Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudjátok, hogy mi lesz a megjelenéskor? Mert ez még csak ugye ELÕrendelés. Kapok egy emilt, amiben kérdezik a szállítást? Meg aztán nekem az is furcsa, hogy hirdetik az ingyenes postaköltséget, de a netes megrendelõlapon azért hozzzáadta azt a nyomorult 990 Ft-ot...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kérdés
Lehet e egy már meglévõ egységre feltenni az újonnan kifejlesztett cuccokat?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
<2002. október 31. @ 21:56 - ZeroCool>2002. október 31. @ 21:56 - ZeroCool>
Gyanútlanul netezgettem, mikor mit beleütköztem egy igencsak fontos dologba! Úgy tûnik, hogy a Digital Reality zászlóshajója teljesen elkészült! Egészen pontosan a Hegemonia: Legions of Iron-ról van szó, mely a nagyszerû ûrstratégia angol nyelvû változata. Ha minden igaz, ez november 14-én kerül a boltokba Észak-Amerikában, ám elvileg, még ezelõtt, egészen pontosan 11-én jut el a hazai üzletekbe a teljesen lokalizált változat!
Akkor most a magyar verzió már 11-én itthon lesz???
ú, mikor rakják föl valahova????:))))))))9
A 4-s küldetésnél, hogy lehet gyártani hajókat. A Marson nem enged gyártani, miért?
Valamint, hogy lehet feltenni a kifejlesztett cuccokat a hajókra?
1 megoldás:
Mikor a kém, "Most megdöglessz !" felkiáltással rádveti magát (bár elõfordul, hogy kussol), akkor vagy szétlövöd (ezt nem próbáltam, mivel nekem még ekkor sem és még CTRL-lal sem engedte célpontnak jelölni), vagy még idõben elpucolsz (ehhez jó ha vadászban ül a fõnök néni :-))) egész a Marsig, ott a kém sem hülye tovább jönni a védelmi vonalakon keresztül ! (persze lehet, hogy elõbb is érdemes elpucolni, de minek ?)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha lövök a kereskedökre ha nem akkor is L-érik a marsot???
Mi a taktika??
Ha minden kis apróságot leírnának az jó lenne. Mert ez pl. sztem nem volt leírva! (vagy csak én siklottam át rajta
)Q

1: Tényleg hiányzik az automatikus lassítás funkció, ah történik valami
2: A feladat leírások nem egyértelmûek. Ebben a küldetésben is (asszem az 5-ben vagyok) gyártani kell, és a Marsnál kezdünk, ott van egy csomó egység, meg minden. Persze én is itt akartam gyártani, de a Titánon kell. Erre véeletlenül jöttem rá. A Titán amúgy még emlitve sem volt, szóval ezen lehetne csiszolni valamit. Aztán a kémes küldetésben is szivtam, mert még a kém megölése elött megsebesült a hõsöm, és nem rendeltem vissza a hajóra, és ott is kb 3x-ra jöttem rá a dologra.
3: A térképváltásnál lehetne automata zoom, mert néha az egységeim egészen másfelé voltak, mint ahová közelített.
Asszem ennyi. Ezeken a hibákon kívül sztem jó nagyon a játék, bár a feladat leírás hibái a legidegesítõbbek. Ha ezeket kijavítják, akkor nagyon jó lesz, mert ilyen apróbb dolgok miatt lehet hamar megunni egy játékot.
Mindenki próbálja ki, megéri.

Nálam kiírta a bal alsó sarokban még a pálya elején és sokáig ott is maradt!
2002.10.04. 22:37:39 ::: Küldte: Wajk ::: Kapcsolódó cég: Philos Entertainment
Link: http://www.philoslabs.com/hu/jatekok_ig3.html
A Philos Entertainment mûhelyébõl kiszivárgott 4 új szép kép az Imperium Galactica III: Genesis 3D stratégiai játékból. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy ez a játék magyar fejlesztés. :)
No, most akkor mi van? Lesz IG3 vagy sem ?
És ÚTÁLOM mikor a kedvenc egységeim elmennek spontán üdülni, mert a nyomi pályatervezõ úgy gondolta ! Ez minden ilyen gammára vonatkozik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem akarom megbántani a fejlesztöket hisz bizonyára sokat dolgoztak rajta, de azt hiszem nekem ez nem jön be.
http://deathfellows.hu/
Hogy legyen mit fejleszteni!
Javításban meg ne nagyon reménykedjetek, mert a program már kész van, ezért jött ki a demo.
A küldetéses részt nem udhatom, csak sejtem, hogy a kiadó belepofázásából fakadhat és ugye abból volt vagy három.
Azért nekem még így is tetszik.
Akinek meg a méretarányokkal van baja, az gondolkodjon egy kicsit!
Annó az Elite2-ben voltak "kis" gondok az élethûségbõl, pedig az szimulátor volt.
Na ez meg nem az, hanem stratégia ...
Ezek még apróságok, de vannak komolyabb gondok is, amik javításra szorulnak(nának) szerintem:
- A vadászok megint semmire sem jók (IG betegség), gyorsak, de itt vége is, 4 full corvett osztaggal nyomtam végig és NEM volt ellenfél
- Ez a vigyük tovább az osztagunkat dolog, még elmenne, de ki találta ki ezeket a hülye egység limiteket ???, így semmi értelme összeszedni ezt-azt, vagy megcsinálni secondary objective-eket, mert úgysem fér be a következõ küldetésbe amit összekuporgatsz
- Mi ez a küldetés alapú rendszer ??? EZ suxxx !!! Pont az volt eddig a lényeg, hogy folyamatosan játszunk és zajlanak (akár párhuzamosan) az események, úgy alakítottuk legelejétõl (!) a birodalmunk, ahogy kedvünk szottyant, most meg a kedves pályatervezõk ezt megteszik helyettünk, HÁT NE TEGYÉK, így nincs benne semmi élvezet, vagy kihívás !
Pont olyan lett a gamma, mint bármelyik, tucat, küldetésalapú, megszokott felépítésû ûrcsihipuhi ! Nem hinném hogy bárki erre számított, vagy ezt várta ?!! Hiába szép, meg jó, meg minden, de ez a Reunion-os vonal megerõszakolása, pont mintha vadidegenek csinálták volna és nem a DR. Egy Ûr-Swine :-)))
Ettõl függetlenül biztos jó üzletet csinálnak vele, mert így könnyebben eladható a sok igénytelen amcsi nyomingernek, de én valami mást vártam a DR-tõl, s szerintem jogosan... (asszem még mindig a REUNION az etalon, marad is ahogy elnézem)
Bocs, de aludtam rá, így sajna a véleményem romlott tegnap óta.
ÉS én nem hasonlítgatom az IG3-hoz, mert nem is biztos, hogy az kijön, másrészt az VALÓBAN nem az IG vonulat folytatása és VALÓBAN "idegenek" csinálják(ták).