokat javítottak az SL minõségén. Nagyon jó lett a menü, szebb a grafika, több az alkatrész, összetettebb a karrier mód, ez mind nagyszerû. Csak hát a gépigény, meg a sok bug, az ne lenne. Nálam sajnos a városban nem fut játszható sebességgel még minimális beállításokkal sem, szóval én nem nagyon fogok vele játszani elõreláthatólag.
Üdv:
dav
elindult a kocsim ékszíj nélkül.... ez bug?! :))
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Amúgy végre megnyertem a Shelby drágát. :)
Hogy az összes kocsit meg lehet venni az még nem annyira gáz, csak mondjuk ne legyen rá pénz. :) Látni lehessen õket. Márcsak azért is, mert ha ddon car lesz behejezve akkor gondot okozhat, hogy mikortól jelenhet meg a boltokban...
Szerintem úgy kellett volna csinálni, hogy elõször csak gyengébb kocsikhoz lehet hozzájutni és a ROC-on lehet nyerni egy erõsebb autót a következõ fokozatra, és így tovább.
Az miért lehet,hogy van pl. a Futómû tuningban a tuning kit tök üres!Az interiors-ban meg az extra üres!Ez csak nekem van így?
mivel meg lehet venni a legdrágább alkatrészeket és onnantól már nem lehet fejleszteni...
A pénzszûke a legjobb gyógyír erre. Nem szereti senki, de a játéknak jót tenne. :)
Amúgy ti melyik kereket és hozzá melyik felnit használjátok?
Én a DTM felnit és az elsõ gumit 19"-osat használom, de kanyarban mintha nagyon csúszkálna...
Mitõl. Felfüggesztést kell cserélni jobbra, vagy a gumin múlik...
Én fõleg az optikai tuning alkatrészeit keveslem, meg a sufnituningot hiányolom, mint pl. a lendkerék leesztergálása, a kipufogócsõ kipolírozása és a légszûrõkkel való variálás meg ilyenek.
Mert így, mindig megveszem a golfot, feltuningolom teljesen, nyerek két autót, és onnatól kezdve nincs pénzhiány. Szóval egy kis gazdasági átalakítás sem ártana..
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csak lenne már kész a patch.Bár inkább várok, mint, hogy megint sûrgetés miatt, megint ne legyen normális a patch.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Persze jó próbálkozás, meg fejlesztették volna tovább, csak közben kiderült a lenti infó.
Több infó nincs a patchrõl, csak ami a hírben is zserepel, hogy lesznek még alkatrészek, de hogy milyenek az még a jövõ zenéje.
Ja és a legfontosabb, mikor lesz kész a patch?
Szerintetek érdemes a rip helyett az iso cd-t letölteni valahonnét?
Mit hagytak ki a srácok a ripbõl?
Probalkozz a BIOS-ban, az AGP Memory allitgatasaval. Nekem ugyan ez volt a problema es azota megoldodott. Bar ezen kivul, mas jatek soha nem panaszkodottt ra.
A városban/tesztpályán tudsz menni?
Mert akkor esetleg memória lehet neki kevés.
Mennyi a fizikai és a virtuális memóriád?
Az emer-nél meg néha el is kell engedni a gázt (jéé :)), hogy kicsit kissebb nyomatékkal ne pörgesse ki a kerekét. Hármasban már lehet nyomni, ott már csak egy pillanatra kell felengedni.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
http://www.extra.hu/tomtom123/2.jpg
ezt a képet csak próbaként raktam fel hogy müxik e igy!
http://android-forum.hu/
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert? Mi a kérdés?
Ha nem akkor mit látsz ? Piros X -et ? Köszönöm !
Akkor mindkét kép Freeweben :
Baiern GT3
SuperTurizmo