Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Allitolag az segit, ha normal kilepes helyett, belepni a varosba, es ALT-F4 ;)
May the force serve you well!
Ahoz hogy elvezetes legyen a jatek, min. kozepes forgalom, kozepes latotavolsag, es minimum 35-40 fps kellene. Ez alatt, vagy jatszhatatlan, vagy elvezhetettlen.
Persze, hogy a patch majd begyorsitja (fps) arra nem szamitok. Szinte lehetettlen normalisan felturbozni. (Ahoz, hogy normalisan hasznalhato legyen, minimum 3X gyorsabbnak kellene lennie.)
De remelem, kiirtjak a nagyon feltuno bugok legnagyobb reszet.
De amíg nem lesz mindenkinek sima FPS addig ez nem annyira nagy baj.. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Amugy egy Toyota Turbo Charger (eredeti) es egy Nissan SkyLine muszaki rajz, adatok lennenek.
A grafika:
Budget kategóriában a város elfogadható, láttam mostanában rondábbat is. Az autók jók, viszont a poligonszámon nem a versenyzõk kerekein/ajtóin kéne spórolni, elég, ha nem látjuk általában a motorjukat. Sokat gyorsult az engine, viszont a hibás objektumkezelés miatt a full fizikai és AI modellû kocsik verseny után is bent maradnak összeakadva a forgalmi lebutított, törés nélküli autóval, így minden nappali gyorsulás után csökken a framerate.
Fizika:
Néhány dolgot túlzás kiszámolni, de legalább extrém helyzetekben is élethû a mozgás. 200 feletti finom lökdösõdésekre, kanyarban leszorításokra nagyon pontosan reagál. Csak a gyorsulás változott irreálisan, de ez elfogadható, ha azt nézzük, hogy ez egy játék.
A kocsik:
Szebbek. Összehasonlítva a full gt szintû upgrade után eléggé hasonlítottak a hétvégi túraautóbajnokságon látottakhoz, kivéve persze hogy a legtöbb magyar csapat nem karbon védõrétegû fényszórókat használ, nekik megteszi a szigszalag is :). Bezzeg a fõdíj, a többihez képest szinte kidolgozatlan. Nem éreztem megjutalmazva magam, mikor megnyertem.
Az alkatrészek:
Elsõre kissé ijesztõ tömegû alkatrészhalom, pár óra alatt viszont kiderül, hogy a több ezer variációból jó, ha 100 igaz. Kevés a ténylegesen kombinálható alkatrész. Ráadásul a V8 104er motor erõsebb alkatrészei egyszerûen nem mûködnek. A biturbo felirat nagyon meggyõzõ lenne, ha lehetne rájuk turbo-t tenni, de nem.
A karosszériaelemeknél lévõ változatosságnak örülnék, ha minden kocsinál lenne, és mondjuk hasonló mennyiségben/színvonalban, mint az 1-hez kiadott VW Scirocco-nál. Hatalmas negatív benyomás, hogy a fõdíj kocsihoz nem lehet tartalékalkatrészt venni, semmilyen karosszériaelem nincs a boltban. Mondjuk lehet arra fogni, hogy mivel nem sok Shelby GT van a világon, ezért nincs tartalék karosszériaelem, vigyázzunk rá. Nehezen, de elfogadható (lenne, ha legalább igazán erõs motort lehetne beletenni).
A swaybar továbbra is rezonáltat, megszokhattuk, nem érzem a hiányát.
Gumik:
Néhány esetben a kicsit szélesebb felnire is fel lehet tenni a keskenyebb külsõket, és nem kezd el rajta csúszkálni, nem lesz tõle irányíthatatlan az autó.
Nagy hiba, hogy míg a legdrágább 19" racing külsõvel 8-10 éjszakai autópályás gyorsulást kibírok, addig pl a legszélesebb 21" utcai gumikról valamiért már párszáz méter után szinte minden futófelületet lekopik.
AI:
Végre tényleg erõsek az ellenfelek, úgyhogy a könnyû gyõzelmet el lehet felejteni. Viszont enyhén ívelt utakon sokat rontanak. A steering help néha eljátssza helyettem a runtintalan vezetõt, és addig rángatja ide-oda a kocsit, amíg garantáltan egy oszlopra csavarodva kötök ki.
Forgalom:
Jobb, de lekapcsolt forgalommal eltûnnek a rendõrök is! Ha már 2-3 bentfelejtett fullfizikás autó lassítja a progit, lehetetlen kerülgetni a forgalmat is.
Játékmenet:
Nem teljesen értem, miért csökkenti az éjszakai versenyzés a kocsim presztizsét. Nagyon sokáig tart 750-et összeszedni miután már mindenhol elsõ lettem, ezzel kár nyújtani a játékmenetet, unalmassá teszi. Elég lenne úgy 600.
A race of champions messze a legélvezhetõbb része a játéknak, még az éjszakai versenyeken is túltesz. Viszont a pályán legalább az útvezetésen van mit finomítani, mert hiába tundnék az egyenes szakaszokon 350-el menni, ha csak úgy beleakad 250-300 fölött az aszfaltba a kocsi, és repül egy szaltót. Szóval nagypapás 200-as tempóban azért még nem az igazi.
Törés:
Nem kellett volna visszavenni a törésbõl. A legjobb része veszett el a játéknak.
Összhatás:
Még mindig nagyon összecsapottnek tûnik. Jobban elfogadtam volna a régi grafikai szinten egy hibátlan játékot. Miután az összes nagyjából elõdorduló hibát megtaláltam, már el lehet a nagy részüket kerülni, de egy átlag gamer az elsõ pár perc/óra próbálkozás után hagyja az egészet.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Ami durvább: Nem lehet megvenni az alkatrészeit. Tök üres a bolt, semmi karosszériaelem. Nincs hozzá normális motorháztetõ, ami kilóghatna a scope, és csak a leggyengébb változatban mûködik a motor. A supercharger már csak a ráadás, dob kemény 25 lóerõt a teljesítményen.
Nesztek savegame.
Összes kocsi savegame
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A sárga nem áll jól neki. :)
Szóval itt van a kocsi, és ebben mûködik rendesen a motor, airdekes.

Most a Street Legal 2-rõl van iten szó?
(csak azért mert a Street Legalban mintha nem lett volna este, megy ilyen pálya amirõl meséltek...)
Ha SL2, akkor honnan lehet megszerezni? egyáltalán érdemes-e?
Elõre is köszi
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gyorsan!!!! :)
ti hogy gyûjtöttetek össze 750 prestige pontot?
Az hogy szinte hasznalhatatlanul lassu, az egy dolog. De hogy olyan bugok vannak benne, amihez eleg csak elinditani a jatekot, vagy belepni a garazsba, kimenni a varosba, az mar valamit jelent...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Mivel a mentések mérete elérte az igazán netbarát méretet, tessék, itt az összes autó mentés, kivéve shelby. Végre beadta a cabrio bmw-t :)
Lusta vagyok hazakerekezni. Jó hogy mondtad. Amúgy te hol tartasz?