1396
Digital Reality Rulez
-
Pintyőke #599 Akkor ez tok jo. Na most akkor ilyenkor mi van? :D
Csumi: igye Te vagy az egyik fejleszto? Tudnal egy picit segiteni?
Elore is koszi... -
Passz, én a kalózbolygót nem is piszkáltam addig mig nem telepítetem be minden bolygót, azt csak úgy brahiból lerohantam öket, azt ki irta - a feladat teljesítve. -
balty #597 Valamelyik bolygó valamelyik holdján tudsz gyártani, aszem titánia, de írja az elején. -
balty #596 Valamelyik bolygó valamelyik holdján tudsz gyártani, aszem titánia, de írja az elején. -
Pintyőke #595 Kalozokat mar reg huvosre tettem, meg az elejen. Milyen kutatasokat kellene megcsinalni? Pontos feladat leiras:
Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen Bazis vedelmen, de tovabbra se hasznalj fel kutatasai pontjait!
Szoval nem kutathatok. :( -
A 0lás kutatásokat megcsináltad?
Vagy a másik rendszerben lévő kalóz bolygóit is leigáztad?
Nekem így sikerült. Nem kellett semmit csinálni a bázis védelmével. -
Pintyőke #593 TheZsenyka: a feladat most a kov.: Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen bazis vedelmen...
Ohhum. Ez mind oke. Elpusztitani nem lehet, nem is nyultam hozza. Az osszes rendszerben levo bojgot kolonizaltam, mar amit lehetett. Azaz 4 rendszer... Es semmi. Na mind1, benazok meg egy kicsit mig meg nem unom. -
Pintyőke #593 TheZsenyka: a feladat most a kov.: Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen bazis vedelmen...
Ohhum. Ez mind oke. Elpusztitani nem lehet, nem is nyultam hozza. Az osszes rendszerben levo bojgot kolonizaltam, mar amit lehetett. Azaz 4 rendszer... Es semmi. Na mind1, benazok meg egy kicsit mig meg nem unom. -
Madmaxx #592 Ep 3 Mis4: Meg kéne találni az anyabolygót! Megépitem a bázist a Klozan (vagy mi a neve)rendszerben majd van a két jump node. Ha a felsőn megyek akkor elérek egy renszerbe tele az aliennek koloniával. Itt van az anyabolygó? Ha a lenti nodeba megyek akor üres renszerekbe jutok jump node-okkal. De itt meg mindig vmi miatt eltünik Kucsera!!! Mi a rákot csináljak? THX -
Norbyte #591 Sziasz.
Mentés visszatöltése probléma.
Újrakezdtem a játékot hátha alapon. Eljutottam odáig két lépésben,
ahonnét előzőleg nem tudtam folytatni. Most sem tudom!
Az a rohadt visszatöltés nem működik. Eredeti, tehát nem feltört vagy másolt verzióm van (Collectors Edition v1.05).
Tudtok mondani dátumot, hogy az ezt javító -néhol v1.06 néven
emlegetett- patch mikor lesz elérhető? Esetleg addig tudnátok küldeni
akár bétás patch-et? Nagyon szeretném már folytatni a játékot és gondolom
belátjátok, hogy az nem normális dolog, hogy ha játszani akarok, akkor mindig
elölről kell kezdeni, vagy nem szabad kikapcsolni a gépet. -
Galadriel #589 Nekem sem müködött.Csinálj úgy mintha előről kezdenéd, onnan lépj ki és a mentet állást betöltöd. -
TheZsenyka #588 Látom nem olvastad el a korábbi hozzáböfögéseimet... NEM KELL HOZZÁNYÚLNI... egy későbbi küldetésben újra képbe kerül majd... nem tudod legyőzni... tessék, lelőtte ma poént... játsz tovább... -
Pintyőke #587 KeviN: Azt tudtam, hogy be lehet zuzzantani a banyat, csak nem talalom praktikusnak. Hmmm, nya mindegy. :(
Meg mindig nem tudtam tul menni azon a rohadt palyan valahol a 4. m.-ben. Szoval az a rohadt idegen bazis nem akarja megadni magat. :) Nem adom fel, megkerdem meg1x. KI MENT TUL EZEN A PALYAN? ES HOGYAN? :) -
Bandeeka #584 Csa!
Emberszállító hajoval lehet őket kimenteni és akkor a bázis vezetője csatlakozik hozzád mint hős. -
TheZsenyka #583 Én sem tudtam megmenteni őket, de nem történt semmi :) Nem kaptam büntit érte. -
Galadriel #582 Tudd vlaki segíteni 2/3-as küldetés Dél Keresztje
ki kell menteni az embereket/odamentem két hajóval de nem történt semmi, ja meghaltak/.THX. -
Galadriel #580 Honosítóműhely /alcohol 120%/ -
Csumi #579 Földi küldetésnél nem lehet.
Marsi küldetésnél van esélyed. -
Csumi #578 Írj konkrét adatokat -
TheZsenyka #574 Nem lehet hogy korábban valamelyik hősöd növelte a hajóid tualjdonságait és most ez a hős nincs jelen vagy tulajdonságainál fogva nem képes hatni a hajóidra? (esetleg máshová van beosztva) -
Pintyőke #570 Banyaszallomast miert nem lehet tovabbtelepiteni? Ez most bug, v. direkt van igy megcsinalva? -
Csumi #569 Bányászállomásra bal klikk, bányászható aszteroidára jobb klikk. Odamegy és rátelepül. -
Csumi #568 Nem a bolygóra kell, hanem a bolygó közelében lévő bányászható aszteroidára (bányászállomást csak ilyen helyre lehet tenni). -
Csumi #566 Ha csonka squad-al bolygó közelébe mész, akkor a gyártás menüben megjelenik az egység kiegészítés.
LOCAL: csak a hajóra (bolygóra) hat
SYSTEM: a rendszerben lévő összes hajóra (bolygóra) hat
EMPIRE: a birodalom összes egységére
A tulajdonságtípusokról a HELP/Tips alatt olvasthatsz. -
Pintyőke #565 Jutott mar tul valaki azon a nyavajas kilohetetlen bazison??? SEEENKIII?! -
Csak vicceltem!
-
Csumi #562 Nem fogadod meg ZSENYKA tanácsát, hogy figyelj arra, amit írok. Ejnye-bejnye. Majd meglepőtsz, ha valaki megtalálja... -
Kérek mindenkit , hogy pár támogató szó erejéig ( Amiatt , hogy a délelőtt folyamán pár topicot szétoffolt , egy kis faszkalap ) , nézzen be IDE !
-
Én 1 antik aktatáskát találtam az egyik Hegemonia lerakatban, az Éden renszerben.
Televolt pénzzel, azt a képernyő balsarkából előjött Hókuszpok és elvitte magával.
Most gondolom meg kell keresni Törppapát meg Törpillát mi? Pedig kisem irta, hogy a feladat megváltozott.
Vagy most nagyon fáradt vagyok, vagy nagyon kipihent?
-
Csumi #559 Ha találsz egy teáskannát a Haegemonia-ban, akkor adok egy újabb feladatot :-) -
TheZsenyka #558 Csak vicceltem :) -
Csumi #557 Mi újság a kenyérpirítóddal? -
Árnyvadász #555 Olvassátok el a Platoon beszámolómat. Érdemes. A Digital Reality ismét letett valamit az asztalra, ami a kategóriájában, akár a Haegamonia, abszolult csúcs!
Platoon topikban található a leírás. -
Lorand !
ITT! -
TheZsenyka #553 1., Figyelmezz csumira!
2., MINDÍG azt teljesítsd amit a küldetés megkíván, bármi plusz a TE felelősséged. Kérték tőled, hogy foglalkozz vele? -
TheZsenyka #552 Az üzenet megérkeztekor azonnal robbanj rá a taktikai térképre, rövid ideig látszik a csaj hajója. Ha sokáig töketlenkedsz meghal és vége a játéknak. (ugyanis Ő is egy főhős) -
Csumi #551 Találkoztál már Mohr'Tehp-el? -
Madmaxx #549 Ep 2 Mis 2-ben ez az amiután kolonizáltad a bolygót és ki kéne irtani a kalózokat meg megtalálni a szerencsétlenül járt nőcit. Hol a rákban van az a hülye némber? Kiirja hogy SOS SOS és hogy keressem meg a starmap-en. De ott persze semmi jelzés nincs! Azt ha nem találom kiirja hogy elpusztult szegényke és hogy game lost! Pls help! -
Bith !
Spec. , még én sem , pedig nem a héten lett előrendelve .Mostmár igazán kíváncsi vagyok , mikor is ér ide a postás bácsi vele . -
Xboxman #546 "A Haegemonia hibát észlelt ezért leállt"Nyami evvvel se fogok játszani:)