1396
Digital Reality Rulez
  • Galadriel
    A neved a Sehollakók c. könyvből van /ha jól emlékszem a címére/.
  • Mixlix
    Igazadvan.
    Nekem igazából nem fontos, de hamár itt bujják Ők is a topikot akkor már rákérdeztem, csak úgy, mint ahogy irtam is :P :)
  • TheZsenyka
    Én már javában a "Darzok" (vagy mi a túrós) fajjal küzdök.
  • TheZsenyka
    Semmi extra, lényeg hogy Kucsera bácsi üljön a kémhajóban és akkor automatikusan megkapod a szülőbolygó felderítő üzemmódot amikor belépsz a kérdéses rendszerbe.
  • Mixlix
    Még valami, ez csak úgy a "benfentesektől".
    Orgi csomagban nem volt poszter, ez direkt vagy véletlen? Azért hiányoltam mert a dobozra rávolt írva a tartalom.
    Ezt csak úgy. Nem kell komolyra venni a dolgot, de ha valakit érint jelezhetne.
  • Mixlix
    Thx :)
  • rusland
    thx
  • Galadriel
    Más úgy csinálta,küldött vele /a kémmel/ erős hajókat azok tönkre vágták a bolygó védelmét,és a kis csávóval meg lehetett szerezni az információt.De ő el****ta mert birodalom infót kért és nem bolygót.
  • Devla
    Megtalaltam a megoldast, de nagyon idegtepo es ertelmetlen. Az eligazitasban mondjak, hogy hatulrol be kell sunnyogni aztan ha kesz a kuldetes gyorsan kitorni vissza a kezdorendszerbe a masik utvonalon keresztul, teljes kort irva le. A lenyeg, hogy csak akkor kezd dolgozni a kem, ha odaviszed a kezdoflottat is, szerintem a fohosnek is benne kell ulnie az egyik hajoban. Ha leallsz a jump node-nal akkor nem vesznek eszre es nem tamadnak meg. Lebukas eselye pedig szinte 0, mivel a kemmel eleg ha kozel mesz a bolygokhoz, nem kell semmilyen akcioba kezdenie.
  • Mixlix
    Bár csak kiírna valamit, hogy nem teljesítettem. De itt arról van szó, hogy valahogy titokban kell cselekedni. Csak van 1kis bibi- ha 1 erősen védett bolygóval kekeckedsz, akkor felderitik a kémed, azt iszkiri mert lelövik. Ergo, meg kell védened, de ha nem küldessz vele hajó akkor kaput. Ha meg keveset küldessz vele, esélyed nincs. Don't panic , holnap azért neki futok 1 x azt még 1x............ :)
  • Galadriel
    Máshol olvastam eről.Vlami olyasmit írtak, hogy végig kell menni az ellenséges bolygókon a kémmel aki hozzád csatlakozott és bolygó infót kérsz tőle és mész bolygóról bolygóra.
  • Csumi
    Már csak egyet kell aludni, és jön egy kis info.
  • Pintyőke
    Mixlix: en is ott tartok. :) 7 rendszer van, az osszesben mindent elfoglaltam es kolonizaltam, csak azt az egyet nem, ahol ha barmilyen polygot elfoglalok, akkor kiirja, hogy nem teljesitettem a kuldetest. Szoval ott kell csinalni valamit, de a kemekkel en se jutottam mar semmire. :(

Aki tud ebben, az segitsen pleez!
  • Csumi
    Valami a Windows bill. kiosztásánál keveredik el, mi még nem találkoztunk ezzel, de a "P" majd megoldja.
  • rusland
    meg nem...
    nemtod van e olyan file amit atlehetne irni wordpaddal hogy milyen bill kiosztas legyen?
    asszem megvarom a patchet addig jatszok massal :)
  • Csumi
    Ebben csak holnap tudok segíteni, fejből nem megy minden pálya. A strory-val csak részben találkoztam, de holnap utánanézek.
  • Csumi
    Megoldódott a PAUSE gondod?
  • rusland
    magyarokat azer meg szarmazasilag felig magyar vagok es itt elek :) ukranokat meg azer mert felig olyan vagyok ukran allamolgar :)
    a kis hazafi :)))
  • rusland
    amugy altalaban az magyar es ukran jatekokat szoktam erdetibrn megvenni... (IG2, cossacks, stb)
    vagy azokat amelyekhet eredeti key kell mp-sehz es MPben nagy tarsadalom van jo sok player(pl CS)
  • Csumi
    Semmi sem megy azonnal.
  • rusland
    hat jo irany az messze van meg...
    mindenki majd ha EU akkor...(csak nezzetek ra a spanyolokra vagy a portugalokraok ok is EU)
    valamit kene csinalni telleg... (4es metro? magyaro-n EU? van meg aki elhiszi? pffff)
    igy a legtobben warezolnak koztuk en is csak nehany jatekok veszek meg a tobbi mind warezrol jon le...
    nekem a gepem is lopott cuccokbol van osszeallitva
    szal ahogy lenin papa mondana tanulni, tanulni, tanulni
  • Csumi
    Nem fog menni, mert exe-t is cserél. De gondolom néhány honfitársunk ebbe (sajnos) nem nyugszik bele. Én is tisztában vagyok a hazai helyzettel, de talán lassan haladunk a jó irányba.
  • fucko
    Most egy morbid kerdes.Csumi, a patch menni fog a crackelt haegemoniaval is?:DD
    Amugy en is megveszem csak kiprobaltam hogy megeri e megvenni,es 1ertelmu az allas.
  • fucko
    Ez mar 3 lama kerdes:))
    Najo nem is az.
    A pause bil.el kell pausolni de lehet nalad is az a problema mint a sracnal lentebb.Nem ertem hogy robban fel a banyaszhajod mert en mar 3szor nyomtam le azt a palyat es megcsak nem is serult.Az urhajot amit talalnak en se tuttam ellopni mer felrobbant mire odaertem.
  • cypher
    Thx,nagyon várom őt is...
  • Csumi
    A játékban nincs különbség a két verzió között.
  • Csumi
    Patch-et holnap még teszteljuk, ha nincs vele gond, akkor átesik egy-két technikai lépésen és már megy is. Hétvége előtt mindenképpen szeretnénk kiadni.

Van néhány dolog a játékban, amiért engem lehet dicsérni/szidni.

A véleményedet továnbbítom, köszönjük.
  • Csumi
    A Platoon a napokban jelenik meg. Másik team, ezért nem vagyok naprakész.
  • Titan
    Skacok!

Van valami különbség a játékban, a sima és a Collectors verzó között?
  • rusland
    CSUMI uzenem a sracoknak hogy ujra hoztak formajukat megint a legjobb urstratgiat csinaltak(nincs ellenfel)
  • rusland
    hmm CSUMI te a digital reality eggyik teszteloje vagy vagy esetleg fejlesztoje?
  • rusland
    csumi szupi
    de a patch miko jelenik meg?
  • cypher
    OFF:
    Hogy haladtok a platoon-nal??
    ON:istentelen jó a gáma,az AL tényleg ott van!
  • Csumi
    Csá Csumi csá
  • cypher
    Szia Csumi!!
  • Csumi
    A load utáni fagyást az új patch javítani fogja. Már teszteljük.
  • Szöcske
    Nekem is csinálta ugyanezt XP+SP1 alatt, miután volt 1 reinstall. Nálam a megoldás az volt, hogy elkezdtem betöltögetni a kimentett állásaimat egymás után, így 1 darabig mindig kidobott az XP-be, de egyszer csak bejött 1 régebbi állás, és azóta mindegyik működik. Úgyhogy csak próbálkozz.
  • Árnyvadász
    Ez valóban remek taktika. És miután a tied a bolygó, már kapásból védi egy katonai bázis:))) Rulzzz...

Ez tökre olyan, mint a war3-ban az ellenfél mellé telepített íjásztornyok:)
  • Csumi
    Hamarosan lesz "P" bill. pause is
  • Csumi
    Pár nap múlva jön a patch, addig azt tudom ajánlani, hogy minél előbb kolonizálj a Gamma-ban. Sajnos úgy néz ki, hogy az AI eltépte láncát és elszabadult. Az új patch (1.06) meg fogja oldani a LOAD utáni esetleges fagyásokat