46061
.
  • Dns5000
    milyen gepen?
    en mar feladtam, ha 2 auto van a kepen mar jatszahtatlan ha nagyon picit iranyt kell valtoztani akkor tuti neki megyek valaminek. Ennyit errol.
    Shoha nem lesz ez a szar jatszhato, ha akartak volan jatszhatora csinalni megtehetek volna, de NEM akartak. Remelem vaklaki rajon hogy mekkora piaca van a tuningolos autos gameknak es megcsinalja normalisan.
  • M@TriX
    semmi sem lehetlen, csak nem valószínű. :)
  • SecMan
    Mit értettél SL kiegészítőn? Amúgy a warezcenterről le lehet szedni, csak hát az fizetős...
  • SecMan
    1. Golfból sikerült kihoznom a 400Hp-t és ennek most örülök :) 2. A piros garázs mellett találtam egy "Store"-t, ezzel lehet kezdeni valamit? Mondjuk úgy mint az 1-ben? Mert őszintén szólva szerintem negyon kúúl lenne ha az ilyen "kit"-eket meg "extra"-kat itt lehetne megvenni, dehát ez csak hiú ábránd gondolom...
  • OGabor
    bicsika=bocsika
  • OGabor
    Tök folyamatos, ezt 1xüen nem hiszem el... bicsika csak nagyon örülök :)) Három napja csak szerelgetek mert versenyen esélyem nem volt :)
    Ja, találtam egy hibát is! Piros után rögtön zöld jön, nincs piros-sárga
  • OGabor
    800x600x32 szinte jáchatatlan, 1280ban viszont meglepően folyamatos :)
  • dav
    Szerintem azért a koncepcióban is van egy jó pár dolog, amit kicsit átdolgozhatnának. Értem én, hogy minden szempontból szerettek volna reálisat csinálni, de néhol ez a játszhatóság rovására megy, és az gáz.
    Gondolok például itt arra, hogy a kereskedőnél mindig véletlenszerűen adja a kocsikat. Azért egy idő után elég idegesítő lehet, hogy keresel egy adott típust, és mondjuk több próbálkozás után sem adja be. A használt autóknál még elmegy ez, de legalább új autót vehess bármikor bármilyet szerintem (persze csak ha van rá pénzed).
    Meg az is ilyen, hogy a kocsival el kell menni a verseny helyszínére, meg vissza. Ezzel önmagában nem is lenne semmi probléma, ha nem kilométereket kéne autózni, mert így viszont már unalmassá válik. És azért mégis, ez nem a valóság, ez egy játék, szóval szerintem az elsődleges szempontnak a játszhatóságnak kéne lennie.

De egyébként szeretném kivételesen megdicsérni az Invictust, mert tényeg sokat javítottak az SL minőségén. Nagyon jó lett a menü, szebb a grafika, több az alkatrész, összetettebb a karrier mód, ez mind nagyszerű. Csak hát a gépigény, meg a sok bug, az ne lenne. Nálam sajnos a városban nem fut játszható sebességgel még minimális beállításokkal sem, szóval én nem nagyon fogok vele játszani előreláthatólag.

Üdv:
    dav
  • Alexease
    Elindul az sokminden nelkul;) Kerekek nelkul is nagyon jol lehet autokazni;))
  • Falabu #16382
    Hmmm....
    elindult a kocsim ékszíj nélkül.... ez bug?! :))
  • M@TriX
    nem, az még üres.
    Amúgy végre megnyertem a Shelby drágát. :)

Hogy az összes kocsit meg lehet venni az még nem annyira gáz, csak mondjuk ne legyen rá pénz. :) Látni lehessen őket. Márcsak azért is, mert ha ddon car lesz behejezve akkor gondot okozhat, hogy mikortól jelenhet meg a boltokban...
  • Rodriguez
    De akkor ugyanolyan lenne, mint az első rész, és gondolom változtatni akartak a játékmeneten, de az szerintem is elhibázott dolog, hogy mindjárt az elején meg lehet venni a legjobb autót.
    Szerintem úgy kellett volna csinálni, hogy először csak gyengébb kocsikhoz lehet hozzájutni és a ROC-on lehet nyerni egy erősebb autót a következő fokozatra, és így tovább.
  • Dj gaga
    Hali!
    Az miért lehet,hogy van pl. a Futómű tuningban a tuning kit tök üres!Az interiors-ban meg az extra üres!Ez csak nekem van így?
  • M@TriX
    ezért írtam, hogy le-föl egy lépcső. Azaz mondjuk egy Inline-4-be lehessen még egy inline-6 ost rakni, d emást nem. Az Inline 6-osba lehessen V-8, meg Inline 4-et, ... stb...
  • M@TriX
    ez mondjuk jó 5let lenne.
    mivel meg lehet venni a legdrágább alkatrészeket és onnantól már nem lehet fejleszteni...
    A pénzszűke a legjobb gyógyír erre. Nem szereti senki, de a játéknak jót tenne. :)

Amúgy ti melyik kereket és hozzá melyik felnit használjátok?
    Én a DTM felnit és az első gumit 19"-osat használom, de kanyarban mintha nagyon csúszkálna...
    Mitől. Felfüggesztést kell cserélni jobbra, vagy a gumin múlik...
  • Rodriguez
    Ez igaz, de az első részben az volt, hogy voltak a V8-as kasztnik és mindegyikbe ugyanazt a motort raktuk ugyanúgy összerakva és a vége az lett, hogy minden autónak ugyanakkora teljesítménye lett csak a külsejük volt más. Itt azért sokkal eltérőbb karakterisztikájú motorkat lehet összeállítani, csak még több alkatrész kéne.
    Én főleg az optikai tuning alkatrészeit keveslem, meg a sufnituningot hiányolom, mint pl. a lendkerék leesztergálása, a kipufogócső kipolírozása és a légszűrőkkel való variálás meg ilyenek.
  • Csacsi
    Ami még jó lenne a játékban, hogy az éjszakai versenyeket, csak full tuning verdákkal lehessen megnyerni, de ahhoz sokkal több pénz kelljen. Szóval akkor nappali versenyeken kelljen jól teljesíteni, és sokkal drágábbak legyenek az alkatrészek, hogy legyen valami kihívás.

Mert így, mindig megveszem a golfot, feltuningolom teljesen, nyerek két autót, és onnatól kezdve nincs pénzhiány. Szóval egy kis gazdasági átalakítás sem ártana..
  • M@TriX
    de szerintem ez egy tuningprogi. Egy skoda 120-asba is láttam 2000-es audi motort belerakva, szóval azért gondoltam, hogy egy lépcsővel le fel lehett volna pakolni...
  • M@TriX
    a sötítített üveg sztem nem lesz probléma. Nem vettem bántásnak a kirohanást. Miért is vettem volna. Amúgy mint írtam a patch megjelenésének időpontjáról még találgatások sincsenek. :)
  • Rodriguez
    Szerintem jobb, hogy márkánként különböző motorok vannak, és így tényleg különböző autókat lehet összeállítani. Az I4-es és I6-os autók nagyon jól variálhatók, de a V8-as verdákhoz tényleg nagyon kevés alkatrész van.
  • Rodriguez
    Neonok! Szuper! Már csak sötétített üvegek kellenének, és akkor tényleg úgy néznének ki, mint a valódi street fighterek.
  • Csacsi
    Remélem nem vetted bántásnak a kirohanásomat, de nagyon izgat az a dolog, hogy fog-e normálisan futni a játék. Én optimista vagyok, mert az első rész a harmadik patch után, már játszható volt nálam, remélem ezzel is ez lesz.

Csak lenne már kész a patch.Bár inkább várok, mint, hogy megint sűrgetés miatt, megint ne legyen normális a patch.
  • M@TriX
    a Street-Legal.tk-s neonról inkább semmit. Csak nappal "világít" és elég kezdetleges. Inkább a hátsó lámpát kellett volna átalakítaniuk, hogy este legyen piros, de mind1. Ők tudják. Csak egy négyszöget raktak a kocsi alá...
    Persze jó próbálkozás, meg fejlesztették volna tovább, csak közben kiderült a lenti infó.

Több infó nincs a patchről, csak ami a hírben is zserepel, hogy lesznek még alkatrészek, de hogy milyenek az még a jövő zenéje.
  • Csacsi
    Valahogy az jobban érdekelne a dologban, hogy vajon meg lesznek-e töltve az üres helyek a boltban? Alkatrészeket lehet már normálisan szerelni? Javul az FPS? Eltűnnek a bugok? Meg ilyenek. A neon már különben is letölthető a street-legal.tk-ról. Igaz még nem olyan szép, de azért már valami.

Ja és a legfontosabb, mikor lesz kész a patch?
  • M@TriX
    Amúgy még annyit a játékról, hogy nagy kár, hogy nem lehet ide-oda pakolászni a motorokat. Az előzőben. volt Inline-4, V-6, V-8, V-10 és akkor azt lehett pakolgatni, ha nem is mindent mindenhová, de ésszerűen a lehetséges karosszériába...
  • M@TriX
    Egy kis infó látott napvilágot. :)
    "... neoncsövek is lesznek."
    Forrás: JátékHírek.hu ;)
  • ent
    CSákó mindenki!

Szerintetek érdemes a rip helyett az iso cd-t letölteni valahonnét?

Mit hagytak ki a srácok a ripből?
  • I.C.ram
    Valószínű nem bírja a kártyád. Vagy lehet, hogy túlmelegszik.
  • SecMan
    Na, végre megvan a Shelby, köszönet badboy23-nak a tippért :). Kérdés: a piros klub garázsához közel találtam egy "Store"-t, ide be lehet menni valahogy, ergo lehet benne vásárolni? Mert én akárhova álltam nem ment be... választ várok! :)
  • Alexease
    Auto nelkul bajosan menne a varosban/tesztpalyan;)))

Probalkozz a BIOS-ban, az AGP Memory allitgatasaval. Nekem ugyan ez volt a problema es azota megoldodott. Bar ezen kivul, mas jatek soha nem panaszkodottt ra.
  • M@TriX
    bugként nem láttam még ilyet.
    A városban/tesztpályán tudsz menni?
    Mert akkor esetleg memória lehet neki kevés.
    Mennyi a fizikai és a virtuális memóriád?
  • I-NoVa
    Superchargerre gondolsz? Hivatalosan csak a prime-t lehet, úgyhogy csak scriptmoddal.

Az emer-nél meg néha el is kell engedni a gázt (jéé :)), hogy kicsit kissebb nyomatékkal ne pörgesse ki a kerekét. Hármasban már lehet nyomni, ott már csak egy pillanatra kell felengedni.
  • mattempus
    Lenne egy kérdésem.Az emer nonusom nem igazán indul el amikor versenyzek.Mintha nem jól kuplungolna a gyerek a kocsiban úgy ugrál indulásnál és villog egyfolytában az ASR.Megnéztem a motorját újra szereltem de semmi.A masik kérdésem az lenne hogy a baiernhez enged két motort berakni de az istenért nem működnek egyszerre.Külön-külön jók.köszi csá
  • tom..
    nincs kérdés! de nekem nincs meg a 2 igy kénytelen vagyok játszani az 1-el! de lehet maradok ennél amig nem lesz patch!

http://www.extra.hu/tomtom123/2.jpg

ezt a képet csak próbaként raktam fel hogy müxik e igy!
  • [HUN]FaTaL
    kérdés=képek. már írni sem tok :)
  • [HUN]FaTaL
    ehh. de jó kérdés.
  • [HUN]FaTaL
    nem látok semmit. piros x! de amúgy megy az x3. legalábbis az oldalak (bár most nem próbáltam).
  • M@TriX
    mivel a 2 jobb, így az egyel nem bajlódik senki. :)
    Mert? Mi a kérdés?
  • CS@
    Szóval nálad sem lehet az X3-at használni ,légyszí annyit árulj el ,hogy a 16336 ban sem látsz képet ?
    Ha nem akkor mit látsz ? Piros X -et ? Köszönöm !
    Akkor mindkét kép Freeweben :
    Baiern GT3
    SuperTurizmo
  • tom..
    A SL-el már nem is játszik senki?