1396
Digital Reality Rulez
-
#662 Igen, CTRL-al kell kijelölni.Egyébként nekem meg mihelyt intllálok egy bányát az asztreodára, rögtön kiirja hogy játék vége, mert megsemmisült a bánya.Ez Bug v. védelem a hmmm biztonsági másolatomon?? -
Harek #660 Hali
3/1 pálya kész és kiírja, hogy következő pályát átugorjuk és 3. küldetésről indul. De hol a 2. küldetés? Nektek is ez volt? -
Galadriel #658 CTRL-al jelöld a támadandó célt/asszem/. -
#657 Már nem kell. -
Branner Maister #656 hi. elakadtam az első rész 2 epizódjánál. Hogyan lehet megtámadni az első ismeretlen kereskedőt?????? A másodikat sikerül, akkor az ismeretlen hajókat is megszerzem a titan mellöl és az eggyes kereskedővel nem tudok semmit csinálni csak követni. Mit tegyek? -
Galadriel #655 Csillagtérkép piros körrel jelöli.Nem szabad eljutni a célállomásra, addig lőni míg vissza nem fordul.Tovább ne! -
TheZsenyka #652 Csumi! Te találmányrendszer-belövő (királyság, irigyellek) árúld már el, hogy - most hogy végigjátszottam a játékot - hogy az ellátóhajó mire való??? -
Madmaxx #651 akarom mondani idegen
-
Madmaxx #650 Egyszerű: Kerüld el az ideen bázist. Nem tudod szetlőni. -
#648 Hali! valaki töltsön fel nekem légyszi egy EREDETI HAEGEMONIA EXE-t ami nincs crackelve!!! -
fucko #647 En most a 2. epnel jarok egy olyan palyan ahol van egy idegen bazis es ki kene hozni 1 miliardos nepesseget mindegyik rendszerben,na most en ha kozeélebe megyek a idegen bazisnak az szarra lo es akkor hogy pusztitsam el? -
Xboxman #646 Nincs valami crack/nocd a magyar verzioju ISo-hoz ,mert nekem a gamma Cd-jn nincs? -
balty #645 Xinx én ki se nyírtam a bázist, hanem térképen ahol jelölt bányászható aszteroidát oda elmentem és kinyírtam a Marsi egységeket. -
#644 Nem minden cd-író támogatja az alkohol120 írot. itt egy idézet egy másik forumról,hogyan csináld. Én is igy csináltam és megy./alkohol nélkül.Az idézet:
megoldottam a Heagemonia-t: fogtam a daemon tools-t, betöltöttem az image file-t, csináltam egy könyvtárat a vinyón, a virtuális cdmeghajtóról átmásoltam ide az összes file-t, csináltam ezen belül egy crack mappát, beletettem a nocd patch-et, aztán az egészet kiírtam egy cd-re sima adatcd-ként. felinstalláltam utána a cd-ről a gámát, felmásoltam a nocd patch-et, és működik. -
#643 Már megint előbb járt a szám, mint kellett volna. Elvileg az 1.06-os patch kijavítja a dolgot. -
#642 nesze neked itt vannak: csítek, csítek, csítek,csítek,csítek! Elég? Ha nem, őntsd le petróval. -
#639 Lenne egy problémám a programmal: szaggatnak a videók! Maga a játék (collector's edition) teljesen simán fut, de az intro/miegymás alatt a kép és a hang is akadozik. p3 1ghz, 512ram, gf2mx400-am van, magyar winXP professional a gép, hang/video driverek frissítve. Mi lehet a gond?
Elõre is kösz!
-
balty #635 Miért nem lehet a bányászhajót mozgatni, ha kiürült az aszteroida. -
balty #630 Xinx ha annál a küldetésnél vagy ahol gondolom:)
akkor a bányáknál lévő marsi egységeket kell kiiktatni. De ha leírod mi a küldetés feladta jobban betudom azonosítani hol tartasz. -
Galadriel #628 THX. -
Galadriel #627 Megnézted a birodalom infót, hogy nincs-e vlami
más feladat is? -
Csumi #626 Nálunk technikai problémák vannak, a hardwired.hu-ról letölthető a patch. -
Galadriel #625 Mikor lesz fenn a 1.06-os patch?
Mert én még nem találkoztam vele /sajnos/. -
gef3 #621 csíííteket akarok!!!!!!!!!!!! most -
#619 gyorsisd az idot!:}} -
Árnyvadász #618 Seggfej -
gef3 #617 hogy van az, hogy ez egy Magyar játék és Magyar oldalon nincsen cheat????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
gef3 #616 hogy van az, hogy ez egy Magyar játék és Magyar oldalon nincsen cheat????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#615 Csííterrr!!! -
gef3 #614 sziasztok, cheat-et hol talalok? pls -
TheZsenyka #611 Minden rendszerben (elsősorban ott ahol előrejelzi a küldetés, nekem Horton rendszer volt azt hiszem) valamelyik bolygóra engedj rá egy katonai hírszerzést a kémeddel és láss csodát... -
Árnyvadász #609 Ez azért van, mert a pénzed nem elég a fenntartásukra. Ilyenkor az egységeid ÉP-je (életpontja) lecsökken a jövedelem/fenntartási költség arányában.
És azért megy vissza, mert akkor már van pénzed és nem vagy idézőjelben mínuszba! -
TheZsenyka #608 Nem is volt benne diplomácia... -
TheZsenyka #607 Ráadásul időlimites az UTOLSÓ küldetés... nehogy eljáttszak pár órát az utolsó küldivel... ez borzasztó... annyira jó játék... -
TheZsenyka #606 Ez borzasztó... de hát miért nem került a végére egy olyan küldetés, ahol van vagy 20-30 rendszer és mindet el kell foglalni, 5 faj küzd egymás ellen etc... arghhh.... -
Csumi #604 El kell keserítselek, az 5/5 az utolsó pálya, pillanatnyilag... -
Csumi #603 Hamarosan (kb. 1 óra múlva) letölthető lesz a patch (1.06). -
Pintyőke #602 Kevin: na, ez egy jo otlet. En is kaptam uzenetet, csak nem merek fejleszteni. Azert koszi az nfo-t.
ui.: hat ha valaki mas bitorolna a nevemet, arra nagyon merges lennek. :D -
KeviN #601 Pintyoke : en kaptam egy uzenetet a szovetseges faj egyik vezetojetol, hogy van egy felfuggesztet projekt, amit ok nem tudtak befejezni a bazissal kapcsolatban. Abbol 2 dolgot lehet kifejleszteni, ezek kellenek a bazishoz. utanna a fohos berakod az 1ik hajoba (valami brutalisba :)) ) (latni fogod melyikbe van, mert a kis kek vadaszok kovetni fogjak) irany vele a bazis. A bazis 1t loni fog ra, utanna elhallgat...es megy tovabb a tortenet (legalabbis nallam igy volt).
Remelem ez segitett.
u.i. : te az a pintyoke vagy aki anno munkahelyet valtoztatott ? :)) -
TheZsenyka #600 Arghhhh!!! Nem... eljutottam az 5.5-ös küldetéshez... ugye nem ez az utolsó??? Arghhh... Nagyon úgy vezették be az eligazításnál mintha ez valami végső küzdelem lenne... ugye még nincs vége??? (Darzok csapásmérő flotta megsemmisítése utáni küldetés...)
Csumi, beszélj... Valaki...