1396
Digital Reality Rulez
  • Lord Marcus
    nem szoktatok gamespyra menni?
  • Norbyte
    Létszám limit van. Az egységszám a technikai fejlettséged szintjétől függ.
  • Norbyte
    A Hardwired-en ott a patch v1.06.
  • Norbyte
    NEM lehet arrébb vinni a bányagépet a kimerült szikláról!
    Be kell zúzni és újat gyártani.
  • Norbyte
    Pintyő!
    Miután kinyírtál mindenkit Odaboonában, menj lefelé balra a féregjárathoz, ott lesz az igazi anyabolygó. Ott a vége. 12 csatahajóval 2 perc volt szétszedni azt a nagy bázist. Igen gyenge volt a vége.
  • fluga
    hogyan lehet megmondani egy bányagépnek, hogy egy másik sziklához menjen? mert csak szívja az üres sziklát és nem tudom onnan elparancsolni
    a másik: ki lesz javítva, hogy a bányagépek meg az űrállomások eltűnnek a bolygók mögött ha úgy forgatom a kamerát? vagy ez csak nálam jelentkezik?
  • rusland
    nah miko jelenik meg az a pecs?
  • Balko
    Hello mindenkinek!
    En az Episod 3 mission 5 palyan tartok mikor meg kell semmisiteni a yarbo rendszerben a Khariakokat! De mindig ugy letamadnak hogy mission failed! Ti hogy csinaltatok meg?
  • I.C.ram
    Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok... Ehhh...
  • Sephi

Na megegyszer

Hmm en az elso epizod aszem 3 madik vagy 4 edik reszenel tartok eppen. Az van hogy a Io bolygo a tulajdonomban van es meg az elejen szolnak hogy aszta neger pasit elkaptak egy urralomasson. Nekem oda kell rohannom a csapatal es meglonni az alomast aminek valami energia pajzsa van de amikor meglovom par urhajoval mutatjak hogy vegulis megmenekul a hapekk. De asztan micsinalok mert ha ott maradok oszelovik oszes hajomat. Ha meg elmegyek onnan nem megy tovabb a gama. Micsinajak?

• Madmaxx
    a felső két csillagkőd között menj tovább és ott lesz. egyszercsak bejön a cutscene hogy megtaláltad
  • fluga
    hi all
    honnan lehet a peccset leszedni?
    a másik: elég fura, hogy bizonyos objektumok úgy eltűnnek a bolygók mögött mint a franc. pölö a 2es küldetésben ha a bányagép körül elfordítom akamerát úgy, hogy egy bolygó legyen mögötte, az eltűnik..elég fura...meg az is amit a peccsről irtatok
  • TheZsenyka
    Na, Én meg SENKIT nem lőttem le abban (az utolsó) küldetésben Pintyőke barátom... esetleg próbálj meg kémkedni.
  • Falabu #695
    Dehogynem!! Vissza lehet!! Én nekem is műxik!!
  • I.C.ram
    Egy kérdés : ez a játék lináris vagy pedig úgy játszol, ahogy kedved tartja?
  • Madmaxx
    Jah. Ne használd fel a KUTATÁSI PONTJAIDAT! (ez a kulcsszó. A két találmány az 0 kutatási pontba kerül, tehát nem használsz fel kutatási pontot.
  • Pintyőke
    Nah, sikerult meg multkor atjutnom azon a Solo bazison v. micsodan. DE ELLENTMONDASOS VOLT szerintem a feladat! Igy szolt pontosan: Talajon modot arra hogy athatoljon az ismeretlen Bazis vedelmen, de tovabbra se hasznalja fel kutatasai pontjait! Szoval a mondat vegere koncentralva nem is tettem meg. Igaz egyszer kirpobaltam, aztan puff, kezdhettem ujra. Mint kiderult MEGIS kutatni kell, mert maskepp nem megy. Csak nem mind1, hogy mit. :) Erti ezt valaki? Na mind1.

Most viszont a vegen akadtam meg.

Teljes mertekben semmisitse meg a Darzok fohadiszallast Odabonnaban.

Hat itt en mindenkit kinyirtam. :) Osszes bolygo kolonizalva, mar amit lehetett. Van meg durvan 25 percem, es semmi nem tortenik. Na ilynekor mi van?

Ja, 1.06-os patchel nekem jatek kozben kezdett el szaggatni. :(
  • 3P
    Ha elmentettem 1.06 patch alatt egy jatekallast, azt gondolom nem lehet visszatolteni a patch nelkulibe?
    Tenyleg jo lenne mar tudni, hogy mi a fenetol kezdett igy akadozni a patch utan a jatek.
    Annyira erdekes a jelenseg - mar mas irta -, kb 5 masodpercenkent leall egy rovididore, de teljesen szabalyos idokozonkent, tehat itt valmi erdekes gebasz lehet.
    Csumi valami biztato?
  • Falabu #689
    Nahh most feltettem pecs nélkül a gammát!! Süvít mint a szél!! SZóval nem a windowsXP okozta hanem az 1.06 Pecs!!
  • Gomez
    hi!azt szeretném kérdezni hogy nincs hozzá külön magyarositás?mert nincs kedvem leszedni a magyar verziót.köszi
  • Lacee
    Kérdés: még a földi küldetések eljén van egy feladat (asszem a 4. pálya), hogy semmisítsem meg az összes marsi bányászállomást (gondolom utána pedig támadjam a bolygót, de ez még nem volt). Ezek közül egyet meg is találtam, utána meg elkezdtem végignézni a többi aszteroidát, amit a térképen bányászhatónak jelölt a program. Egyiken sem volt állomás, viszont nem történik semmi. Mit kéne csinálni?
  • Titan
    Habár Én még messze vagyok a végétől, nem lehet, hogy az egységeid javításához van köze?
    Esetleg, ha tudsz válaszólhatnál a #677 üzim első kérdésére!
  • Falabu #683
    Ellátja a hajót!!!
  • Titan
    TNX!
  • TheZsenyka
    Nem világos még (így végigjátszva a játékot ) hogy az ellátóhajó MI A TÖKÖMRE VALÓ????

Ötletek???
  • TheZsenyka
    Aha... most így utólag el tudom képzelni... csakhogy a lakosság szállító alapértelmezésben ÁTTELEPÜLŐ LAKOSSÁGOT tartalmaz ezért eleve fel sem merült bennem...
  • Madmaxx
    Odaküldesz egy population transportot aztán egy idő után beszólnak hogy az összes ember a hajón van és elhuzhatsz már a retkesbe. :))
  • Titan
    Hehe...
    Nem vagy egyedűl....
  • Titan
    Bakke! Nem lehetek ennyire Láma!
    Mitől függ, hogy mennyi egységet gyárthatok????
    Van az a küldetés, hogy az inkontinenciával küzködő öreglány nyekereg, hogy valami szabotázs folytán gáztamadás érte őket, és azonnal evakuálni kell...no, a szándékkal nincs probléma, de a kivitelezés módjáról fogalmam sincs! Mi a rákot kell csinálni?? Aki tud: HELP PLZ!
  • Titan
    Hagyd a fenébe! Majd idővel később! A továbbjutáshoz nem kell elpusztítani! Ha jól tudom...
  • Imremagdi
    kell és ha kell crack az 1.06 magyar verzióhoz ?
  • Mixlix
    Akinek az intro, meg a többi video szaggat, az letöltheti innen a lejátszó progot.
    http://www.radgametools.com/scripts/binkver.asp?ver=1.5f

Sajna nálam is szaggatott Gef 4200 alatt
  • Lacee
    Azért erre kéne valami megoldást találni, emberek...
  • Falabu #669
    Peccset javító pecs!!!!
  • 3P
    Erdekes, a Patch-el nalam is akad, meghat csak alig-lig, de elotte nem volt vele gond.
    Asszem ujra felrakom, de most ismet patc nelkul, max lemondok a patch altal nyujtott tobbletrol.

Csumi, mi okozhatja ezt az akadozast, hiszen ugy nez ki, hogy tomeges jelensegrol van szo?
    Lesz esetleg javitott patch is a kozeljovoben hozza?
  • Lacee
    Nekem meg nem oldotta meg a problémám... a videók továbbra is szaggatnak. Fura, mert tezsemazt a Warcraft 3 vagy a NOLF2 videói lazán futnak. Mi lehet?
  • caramon
    Ez nekem is feltünt! Bár nem kurvára akad nekem, de egyértelműen és folyamatosan be-be "szaggat"!!!
  • Falabu #665
    Apám!!
    Felttem az 1.06 pecst és kurvára akadt tőle a játék... pedig a sima tök jól ment!!!
  • TheZsenyka
    Ja, végignyomtam a gammát egyjátékos módba.

- nagyon király, a legjobb stratégiák egyike, ez nem vitás.

- a sztori végig izgalmas, azaz majdnem végig. Az utolsó küldetés szerintem nagyon elkapkodott, az ellenségnek esélye sem volt, egyetlen puskalövés nélkül nyertem (hajószabotázs rulez)

- Kevés az 5 főküldetés. Persze nyílvánvaló a befejezést megtekintve, hogy jön a folytatás, de
    akkor is többet vártam egy stratégiai játéktól.

- remélem a küldetéslemez nem fog 12 ropiba kerülni

- A vége már nagyon könnyű volt, hiszen kihegyezve a Proton-fegyver technológiát és kifejlesztve a csatahajó testet, abszolút nem koncentrálva ion és quantum fegyverekre tulajdonképpen úgy hullottak az ellenséges csatahajók mint a legyek.

Ha a gyors lerohanás a célunk, érdemes az elfoglalt kolóniákat megsemmisíteni (kikényszerített támadás).

NAGYON KIRÁLY JÁTÉK!!!
  • TheZsenyka
    AI elleni multiplayerben van egy olyan fura eset hogy random esemény keretében "Ismeretlen Birodalom" foglalja el egy bolygómat. Ezzel nincs is gond, szinesíti a játékot, de ettől kezdve a játék olyanokat művel, hogy egymás után kiírja (nem pontosan, de ilyesmi): "Háborúban állunk az Ismeretlen Birodalommal" - "Békét kötöttünk az Ismeretlen Birodalommal" és van, hogy ezt ötször hatszor váltogatja gyors egymásutánban, egyik üzenet a másikat éri. Ez valami bug lehet.