Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petee
jólvan oké, én nem akartam senkit sem megbántani föleg téged Skorpió, azért örülök,hogy vannak még ilyen arcok akik becsülettel megveszik a játékot itt poros Magyarországon. Na de hagyjuk a témát, nem erröl szól a topic.Na akkor:
HOL VAN AZ ISO?????

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

skorpio7
Hol itt a rím ?!?
Amúgy jobb , ha a tanácsomat megfogadod , még esetleg a fedre visszaszáll az a sok negatív kisugárzás , ami a hozzászólásaidból árad és ki tudja mi történik veled .Tudod ... manapság semmi sem lehetelen , jön egy gyorsan száguldó autó , egy eltévedt golyó , leszakad a lift , stb ... szóval jobb lesz ha vigyázol .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Blasta
Elõször azt veszed figyelembe, hogy NEKED megéri-e megvenni (ergo érdekel a téma és a demo alapján jó kis játék lesz) aztán jöhet a hovatartozás kérdése!
Ha a Haegemonia tetszik és még magyar gyártmány is, akkor vedd meg!
Vagy ne vedd meg!
Nekem végülis mindegy!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

skorpio7
Ááá , csak a legfelsõ hozzászólást olvastam elõször .A franc se gondolta , hogy idõközben enbnyi lesz a megválaszolni való hozzászólás ! :)

skorpio7
Ja igen , ugye a Thief-ekben nincs is multi .

Kulonben is ne utasitgass engem,kuldd majd a jatekot es pofadat befogod.Meg rimmelt is hehe;)

skorpio7
Így van !
Settlers , Thief , Wolfenstein , Battlefield , Emperor : Dune fejlsztõi magyarok voltak ? Nem , egész egyszerûen ezeket megérte megvenni már csak a multi miatt is .Mondjuk a Thief sorozatot szimplán csak a fejlesztõk munkájának értékelése maitt vettem meg .Annyira tetszett , hogy a GOLD-ot a +3 küldetés miatt vettem meg .

Na te aztan fasza gyerek vagy,latom a faziskeses nalad megszokott:)

Blasta
Van nemzetközi együttes, bár tény, hogy nem túl híresek!
De világszínvonalu zenét csinálnak, az tuti! Persze sokaknak nem jön be a zenéjük!
A NEO az!

Jol van demonted lazits mosma sztem.

skorpio7
Azért mielõtt ilyesmit írsz , nézz te is tükörbe , nehogy olyan legyél mint Ranger !
Te talán még megjavulhatsz , de õ ... reménytelen eset

skorpio7
Majd a jövõhéten sort kerítünk rá , akkor hozza ki a postásbácsi csak ! :)
( HARDWIRED hír )

Skorpio nem kuldod el nekem a haegemoniat ha mar megvetted eredetiben?Lehet megy siman ha atirom:)

skorpio helyesen beszél. Amúgy én sem mondom azt, hogy minden programot meg kell venni. Azt sem mondom, hogy ezt vedd meg, mert...... Majd mindenki maga eldönti mit akar. Csak egyvalamit ne felejtsetek el. Mindenki pénzbõl él (akár gyerek, mert akkor meg a szülei) és annak megfelelõen ossza be amit lehet. De mondjuk, ha már netre meg egyébre van pénz, akkor nem hiszem, hogy egyszer egy évben ne lehessen megengedni valakinek, hogy eredeti játékprogramot vegyen. A mai fiatalok hozzáállása elég gázos. Van a warez és onnan lekapom ami kijön. Elfogadom egy határig. Egyébként meg nem különösebben érdekel ki mit csinál. De az már igen, hogy ha megveszi az ember, azt elkezdik itt lefikázni és egyéb. Ez igen neveteséges szemlélet. Témáról ennyit. Ez egy Haegemonia topik, hát legyen arról szó, ne az ilyen idétlen baromságokról.
Önelegult kis pöcs vagy semmi mas aki egesz nap a supergamez forumjan log es ennek tetejebe ezert kap 100ezer forintot.Egy kis önkritikat gyakorolj mar es inkabb te olvass mar vissza a hozzaszolasaidban hogy mekkora önajnározast lenyomsz.Engem nem erdekel a vitatok mert partatlan vagyok de ahogy olvasom a hozzaszolasaid csak ez tud eszembe jutni.

skorpio7
Kössz a bókot .

Hat hallod bazi nagy arc vagy nem vitas.

Döntsd el. A munka dumát meg teljesen felesleges nekem mondanod, ugyanis 28 éves fejjel ez nem újdonság nekem. Ennyi.
skorpio7
Képzeld , az én vinyómat magyar mp3 nem piszkolja be , jelenleg sincs 1-se fent .Esertleg tudsz vmi értelmes magyar elõadót ?!
Ákos zenéi voltak , amiket még meghallgattam , de azóta semmi .A nyálcsorgatós , Kozsó féle együttesek zenéi meg se hatnak , nemhogy letölteném õket , szóval inkább nálam megy az Mtv zenei csatorna és az éppen aktuális külföldi számokat töltöm le .Jahh , hogy ez nem hazafias ?!?
Van esetleg nemzetközi hírû együttesünk , akikre büszkék lehetünk ?! Esetleg még tetszik is a zenéje ... ja , hogy nem ... akkor ne várd el , hogy támogassam õket egyáltalán vmivel is .
A magyar kézikönyvrõl meg annyit , hogy a billntyûzet kiosztás amúgyis benne van egy játékban , ha vmit nem tudok itt a szótár mellettem , a végigjátszás meg nem érdekel , mert nem sok játék van , amiben elakdtam volna , így arra sincs szükség .Na persze , ha egyáltalán van ilyen a kézikönyvben .
Azt hiszem kitárgyaltunk mindent , esetleg még nyomja a szívedet vmi ???

skorpio7
Hagy nyugtassalak meg , hogy dolgozom és az adófizetõk igencsak népes táborába tartozom ( aki visszakeresi a hozzászólásaimat , az meg is fogja tudni , hogy pontosan mit is csinálok ) .A fizetésem vagy pontosabban ami 1 hónapban így összejön , 100e Ft körüli összeg , ami szerintem egy pesti-nek , már nem is nagy pénz .Ez itt vidéki városban azonban nagyon is jó és mivel egyedülálló vagyok még , igen megtehetem , hogy havonta 1 eredeti game büszke tulajdonosa lehessek ( kocsi nem kell , nem volt és nem is lesz egy ideig , mert minek - jogsi azért van ) .
Szóval nekem ezek után , eszembe nem jutott volna , hogy egy "fülétõl a farkáig" magyar game-t letöltsek .Megvan a magyar fejlesztõktõl erdetibe ( no TDK lemez ) a S.W.I.N.E , az I.G.2 és most meglesz a HAEGEMONIA C.E. változata majd , jövõ hétfõn .Ezen kívül megvan THIEF GOLD ( nem összetévesztendõ a mostani GAMER-es Thief-el ) , THIEF 2 , SETTLERS 3 , WOLFENSTEIN , EMPEROR : BATTLE FOR DUNE , BATTLEFIELD 1942 programok szintén eredetibe .Ezeket tartottam arra érdemesnek , hogy megvegyem és ne csak tört szervereken , meghatározott idõben nyomjam esetleg online , hanem bármikor-bármelyik szerveren gond nélkül .Ami biztos még , hogy a C@C:GENERALS , THIEF 3 , BREED , PLANETSIDE , SW:GALAXIES vannak betervezve megvételre .
Ha erre valakinek nem telik , megértem ... akkor , ha minden hétvégén nem jár el bulizni sem , nem megy moziba , nem cigizik mert azokra sem telik .De ha igen , a mai árakat figyelembe véve 2 hét alatt elszórod 1 játék árát és meg ne halljam egy kis köcsög olyan dumáját ( a'la Ranger ) , hogy kinek mire telik .
Én kevesebbet szórakozom és a felébõl játékot veszek ( ami szórakozásra ment volna úgyis el ) .
Lehet , hogy mégis jobb vagyok nálad ?!

petee
Ez jó vót.
csak megjegyezném hogy ne vazelint használjon, inkább Arany Ászokat, az mégiscsak jobban csúszik.....

Blasta
Ez kellemes volt...:-DDDD

Blasta
Simán....

skorpio7
Nos , a hazafias érzület duma valóban igaz ( és ha azt nézem , a hazai fejlesztõk igencsak megérdemlik , hogy ennyire becsüljük õket , fõleg a D.R. , aki már letett az asztalra vmit nemzetközi szinten is - I.G. 1-2 - persze azt is tudom , hogy vannak olyanok akiket ez teljesen hidegen hagy és minden fejlesztõt egy kalap alá vesznek , õk meg is maradnak egy kis warezköcsög szintjén ).Hogy a többit honnan szeded nem tudom , nem emlékszem rá , hogy lett volna egymás közötti konfliktusunk , de a hozzászólásodból és névválasztásból kiindulva ( ami ugye tükrözi az ember személyiségét is vmennyire ) , valószínûleg a tükörbe nézve sikerült a hozzászólásodban felsorolt jellemzõket ilyen jól összeszedned .Én még azért annyit hozzátennék , hogy normális felnõtt ember ( legalább 20 éves ) nem írhat ilyet , így csak azt tudom gondolni , hogy te egy kis hisztis ( mert nem kapja meg mindíg az éppen aktulális játékot ) , pisis ( a korából ered , amúgy milyen liberót használsz ? ) kisköcsög vagy ( apu esténként 1 avagy 2 menetet nyom le rajtad ? ) , aki nagyfiúnak képzeli magát ( Ranger , Ranger ... mit is jelenthet ... olyan katonai hangzása van vagy esetleg parkõr , erdõõr ?!? , NEM !!! LOVASCSENDÕR !!! ) .Biztos vagyok benne , hogy az utóbbi , hiszen mikor az apucié már kicsi lesz , ugye egy lóéval már nem vetekedhet semmi ! És ugye a névválasztásod a még be nem teljesült vágyadat tükrözi .Én kívánom , hogyha már sikerült elszakadnod a szülõi háztól és elindultál a beteljesülés felé vezetõ úton , vazelint azért használjál ( nem azért , mert tudom milyen ) , csakhogy jobban csússzon ... mert azért a segítõkészség szikrája még buzog vmennyire bennem .

dracoon
latom. te meg ebbe a mondatba is belekotsz :P

Blasta
"a fenti szoveg megjegyzes kategoriaba tartozik, nem kepezi tovabbi vita targyat"

Ez itt az SG-n nem így megy!
Belekötnek mindenbe apám!!!!:-DDDDDDDD

dracoon
demonted: magyar zeneszek bekaphatjak :P

fucko: ha feltorod nekunk a magyar haegemoniat, akkor azonnal kirakom az iso-t :P

aki nem veszi meg, az szerintem meg jo sokaig varhat magyar nyelvu haegemoniara, aki viszont beeri az angollal is, az mar holnap v holnaputan jatszhat vele :)

egyebkent meg tamogassatok a magyar jatekfejlesztest, es akinek tetszik, az vegye meg :P en azert nem rohantam megvenni, mert nem tetszett az IG1 es az IG2 se, aztan latatlanba nem adok ki 10k-t.

a fenti szoveg megjegyzes kategoriaba tartozik, nem kepezi tovabbi vita targyat.

Blasta

petee
evvel is egyetértek
a magyar zenével kapcsolatban 100%-osan

Blasta
Ja és szerintem a mai fizetésekbõl (a fiatalokról van szó, nem a 40 éves családapákról) NEM fér be legalább egy játék havonta!
Szorri de NEM! Másra kell!
De a haegemoniára félre lehet tenni, mert megérdemli! (ellenben a Street Legallal)

Blasta
Ezzel a monológgal csak azért nem értek egyet, mert a magyar zenészek tehettsége messze nem akkora mint a programozóké! A belefektetett munkájuk meg méginkább a béka segge alatt van!
A színvonal ebbõl adódóan olyan kicsi, hogy egy forintot nem ér meg magyar zenei termékre költeni!
És akkor még nem beszéltem a túlkínálatról a magyar piacon! Az egyslágeres bandákról, akik egy kalap fos amit csinálnak!
Hát ezeket én inkább nem támogatom!
A kevés pénzembõl már inkább támogatom a tehettséges magyar programozókat, akik világszínvonalat állítanak elõ TÉNYLEG sok és fáradtságos munkával!

Amúgy én nem hallgatok magyar zenét, viszont tervezem megvenni a Haegemoniát!
Ahogy a IG2-t is megvettem!

Na ennyit errõl.

petee
még nincs kint az ISO, csak a RIP

Fel vagyok haborodva,valaki azonnal adjon egy linket magyar haegemonia isohoz ahelyett hogy itt beszelitek a sok hulyeseget;)

petee
egyetértek

petee
Sztem hadd dönste el mindenki saját maga: vagy megveszi vagy letölti és kész.Rangernek igaza van nem csak a játékok kerülnek pénzbe, hanem sok minden más is,ezt csak azik tudják akik dolgoznak sztem. Autó fenntartás,nõk,buli,stb.
Én is megvenném szívesen.de nincs rá annyi fölösleges pénzem és halál mindegy, hogy magyar játék vagy sem.
Amúgy a Warezcenteren fönn van a RIP.

Tegnap elmentem a Mammutba és megvettem. A demóban található hibákat kijavították a fejlesztõk. A játék nagyon jó! Igényes kézikönyvet mellékelnek hozzá és kaptok mellé posztert is. Egyik oldalán a Platoon, másik oldalán a Haegemonia van.

A játékot le lehet lassítani és lehet gyorsítani is és van pillanatállj is. Szóval akik emiatt idegeskedtek, már megnyugodhatnak. A demo amúgy sem volt teljesen kész, de ezt írták is a készítõk az elején.

Az F billenytûrõl volt már szó, de a G billenytût külön kiemelném. Eszméletlen jó kameranézeteket produkál így a program.

Még az elején vagyok a játéknak, de a kézikönyvet átolvasva igen jónak ígérkezik. Elég összetett és nincsen túlbonyolítva sem. A kémkedés pedig nagyon szimpatikus amúgy is.

Én végigjátszottam az IG2-t. Ez valóban nem lesz annyira összetett, de pont emiatt tetszik. Kicsit frusztráló volt amikor 15 bolygón kellett elhelyezni épületeket és folyton felügyelni a menedzsmentet. Itt ez leegyszerûsödött, de nem tünt el. A hõsõk bevezetése jót fog tenni a játéknak, ezt elõre érzem. Majd szép lassan végigviszem. Jelenleg a Földiekkel vagyok. Utána jöhet a Marsi kampány, majd a beépített gép elleni harc. Természetesen lehet hálózatban is játszani maximum nyolcan (LAN). És interneten is a Gamespy Arcade segítségével.

Hogy megérte e a majd 10.000 Ft-ot? Erre akkor fogok tudni válaszolni, mikor végigvittem. De azt elmondom, hogy hiába jönnek orrba szájba ki a játékok mostanában, ha majd mindegyikük valami régebbi játék feldolgozása. Vagy nagyban hasonlít a régebbire. NFS2: Hot Pursuit-ra gondolok itt, meg az Age of Mythology-ra. Utóbbi 18 rúgó a boltokban. Annyit bizton állíthatom nem ér meg. Ez a program, mármint Haegemonia legalább egyedi és idõtálló darab. Varázslatos világa van, melyet ritkán tud megadni akár egy írott program is. És nem utolsósorban magyar fejlesztés és teljesen magyar nyelvû is. Értelemszerûen.

Csacsi
Nem hiszem el, hogy senki nem képes kifizetni ennyi pénzt egy játékért. Nem azt mondom, hogy olcsó, de szerintem a mai fizetésekbõl, havonta egy játékbnak bele kell férnie. De ez csak az Én véleményem.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Én most értem haza vele, azthiszem kipróbálom, bár a demo után nem lehet kérdéses, hogy jó lesz-e a játék

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szvsz finomabb stílusban is elküldhetted volna (bár az SG-n nem divat az önmérséklet). Mondjuk valamilyen szinten meg lehet érteni Skorpiót is és ha visszaemlékszel ugyanez történt az IG2 megjelenésekor is, voltak akik hazafias érzülettõl vezérelve nem másoltak/árultak belõle varezt (én tudom elítélni õket a hozzáállás miatt).
Egyébként ezzel a személyeskedéssel te sem tûnsz macsóbbnak/magyarabbnak Skorpiónál. Ezen el kellene gondolkodnod.

RangeR
Bõrét vásárra vinni,ahhoz gyáva mint egy növényevõ állat,de védi a magyar játékot mint egy ragadozó,de háttere nincs hozzá:Skorpio7-hogy lehetne beszólni neki úgy,hogy életében ne írkáljon többet sehol a tudálékos stílusában!?!?

RangeR
Azért nem akar mondani a gyerek neked letöltési címet,mert feltámadt benne a hazafias érzület!Kérdezd meg tõle,mi a foglalkozása a nyáladék köcsögnek,mert kis majom csak,az látszik minden hozzászólásából!Még az adatlapja is úgy van kitöltve ennek a skorpio majomnak,mint egy zsír-macsónak,neki nincs szûksége munkára,azt sem tudja ,miaz,három kérdõjellel szemlélteti e tetû!Te meg adózz helyette, de õ az igazi honfitárs!
Skorpióka (leggagyibb becenév amit életemben láttam vagy hallottam)...de megcirógatnám a pofikádat...

skorpio7
Na azt várhatod , én ugyan ha tudnék se mondanék egyetsem .Magyar verziót meg pláne nem .

Randal
Most egyetértek magussal! (HELLO!:))) )
Minek pattogsz? örülj hogy kapsz majd. kifizetted a zsét érte, elvárhatod hogy idõben kihozzák, csakhogy te is tudod, hogy ez szoftver, ráadásul játékszoftver amivel késni szoktak.
Én meg örülök, ha karácsonyra összegyûjtöm a lóvét és talán kapok még egy darabot.

cypher
Én is megrendeltem,de kivárom,mert hidd el,megéri..
Lacee
na ja...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Én akkor leszek kurva pipa, ha nem lesz benne a könyv meg a zenei CD...

magus
jujj te szegény

Teljesen fel vagyok háborodva!!!! Mi az hogy a collectors változat csak PÉNTEKEN!!!! jelenik meg és ha megrendeltem akkor is csak jövõhéten kapom kézhez!!!!!! A készítõk itt ennél a pontnál kihúzták nálam a gyufát!!! Nem elég hogy hónapokkal ezelõtt megrendelem tõlük neten, még késõbb kapom meg mintha csak simán besétáltam volna az üzletbe!!!! Ez volt az utolsó, hogy bármit is megrendelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magus
persze en sztem megveszem ha jó, ezzel is tamogatva a magyarokat... nemtom, csakakkor vesem meg ha tetszik

magus
nincs kinn isonewson:)))