46061
.
  • Ruffi
    hi csináltam egy emer gt 2-t 863 le minden és tetsztpályán amikor 320-nál gyorsitok ki midnig kipördül racing gumival enniyre erös? vagy mi
  • [HUN]FaTaL
    Az oldal megtekintése nem engedélyezett (Error 403).
  • CS@
    Mert az X3 -on vannak ,de a hiba az ön készülékében van mert nálam megjelenik.
  • CS@
    + egy SuperTurizmo
  • M@TriX
    azt hiszed nem szólnék? :)
  • CS@
    Az egykori Stallionom emlékére :

• Alexease
    Megy teljes felfuggesztes nelkul is rendesen (rugok, lengeszcsillapitok, kerekek!!!) ;DDDDDDD
  • I.C.ram
    Hehe érdekes. levettem a motorházetőt az autóról, aztán test run, és nncs motor... ezért gyorsabb a játék, mert nincs motor, semmit nem újítottak az enginenen szvsz. A kerekek sem annyit forognak, amennyit kéne nekik.
  • I.C.ram
    Ugyanez a setup nekem is, és jól megy. viszont az autó irányíthatlan! Megyek kicsit kanyarodok, és már keresztbe is fordult az egész. Meg azok a kerekek is röhejesek, hogy úgy kilógnak, min gey tank lánctalpa. Törés, meg iszonyat gáz. Neki megyek 25Onel az oszlopnak is csak leesik a motorháztető meg a lökhárító.
  • Ruffi
    ugy hogy high detail medium árnéyk medium draw distance 2/5 forgalom nulla gyalogos
  • Ruffi
    jo ok megprobálom amugy 1280*1024*32-ben játszom és meglepöen jol megy 2000+ 512 mb ddr geforce ti
  • Alexease
    Nem. Ez is bug. Neha elrontja, elfelejtei, elb*ssza stb. az elmenteseket.
    Allitolag az segit, ha normal kilepes helyett, belepni a varosba, es ALT-F4 ;)
  • Ruffi
    HI nincs meg a cd ezért no cd crackel probáltam játszani de ig nincsenek meg a mentett játékaim csak a kocsijaim ez hogy lehet amikor elöször inditotam megvoltak aztán kiléptem elindittam frapsot és már meg se voltak cd-vel kéne inditani mert akokr megint felirom a bint
  • Dns5000
    Matrix ! K Tamas valaszolt mar a kerdesekre??
  • Alexease
    Eben jobbnak, kidolgozottabnak tunik a fizika. Pl. a felfuggesztest erdemes megzezni, latvanyosan szet-osszedolnek (camber) a kerekek fekezesnel es gyorsitasnal. Csak az a baj, hogy annyira nem megy, hogy nem erzeni belole semmit:((

Ahoz hogy elvezetes legyen a jatek, min. kozepes forgalom, kozepes latotavolsag, es minimum 35-40 fps kellene. Ez alatt, vagy jatszhatatlan, vagy elvezhetettlen.
  • I.C.ram
    Hát ez a játék nagyon tré! Sokkal jobb volt az első rész! Sokkal élethűbb fizika/törés volt abban. Egyre többet kezdek csalódni a magyar fejlesztőkben.
  • Alexease
    De hogy mennyire, azt nem tudom, mert nekem annyira szaggat, es olyan bugos, es ugy felbosszantott, hogy uninstall amig nem lesz patch.:((((( Pedig nem mondhatni, hogy nem vartam, vagy nem voltam/vagyok "manias";-)

Persze, hogy a patch majd begyorsitja (fps) arra nem szamitok. Szinte lehetettlen normalisan felturbozni. (Ahoz, hogy normalisan hasznalhato legyen, minimum 3X gyorsabbnak kellene lennie.)
    De remelem, kiirtjak a nagyon feltuno bugok legnagyobb reszet.
  • M@TriX
    nem egészen, csak nehezebben törik...
    De amíg nem lesz mindenkinek sima FPS addig ez nem annyira nagy baj.. :)
  • Alexease
    Nem;) A szerverrol nem jon le rendesen. De ott van, es a link is jo;))

Amugy egy Toyota Turbo Charger (eredeti) es egy Nissan SkyLine muszaki rajz, adatok lennenek.
  • Alexease
    Alig torik, es nem annyira reszletes. Vagy legalabbis nem tunik annak...
  • M@TriX
    csak nem öregszel, Alexease. :)
  • Alexease
  • Alexease
    Upsz, sorry!
  • Alexease
  • Alexease
  • I-NoVa
    Véleményem, most kivételesen objektívan:

A grafika:
    Budget kategóriában a város elfogadható, láttam mostanában rondábbat is. Az autók jók, viszont a poligonszámon nem a versenyzők kerekein/ajtóin kéne spórolni, elég, ha nem látjuk általában a motorjukat. Sokat gyorsult az engine, viszont a hibás objektumkezelés miatt a full fizikai és AI modellű kocsik verseny után is bent maradnak összeakadva a forgalmi lebutított, törés nélküli autóval, így minden nappali gyorsulás után csökken a framerate.

Fizika:
    Néhány dolgot túlzás kiszámolni, de legalább extrém helyzetekben is élethű a mozgás. 200 feletti finom lökdösődésekre, kanyarban leszorításokra nagyon pontosan reagál. Csak a gyorsulás változott irreálisan, de ez elfogadható, ha azt nézzük, hogy ez egy játék.

A kocsik:
    Szebbek. Összehasonlítva a full gt szintű upgrade után eléggé hasonlítottak a hétvégi túraautóbajnokságon látottakhoz, kivéve persze hogy a legtöbb magyar csapat nem karbon védőrétegű fényszórókat használ, nekik megteszi a szigszalag is :). Bezzeg a fődíj, a többihez képest szinte kidolgozatlan. Nem éreztem megjutalmazva magam, mikor megnyertem.

Az alkatrészek:
    Elsőre kissé ijesztő tömegű alkatrészhalom, pár óra alatt viszont kiderül, hogy a több ezer variációból jó, ha 100 igaz. Kevés a ténylegesen kombinálható alkatrész. Ráadásul a V8 104er motor erősebb alkatrészei egyszerűen nem működnek. A biturbo felirat nagyon meggyőző lenne, ha lehetne rájuk turbo-t tenni, de nem.
    A karosszériaelemeknél lévő változatosságnak örülnék, ha minden kocsinál lenne, és mondjuk hasonló mennyiségben/színvonalban, mint az 1-hez kiadott VW Scirocco-nál. Hatalmas negatív benyomás, hogy a fődíj kocsihoz nem lehet tartalékalkatrészt venni, semmilyen karosszériaelem nincs a boltban. Mondjuk lehet arra fogni, hogy mivel nem sok Shelby GT van a világon, ezért nincs tartalék karosszériaelem, vigyázzunk rá. Nehezen, de elfogadható (lenne, ha legalább igazán erős motort lehetne beletenni).
    A swaybar továbbra is rezonáltat, megszokhattuk, nem érzem a hiányát.

Gumik:
    Néhány esetben a kicsit szélesebb felnire is fel lehet tenni a keskenyebb külsőket, és nem kezd el rajta csúszkálni, nem lesz tőle irányíthatatlan az autó.
    Nagy hiba, hogy míg a legdrágább 19" racing külsővel 8-10 éjszakai autópályás gyorsulást kibírok, addig pl a legszélesebb 21" utcai gumikról valamiért már párszáz méter után szinte minden futófelületet lekopik.

AI:
    Végre tényleg erősek az ellenfelek, úgyhogy a könnyű győzelmet el lehet felejteni. Viszont enyhén ívelt utakon sokat rontanak. A steering help néha eljátssza helyettem a runtintalan vezetőt, és addig rángatja ide-oda a kocsit, amíg garantáltan egy oszlopra csavarodva kötök ki.

Forgalom:
    Jobb, de lekapcsolt forgalommal eltűnnek a rendőrök is! Ha már 2-3 bentfelejtett fullfizikás autó lassítja a progit, lehetetlen kerülgetni a forgalmat is.

Játékmenet:
    Nem teljesen értem, miért csökkenti az éjszakai versenyzés a kocsim presztizsét. Nagyon sokáig tart 750-et összeszedni miután már mindenhol első lettem, ezzel kár nyújtani a játékmenetet, unalmassá teszi. Elég lenne úgy 600.
    A race of champions messze a legélvezhetőbb része a játéknak, még az éjszakai versenyeken is túltesz. Viszont a pályán legalább az útvezetésen van mit finomítani, mert hiába tundnék az egyenes szakaszokon 350-el menni, ha csak úgy beleakad 250-300 fölött az aszfaltba a kocsi, és repül egy szaltót. Szóval nagypapás 200-as tempóban azért még nem az igazi.

Törés:
    Nem kellett volna visszavenni a törésből. A legjobb része veszett el a játéknak.

Összhatás:
    Még mindig nagyon összecsapottnek tűnik. Jobban elfogadtam volna a régi grafikai szinten egy hibátlan játékot. Miután az összes nagyjából elődorduló hibát megtaláltam, már el lehet a nagy részüket kerülni, de egy átlag gamer az első pár perc/óra próbálkozás után hagyja az egészet.
  • I.C.ram
    És mit javítottak rajta?
  • I.C.ram
    Patchet honnan lehet leszedni?
  • I-NoVa
    [SZIDÁS]
    Ami durvább: Nem lehet megvenni az alkatrészeit. Tök üres a bolt, semmi karosszériaelem. Nincs hozzá normális motorháztető, ami kilóghatna a scope, és csak a leggyengébb változatban működik a motor. A supercharger már csak a ráadás, dob kemény 25 lóerőt a teljesítményen. [/SZIDÁS]

Nesztek savegame.
    Összes kocsi savegame
  • M@TriX
    ez a kis Elenor?
    A sárga nem áll jól neki. :)
  • I-NoVa
    LOL, de kemény. Az abszolút túlbonyolítás esete, mikor egy enter helyett már forráskódban böngészek :). Ég is a pofám, igaz a hétvégi hungaroring napsütésétől, de az már más kérdés :).

Szóval itt van a kocsi, és ebben működik rendesen a motor, airdekes.

• [negativ] Cirek
    bocsi ha hülyeséget kérdezek, de régen nem jártam ebben a topicban, és nincs kedven 5000oldalt visszaolvasni.

Most a Street Legal 2-ről van iten szó?

(csak azért mert a Street Legalban mintha nem lett volna este, megy ilyen pálya amiről meséltek...)
    Ha SL2, akkor honnan lehet megszerezni? egyáltalán érdemes-e?

Előre is köszi
  • Csacsi
    Matrix: A jatekhirek.hu-n a cikk végén ott van, hogy a többi kérdésre a válasz ma érkezik. Nem tudni, hogy mikor? És azt, hogy melyik kérdésekre kapunk választ?
  • M@TriX
    egy screenshotot benyomsz a kis Elenorról?
    Gyorsan!!!! :)
  • I-NoVa
    Ahhoz vissza kéne fordítani a garage.class-t, és függvényeket hivogatni belőle, hogy rendesen működjön a verseny, de lusta vagyok, úgyhogy nem tudom.
  • I-NoVa
    Csak azért nem mondtam, hogy kell bejutni, mert még tele van szép bugokkal a pálya, pl ha áthajtasz a bólyákon, és a tükörsima aszfalton mész, vagy elszáll a kocsi, vagy felborul, de nem enged tovább (pedig még van hely a pályán).
  • rvp
    hi
    ti hogy gyűjtöttetek össze 750 prestige pontot?
  • Alexease
    Ezt nem lehet biztosra tudni. Itt barmi lehet. Vagy csak ehez keszul a patch, vagy tenyleg vannak tovabbi jatektervek, vagy egyszeruen csak ennyire igenytelenek.

Az hogy szinte hasznalhatatlanul lassu, az egy dolog. De hogy olyan bugok vannak benne, amihez eleg csak elinditani a jatekot, vagy belepni a garazsba, kimenni a varosba, az mar valamit jelent...
  • SecMan
    Hogy lehet valaki ekkora tuskó? Nem értem miért esne nehezedre elárulni a trükköt, gondolom nem tellne sokkal több időbe és energiába mint a szkrínsotokat berakosgatni ide.
  • I-NoVa
    Ezt meghagyom az invictusnak, csináljanak csak ők patchet.