FIFA 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
THX!!
Fákjúal!
Rég játszottam már a játékkal, elfelejtettem, hogy Bartez melyik csapatnál volt.
Meg tudná valaki mondani?
Köszi.
Ez már a legutolsó esély!
azt hiszem a fifaitaly-n volt
és fecoh ajánlotta az fh-n is
amúgy nem kell szeretned ez nem a társkeresõ topic :-)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kellene régi juventus mez a 2003-hoz(mindegy milyen,lehet 95/96,96/97,...,de ha lehet akkor 2000 elötti legyen)ja és az sem lenne rossz ha 2gk-s.
Bazinga!
Lenne egy kérdésem! Elõvettem újra a játékot, játszani vele. Nademost installnál reklamál nekem h nem tud másolni egy filet (data/video/xsell_na.mad). Már nem emlékszem, hogy ez "normális", és vmi okossággal kel megoldani v. lehet h csak a cd szart be és azért nem tudja olvasni? Visszaolvastam egy "keveset" de nem találtam semmit. Pls segítsetek!
Bazinga!
Tud valaki a juventushoz 2gk hazai mezt?(ami nem Tamoil-os(nem bl))Mert nekem van de csak bl-es.