.
  • dav
    Szerintem azért a koncepcióban is van egy jó pár dolog, amit kicsit átdolgozhatnának. Értem én, hogy minden szempontból szerettek volna reálisat csinálni, de néhol ez a játszhatóság rovására megy, és az gáz.
    Gondolok például itt arra, hogy a kereskedőnél mindig véletlenszerűen adja a kocsikat. Azért egy idő után elég idegesítő lehet, hogy keresel egy adott típust, és mondjuk több próbálkozás után sem adja be. A használt autóknál még elmegy ez, de legalább új autót vehess bármikor bármilyet szerintem (persze csak ha van rá pénzed).
    Meg az is ilyen, hogy a kocsival el kell menni a verseny helyszínére, meg vissza. Ezzel önmagában nem is lenne semmi probléma, ha nem kilométereket kéne autózni, mert így viszont már unalmassá válik. És azért mégis, ez nem a valóság, ez egy játék, szóval szerintem az elsődleges szempontnak a játszhatóságnak kéne lennie.

De egyébként szeretném kivételesen megdicsérni az Invictust, mert tényeg sokat javítottak az SL minőségén. Nagyon jó lett a menü, szebb a grafika, több az alkatrész, összetettebb a karrier mód, ez mind nagyszerű. Csak hát a gépigény, meg a sok bug, az ne lenne. Nálam sajnos a városban nem fut játszható sebességgel még minimális beállításokkal sem, szóval én nem nagyon fogok vele játszani előreláthatólag.

Üdv:
    dav