1396
Digital Reality Rulez
  • Pintyőke
    Akkor ez tok jo. Na most akkor ilyenkor mi van? :D

Csumi: igye Te vagy az egyik fejleszto? Tudnal egy picit segiteni?

Elore is koszi...
  • Mixlix
    Passz, én a kalózbolygót nem is piszkáltam addig mig nem telepítetem be minden bolygót, azt csak úgy brahiból lerohantam öket, azt ki irta - a feladat teljesítve.
  • balty
    Valamelyik bolygó valamelyik holdján tudsz gyártani, aszem titánia, de írja az elején.
  • balty
    Valamelyik bolygó valamelyik holdján tudsz gyártani, aszem titánia, de írja az elején.
  • Pintyőke
    Kalozokat mar reg huvosre tettem, meg az elejen. Milyen kutatasokat kellene megcsinalni? Pontos feladat leiras:

Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen Bazis vedelmen, de tovabbra se hasznalj fel kutatasai pontjait!

Szoval nem kutathatok. :(
  • Mixlix
    A 0lás kutatásokat megcsináltad?
    Vagy a másik rendszerben lévő kalóz bolygóit is leigáztad?
    Nekem így sikerült. Nem kellett semmit csinálni a bázis védelmével.
  • Pintyőke
    TheZsenyka: a feladat most a kov.: Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen bazis vedelmen...

Ohhum. Ez mind oke. Elpusztitani nem lehet, nem is nyultam hozza. Az osszes rendszerben levo bojgot kolonizaltam, mar amit lehetett. Azaz 4 rendszer... Es semmi. Na mind1, benazok meg egy kicsit mig meg nem unom.
  • Pintyőke
    TheZsenyka: a feladat most a kov.: Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen bazis vedelmen...

Ohhum. Ez mind oke. Elpusztitani nem lehet, nem is nyultam hozza. Az osszes rendszerben levo bojgot kolonizaltam, mar amit lehetett. Azaz 4 rendszer... Es semmi. Na mind1, benazok meg egy kicsit mig meg nem unom.
  • Madmaxx
    Ep 3 Mis4: Meg kéne találni az anyabolygót! Megépitem a bázist a Klozan (vagy mi a neve)rendszerben majd van a két jump node. Ha a felsőn megyek akkor elérek egy renszerbe tele az aliennek koloniával. Itt van az anyabolygó? Ha a lenti nodeba megyek akor üres renszerekbe jutok jump node-okkal. De itt meg mindig vmi miatt eltünik Kucsera!!! Mi a rákot csináljak? THX
  • Norbyte
    Sziasz.
    Mentés visszatöltése probléma.

Újrakezdtem a játékot hátha alapon. Eljutottam odáig két lépésben,
    ahonnét előzőleg nem tudtam folytatni. Most sem tudom!
    Az a rohadt visszatöltés nem működik. Eredeti, tehát nem feltört vagy másolt verzióm van (Collectors Edition v1.05).

Tudtok mondani dátumot, hogy az ezt javító -néhol v1.06 néven
    emlegetett- patch mikor lesz elérhető? Esetleg addig tudnátok küldeni
    akár bétás patch-et? Nagyon szeretném már folytatni a játékot és gondolom
    belátjátok, hogy az nem normális dolog, hogy ha játszani akarok, akkor mindig
    elölről kell kezdeni, vagy nem szabad kikapcsolni a gépet.
  • Galadriel
    Nekem sem müködött.Csinálj úgy mintha előről kezdenéd, onnan lépj ki és a mentet állást betöltöd.
  • TheZsenyka
    Látom nem olvastad el a korábbi hozzáböfögéseimet... NEM KELL HOZZÁNYÚLNI... egy későbbi küldetésben újra képbe kerül majd... nem tudod legyőzni... tessék, lelőtte ma poént... játsz tovább...
  • Pintyőke
    KeviN: Azt tudtam, hogy be lehet zuzzantani a banyat, csak nem talalom praktikusnak. Hmmm, nya mindegy. :(

Meg mindig nem tudtam tul menni azon a rohadt palyan valahol a 4. m.-ben. Szoval az a rohadt idegen bazis nem akarja megadni magat. :) Nem adom fel, megkerdem meg1x. KI MENT TUL EZEN A PALYAN? ES HOGYAN? :)
  • Bandeeka
    Csa!
    Emberszállító hajoval lehet őket kimenteni és akkor a bázis vezetője csatlakozik hozzád mint hős.
  • TheZsenyka
    Én sem tudtam megmenteni őket, de nem történt semmi :) Nem kaptam büntit érte.
  • Galadriel
    Tudd vlaki segíteni 2/3-as küldetés Dél Keresztje
    ki kell menteni az embereket/odamentem két hajóval de nem történt semmi, ja meghaltak/.THX.
  • Galadriel
    Honosítóműhely /alcohol 120%/
  • Csumi
    Földi küldetésnél nem lehet.
    Marsi küldetésnél van esélyed.
  • Csumi
    Írj konkrét adatokat
  • TheZsenyka
    Nem lehet hogy korábban valamelyik hősöd növelte a hajóid tualjdonságait és most ez a hős nincs jelen vagy tulajdonságainál fogva nem képes hatni a hajóidra? (esetleg máshová van beosztva)
  • Pintyőke
    Banyaszallomast miert nem lehet tovabbtelepiteni? Ez most bug, v. direkt van igy megcsinalva?
  • Csumi
    Bányászállomásra bal klikk, bányászható aszteroidára jobb klikk. Odamegy és rátelepül.
  • Csumi
    Nem a bolygóra kell, hanem a bolygó közelében lévő bányászható aszteroidára (bányászállomást csak ilyen helyre lehet tenni).
  • Csumi
    Ha csonka squad-al bolygó közelébe mész, akkor a gyártás menüben megjelenik az egység kiegészítés.
    LOCAL: csak a hajóra (bolygóra) hat
    SYSTEM: a rendszerben lévő összes hajóra (bolygóra) hat
    EMPIRE: a birodalom összes egységére

A tulajdonságtípusokról a HELP/Tips alatt olvasthatsz.
  • Pintyőke
    Jutott mar tul valaki azon a nyavajas kilohetetlen bazison??? SEEENKIII?!
  • Mixlix
    Csak vicceltem!
  • Csumi
    Nem fogadod meg ZSENYKA tanácsát, hogy figyelj arra, amit írok. Ejnye-bejnye. Majd meglepőtsz, ha valaki megtalálja...
  • skorpio7

Kérek mindenkit , hogy pár támogató szó erejéig ( Amiatt , hogy a délelőtt folyamán pár topicot szétoffolt , egy kis faszkalap ) , nézzen be IDE !
  • Mixlix
    Én 1 antik aktatáskát találtam az egyik Hegemonia lerakatban, az Éden renszerben.
    Televolt pénzzel, azt a képernyő balsarkából előjött Hókuszpok és elvitte magával.
    Most gondolom meg kell keresni Törppapát meg Törpillát mi? Pedig kisem irta, hogy a feladat megváltozott.
    Vagy most nagyon fáradt vagyok, vagy nagyon kipihent?
  • Csumi
    Ha találsz egy teáskannát a Haegemonia-ban, akkor adok egy újabb feladatot :-)
  • TheZsenyka
    Csak vicceltem :)
  • Csumi
    Mi újság a kenyérpirítóddal?
  • Árnyvadász
    Olvassátok el a Platoon beszámolómat. Érdemes. A Digital Reality ismét letett valamit az asztalra, ami a kategóriájában, akár a Haegamonia, abszolult csúcs!

Platoon topikban található a leírás.
  • skorpio7
    Lorand !

ITT!
  • TheZsenyka
    1., Figyelmezz csumira!
    2., MINDÍG azt teljesítsd amit a küldetés megkíván, bármi plusz a TE felelősséged. Kérték tőled, hogy foglalkozz vele?
  • TheZsenyka
    Az üzenet megérkeztekor azonnal robbanj rá a taktikai térképre, rövid ideig látszik a csaj hajója. Ha sokáig töketlenkedsz meghal és vége a játéknak. (ugyanis Ő is egy főhős)
  • Csumi
    Találkoztál már Mohr'Tehp-el?
  • Madmaxx
    Ep 2 Mis 2-ben ez az amiután kolonizáltad a bolygót és ki kéne irtani a kalózokat meg megtalálni a szerencsétlenül járt nőcit. Hol a rákban van az a hülye némber? Kiirja hogy SOS SOS és hogy keressem meg a starmap-en. De ott persze semmi jelzés nincs! Azt ha nem találom kiirja hogy elpusztult szegényke és hogy game lost! Pls help!
  • skorpio7
    Bith !
    Spec. , még én sem , pedig nem a héten lett előrendelve .Mostmár igazán kíváncsi vagyok , mikor is ér ide a postás bácsi vele .
  • Xboxman
    "A Haegemonia hibát észlelt ezért leállt"Nyami evvvel se fogok játszani:)