Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máshol olvastam erõl.Vlami olyasmit írtak, hogy végig kell menni az ellenséges bolygókon a kémmel aki hozzád csatlakozott és bolygó infót kérsz tõle és mész bolygóról bolygóra.
Már csak egyet kell aludni, és jön egy kis info.
Mixlix: en is ott tartok. :) 7 rendszer van, az osszesben mindent elfoglaltam es kolonizaltam, csak azt az egyet nem, ahol ha barmilyen polygot elfoglalok, akkor kiirja, hogy nem teljesitettem a kuldetest. Szoval ott kell csinalni valamit, de a kemekkel en se jutottam mar semmire. :(

Aki tud ebben, az segitsen pleez!
Valami a Windows bill. kiosztásánál keveredik el, mi még nem találkoztunk ezzel, de a "P" majd megoldja.
meg nem...
nemtod van e olyan file amit atlehetne irni wordpaddal hogy milyen bill kiosztas legyen?
asszem megvarom a patchet addig jatszok massal :)

\'danja

Ebben csak holnap tudok segíteni, fejbõl nem megy minden pálya. A strory-val csak részben találkoztam, de holnap utánanézek.
Megoldódott a PAUSE gondod?
magyarokat azer meg szarmazasilag felig magyar vagok es itt elek :) ukranokat meg azer mert felig olyan vagyok ukran allamolgar :)
a kis hazafi :)))

\'danja

amugy altalaban az magyar es ukran jatekokat szoktam erdetibrn megvenni... (IG2, cossacks, stb)
vagy azokat amelyekhet eredeti key kell mp-sehz es MPben nagy tarsadalom van jo sok player(pl CS)

\'danja

Semmi sem megy azonnal.
hat jo irany az messze van meg...
mindenki majd ha EU akkor...(csak nezzetek ra a spanyolokra vagy a portugalokraok ok is EU)
valamit kene csinalni telleg... (4es metro? magyaro-n EU? van meg aki elhiszi? pffff)
igy a legtobben warezolnak koztuk en is csak nehany jatekok veszek meg a tobbi mind warezrol jon le...
nekem a gepem is lopott cuccokbol van osszeallitva
szal ahogy lenin papa mondana tanulni, tanulni, tanulni

\'danja

Nem fog menni, mert exe-t is cserél. De gondolom néhány honfitársunk ebbe (sajnos) nem nyugszik bele. Én is tisztában vagyok a hazai helyzettel, de talán lassan haladunk a jó irányba.
Most egy morbid kerdes.Csumi, a patch menni fog a crackelt haegemoniaval is?:DD
Amugy en is megveszem csak kiprobaltam hogy megeri e megvenni,es 1ertelmu az allas.

Ez mar 3 lama kerdes:))
Najo nem is az.
A pause bil.el kell pausolni de lehet nalad is az a problema mint a sracnal lentebb.Nem ertem hogy robban fel a banyaszhajod mert en mar 3szor nyomtam le azt a palyat es megcsak nem is serult.Az urhajot amit talalnak en se tuttam ellopni mer felrobbant mire odaertem.

cypher
Thx,nagyon várom õt is...
A játékban nincs különbség a két verzió között.
Patch-et holnap még teszteljuk, ha nincs vele gond, akkor átesik egy-két technikai lépésen és már megy is. Hétvége elõtt mindenképpen szeretnénk kiadni.

Van néhány dolog a játékban, amiért engem lehet dicsérni/szidni.

A véleményedet továnbbítom, köszönjük.
A Platoon a napokban jelenik meg. Másik team, ezért nem vagyok naprakész.
Titan
Skacok!

Van valami különbség a játékban, a sima és a Collectors verzó között?

CSUMI uzenem a sracoknak hogy ujra hoztak formajukat megint a legjobb urstratgiat csinaltak(nincs ellenfel)

\'danja

hmm CSUMI te a digital reality eggyik teszteloje vagy vagy esetleg fejlesztoje?

\'danja

csumi szupi
de a patch miko jelenik meg?

\'danja

cypher
OFF:
Hogy haladtok a platoon-nal??
ON:istentelen jó a gáma,az AL tényleg ott van!
Csá Csumi csá
cypher
Szia Csumi!!
A load utáni fagyást az új patch javítani fogja. Már teszteljük.
Nekem is csinálta ugyanezt XP+SP1 alatt, miután volt 1 reinstall. Nálam a megoldás az volt, hogy elkezdtem betöltögetni a kimentett állásaimat egymás után, így 1 darabig mindig kidobott az XP-be, de egyszer csak bejött 1 régebbi állás, és azóta mindegyik mûködik. Úgyhogy csak próbálkozz.
Ez valóban remek taktika. És miután a tied a bolygó, már kapásból védi egy katonai bázis:))) Rulzzz...

Ez tökre olyan, mint a war3-ban az ellenfél mellé telepített íjásztornyok:)
Hamarosan lesz "P" bill. pause is
Pár nap múlva jön a patch, addig azt tudom ajánlani, hogy minél elõbb kolonizálj a Gamma-ban. Sajnos úgy néz ki, hogy az AI eltépte láncát és elszabadult. Az új patch (1.06) meg fogja oldani a LOAD utáni esetleges fagyásokat
Hat, en Afaval kezdtem es nem volt ilyen problemam. Az egyetlen ami eszembe jut, hogy probald meg fejleszteni a kolonizalast, mert vannak technologiak amivel olyan bolygokat is tudsz kolonizalni amit addig nem engedett. Ha elkoltotted mar minden pontod vagy ott meg nem kifejlesztheto ez akkor passz.

hej nem fikazom a gamet sztem a magyar usrstrategiakat
de mas jatekba a pasue gomb muxik csak itt nem jo billt nyomok
konfiguralni meg NEM LEHET legalabbis nemtalaltam hol....

\'danja

Pl. a visszatöltés után automatikusan pause-ban van: teljesen jogos, hiszen ha egy kurva nagy többfrontos csata közepén mentessz és utána visszatöltöd és nincs leszünetelve a cucc, lehet, hogy mire átlátod a helyzetet, elbuktad a hajóid felét. Teljesen normális. Arghhh :)

Olvasd már végig a k*rva leírást barátom! Fikázod itt a gammát, pedig annak a fele amit itt elnyafogtál, simán érthetõvé válik a számodra ha végigolvasod. Egy óra alatt el tudod olvasni és máris felkészülten állhatsz neki a témának. A Pause gombod meg ha nem megy, akkor következõk állhatnak fenn:

1., elkonfiguráltad
2., rossz a billentyû
3., nem jó billentyût nyomsz
4., nincs billentyûzeted
5., máshol sem mûködik

egyébként lehetetlen hogy nem megy

Tessék már egy kicsit önnállóbnak lenni. Fél percenként elpityerged magad.

Ja, Win XP Pro HUN + SP1

HELP!

Nem tudok visszatölteni mentett állást, mert kilép az XP-be.
Eredeti Collectors Edition van.

ST6+1.4TuaCel, 512SD,GF3Ti200.

Most jarok ott hogy megszereztem a marsot es tudtam ugrani,mit kell csinalni a kolonizalas utan hogy nojjon a nepesseg,es hogy kell epiteni a penzszedot mer nem tok,azonkivul meg azt se tudom hogy a host hogy lehet cserelni a hajokban.

Hat ez fura

thx en is a konyvtarakat nezem csak sajna nemertek ehez :(

\'danja

most mi az isten csinaljak... :(

\'danja

mint mondjuk az ig2-ben

\'danja

es ha loadolok alapbol pauseban van...
es nemtok kimenni belole valahogy nemlehet magyhogy visszalepni a jatekba?

\'danja

jah egyszeruen nem lehet hasznalni de egyebken muxik mas jatekokban...

\'danja

a shortcuteditor.exe-t mar neztem de ott nincs pause...

\'danja

nemlehet a billentyuez kiosztast megvoltoztatni?
ez a szar jatek nem tamogatja a kiosztast is nehany gomb nemmuxik mint a pausa ami az egesz jatek alatt a legfontosabb mert anelkul nemlehet jatszani

\'danja

Nos szvsz a master of orion 2 még mindig a legjobb ûrstratégia a mûfaj ezen kategóriájában, de mindenképp a hegemóniájé a 2.hely!
Uff én beszéltem!

MILYEZA SZAR SEMMI SEM JO BAZZEG...

\'danja

a nulla...

\'danja

Pause/break num lock mellett vagy fentebb

nemmegy mindennel probaltam...

\'danja