Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora bukta lenne a játék? Nem elõzi meg valami feszült izgalom...

Visszaolvastam a hozzászólásokat és azt gondolom, hogy nem olvastátok el figyelmesen a progiról szóló elõzeteseket, illetve nem láttátok a játék készítésérõl szóló filmet (Azt hiszem a PC GAMES-hez adták a szóban forgó filmet.). A játék KÜLDETÉSKÖZPONTÚ addig, amíg a játékos hozzászokik a gammához (azt hiszem a Naprendszer elhagyásának pillanatáig) utána nyitottá válik. Úgyhogy a szkeptikusok ne adják fel a reményt!

Volt még vagy 2 perc duma, de ez az utolsó lejátszható küldetés a demoban
Én akkor támadtam a csapatokkal amikor közel voltak a kamize egységek és ahogy támadtam 5 másodpermúlva beadott egy demot és robbant az egész bázis.
Na, rendeltem egyet az oldalukról...

Lord Maelstrom
Ja ja .. gondolom az ucsó küldiben vagy .. amikor elég közel kerülnek a kamikazéid DE MÉG NEM LÕTÁVOLBA! akkor a kétfelé bontott seregedet ráküldöd a két ûrállomásra és amíg azok azokkal vannak el foglalalva (na ezt jól megaszondtam) addig szépen nekimennek a klamik az állomásoknak Bumm vége. Ennyi. Soksikert hozzá :)

Titan biztos vagy benne? Nekem tuti nem került fel a korvettemre, be is zúztam dühömbe. Pedig megnéztem részletesen is, de csak az újan gyártott egységekre került fel, pl. az ion hajtómûv is.
Major Pluskat
Én nemigazán tudom mert személyesen megyek be a cdgalaxisba és ott majd átveszem.
Lacee
Szintén :)

Egyébként nem tudjátok, hogy mi lesz a megjelenéskor? Mert ez még csak ugye ELÕrendelés. Kapok egy emilt, amiben kérdezik a szállítást? Meg aztán nekem az is furcsa, hogy hirdetik az ingyenes postaköltséget, de a netes megrendelõlapon azért hozzzáadta azt a nyomorult 990 Ft-ot...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Major Pluskat
Igen én is a Collectors Edition rendeltem meg:))
Randal
Na igen, csak van akinek nincs rá pénze, pedig nagyon szeretné azt a dobozkát. Vajh november végén és karcsonykor lehet-e még kapni ilyen változatot?

Hõst áttenni más egységben úgy lehet, hogy elõször is kijelölöd az adott egységet, amelyikbe tenni akarod, majd a képernyõ jobbfeslõ sarkában lévõ ablakra kattintasz baloldali egér gombbal, így kijön egy részletesebb menü a hajóról, ahol a legfelsõ nyíllal tudod az adott egységhez rendelni a hõst, vagy bázishoz.

Kérdés
Lehet e egy már meglévõ egységre feltenni az újonnan kifejlesztett cuccokat?
skorpio7
Ha megelõrendelted ( akár csak én ) , elég szép kis plusz-t kapsz érte a fejlesztõktõl , gondolok itt a CE változatra .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Major Pluskat
A 11.-e biztos hogy a magyar megjelenés idõpontja mert a cdgalaxis is így hírdeti. Oldalt azt nem tudok mondani de gondolom a szokásos ismert oldalakon fenn lesz mint pl warezcenter meg hasonlók, bár én biztos vagyok abban, hogy ezen esetben nem fogom sajnálni a pénzt és megveszem az eredeti verziót.
Randal
HEGEMONIA GOLD
<2002. október 31. @ 21:56 - ZeroCool>
Gyanútlanul netezgettem, mikor mit beleütköztem egy igencsak fontos dologba! Úgy tûnik, hogy a Digital Reality zászlóshajója teljesen elkészült! Egészen pontosan a Hegemonia: Legions of Iron-ról van szó, mely a nagyszerû ûrstratégia angol nyelvû változata. Ha minden igaz, ez november 14-én kerül a boltokba Észak-Amerikában, ám elvileg, még ezelõtt, egészen pontosan 11-én jut el a hazai üzletekbe a teljesen lokalizált változat!

Akkor most a magyar verzió már 11-én itthon lesz???
ú, mikor rakják föl valahova????:))))))))9

magus
hehh:D az a poen hogy az van rairva a hajora mint sorozatszam hogy D-209...

Látom a Titánián lehet gyártania, ott lehet feltenni új találmányokat is az egységre?
Segítség!
A 4-s küldetésnél, hogy lehet gyártani hajókat. A Marson nem enged gyártani, miért?
Valamint, hogy lehet feltenni a kifejlesztett cuccokat a hajókra?
Ha jól emlékszem, akkor a hajón jobb klikk és ott legfelül van jobbra-balra nyíl, azzal tudod kiválasztania a hõst, és a fölötte lévõ gommbal meg hozzárendeled. /remélem jól emlékszem/
magus
de hogy rendelem vissza? amugy meg nem robbant fel egy hajom se

Asszem nekem is volt ilyen, és az a baj, hogy egy korábbi csatában megsérült a hõsöd, és ezért visszament a bázisra felépüni. Neked a kém megölése elött vissze kell õt rendelned a hajóidra. Azután meg vigyázz, hogy ne robbantson fel.
Sir Quno Jedi
A kém miután megvolt a letöltés, szíveskedik kamikázét játszani és belerohanni a vezérhajódba, amiben benne csücsül az aktuális hõsöd (azaz TE) és ha õ megsérül máris vesztettél, mert nem tudod tovább vezényelni a missziót !

1 megoldás:

Mikor a kém, "Most megdöglessz !" felkiáltással rádveti magát (bár elõfordul, hogy kussol), akkor vagy szétlövöd (ezt nem próbáltam, mivel nekem még ekkor sem és még CTRL-lal sem engedte célpontnak jelölni), vagy még idõben elpucolsz (ehhez jó ha vadászban ül a fõnök néni :-))) egész a Marsig, ott a kém sem hülye tovább jönni a védelmi vonalakon keresztül ! (persze lehet, hogy elõbb is érdemes elpucolni, de minek ?)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nincs mit
Állítsd be (asszem jobb gombbal jön elõ ez a menü, ha a kiválasztott egységen próbálod, vagy jobb felül), és arra rakd, hogy a hajtómûveket lõjjék.
Sziasztok a demo elsõ pályályánál megakadtam
Ha lövök a kereskedökre ha nem akkor is L-érik a marsot???
Mi a taktika??
Major Pluskat
Hmm a magyar verzióju demot honnan lehet leszedni???
Thx az infót, mondjuk már mindegy! Ha minden kis apróságot leírnának az jó lenne. Mert ez pl. sztem nem volt leírva! (vagy csak én siklottam át rajta )
Qnosi [OBI]
Szocske ! Ha nyomsz kuldetes elejen egy pageupot vagy egy pagedownt, akkor automatikusan raal az egyik bolygodra .. Es akkor egybol kiderul, hogy van-e bolygod :)

Q

Próbálta már valaki a magyar verziót? Szerintem állati! Az ucso küldetésben van egy kis poén, majd eldobtam az agyam. Zoomoljatok rá a kémhajóra! Nem lövöm le a poént, mindenki nézze meg!

Ja és nagyon tetszenek a videók és a grafika is jó!!!
Hajókat a Tritonon lehet gyártani, én is sokat szívtam vele, szana-széjjel kattingattam mindent, mire rájöttem. Amúgy szerintem jó a játék, csak pár bosszantó hiba van benne:

1: Tényleg hiányzik az automatikus lassítás funkció, ah történik valami
2: A feladat leírások nem egyértelmûek. Ebben a küldetésben is (asszem az 5-ben vagyok) gyártani kell, és a Marsnál kezdünk, ott van egy csomó egység, meg minden. Persze én is itt akartam gyártani, de a Titánon kell. Erre véeletlenül jöttem rá. A Titán amúgy még emlitve sem volt, szóval ezen lehetne csiszolni valamit. Aztán a kémes küldetésben is szivtam, mert még a kém megölése elött megsebesült a hõsöm, és nem rendeltem vissza a hajóra, és ott is kb 3x-ra jöttem rá a dologra.
3: A térképváltásnál lehetne automata zoom, mert néha az egységeim egészen másfelé voltak, mint ahová közelített.

Asszem ennyi. Ezeken a hibákon kívül sztem jó nagyon a játék, bár a feladat leírás hibái a legidegesítõbbek. Ha ezeket kijavítják, akkor nagyon jó lesz, mert ilyen apróbb dolgok miatt lehet hamar megunni egy játékot.
Mindenki próbálja ki, megéri.
FrezeR
van egy kérdésem, hogy kell hajókat gyártani?
Egyszerüen nem találtam meg...köszi

A tippeknél?
Nálam kiírta a bal alsó sarokban még a pálya elején és sokáig ott is maradt!

Sorry, nem vittem meg vegig ugyanis en sem tudok tovabbjutni amiatt a bug miatt, amit mar paran leirtunk.

dikki*yysw
Jézusom. Nagyjából!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Major Pluskat
Devla lenne egy kérdésem. Gondolom te biztosan végigvitted már a demot. Akkor megmondanád nekem, hogy hól lehet nadjából megtalálni a többi hajót -az utolsó elötti küldetésben- az elsõ támadáson kivûl. Ugyanis az elsõ csata után nem találom a többi ûrhajót. Már bejártam az egész neptunusz rendszert még a Szaturnuszt is és a holdjait is, de sehól sem találok egy árva ellenséges hajót sem. Ha megmondanád azt nagyon megköszönném.
Mintha nem hangsulyoztak volna, hogy olvasd el a tippeket... Abban pedig benne van.

Major Pluskat
A szállítóhajókat pedig úgy tudod megtámadni, ha a ctrl billenyût lenyomod. Én sem jöttem rá az elején.
Eloszor is tanulj meg angolul. A szallitohajokat addig kell loni, amig vissza nem fordulnak, a bazisokat pedig MESSZE el kell kerulni.

ThunderMaX
Mi a francot kell csinálni az elsõ küldiben aszongya hogy lõjjem ki a katonai ûrbázis 5 vadásszal!!!???Csakhogy ehhez még 5 ûrhajó is kevés lenne. Vagy mit kell csinálni hogy az 5 kereskedelmi hajó eljusson ahová kell???
SarkanyfuaRUSH
IG3: Genesis képek

2002.10.04. 22:37:39 ::: Küldte: Wajk ::: Kapcsolódó cég: Philos Entertainment
Link: http://www.philoslabs.com/hu/jatekok_ig3.html

A Philos Entertainment mûhelyébõl kiszivárgott 4 új szép kép az Imperium Galactica III: Genesis 3D stratégiai játékból. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy ez a játék magyar fejlesztés. :)

No, most akkor mi van? Lesz IG3 vagy sem ?

Sir Quno Jedi
A küldetés dolog szép, meg minden, csak mocskosul nem reális. Ha hadurat kell játszani (én azt akarok, sorry), akkor szabad kezet kell kapjál, magad kell kialakítanod a birodalmad képét, ami így teljességgel lehetetlen, az elõre megtervezett úton és kiépítetteségben kell haladjál. Egy Dune 2-nél ez még újdonság volt, mára már szakállas elképzelés. Egy Panzer General más dolog, mert ott kvázi történelmi csatákat nyomunk és így reális, hogy csak az elit egységeinket vihetjük magunkkal, a többi történelmileg hiteles helyen, idõben, felszereltségben jelenik meg. DE az IG vonulat birodalomépítgetõs gamma, jó lett volna ehhez tartaniuk magukat...

És ÚTÁLOM mikor a kedvenc egységeim elmennek spontán üdülni, mert a nyomi pályatervezõ úgy gondolta ! Ez minden ilyen gammára vonatkozik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ezt az idõ normálra áll, ha valami fontos történik dolgot komolyan visszatehetnék ! Ha mást nem opcionálisan ! Miközben a tisztelt szereplõk pofázak, akár el is veszthetsz mindent, gratula ! Nesze neked real-time !!!

Sir Quno Jedi
Te csak tudod ! :-((( Egy jól felépített kezelés NEM igényel sok gombot ! Lásd. konzolgammák, egytelen konmntrollerrel is csodákat lehet mûvelni, ha a tisztelt program-tervezõk áltgondolták a dolgot. RTS-ben billenytûk max., az idõgyorsításhoz és a csapatok gyorskijelöléséhez kellenek/hetnek ! Ez nem egy Wing Commander könyörgöm, hanem RTS...

"Utálom mikor gombokat kell nyomdosni egy RTS-ben, azért van az egér." Hehe. Biztos nem lehetsz tul jo egyik strategiai jatekban sem, ha csak az egeret hasznalod. Szinte barmelyik jatekban vagy 2x olyan gyorsan lehet hotkeyek hasznalataval iranyitani, mivel minden parancsra/beallitasra lehet siman egy kulon gomb, az egeren meg csak 2 gomb van igy lehet menukben kotoraszni.

magus
kisse lemaradtam de miert szint meg a philos labs?

G. Joe
hát, hmmm inkáb nem mondom az elsö benyomásaimat, igy az ig sorozat után.
Nem akarom megbántani a fejlesztöket hisz bizonyára sokat dolgoztak rajta, de azt hiszem nekem ez nem jön be.

http://deathfellows.hu/

EmThor
hi ,szerintem qvajó lett ,mint látvány mint átláthatóság mint pedig kezelés tekintetében ,zene hangok ,fényeffektek nagyon ott vannak! csak igy tovább DR!

"A vadászok megint semmire sem jók (IG betegség), gyorsak, de itt vége is,..."
Hogy legyen mit fejleszteni!
Javításban meg ne nagyon reménykedjetek, mert a program már kész van, ezért jött ki a demo.
A küldetéses részt nem udhatom, csak sejtem, hogy a kiadó belepofázásából fakadhat és ugye abból volt vagy három.
Azért nekem még így is tetszik.
Akinek meg a méretarányokkal van baja, az gondolkodjon egy kicsit!
Annó az Elite2-ben voltak "kis" gondok az élethûségbõl, pedig az szimulátor volt.
Na ez meg nem az, hanem stratégia ...

Sir Quno Jedi
Az egy dolog, hogy van rá gomb, de ez kéne legyen a default ! Utálom mikor gombokat kell nyomdosni egy RTS-ben, azért van az egér. A másik dolog, hogy a régi IG-kben az idõ belassult, ha valami fontos történt, itt meg akár az egész küldetést elvesztheted, mert nem váltasz elég gyorsan vissza, normál speed-del meg csigaverseny az egész. És hiába a varázslatos follow gomb, attól még a csata kiterjedése átláthatatlan, fõleg igaz ez a föld elleni támadásra.

Ezek még apróságok, de vannak komolyabb gondok is, amik javításra szorulnak(nának) szerintem:

- A vadászok megint semmire sem jók (IG betegség), gyorsak, de itt vége is, 4 full corvett osztaggal nyomtam végig és NEM volt ellenfél
- Ez a vigyük tovább az osztagunkat dolog, még elmenne, de ki találta ki ezeket a hülye egység limiteket ???, így semmi értelme összeszedni ezt-azt, vagy megcsinálni secondary objective-eket, mert úgysem fér be a következõ küldetésbe amit összekuporgatsz
- Mi ez a küldetés alapú rendszer ??? EZ suxxx !!! Pont az volt eddig a lényeg, hogy folyamatosan játszunk és zajlanak (akár párhuzamosan) az események, úgy alakítottuk legelejétõl (!) a birodalmunk, ahogy kedvünk szottyant, most meg a kedves pályatervezõk ezt megteszik helyettünk, HÁT NE TEGYÉK, így nincs benne semmi élvezet, vagy kihívás !

Pont olyan lett a gamma, mint bármelyik, tucat, küldetésalapú, megszokott felépítésû ûrcsihipuhi ! Nem hinném hogy bárki erre számított, vagy ezt várta ?!! Hiába szép, meg jó, meg minden, de ez a Reunion-os vonal megerõszakolása, pont mintha vadidegenek csinálták volna és nem a DR. Egy Ûr-Swine :-)))

Ettõl függetlenül biztos jó üzletet csinálnak vele, mert így könnyebben eladható a sok igénytelen amcsi nyomingernek, de én valami mást vártam a DR-tõl, s szerintem jogosan... (asszem még mindig a REUNION az etalon, marad is ahogy elnézem)

Bocs, de aludtam rá, így sajna a véleményem romlott tegnap óta.

ÉS én nem hasonlítgatom az IG3-hoz, mert nem is biztos, hogy az kijön, másrészt az VALÓBAN nem az IG vonulat folytatása és VALÓBAN "idegenek" csinálják(ták).