1396
Digital Reality Rulez
-
Devla #438 Hat, en Afaval kezdtem es nem volt ilyen problemam. Az egyetlen ami eszembe jut, hogy probald meg fejleszteni a kolonizalast, mert vannak technologiak amivel olyan bolygokat is tudsz kolonizalni amit addig nem engedett. Ha elkoltotted mar minden pontod vagy ott meg nem kifejlesztheto ez akkor passz. -
rusland #435 hej nem fikazom a gamet sztem a magyar usrstrategiakat
de mas jatekba a pasue gomb muxik csak itt nem jo billt nyomok
konfiguralni meg NEM LEHET legalabbis nemtalaltam hol.... -
TheZsenyka #434 Pl. a visszatöltés után automatikusan pause-ban van: teljesen jogos, hiszen ha egy kurva nagy többfrontos csata közepén mentessz és utána visszatöltöd és nincs leszünetelve a cucc, lehet, hogy mire átlátod a helyzetet, elbuktad a hajóid felét. Teljesen normális. Arghhh :) -
TheZsenyka #433 Olvasd már végig a k*rva leírást barátom! Fikázod itt a gammát, pedig annak a fele amit itt elnyafogtál, simán érthetővé válik a számodra ha végigolvasod. Egy óra alatt el tudod olvasni és máris felkészülten állhatsz neki a témának. A Pause gombod meg ha nem megy, akkor következők állhatnak fenn:
1., elkonfiguráltad
2., rossz a billentyű
3., nem jó billentyűt nyomsz
4., nincs billentyűzeted
5., máshol sem működik
egyébként lehetetlen hogy nem megy
Tessék már egy kicsit önnállóbnak lenni. Fél percenként elpityerged magad. -
Norbyte #432 Ja, Win XP Pro HUN + SP1 -
Norbyte #431 HELP!
Nem tudok visszatölteni mentett állást, mert kilép az XP-be.
Eredeti Collectors Edition van.
ST6+1.4TuaCel, 512SD,GF3Ti200. -
fucko #428 Most jarok ott hogy megszereztem a marsot es tudtam ugrani,mit kell csinalni a kolonizalas utan hogy nojjon a nepesseg,es hogy kell epiteni a penzszedot mer nem tok,azonkivul meg azt se tudom hogy a host hogy lehet cserelni a hajokban. -
fucko #427 Hat ez fura -
rusland #426 thx en is a konyvtarakat nezem csak sajna nemertek ehez :( -
rusland #424 most mi az isten csinaljak... :( -
rusland #422 mint mondjuk az ig2-ben -
rusland #421 es ha loadolok alapbol pauseban van...
es nemtok kimenni belole valahogy nemlehet magyhogy visszalepni a jatekba? -
rusland #420 jah egyszeruen nem lehet hasznalni de egyebken muxik mas jatekokban... -
rusland #416 a shortcuteditor.exe-t mar neztem de ott nincs pause... -
rusland #414 nemlehet a billentyuez kiosztast megvoltoztatni?
ez a szar jatek nem tamogatja a kiosztast is nehany gomb nemmuxik mint a pausa ami az egesz jatek alatt a legfontosabb mert anelkul nemlehet jatszani -
Gábor #411 Nos szvsz a master of orion 2 még mindig a legjobb űrstratégia a műfaj ezen kategóriájában, de mindenképp a hegemóniájé a 2.hely!
Uff én beszéltem! -
rusland #409 MILYEZA SZAR SEMMI SEM JO BAZZEG... -
rusland #408 a nulla... -
fucko #407 Pause/break num lock mellett vagy fentebb -
rusland #406 nemmegy mindennel probaltam... -
fucko #405 Esetleg probald a pauseval:) -
rusland #404 melyik gombal lehet lepauselni es vissza? -
Bandeeka #402 Hali!
Van 1 kis problémám a magyar isoval ami tegnap jelent meg. Kiírtam az Alcohol 120% nevű progival raw deo modba és nemakkar mukodni. Aki tudna segiteni h ez miért van az irjon már vissza.
Thx -
a legfontosabb egy játékban a hangulata...
ami még eléggé fontos, hogy jól legyen megcsinálva :) -
Az tuti hogy a utobbi evek legjobb jateka a Red Alert , Age Of Mytologies es a War3 volt errol vitat nem nyithacc :) -
rutilus #391 nemtom, a listát is a hardwired-ről szedtem :)
(nem Sörös Sándor?) -
TheZsenyka #390 Te, a földi főhősnek (a fickó) ki a szinkronhangja??? -
Pintyőke #389 Caramon: teljesen igazad van. Csak egy a bokkeno! Ez jatek, nem pedig elethu szimulator. Azert egy jateknal elegge lenyeges az atlathatoseg es a jatszhatosag!!! Foleg, ha ennyi minden van mar a terkepen. :)
Ettol fuggetlenul csak gratulalni tudok a csapatnak, akik irtak, hisz nem kis fejtorest okozhatott nekik, hogy ezt igy megvalosithassak. Hisz vegulis ezert kapjak a zset. :D
Mind1, szerintem meg egy picit gyerekcipoben van ez a full 3D-s csata es mozgatas. -
TheZsenyka #388 "Vki nem tudja mit kell csinalni a collectors edition cd anyagaval,azzal a sok trackel hogy menjen?"
De... be kell rakni a Hi-Fi tornyodba vagy a PC-be és elindítani a WinAmp-ot :) -
rutilus #387 van, a szinkronszínészek:
Antal Olga, Balázsi Gyula, Berzsenyi Zoltán, Fazekas István, Görög László, Kassai Ilona, Kisfalvy Krisztina, Kristóf Tibor, Lux Ádám, Madarász Éva, Melis Gábor, Rátóti Zoltán, Rosta Sándor, Sörös Sándor, Welker Gábor, Zakariás Éva -
Van emberi szöveg a játékban, mint volt az impg.ben?
Kik a szinkronok? (ha vannak persze)
-
Ezt kifelejtetted: Starcarft rulz :))
Ennek van 1 olyan feelingje amiben ha napoleon vagy+ végeztél egy gyors és gépíróit, akkor garantált siker!!! még most is tanulok a progamerktől igy cirka 5-6 év után, azé ez elmond valamit.
:)))
hy.
-
caramon #384 Devla:
Bár nem vagyok csillagász, sem fizikus, de, hogy a világűr "baromi világos" lenne, azt erősen kétlen. Pont amire hivatkozol - nincs ami megszűrje a fényt vagy árnyékot adjon - oka annak is, hogy a fény egyenesen - szóródás nélkül - terjed, nyomul bele a "sötét űrbe". Na már most: Ha az a bizonyos fényforrás (esetek többségében valamilyen nap) nagyon messze van a helyzetünktől, akkor azt max. csillagként emlegethetjük, és ahhoz szerintem édes-kevés fényt ad, hogy hozzád viszonyítva elég messze lévő bármit észrevegyél, főleg, ha a te hátad mögött van a fény.
De bármelyikünknek is legyen igaza, szerintem ejtsük ezt a mellékvágányt, és inkább értekezzünk erről a nagyszerű, csodálatos , csúúúcs játékról.
-
fucko #383 Vki nem tudja mit kell csinalni a collectors edition cd anyagaval,azzal a sok trackel hogy menjen? -
TheZsenyka #382 Van egy két zorkó módon nehéz pálya, ha ugyan nem mindegyik az a maga módján.
Más:
Tudom hogy nem feltétlenül szerencsés párhuzamot vonni játékok között, de mivel nagy hatással van rám a játék, ezért meg kell tennem. Az utolsó stratégiai játék ami ekkora élményt jelentett nekem mint a Haegemonia, az a Command & Conquer volt. Majdnem az Imperium Galaktika II-t mondtam, de azért a C&C jobban lekötött. Hát a Haegemonia most ugyanennyire leköt. A C&C óta sok silány stratégiai játékkal próbáltam kielégíteni az arcomat, de nem nagyon sikerült. Komolyan mondom, hogy az utóbbi évek legtöbb stratégiai gammáját simán veri még a felújított Defender of the Crown is. Age of Mythology, Age of Wonders, Age of Empire etc. cuccok nekem nagyon nem jöttek be.
Még ami figyelemreméltó volt az utóbbi években, talán egy játék: Rebellion. Elég közepes alatti grafikája volt, de a stratégia eszméletlen király volt benne. Az egyetlen Star Wars stratégia ami bejött. Force Commander meg ez az óvodás stratégia amit tavaly kiadtak az borzasztó volt.
Ha a Digital Reality-re rábíznának egy Rebellion 2-t, szerintem minden idők legjobb Star Wars stratégiája lenne. Nem tudom, hogy a Lukasarcú minek dolgoztat ruppótlan fejlesztőkkel.
Haegemonia Király. -
Devla #381 caramon:alapallasbol a valosagban baromi vilagos az ur mivel nincs semmi ami megszurje a fenyt vagy arnyekot adjon.
Latom mar tobben is tul vagytok azon a palyan amit emlitettem, valaki plz arulja el hogy melyik az anyabolygojuk es hogy kene megscannelnem. -
caramon #380 Szentségtörés, bizony!!:))
Arra nem gondoltál, hogy alapállásból a valóságban is sötét az űr, persze kivétel, ha valami világos objektum van a háttérben? És ez a játékban is igaz. Forgasd addig a kamerát, amíg a világosabb háttérben (nap, ködök, meteorrajok, stb.) szépen látszanak az űrhajók, ill. az űrcsaták. A ráközelítést is meg lehet úgy oldani, hogy a teljes képernyőt szépen betöltse az űrcsata.
A játékról lehet rossz véleményed, az a magánügyed és az ízlésed dolga. De ha a véleményed nem igazán fedi a valóságot, akkor az már gáz.
Erről ennyit! Azért jó játékot!:))
-
StarFist #379 Szerintem a te realitás igényedet az IG3 jobban kielégíti majd. Egyébként a játékban az arányok szándékosan lettek így eltorzítva. Gondolj bele, mekkora gáz lett volna, ha a rendszer egyik bolygólyától a másikig akarsz elküldeni egy flottát és 30 perc az út, kihullik közben a hajad. A HW-ben valóban látványosabbak az ion sugarak, de ott sem az igaziak. A háttér pedig ízlés kérdése, sok embernek nem tetszik a "joghurt világűr". Egyébként a HW renderelt háttér nebulái szerintem is jobban néznek ki. Viszont ha megnézed a játékot látod, hogy nem is annyira a HW univerzumra építették, sokkal a ST:Armada szolgáltatta az alapot (ami kibővült egy egyszerűsített bolygó management-el, egy komolyabb fejlesztési fával) és Conquest: Frontier Wars (a féregjárat rendszer és a hősök megléte legalább is erre utal). -
TheZsenyka #378 Szentségtörés! -
Csumi #376 A kutatás képernyőn a középen forgó alakzatra klikkelve bejön a technology tree. Ez több találmányról ad infót (bal klikk).