Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
szeged street illegal

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
héé. most van a fókuszban a szegedi illegális gyorsulási versenyek:))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

bfg900
1 hozzászólással elõtted írták, hogy a warezcenterrõl.
a rip.et honnan lehet leszedni??????
malter
a warezcenter.hu-rol sms-el beregeled magad,és 1 hétig szedheted a cuccot,vagy ingyé leszeded a rip-elt verziot
ejszaka, keresd meg a zold zaszlot

May the force serve you well!

csak a jobb valtokon lehet allitani, fine tune icon aztan a valton

tom..
honnan szedted le?

http://android-forum.hu/

bfg900
Ez a beállítás nem fehér embernek való, pont fordítva van, mint ahogy szokott lenni, tehát az érzékenységet vedd a "legnagyobbra" és máris irányítható lesz. Illetve nem, mert akkormeg egyáltalán nem reagál, de legalább tudod, hogy fordítva van a csúszka megcsinálva :)
malter
ja és gombokkal szinte teljesen játszhatatlan:(a legaprobb kormánymozdulatra is elszáll,pedig fullra levettem a kormány intenzitást fullra föl a késleltetést,padlo a segitség és még igy is 50-él is képes elszálni:))
malter
nah letöltöttem a gamét(de ne higyétek hogy fanatikus vagyok vodafonnal 4teljes napig jött nappal és éjjel:DDDD)az iso-t szedtem le de sajnos ugyanaz az engine mint az elsö részben detto,már a hibákon is látszik,mint pl kilépeget csak ugy snasz mikor kedve van és persze oda a mentés,néha akad mint a barom,néha meg megy mint a vaj.nektek is csinálja hogy a teljes auto festéséneél nem vesti be az autot,csak darabosan,de viszont fujással le lehet teljesen?meg nem mükxik az auto állapot jelzöje sem tökéletesen,pl a gumik állapotát nem jelzi,nem tudtam miért nem megy mikor a motor jo,erre a garázsban látom hogy 0%-osak a gumijaim..tanácsolom akinek ezeket csinálja néha lépjen ki és csináljon másolatot a save fájlrol;)
Vannak e városrészek?
Milyen a játék folyama?

Persze a válaszokat azoktól várom akik már ész nélkül játszottak a gémmel!

sorry kicsit nagyok...

nekem is van egy ilyen kevencem :D

M@TriX
na dumcsiztam Tamással és azt mondta, hogy patch heggesztése miatt nem volt idõ a válaszokra, de ma bepótolja.

Valaki játszadozott a textúrázással? Ha van kedve egy kis eszmecseréhez, akkor mail...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Hmuda

Az új kedvenc. Na mmilyen?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Alexease
A RIP-ben minden beanna van ugy mint a ISO-ban (kiveve a zenek es a felmek).
Ha valamit nem tudsz megveni, akkor az a jatekmenettol vagy a BUG-tol fug.
a cd-s verzióba sincs protuning kit!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

De mostmár kérem a válaszokat a #16447 kérdésre!

igen

Még egy kérdés a rip-cd vel kapcsolatban:

CSak a rippelt változat nem tartalmazza a protuning alkatrészeket a katalógusból, vagy csak késõbb lehet majd innen vásárolni????

amikor rákattintanál a pipára a verseny kezdéséhez, helyette csak vidd rá a kurzort és kattingass entert ---> így elindul, ha teljesítetted a feltételeket, ha nem
ÓRiás Bug!!!
tom..
leirnád bõvebben mi az a dc?

http://android-forum.hu/

[NST]Cifu
A téma tisztázva :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Passz, akkor nem tudom mi a problémája nálam :)

SecMan
A fraps nálam is tökéletesen mûködik :) A hiba az ön készülékében van :)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Alexease
- Biztos hogy csak D3D.
- Abszolut CPU igenyes. Szinte semmilyen GPU/DirectX dolgot nem hasznal ki.
- Nem memorya igenyes, csak rosszul hasznalja. Keveri/szemeteli mind ket memoriat (CPU/GPU).
- A fizikai szamitasnal nincs "csillapitas", "tompitas", vagy "veszteseg". Minden "adat vegig megy a lancon", ami egy ido utan - foleg utkozeseknel - teljes kaosz - vagyis 0 fps, es "rangasok".
(Nah, ezt jol leirtam;))))
nalam, kiirja a fraps az fpst

I-NoVa
Az alkatrészkompatibilitást visszafelé is jelzi. Szóval ha veszel valami 20-adrangú alkatrészt, akkor minden 19-edrangú cuccot fog jelezni amire azt az alkatrészt lehet kapcsolni akkor is, ha nem a kocsidhoz való.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[NST]Cifu
Hmm... Dunno, mostmár én sem értem mi a rák van.

Van egy "Fraps" nevû kis program, amely a D3D játékoknál kiírja az FPS-t. No ez b@szik bármit is kiírni a játék alatt. Volt egy kis bug a grafikával (a kicsik árnyéka simán átlátszott a kocsiszekrényen), úgyhogy kiváncsiságképpen csak az OpenGL beállításokat változtattam a Rage3D tweak-el, és erre megjavult. 2x újraindította a játékot, mire megint elõjött a hiba. Most annyit bûvészkedtem már vele, hogy a grafika szép is és gyors is, ráadásul igazán komoly bug nem látszik (fények átlátszanak az objecteken, stb.). De úgytünik, hogy tévedtem, és nem OpenGL, hanem D3D a grafika. Viszont továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nem a videókártya, hanem a CPU és/vagy a Ram a fõ igénye a játéknak. Nappal még fullos trafic mellett is folyamatos a mozgás (az elsõ verseny utánig...).

Amúgy már azután, hogy sorozatban botlok a bugokba, már kissé szkeptikusabb vagyok. Sok esetben elméletileg azt írja, hogy ehez az autóhoz jó az alkatrész, de a garázsban már más véleményen van, az alkatrészek sokszor nem illeszkednek, a városban a kinyiló ajtók simán átúsznak az objecteken és a többi....

Mikor jön az elsõ patch? :)

M@TriX
:) A Street Legal egyhez mondta...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

WiZZaRD
WCO-n ezer eve nincsenek mar patchek, ezt nem tudom honnan szedted, meg sztem meg kesz sincs az a patch...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

A warezcenter free részén fent van a rip, meg kicsivel feljebb a pecs is hozza! (warezcenter.cjb.hu - a mai jelszó
SecMan
1. Az Emer Nonus GT2-bõl nekem is kijött a 900 fletti lóerõ, de igazából használhatatlan mert a kerekek túlságosan kipörögnek, hameg elveszem a gázt akkor meg már azért nem gyorsul :)
2.a játék (legalábbis defaultból) D3D-ben megy, legalábbis erre következtetek, hogy a D3D-nél állítom az AA-t és a játékon meg is látszik, ellenben az OpenGl-es beállításokra semmit nem reagál a játék.
3.Dns5000 :az ET azt mutatja mennyire kint/bent van a felni súlypontja, minnél mínuszabb annál kintebb, minnél plusszabb annál beljebb, ez szemmel is jól látható...
4.Prime-ra sikerült valakinek felraknia az MC hoodscoop-ot?? Mert annál mutatja kompatibilisnek, viszont ha megveszem nincs bent a parts binben, más kocsiknál viszont igen...
5. Store-ral lehet valamit kezdeni?

na megvan a bug 9xxle meg 715nm de nem nagyon erzik rajta hogy dupla akkora lett a motor

I-NoVa
Gyári felnik közül az utolsó elõtti, és hozzá a legelsõ külsõ. Eddig bevált.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

en is 295/20as soft gumi hatulra de 13x19es ET-40 rim felnivel elore meg 235/45 medium 9x19ET-20 vagy 30

hmm, bitrurboval tenyleg annyinak kellene lennie de anelkul nagyon durva hiba.

ja ez van, nekem az alap bill bealitassal ment meg a legjobban, elmeletileg a szelesebb felninek jobban kellene tapadnia, meg a puhabb gumiknak is de nem igazan jon ki.
Ki milyen gumit, felnit hasznal???
mit jelent a felniknek az ET+0 rim ? egesz ET+40 rim ig van.

ehh es azt hogy ? sikerul biturbot szerezned hozza? vagy mi?

[NST]Cifu
Nos megvan végre a JÁTÉK!!!

Hát mit ne mondjak, vannak benne bugok, de azért nem reménytelen. Városban medium trafic mellett stabil 30+ Fps 250m-es látótávolsággal, versenyben is okés, de a memória gondok megvannak persze (ki-ki kell lépdelni, és újraindítani a játékot).

Viszont: nekem úgy tünik, hogy a játék nem D3D, hanem OpenGL motort használ!!! Úgyhogy akinek ATi-ja van, az vegye szépen az irányt a Rage3D.com és töltse le a Rage 3D tweak-et, tegye fel, és szépen kapcsolja be a 3Dnow és az SSE támogatást az OpenGL pontnál!

Na megyek vissza játszani! Jó game-t mindenkinek!

I-NoVa
A legpoénabb, hogy a WRC Subaru az egyetlen, ahol rendesen lehet összerakni a turbo-t, minden csövet rá lehet tenni, mûködik, de itt meg a motor scriptjét b*szták el, 180 fokkal fordítva van bent. LOL

Ja, és az MC GTLE motorjából finomhangolással még 200 lóerõ plusz szedhetõ ki, na ez is szép baleset.

Alexease
A masik allando problemam, a Parameterezes!! Es nem csak ebben a jatekban! Ha mar ertekek vannak hozza rendelve dolgokhoz, ha mar scriptek vannak stb., akkor miert nem lehet ki tenni menube is, hogy lehessen allitani, ki-be kapcsolni!!! (Tudom, tudom kiado fugvenye, es az "egyszeru" emberekre is gondolni kell :-/ ) De akkor legyen Advanced menu figyelmeztetessel;-)

Miert nem lehet pl. a tukrozodest, a kereknyomot, a futot, port stb., egy "kapcsolora" tenni, hogy lehessen ki-be kapcsolni. Vagy potmeterekre, hogy lehesssen allitani - pl. sofor mozgasa, billegese, es meg egy tonna funkcio!

Az egyetlen pozitiv pelda, ami a felhasznalok kereseit elegiti ki - latszik hogy van ra igeny - az LFS. Mindent lehet allitani! es ez csak szaporodik! Akinek bonyolult, vagy magas, ne nyuljon hozza! ;DDD

Bar ezt mar az Insane ota sulykolom belejuk, de semmi hatasa;((((((((

Nah, meg KV-ztam kozben;)
hmm az Emerbol en 638LE es 498Nm szedtem ki max, de altalaban 597LE es 460Nm korulire csinalja meg az autorepair neha meg a teljesre pedig a motorblokk egyre romlis mostmar csak 90% de igy is kijon neha max teljesitmeny. Es az a jo benne hogy folyamatosan egyre nagyobb teljesitmeny jon ki belolle egesz 10000ig csak akkor mar felrobban ezert 9000re kolatoztam le.

Ruffi
baszki már megint elbaszta töltésem elegem van ebböl mér nem tudtok egy normális játékot csinálni meg volt minden versenyhez egy csomo kocsi 500000 és akkor itt kibasztok velem hát nyasgem

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Alexease
Igen;) A "lenne" azert van, mert jo lenne ha menne;)))

A sebessegrol lehet "vitat" nyitni, de folosleges, mert szubjektiv. Ha rendesen beallitottam, akkor nekem is ment a varosban ~50fps-t, amig alltam. Ha beinditottam a motort, akkor mar csak ~35 fps (allohelyzetben). Autokzani lehetett 20-35 fps-sel, de ha mar verseny volt, vagy menekules, szaguldozni kellett, akkor rohamosan leesett 5-15fps-re;( Pedig mar 25fps alatt is "hasznalhatatlan", mert korrektul nem lehet iranyitani, vagyis semmi ertelme. (Elvileg kb. ~36 fps kellene a normalis iranyitashoz. Legalabb is a "fizkai frissiteshez". Az hogy a grafika utana 36 vagy 80 fps-t megy, az mar mindegy.)
M@TriX
most nem jut eszembe, de nem tudtam rá rakni turbo-t meg biturbo-t, ugyanis csak kis neonzöld cuccból volt 3 és máshol sehol nem találtam rá utalást. A Max power, az nekem 420 lóra sikerült... (Azzal vittem végig közel a játékot.)
Persze folymatosan fejlesztgetve...

de azt hogy hivjak a jetekban?
tudtal ra rakni turbot/biturbot?

SecMan
A skyline-ról tudna küldeni nekem egy képet? Nem emléxem hogy láttam volna olyat...

M@TriX
hát az utcán majd összefuthatsz vele, de kitartó boltbajárással is találkozhatsz vele... :)