Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
GAMESTAR ONLINE
Renegade 2 képek!
<2002. október 26. @ 22:28 - ZeroCool>2002. október 26. @ 22:28 - ZeroCool>
Azzal ugyan tisztában vagyunk, hogy a Westwood törölte a Renegade 2-es projektet, de érdekesség képpen mégis kikerült belõle néhány képecske. Át is adnám a szót a C&CUniverse.com-nak!
Amúgy itt pihen a polcomon a játék és egészen június közepéig játszottam vele online , ami azért elég szép teljesítmény , mivel tavaly nyári megjelenésû volt a játék .Egy Scooter ( SG fórumbeli ) nicknevû budapesti sráccal Coop végignyomtuk az összes pályát és kampányt !
Szóval nekem nagyon bejött a game , sajna a világ gamereri nagyrészének nem .
Itt csak arra akartam célozni , hogy bizony egy játék sikerességének mervadója az ( egy kiadó szigorúan kapitalista módon csak a számoknak hisz ) , hogy hány db kelt el a játékból x idõ alatt .És ha nem veszik meg elegen , akkor a fejlsztõket vagy menesztik vagy leállítják a hasonló ( pedig lehet , hogy jobb ) project-et .
Szóval az ilyen teli a zsebük a fejlesztõknek duma , eléggé hiányos kapitalista marketing tudást tükröz .

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem nagyon fontos, hogy a program magyarúl kommunikáljon velem. 2002-t írunk és nem igazán sok magyar nyelvû program van ami igazán jó is. És ezt valóban miattunk magyarosítják. Ezalatt az új játékokat értem. A régebbiek honosítása jó ötlet, de ha már angolul végigvittem, nem fogom magyarul is. Ez maximum azoknak jó, akik gyengébb gépekkel rendelkeznek, vagy nemrég kapcsolódtak be a számítástechnika játék világába vagy akik egyszerûen nosztalgiázni szeretnének, illetve annyira bejött nekik a program, hogy olcsón és magyarúl megvegyék. Fõleg az olcsó és a magyaron van a hangsúly. Na meg a kedvelt stílus is hozzájárúl a vételhez. Pl. a Diablo II is jó vétel ma. Meg is állja a helyét még 2 év távlatából is. De mikor kijött, és volt majd 12000Ft, akkor is megérte volna. Igazából egy játékot a következõk miatt érdemes megvenni az én álláspontom szerint:
-Nagyon kedvezõ ára van és mellette jó is a program. pl: Platoon
-Különleges játékról van szó, mely megéri a pénzét. pl: Black and White
-Valakinek ez a zsánere, szinte már neki készítették. Egyéni.. Nekem a Thief, WWE:RAW egyéb
-Magyar nyelvû és még ráadásúl magyar fejlesztésû is! pl: Haegemonia
-Az újrajátszhatósági értéke igen jó! pl: Diablo
-Multis játék melyet aligha ún meg hamar az ember és rengeteg kiegészítés jár majd hozzá. pl: UT
-Régebbi játékok melyeknek lement az áruk, de még mindig hozzák azt a színvonalat amit elvár tõlük az ember. pl: Starcraft
-Akciós termékek, nem a gagyi szériából. pl: Sheep
-Zsákbamacska. Ilyenkor eladjuk, ha nem jó. Még kedvezõ áron. pl: Spec Ops
Küggyed a mélt, zene érdekel! Írj le mindent, ha tudok segítek bármiben....
Szerintem nem sokban különbözik. (egy jogi szabályozás van mindkettõre). Magam is lenni zenész(féle). Most voltunk stúdióban.Ja, majd küldök mail-t, reason ügyileg :)
Khmm...
Nem ?
1. Magyarítás,pl: ig2 esetében, hogy ne hozná be a pénzt ? Jó a játék, már metérült és most befolyik a pénz.
2. A felsorolt fejlesztõcégek igen nagy lóvét kaptak(Ha mindenki megveszi itt mo.-n akkor se jönne be (szvsz, nem néztem utána de azt hiszem,1,5 millió dollár).
3. Jó neked hogy még olyan fiatal vagy.
4. Nem azt mondom, hogy a fejlesztõknek van sok pénzük.(véletlenül én is az vagyok)
5. Fejbe nem tudom levezetni, csak egyenletrendszerekben.
6. Az hogy mit írnak az újságok,on-line sajtó szerinted mind igaz?
7. Ne személyeskedj, én sem tettem.
Tudtommal azt csak pénteken adják ki , kipostázva meg ugye majd csak a jövõhéten fogják .
HARDWIRED
"... Az ún. Collector's Edition (mélykék izzás övezi) péntektõl szintén fellelhetõ lesz..."
Ismerem DINO-t és PC-DOME-ról és hozzáállását a warez-hoz . :)
NO WAREZ! és ezért becsülni is lehet .Szerintem ott vannak a legtöbben , akik valóban eredeti game-val nyomulnak , mert nem sok helyen olvasni olyat ( sõt , válasz nincs is ) , hogy ugyan honnan tölthetném le ???
Hát igen , ez a legjobb fórum én is ezért szeretem , de mivel 99%-osan warezról szól , ne csodálkozzunk , ha egy kicsit kilógunk a "többiek"-tõl .
Te tudos mi volt az oldal neve a SUPERGAMEZ-nek elõtte ??? :)
Ha igen , ne csodálkozzunk a dolgon .
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet, hogy majd erõt veszek magamon és végigszenvedem, de most olyan gammáim vannak, hogy jövõ télig sem gyõzöm õket (nem számban, hanem minõségben és játékidõben).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én már várom hogy postázzák a gammát... arghhh... csak legyen benne a könyv meg a zenei cd... arghhh... :)
Hát te h*lye vagy , ha ezt gondolod ?!?
Egész egyszerûen közli veled a nemzetközi trendet , a valóságot .
Mint írtad is "...A szoftver cégek sem hülyék és ismerik a varez fogalmát. (100% õk is warezoltak, ez egy ilyen mûfaj)..." , akkor ha én fejlesztõ lennék , a legnagyobb pénzpocséklás az lenne , ha magyar nyelven hoznám ki az éppen fejlesztett játékot ! Mert ugyan minek ? Hát mindenki úgyis letölti , külföldre nem adhatom ki magyarul , így tényleg tök felesleges gondolni a hazai vásárlkra , hiszen nem magamnak csináltam a programot , hanem hogy némi pénzt keressek vel , mert ez a munkám .Szarok a magyarokra , inkább csinálok angolul játékot , keresek egy jó külföldi kiadót és ha jó lesz a game , akkor legalább nyugaton a fizetõképes vásárlók legalább fele megveszi és nem letölti .Így van értelme annka , amit csináltam és kerestem is vele némi pénzt , mert ez a munkám és ezt szeretem csinálni .
MONDD ! Te tényleg nem tudtad levezetni fejbe , hogy a fentebbi kis monológom a nagy b***s valóság ma hazánkba ?!?
Mert úgy látom , hogy eddig itt csak Árnyvadász van , aki ezt látja , a többiek meg igencsak el vannak "tévedve" ...
De nem várható el egyetlen itt fórumozótól sem , hogy esetleg cikkeket olvasson 8 online oldalon és így legalább legyen fogalma arról , hogy mit is ír !
Így idepötyögi a butaságát , amit vhol hallott kispistától és azt hiszi , neki van igaza , mert ugye a fejlsztõk azok igen , teli vannak zsével és ezért warez a minden .
És ezek után még mi vagyunk a "csóró" moralizálók ?!
Nem kérlek szépen , mi felnõtt fejjel gondolkodó emberek vagyunk ( és mellette életkor szerint felnõttek is , mivel közelebb vagyok 30-hoz , mint 20-hoz ) , akik olvasnak , megjegyeznek , feldolgoznak információkat az agyukkal ( míg másnál ez arra korlátozódik mindössze , hogy az agyi pályákra beágyzódott több millió éves természetes tudás alapján , veszi a levegõt , eszik , sz*arik és néha böfög egyet ) és így alkotnak véleményt .
Nem vagyok én sem szent , én is megannyi játékot töltök le warez-ba , de nem szoktam senkit baszatni azért , ha egy nekem kevésbé szimpi game-t vki dobozosan vesz meg .Nehogy már az legyen a sikk , hogy ma a hazánkban csak a warez-es út az elfogadható ?!? Aki meg megvesz egy-egy game-et az meg "hú de gazdag" és moralista ?!
Szóval aki ilyet állít , az jobb ha azonnal pszihológushoz fordul , mert súlyos értékrendbeli zavarban szenved .
Tel. kell vkinek ???
Ismerem, mert benne vagyok/voltam.
IG3-ról hallottál vmit ??? Esetleg a Philos Labs-ról ??? Y-Project cikket olvastad ???
Nem ?! Akkor errõl ennyit .
Renegade sikeres lett ?!? Hmmm ... folytatásasal mivan ??? Nem tudsz róla ?!?
És az Emperor : Battle for Dune -nek lesz folytatása ?!?
Ha ezekrõl ( amik éppen eszembe jutottak az átlagban napi kb.100 játékhírek elovasása után ) nem tudsz semmit , akkor megkérnélek ne írj butaságokat .Majd ha minden fentebbi kérdéseimre válaszolsz , akkor elhiszem , hogy tájékozott játékfejlesztési fronton , különben azt hiszem , hogy te is csak a magánvéleményed írtad le , 0 héttérinfó nélkül ... és persze ezzel együtt egy jó nagy butaságot .
Szerinted egy külföldi kiadónak mennyit számít ha megjelenik egy magyar progi magyarul?????
Hát lószart sem!
Így volt ez az IG2 (meg még ki tudja hány hu játék) esetében is. Nem rendeltek magyar verziót a gémbõl....
Akkor mégis hogy lehetett, hogy volt belõle magyar verzió????
Hát úgy gyermekeim, hogy a DR saját kasszából, a Ti két szép szemetekért magyarította a játékot!!!!
Így azért már másképp néz ki nem?????
A következõ küldetésben viszont már egy másik remdszerben van a bázis, az egyik bolygón (nekem ez a Béta rendszerben volt).
De a legdurvább az ha ezzel még zsarol is.
" ha ezt meg ezt meg ezt nem teszed".
Egyébként hülye lett volna nem magyarítani!
Ez a termék kb 2 éve hozza a pénzt (lehet, hogy tévedek). Azon az áron amelyiken most árulják baromi sokan megveszik, mert jó a gamma és mert magyar.
Na, ez eddig a szûk kis hazai piac. Gondold el világszerte.
Hozzávetõleges adatot adok. Két éve a haverom egy 2. élvonalbeli zenekarnak 6-7-8 (nem tudom pontosan) szöveget írt. A cd barami kevés példányban fogyott. A fickó kb 300.000 ft-t kapott azóta.
Szóval ???
1. A szoftver cégek sem hülyék és ismerik a varez fogalmát. (100% õk is warezoltak, ez egy ilyen mûfaj)
2. Amikor egy projectet elindítanak számításokat végeznek, hogy kb. mennyien fogják megvenni.
3. Ekkor úgy döntenek vágjunk bele.
4. Szvsz ha megveszed a játékot ne hidd el, hogy ezért fognak 2. részt csinálni.
5. A fejlesztõ cégeknek pl. egy ilyen fórum aranybánya lehet, úgyanis itt kiderülnek a hibák a progiban. Röviden béta teszter vagy. Na.
6. Ne sirassuk már ezeket a cégeket! Annyi pénzük van mint a sz@r, a "csóró" gyerekek meg moralizálnak. Ne már fiúk! (esetleg lányok)
Összeségében: ha tetszik a játék vedd meg.
Egyébként gondoljatok bele, hány játékot vettétek már ? Sokat, ez is biztos. Az ilyen támogassuk a cégek dumát a barom bsa találja ki. Ne vedd be.
csók.
Collector Edition: A játék, könyv,zene CD, póló.
szerintem megérné. Valszeg még a IG2-t is megveszem ha lesz rá feles 3000Ft-m
Petee kérdezted jó játék e? Játszom vele ezen a héten és ha elérek egy jó 20-30 óra játékidõt leírom ide mi a véleményem. De azt elmondom addig: Jó játék nagyon. Mindenképpen megéri letölteni .... Azt mindenképpen. Ha bejön az ûrstartégia egyedi ruházatban. Megvenni meg majd eldöntöd. Elvégre karácsonykor bõven jön ki rengeteg program, aztán ki tudja neked mi jön be igazán. Nem?
Utánna jött a Haegemonia teaser és hasonló hangulatot hozott .A demót meg se néztem , mert minek , nem hiszem , hogy csalódni fogok benne .A többiek itteni leírása alpján , tuti jó játék léesz így látatlanba is .
De amûgy jó játék?
Érdemes megvenni vagy esetleg "letölteni"?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Amúgy néztem a priv. ftp-n és még ott is csak a rip van fent .