Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOL VAN AZ ISO?????

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Amúgy jobb , ha a tanácsomat megfogadod , még esetleg a fedre visszaszáll az a sok negatív kisugárzás , ami a hozzászólásaidból árad és ki tudja mi történik veled .Tudod ... manapság semmi sem lehetelen , jön egy gyorsan száguldó autó , egy eltévedt golyó , leszakad a lift , stb ... szóval jobb lesz ha vigyázol .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ha a Haegemonia tetszik és még magyar gyártmány is, akkor vedd meg!
Vagy ne vedd meg!
Nekem végülis mindegy!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Settlers , Thief , Wolfenstein , Battlefield , Emperor : Dune fejlsztõi magyarok voltak ? Nem , egész egyszerûen ezeket megérte megvenni már csak a multi miatt is .Mondjuk a Thief sorozatot szimplán csak a fejlesztõk munkájának értékelése maitt vettem meg .Annyira tetszett , hogy a GOLD-ot a +3 küldetés miatt vettem meg .
De világszínvonalu zenét csinálnak, az tuti! Persze sokaknak nem jön be a zenéjük!
A NEO az!
Te talán még megjavulhatsz , de õ ... reménytelen eset
( HARDWIRED hír )
Ákos zenéi voltak , amiket még meghallgattam , de azóta semmi .A nyálcsorgatós , Kozsó féle együttesek zenéi meg se hatnak , nemhogy letölteném õket , szóval inkább nálam megy az Mtv zenei csatorna és az éppen aktuális külföldi számokat töltöm le .Jahh , hogy ez nem hazafias ?!?
Van esetleg nemzetközi hírû együttesünk , akikre büszkék lehetünk ?! Esetleg még tetszik is a zenéje ... ja , hogy nem ... akkor ne várd el , hogy támogassam õket egyáltalán vmivel is .
A magyar kézikönyvrõl meg annyit , hogy a billntyûzet kiosztás amúgyis benne van egy játékban , ha vmit nem tudok itt a szótár mellettem , a végigjátszás meg nem érdekel , mert nem sok játék van , amiben elakdtam volna , így arra sincs szükség .Na persze , ha egyáltalán van ilyen a kézikönyvben .
Azt hiszem kitárgyaltunk mindent , esetleg még nyomja a szívedet vmi ???
Szóval nekem ezek után , eszembe nem jutott volna , hogy egy "fülétõl a farkáig" magyar game-t letöltsek .Megvan a magyar fejlesztõktõl erdetibe ( no TDK lemez ) a S.W.I.N.E , az I.G.2 és most meglesz a HAEGEMONIA C.E. változata majd , jövõ hétfõn .Ezen kívül megvan THIEF GOLD ( nem összetévesztendõ a mostani GAMER-es Thief-el ) , THIEF 2 , SETTLERS 3 , WOLFENSTEIN , EMPEROR : BATTLE FOR DUNE , BATTLEFIELD 1942 programok szintén eredetibe .Ezeket tartottam arra érdemesnek , hogy megvegyem és ne csak tört szervereken , meghatározott idõben nyomjam esetleg online , hanem bármikor-bármelyik szerveren gond nélkül .Ami biztos még , hogy a C@C:GENERALS , THIEF 3 , BREED , PLANETSIDE , SW:GALAXIES vannak betervezve megvételre .
Ha erre valakinek nem telik , megértem ... akkor , ha minden hétvégén nem jár el bulizni sem , nem megy moziba , nem cigizik mert azokra sem telik .De ha igen , a mai árakat figyelembe véve 2 hét alatt elszórod 1 játék árát és meg ne halljam egy kis köcsög olyan dumáját ( a'la Ranger ) , hogy kinek mire telik .
Én kevesebbet szórakozom és a felébõl játékot veszek ( ami szórakozásra ment volna úgyis el ) .
Lehet , hogy mégis jobb vagyok nálad ?!
csak megjegyezném hogy ne vazelint használjon, inkább Arany Ászokat, az mégiscsak jobban csúszik.....

Ez itt az SG-n nem így megy!
Belekötnek mindenbe apám!!!!:-DDDDDDDD
fucko: ha feltorod nekunk a magyar haegemoniat, akkor azonnal kirakom az iso-t :P
aki nem veszi meg, az szerintem meg jo sokaig varhat magyar nyelvu haegemoniara, aki viszont beeri az angollal is, az mar holnap v holnaputan jatszhat vele :)
egyebkent meg tamogassatok a magyar jatekfejlesztest, es akinek tetszik, az vegye meg :P en azert nem rohantam megvenni, mert nem tetszett az IG1 es az IG2 se, aztan latatlanba nem adok ki 10k-t.
a fenti szoveg megjegyzes kategoriaba tartozik, nem kepezi tovabbi vita targyat.
a magyar zenével kapcsolatban 100%-osan

Szorri de NEM! Másra kell!
De a haegemoniára félre lehet tenni, mert megérdemli! (ellenben a Street Legallal)
A színvonal ebbõl adódóan olyan kicsi, hogy egy forintot nem ér meg magyar zenei termékre költeni!
És akkor még nem beszéltem a túlkínálatról a magyar piacon! Az egyslágeres bandákról, akik egy kalap fos amit csinálnak!
Hát ezeket én inkább nem támogatom!
A kevés pénzembõl már inkább támogatom a tehettséges magyar programozókat, akik világszínvonalat állítanak elõ TÉNYLEG sok és fáradtságos munkával!
Amúgy én nem hallgatok magyar zenét, viszont tervezem megvenni a Haegemoniát!
Ahogy a IG2-t is megvettem!
Na ennyit errõl.
Én is megvenném szívesen.de nincs rá annyi fölösleges pénzem és halál mindegy, hogy magyar játék vagy sem.
Amúgy a Warezcenteren fönn van a RIP.
A játékot le lehet lassítani és lehet gyorsítani is és van pillanatállj is. Szóval akik emiatt idegeskedtek, már megnyugodhatnak. A demo amúgy sem volt teljesen kész, de ezt írták is a készítõk az elején.
Az F billenytûrõl volt már szó, de a G billenytût külön kiemelném. Eszméletlen jó kameranézeteket produkál így a program.
Még az elején vagyok a játéknak, de a kézikönyvet átolvasva igen jónak ígérkezik. Elég összetett és nincsen túlbonyolítva sem. A kémkedés pedig nagyon szimpatikus amúgy is.
Én végigjátszottam az IG2-t. Ez valóban nem lesz annyira összetett, de pont emiatt tetszik. Kicsit frusztráló volt amikor 15 bolygón kellett elhelyezni épületeket és folyton felügyelni a menedzsmentet. Itt ez leegyszerûsödött, de nem tünt el. A hõsõk bevezetése jót fog tenni a játéknak, ezt elõre érzem. Majd szép lassan végigviszem. Jelenleg a Földiekkel vagyok. Utána jöhet a Marsi kampány, majd a beépített gép elleni harc. Természetesen lehet hálózatban is játszani maximum nyolcan (LAN). És interneten is a Gamespy Arcade segítségével.
Hogy megérte e a majd 10.000 Ft-ot? Erre akkor fogok tudni válaszolni, mikor végigvittem. De azt elmondom, hogy hiába jönnek orrba szájba ki a játékok mostanában, ha majd mindegyikük valami régebbi játék feldolgozása. Vagy nagyban hasonlít a régebbire. NFS2: Hot Pursuit-ra gondolok itt, meg az Age of Mythology-ra. Utóbbi 18 rúgó a boltokban. Annyit bizton állíthatom nem ér meg. Ez a program, mármint Haegemonia legalább egyedi és idõtálló darab. Varázslatos világa van, melyet ritkán tud megadni akár egy írott program is. És nem utolsósorban magyar fejlesztés és teljesen magyar nyelvû is. Értelemszerûen.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként ezzel a személyeskedéssel te sem tûnsz macsóbbnak/magyarabbnak Skorpiónál. Ezen el kellene gondolkodnod.
Skorpióka (leggagyibb becenév amit életemben láttam vagy hallottam)...de megcirógatnám a pofikádat...
Minek pattogsz? örülj hogy kapsz majd. kifizetted a zsét érte, elvárhatod hogy idõben kihozzák, csakhogy te is tudod, hogy ez szoftver, ráadásul játékszoftver amivel késni szoktak.
Én meg örülök, ha karácsonyra összegyûjtöm a lóvét és talán kapok még egy darabot.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"