Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
Ha nem tévedek, akkor rajtam kívül már mindenki megkapta a játékot, aki elõrendelte, ugye? (az alap gammát) Vagy van még más is aki nem?

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Sephi
Haj de jo ez a gama :) rohadt jok a sinkron hangok:)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Solon bazissal mi a sz@rt lehet kezdeni??? Egyszeruen barmit viszek oda, szetszedi. :D Vittem en 7 bazist, meg rahedli hajot! Bazisokkal nehezebben boldogult, de poen, hogy semmit sem serult a Solon. Szoval adtam a szarnak egy pofont. Kemekkel semmire se megyek. Na ilyenkor mi van???

Ha mar ennyire iranyit a jatek, mivel nemigazan ad szabadkezet ( :( ), szoval, akkor legalabb lehetne egy normalis leiras, illetve segitseg, mert igy ha nem lenne ez a forum, akkor az eletben nem vinnem vegig. Telefonalgatni meg nem fogok a jatekgyartonak emiatt. Jatszani akarok, nem pedig csevegni. :(

Segitsetek pleeez.
THNX

\"Life is around you and in you.\"

magus
rescue.uw.hu

Akkor ráb....ál mert több idõfüggõ küldetés is van késõbb...

cypher
csatlakozom..
Mixlix
Ebböl a vitából inkább kimaradok

Va magyar nyelvü ISO?

\"Life is around you and in you.\"

jah akik letoltik azokat se kell anyazni...

\'danja

magus
azon aztán nem fog mulni, hogy mi megvesszük e, ok megkapjak a penzt, max a szokas szerint mocskos kiado jar rosszul. ez mar reg csak a penzrol szol.

Titan
Hehe:DDDD
A HAZAFI....

Titan
Ó! Sirály! TNX

Titan
Szerintem nem kéne anyázni, azt aki letõlti a játékot!!
Ugyanis vannak olyanok, akiknek nem 6 számjegyû a fizetése, és két éhes szájat kell betömni (kajával), az asszony szájárol nem is beszélve!
Namármost a játék ára pár hónap múlva zuhanni fog, és elérhetõ lesz annak a rétegnek is, de addig...warez!
Az, hogy az emberke megveszi-e vagy sem, az a saját lelkiismeretén ill. ez esetben a magyarságán múlik! Szerintem érdemes támogatni a fiukat, mert kib****tt nagyot alkottak világviszonylatban is, és ez megint egy újjabb péda, hogy ismét ott vagyunk a szeren!!!
Személy szerint, mert megtehetem, megvettem frissibe amíg drága, hogy ezzel is segítsem a kávévedelõ, pizzazabáló, vincsigyilkos, billentyûzetszétverõ, egérgyújtóprogramozókat, hogy a jövõben min. ilyen minõségû gamét csináljanak!
Szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy ki honnan szerzi meg a prg-ket, és milyen szociális háttérrel rendelkezik...stb.
Ez persze csupán az Én szubjektív véleményem!
De, az vesse a "Light"-ekre az elsõ követ akinek csak jogtiszta szoftverei vannak!!!

Titan

Nem lehet áttelepíteni, ellenben bezúzhatod és kapsz érte egy kis lóvét.

Fegyvereit támadd, ne a hajótestet! (jobb klikk a saját egységen, ott állíthatod be mit támadjon)

magus
hát igen a MAGYAR fejlesztõk semmivels em jobak mint a többiek, akik ugyanugy ídolgoztak. ugyanannyiert adjak a jatekot. es csak azert mert mgyar meg nem eri meg megvenni. anyagias vilagban elunk, nincs ilyen"magyar es ezert megveszem". leszarom hogy magyar, akkor veszem meg ha jo, nem akkor ha magyar

Hoi!

Most meg az a bajom....a következõ pályán van egy baszotterõs ûrálomás....na valami info-t kéne szereznem valahonnan, hogy hogyan gyõzzem le, de semmmi info sehol....
Mi jót kell ott ügyeskedni?
Titan
Skacok!

Ha kimerûl a bánya, nem lehet áttelepíteni egy másik helyre?

Titan
Skacok!

Ha kimerûl a bánya, nem lehet áttelepíteni egy másik helyre?

hat igen a MAGYAR fejlesztok megerdemlik a tamogatast azzal hogy megveszed a jatekukat...

\'danja

Titan
Hehe
Annyi pénz biztos, hogy elég! Sõt! Még egy sõrt is tudsz belõle inni vagy többet!
Látogass el a CDGalaxis honlapjára: ott az ár! :)

Mixlix
Thx, megoldottom már mire elolvastam.
Sajnos ájöttem valamire, - elkapkodtam - , meg nem is figyeltem oda mindenre.
Pl. , hogy lessz-van 1 másik féreglyuk.Most már csak elöre. :)
Ennél a küldetésnél jellemzõ, hogy egy-egy csillagrendszerbe belépve üzeneteket kapsz:

- Ne erre menjünk mert túl feltûnõ lenne...
- Jaj, naptevékenység erõsödik, kéne egy találmány...
- Jaj, erõs gravitációs teret észlelünk itt...

és van egy, ahol közlik veled, hogy a hajót felszerelték egy speckó eszközzel ami letapogatja a bolygókat amikhez közel mész.

NEM KELL kémkedned, csak slisszolj el a bolygók mellett... nekem ennél a küldetésnél volt egy "elrejtett" bolygó, már úgy értem hogy jól eldugva szelte a pályáját a csillagrendszer szélén és oda röppenve derült ki hogy az a keresett bolygó. Kucsera mindíg bemondja, hogy menjünk tovább, mert nem ez az a bolygó (három mutató névmás, vazz)...

Nálam volt egy olyan trükk, hogy elvileg végigcsináltam a küldetést (szóval elpusztítottam a "Kariak" izék összes kolóniáját illetve elfoglaltam õket, de a pimasz gettók betelepültek az alaprendszeremben levõ bolygóm holdjára (elõször fel sem tûnt) annak lezúzását követõen érkezett a gratulésün. Hátha nálad is ez a pálya.

A bal felsõ sarokban ugye látod a csillagrendszereket szimbolizáló ikonokat. Ha nyomva tartod rajtuk a bal egérgombot, akkor felsorakoznak a bolygók az ikon mellett és láthatóvá válik hogy melyik bolygót ki birtokolja. Nézd meg ott is, nincs-e egy bolygó amit koihagytál. Arghhh :)

Ennél azért kicsit több infó kellene :-)
Az elsõ epizód különbözik, ill. késõbb néhány utalás.
???
Hoi!
OFF: A Platoon nagyon gagyi sztem.
On:
A Mars küldiben van egy pálya ( a találdmegazanabolygót után) Ahol elvileg az a feladat, hogy minden ellenséges bányabázist el kell pusztítíani és, azt hiszem, az összes enemy kolóniát is. Namármost az összes bányabázis törölve..az összes kolónia törölve, de nem akaródzik jönni az a Congratulation.

Valaki találkozott már a problémával???
Mixlix
Na Kucsera apót bültettem a kémhajóba, azt slattyogás át másik rendszer, azt bolgóinf, meg birodalominf,etc... de semmi olyan konkrét, hogy alá szülõbolygó. :)
Mixlix
:) Mivel már nem emléketem pontossan a dátumra azért elég jól közelitettem, nem? :) mind1 régvolt de sokmindenre emlékszem belöle.
A Solon bázison találtam egy kenyérpirítót. Azzal mit kell csinálni Csumi?

Meg még egy dolog: Kézikönyvben le van írva, hogy a marsiak jobb kutatási faktorral rendelkeznek, meg még valami, csak fejbõl nem jut eszembe- Azt hiszem két-két elõny van egyik illetve másik részrõl is.. földi-marsi
Elejen mas, onnantol hogy a Naprendszeren kivul kell kolonizalni csak annyi a kulonbseg, hogy vegig vagy a ficko fohos vagy a no dumal eligazitasoknal. Egyebkent amit valaszolnak nekik az ugyanaz, csak mas stilusban beszelnek :D

A Marsi és a Földi oldal küldetései végig különbözõek, vagy csak az elején más?

A fõhõsnek benne kell csücsülni a közeledõ hajók egyikében, és el kell jutnia a bázisig.
Mixlix
Csumi, kösz !
Mixlix
Igen, onnan van a nic :)
Még 1978-ban olvastam. Akkoriban Asimov és Clark után az 1gyik legjobb könyvolt, nem emlitve a glaktika könyvekben kiadott írásokat ill. írókat.
Mixlix
Bingo !!!! :))))))
A Kuchera-t ültesd be egy kémhajóba. Ha közel mész vele egy bolygóhoz elmondja az álláspontját.
A neved a Sehollakók c. könyvbõl van /ha jól emlékszem a címére/.
Mixlix
Igazadvan.
Nekem igazából nem fontos, de hamár itt bujják Õk is a topikot akkor már rákérdeztem, csak úgy, mint ahogy irtam is :P :)
Én már javában a "Darzok" (vagy mi a túrós) fajjal küzdök.

Semmi extra, lényeg hogy Kucsera bácsi üljön a kémhajóban és akkor automatikusan megkapod a szülõbolygó felderítõ üzemmódot amikor belépsz a kérdéses rendszerbe.

Mixlix
Még valami, ez csak úgy a "benfentesektõl".
Orgi csomagban nem volt poszter, ez direkt vagy véletlen? Azért hiányoltam mert a dobozra rávolt írva a tartalom.
Ezt csak úgy. Nem kell komolyra venni a dolgot, de ha valakit érint jelezhetne.
Mixlix
Thx :)
thx

\'danja

Más úgy csinálta,küldött vele /a kémmel/ erõs hajókat azok tönkre vágták a bolygó védelmét,és a kis csávóval meg lehetett szerezni az információt.De õ el****ta mert birodalom infót kért és nem bolygót.
Megtalaltam a megoldast, de nagyon idegtepo es ertelmetlen. Az eligazitasban mondjak, hogy hatulrol be kell sunnyogni aztan ha kesz a kuldetes gyorsan kitorni vissza a kezdorendszerbe a masik utvonalon keresztul, teljes kort irva le. A lenyeg, hogy csak akkor kezd dolgozni a kem, ha odaviszed a kezdoflottat is, szerintem a fohosnek is benne kell ulnie az egyik hajoban. Ha leallsz a jump node-nal akkor nem vesznek eszre es nem tamadnak meg. Lebukas eselye pedig szinte 0, mivel a kemmel eleg ha kozel mesz a bolygokhoz, nem kell semmilyen akcioba kezdenie.

Mixlix
Bár csak kiírna valamit, hogy nem teljesítettem. De itt arról van szó, hogy valahogy titokban kell cselekedni. Csak van 1kis bibi- ha 1 erõsen védett bolygóval kekeckedsz, akkor felderitik a kémed, azt iszkiri mert lelövik. Ergo, meg kell védened, de ha nem küldessz vele hajó akkor kaput. Ha meg keveset küldessz vele, esélyed nincs. Don't panic , holnap azért neki futok 1 x azt még 1x............ :)