Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg probald a pauseval:)
melyik gombal lehet lepauselni es vissza?
\'danja
Hali!
Van 1 kis problémám a magyar isoval ami tegnap jelent meg. Kiírtam az Alcohol 120% nevû progival raw deo modba és nemakkar mukodni. Aki tudna segiteni h ez miért van az irjon már vissza.
Thx
Van 1 kis problémám a magyar isoval ami tegnap jelent meg. Kiírtam az Alcohol 120% nevû progival raw deo modba és nemakkar mukodni. Aki tudna segiteni h ez miért van az irjon már vissza.
Thx
a legfontosabb egy játékban a hangulata...
ami még eléggé fontos, hogy jól legyen megcsinálva :)
ami még eléggé fontos, hogy jól legyen megcsinálva :)
Az tuti hogy a utobbi evek legjobb jateka a Red Alert , Age Of Mytologies es a War3 volt errol vitat nem nyithacc :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nemtom, a listát is a hardwired-rõl szedtem :)
(nem Sörös Sándor?)
(nem Sörös Sándor?)
Te, a földi fõhõsnek (a fickó) ki a szinkronhangja???
Caramon: teljesen igazad van. Csak egy a bokkeno! Ez jatek, nem pedig elethu szimulator. Azert egy jateknal elegge lenyeges az atlathatoseg es a jatszhatosag!!! Foleg, ha ennyi minden van mar a terkepen. :)
Ettol fuggetlenul csak gratulalni tudok a csapatnak, akik irtak, hisz nem kis fejtorest okozhatott nekik, hogy ezt igy megvalosithassak. Hisz vegulis ezert kapjak a zset. :D
Mind1, szerintem meg egy picit gyerekcipoben van ez a full 3D-s csata es mozgatas.
Ettol fuggetlenul csak gratulalni tudok a csapatnak, akik irtak, hisz nem kis fejtorest okozhatott nekik, hogy ezt igy megvalosithassak. Hisz vegulis ezert kapjak a zset. :D
Mind1, szerintem meg egy picit gyerekcipoben van ez a full 3D-s csata es mozgatas.
"Vki nem tudja mit kell csinalni a collectors edition cd anyagaval,azzal a sok trackel hogy menjen?"
De... be kell rakni a Hi-Fi tornyodba vagy a PC-be és elindítani a WinAmp-ot :)
De... be kell rakni a Hi-Fi tornyodba vagy a PC-be és elindítani a WinAmp-ot :)
van, a szinkronszínészek:
Antal Olga, Balázsi Gyula, Berzsenyi Zoltán, Fazekas István, Görög László, Kassai Ilona, Kisfalvy Krisztina, Kristóf Tibor, Lux Ádám, Madarász Éva, Melis Gábor, Rátóti Zoltán, Rosta Sándor, Sörös Sándor, Welker Gábor, Zakariás Éva
Antal Olga, Balázsi Gyula, Berzsenyi Zoltán, Fazekas István, Görög László, Kassai Ilona, Kisfalvy Krisztina, Kristóf Tibor, Lux Ádám, Madarász Éva, Melis Gábor, Rátóti Zoltán, Rosta Sándor, Sörös Sándor, Welker Gábor, Zakariás Éva
Van emberi szöveg a játékban, mint volt az impg.ben?
Kik a szinkronok? (ha vannak persze)
Kik a szinkronok? (ha vannak persze)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ezt kifelejtetted: Starcarft rulz :))
Ennek van 1 olyan feelingje amiben ha napoleon vagy+ végeztél egy gyors és gépíróit, akkor garantált siker!!! még most is tanulok a progamerktõl igy cirka 5-6 év után, azé ez elmond valamit.
:)))
hy.
Ennek van 1 olyan feelingje amiben ha napoleon vagy+ végeztél egy gyors és gépíróit, akkor garantált siker!!! még most is tanulok a progamerktõl igy cirka 5-6 év után, azé ez elmond valamit.
:)))
hy.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Devla:
Bár nem vagyok csillagász, sem fizikus, de, hogy a világûr "baromi világos" lenne, azt erõsen kétlen. Pont amire hivatkozol - nincs ami megszûrje a fényt vagy árnyékot adjon - oka annak is, hogy a fény egyenesen - szóródás nélkül - terjed, nyomul bele a "sötét ûrbe". Na már most: Ha az a bizonyos fényforrás (esetek többségében valamilyen nap) nagyon messze van a helyzetünktõl, akkor azt max. csillagként emlegethetjük, és ahhoz szerintem édes-kevés fényt ad, hogy hozzád viszonyítva elég messze lévõ bármit észrevegyél, fõleg, ha a te hátad mögött van a fény.
De bármelyikünknek is legyen igaza, szerintem ejtsük ezt a mellékvágányt, és inkább értekezzünk errõl a nagyszerû, csodálatos , csúúúcs játékról.
Bár nem vagyok csillagász, sem fizikus, de, hogy a világûr "baromi világos" lenne, azt erõsen kétlen. Pont amire hivatkozol - nincs ami megszûrje a fényt vagy árnyékot adjon - oka annak is, hogy a fény egyenesen - szóródás nélkül - terjed, nyomul bele a "sötét ûrbe". Na már most: Ha az a bizonyos fényforrás (esetek többségében valamilyen nap) nagyon messze van a helyzetünktõl, akkor azt max. csillagként emlegethetjük, és ahhoz szerintem édes-kevés fényt ad, hogy hozzád viszonyítva elég messze lévõ bármit észrevegyél, fõleg, ha a te hátad mögött van a fény.
De bármelyikünknek is legyen igaza, szerintem ejtsük ezt a mellékvágányt, és inkább értekezzünk errõl a nagyszerû, csodálatos , csúúúcs játékról.

Vki nem tudja mit kell csinalni a collectors edition cd anyagaval,azzal a sok trackel hogy menjen?
Van egy két zorkó módon nehéz pálya, ha ugyan nem mindegyik az a maga módján.
Más:
Tudom hogy nem feltétlenül szerencsés párhuzamot vonni játékok között, de mivel nagy hatással van rám a játék, ezért meg kell tennem. Az utolsó stratégiai játék ami ekkora élményt jelentett nekem mint a Haegemonia, az a Command & Conquer volt. Majdnem az Imperium Galaktika II-t mondtam, de azért a C&C jobban lekötött. Hát a Haegemonia most ugyanennyire leköt. A C&C óta sok silány stratégiai játékkal próbáltam kielégíteni az arcomat, de nem nagyon sikerült. Komolyan mondom, hogy az utóbbi évek legtöbb stratégiai gammáját simán veri még a felújított Defender of the Crown is. Age of Mythology, Age of Wonders, Age of Empire etc. cuccok nekem nagyon nem jöttek be.
Még ami figyelemreméltó volt az utóbbi években, talán egy játék: Rebellion. Elég közepes alatti grafikája volt, de a stratégia eszméletlen király volt benne. Az egyetlen Star Wars stratégia ami bejött. Force Commander meg ez az óvodás stratégia amit tavaly kiadtak az borzasztó volt.
Ha a Digital Reality-re rábíznának egy Rebellion 2-t, szerintem minden idõk legjobb Star Wars stratégiája lenne. Nem tudom, hogy a Lukasarcú minek dolgoztat ruppótlan fejlesztõkkel.
Haegemonia Király.
Más:
Tudom hogy nem feltétlenül szerencsés párhuzamot vonni játékok között, de mivel nagy hatással van rám a játék, ezért meg kell tennem. Az utolsó stratégiai játék ami ekkora élményt jelentett nekem mint a Haegemonia, az a Command & Conquer volt. Majdnem az Imperium Galaktika II-t mondtam, de azért a C&C jobban lekötött. Hát a Haegemonia most ugyanennyire leköt. A C&C óta sok silány stratégiai játékkal próbáltam kielégíteni az arcomat, de nem nagyon sikerült. Komolyan mondom, hogy az utóbbi évek legtöbb stratégiai gammáját simán veri még a felújított Defender of the Crown is. Age of Mythology, Age of Wonders, Age of Empire etc. cuccok nekem nagyon nem jöttek be.
Még ami figyelemreméltó volt az utóbbi években, talán egy játék: Rebellion. Elég közepes alatti grafikája volt, de a stratégia eszméletlen király volt benne. Az egyetlen Star Wars stratégia ami bejött. Force Commander meg ez az óvodás stratégia amit tavaly kiadtak az borzasztó volt.
Ha a Digital Reality-re rábíznának egy Rebellion 2-t, szerintem minden idõk legjobb Star Wars stratégiája lenne. Nem tudom, hogy a Lukasarcú minek dolgoztat ruppótlan fejlesztõkkel.
Haegemonia Király.
caramon:alapallasbol a valosagban baromi vilagos az ur mivel nincs semmi ami megszurje a fenyt vagy arnyekot adjon.
Latom mar tobben is tul vagytok azon a palyan amit emlitettem, valaki plz arulja el hogy melyik az anyabolygojuk es hogy kene megscannelnem.
Latom mar tobben is tul vagytok azon a palyan amit emlitettem, valaki plz arulja el hogy melyik az anyabolygojuk es hogy kene megscannelnem.
Szentségtörés, bizony!!:))
Arra nem gondoltál, hogy alapállásból a valóságban is sötét az ûr, persze kivétel, ha valami világos objektum van a háttérben? És ez a játékban is igaz. Forgasd addig a kamerát, amíg a világosabb háttérben (nap, ködök, meteorrajok, stb.) szépen látszanak az ûrhajók, ill. az ûrcsaták. A ráközelítést is meg lehet úgy oldani, hogy a teljes képernyõt szépen betöltse az ûrcsata.
A játékról lehet rossz véleményed, az a magánügyed és az ízlésed dolga. De ha a véleményed nem igazán fedi a valóságot, akkor az már gáz.
Errõl ennyit! Azért jó játékot!:))
Arra nem gondoltál, hogy alapállásból a valóságban is sötét az ûr, persze kivétel, ha valami világos objektum van a háttérben? És ez a játékban is igaz. Forgasd addig a kamerát, amíg a világosabb háttérben (nap, ködök, meteorrajok, stb.) szépen látszanak az ûrhajók, ill. az ûrcsaták. A ráközelítést is meg lehet úgy oldani, hogy a teljes képernyõt szépen betöltse az ûrcsata.
A játékról lehet rossz véleményed, az a magánügyed és az ízlésed dolga. De ha a véleményed nem igazán fedi a valóságot, akkor az már gáz.
Errõl ennyit! Azért jó játékot!:))
Szerintem a te realitás igényedet az IG3 jobban kielégíti majd. Egyébként a játékban az arányok szándékosan lettek így eltorzítva. Gondolj bele, mekkora gáz lett volna, ha a rendszer egyik bolygólyától a másikig akarsz elküldeni egy flottát és 30 perc az út, kihullik közben a hajad. A HW-ben valóban látványosabbak az ion sugarak, de ott sem az igaziak. A háttér pedig ízlés kérdése, sok embernek nem tetszik a "joghurt világûr". Egyébként a HW renderelt háttér nebulái szerintem is jobban néznek ki. Viszont ha megnézed a játékot látod, hogy nem is annyira a HW univerzumra építették, sokkal a ST:Armada szolgáltatta az alapot (ami kibõvült egy egyszerûsített bolygó management-el, egy komolyabb fejlesztési fával) és Conquest: Frontier Wars (a féregjárat rendszer és a hõsök megléte legalább is erre utal).
Szentségtörés!
A kutatás képernyõn a középen forgó alakzatra klikkelve bejön a technology tree. Ez több találmányról ad infót (bal klikk).
Ha jól emlékszem közel kell jutni a fõhõssel a bázishoz...
A fejlesztesnel kiirja mit valtoztat mennyivel, a jelenlegi osszes adatot pedig le tudod kerdezni a fegyverrol a squadinfoban(squad kivalaszt, jobb katt jobb felso sarokba).
Az ûrállomást nem elég megépíteni, ki is kell helyezni. Jobb klikk és válszd ki a menübõl a "Kihelyezés" parancsot.
Küldj egy save-t (a penz fogyásról es a problemat) a [email protected] -ra
Heavy. Pillanatnyilag E3M4, a kémeim éppen a Kariak õshaza koordinátái után kutatnak. Az MI elég gyengusznak találom (vagy a cirkálóimon vannak nagyon cool cuccok :D ).
Egyébként a részemrõl maradtam a proton technológiánál (a teljes technológiai fa kifejlesztve + elnyelõ pajzs, szénacél páncélzat, napvédõ hajótest, ECM2, az összes elérhetõ célzó-sebzésnövelõ-lõtávnövelõ-önjavító upgrade). A rakéta technológia fejlesztésével leálltam, nem találtam nagy számnak ezeket a fegyvereket, fõleg tüzelési sebességüket nem (a sebzésük még csak-csak). Az ion technológiára nem költöttem semmit (ezt majd a kémeim megszerzik a Kariakoktól) a Quantum fegyvereknek pedig a következõ küldetésben fogok nekifeküdni. Nincs kedve valakinek neten játszani egyet péntek vagy szombat este? Sajna hétközben nem érek rá. :(
Egyébként a részemrõl maradtam a proton technológiánál (a teljes technológiai fa kifejlesztve + elnyelõ pajzs, szénacél páncélzat, napvédõ hajótest, ECM2, az összes elérhetõ célzó-sebzésnövelõ-lõtávnövelõ-önjavító upgrade). A rakéta technológia fejlesztésével leálltam, nem találtam nagy számnak ezeket a fegyvereket, fõleg tüzelési sebességüket nem (a sebzésük még csak-csak). Az ion technológiára nem költöttem semmit (ezt majd a kémeim megszerzik a Kariakoktól) a Quantum fegyvereknek pedig a következõ küldetésben fogok nekifeküdni. Nincs kedve valakinek neten játszani egyet péntek vagy szombat este? Sajna hétközben nem érek rá. :(
Szerintem jó taktika (kézikönyvben is melegen ajánlják) ha egy bolygó körül két katonai bázis van kitelepítve. Most a földi hadjárat 2 epizódjának 3. pályáján vagyok. De az ez elõtti pályán, mikor tömegével özönlöttek a kalózók és felépült a két bázisom......
Úgy hullottak mint a legyek:) A hajóim nem is állomásoztak a bolygó mellett, mivel a két bázisom szarrá lõtte kb. 30 másodperc alatt a betolakódókat. Semmi esélyük nem volt.
Bányászállomás meg mindig kell. Ha meg kifogyott a kitermelhetõ érc, akkor jó dolog, hogy belehet zuzatni, mert egyrészt újabb pénzmagot hoz, másrészt pedig felszabadul egy hely a speciális egységek gyártásához.
A kereskedõhajókat is meg kell építeni. A bolygóközi kereskedelem szép summát hoz. És az állandó bevételi forrás. Természetesen ehhez már két kolonizált és gyarmatosított bolygó kell. Csillagközi kereskedelem egyenlõre még nem éri meg, mert hosszú a megtett út a rendszerek között.
Amúgy is a kutatásokkal igencsak meglehet növelni a kereskedelembõl befolyó összegeket. Nem beszélve a kutatási pontokat csökkentõ találmányokról és annak elkészülési idejét meghatározó találmányokról sem.
A játék továbbra is nagyon jó! Érdemes volt megvenni, pedig még nagyon az elején vagyok. Ami nagyon tetszik, hogy jó hosszúak a küldetések. És egyre jobban nehezednek. De mindig van megoldás.
Viszont régebben kérdeztem két dolgot, erre szeretnék választ kapni!!
Tehát: IDÕ NINCS A JÁTÉKBAN? Mert telik , de hogy mennyi azt nem lehet tudni.
A másik pedig, hogy hogy alakul ki a jövedelem számérték a pénzhez viszonyítva? Ez roppantúl érdekelne, mert erre nem találtam megoldást. Mert amikor bányászok vagy kereskedek (magától megy) akkor jön a pénz rendesen. De ha csak adóztatok szinte mindig gond van PEDIG A JÖVEDELMEM MAGASABB MINT A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEM ÉS A PÉNZEM AKKOR IS FOGY!!! Pirosba vált és az nem túlzottan jó, mivel ilyenkor az egységeknek kevesebb lesz az életereje, és a találmányok sem müködnke, mint pl. bolygópajzs.... Ezt abszolult nem értem.
Ha van pénzem ami elég a fenntartásra és még marad is, akkor, hogy a búbánatba lesz a pénzem egyre kevesebb??? Pedig nem gyártok, vagy teszek egyebet. Direkt nem csináltam semmit. Csak néztem egy darabig a képernyõt meg a galaxist. És a népességem sem csökkenõ ágban volt, hanem (mivel a morál jó) emelkedett. Szóval ez nem tiszta.
Ezt válaszolja meg valaki. Thx...
Úgy hullottak mint a legyek:) A hajóim nem is állomásoztak a bolygó mellett, mivel a két bázisom szarrá lõtte kb. 30 másodperc alatt a betolakódókat. Semmi esélyük nem volt.
Bányászállomás meg mindig kell. Ha meg kifogyott a kitermelhetõ érc, akkor jó dolog, hogy belehet zuzatni, mert egyrészt újabb pénzmagot hoz, másrészt pedig felszabadul egy hely a speciális egységek gyártásához.
A kereskedõhajókat is meg kell építeni. A bolygóközi kereskedelem szép summát hoz. És az állandó bevételi forrás. Természetesen ehhez már két kolonizált és gyarmatosított bolygó kell. Csillagközi kereskedelem egyenlõre még nem éri meg, mert hosszú a megtett út a rendszerek között.
Amúgy is a kutatásokkal igencsak meglehet növelni a kereskedelembõl befolyó összegeket. Nem beszélve a kutatási pontokat csökkentõ találmányokról és annak elkészülési idejét meghatározó találmányokról sem.
A játék továbbra is nagyon jó! Érdemes volt megvenni, pedig még nagyon az elején vagyok. Ami nagyon tetszik, hogy jó hosszúak a küldetések. És egyre jobban nehezednek. De mindig van megoldás.
Viszont régebben kérdeztem két dolgot, erre szeretnék választ kapni!!
Tehát: IDÕ NINCS A JÁTÉKBAN? Mert telik , de hogy mennyi azt nem lehet tudni.
A másik pedig, hogy hogy alakul ki a jövedelem számérték a pénzhez viszonyítva? Ez roppantúl érdekelne, mert erre nem találtam megoldást. Mert amikor bányászok vagy kereskedek (magától megy) akkor jön a pénz rendesen. De ha csak adóztatok szinte mindig gond van PEDIG A JÖVEDELMEM MAGASABB MINT A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEM ÉS A PÉNZEM AKKOR IS FOGY!!! Pirosba vált és az nem túlzottan jó, mivel ilyenkor az egységeknek kevesebb lesz az életereje, és a találmányok sem müködnke, mint pl. bolygópajzs.... Ezt abszolult nem értem.
Ha van pénzem ami elég a fenntartásra és még marad is, akkor, hogy a búbánatba lesz a pénzem egyre kevesebb??? Pedig nem gyártok, vagy teszek egyebet. Direkt nem csináltam semmit. Csak néztem egy darabig a képernyõt meg a galaxist. És a népességem sem csökkenõ ágban volt, hanem (mivel a morál jó) emelkedett. Szóval ez nem tiszta.
Ezt válaszolja meg valaki. Thx...
Udv! Van az a palya, ahol a feladat megscannelni egy kemhajoval az ellenseg anyabolygojat, korbe kell menni vagy 3 naprendszeren keresztul, egyikben meg egy fekete lyuk is van. A bajom az, hogy az osszes ellenseges bolygora mar ketszer rakuldtem a kemet, de meg mindig nem sikerult teljesiteni a kuldetest. Megneztem minden jump nodet es biztos nem hagytam ki egy rendszert se, valakinek van otlete mit csinalok rosszul? A feladat, hogy keressem meg az anyabolyot es "scanneljem" meg szo szerint, en a kemhajonak az adatszerzes bolygorol kepesseget hasznaltam, scant nem talaltam. Ja es egy tipp mivel latom sokaknak sosincs eleg penze: fejlesszetek a bolygo technologiakat, fogadjatok fel egy magas szintu vezert diplomacia kepesseggel es kuldjetek egy nagy lakosszamu bolygora, majd rakjatok fel az adot addig, amig nem esik ugy 60ra a moral. 2 bolygorol igy tobb mint 700 bevetelt tudtam beszedni mindenfele banyaszat es kereskedes nelkul, egyiken 2 mrd masikon 4mrd lakos volt terraformalas meg epuletek epitese utan.
Normál.
Csirke... Miért olvastad el? 

Ezt azért jó olvasni , a sok hiba? miatt elment a kedvem tõle , hogy itt csak egy patch után lesz értelme játszani , de így már látom , hogy holnap azaz ma nemhiába jön már a postásbácsi . :)
Azt azért szeretem , ha van kihívás , csak kár hogy olvastam a megoldásod .Így nekem már azért könnyebb lesz !
Azt azért szeretem , ha van kihívás , csak kár hogy olvastam a megoldásod .Így nekem már azért könnyebb lesz !

"A BC a jobbik csapat jutalma."
HONNAN??
Jupii, most toltom a magyar verziot ;)
szerintem elérteda maximum határt,a bal alsó sarokban kijelzi, hogy maximumon van e abból a cuccból vagy nem. vagy a hadihajók, van a spec, és a kémkedési.
Ahh, megvan mi volt a gond. :) Sikerult.
Mar csak azt nem tudom, hogy mitol fugg, hogy miket gyarthatok. Mert egy csomo mindent kifejlesztettem, de nem engedi gyartani, pedig tele vagyok penzzel. :(
Segitsetek pleez!
Mar csak azt nem tudom, hogy mitol fugg, hogy miket gyarthatok. Mert egy csomo mindent kifejlesztettem, de nem engedi gyartani, pedig tele vagyok penzzel. :(
Segitsetek pleez!
Most kitelepiteni v. megsemmisiteni?
Az elso nekifutassal legyartottam a bazisokat. Megtamadtam a kaloz bazist (nem pedig bolgyot). Felrobbant, stb. Talalkozunk a pokolba dumaval. Ezekutan nem torten semmi!!!
Ezutan ujra kezdetem a palyat. Faszan ugyan ugy fejlesztgettem, csak hogy most nem tudtam katonai bazist epiteni!!! Miert is??? Nem tudom. Hisz ki volt fejlesztve! Na mind1. Mindeesetre megint szetszedtem a kaloz bazist, de ugyan ugy ott alok es a semmibol jovo kaloz hajokat irtom az unalomig. :(
Hol szurtam el?
Az elso nekifutassal legyartottam a bazisokat. Megtamadtam a kaloz bazist (nem pedig bolgyot). Felrobbant, stb. Talalkozunk a pokolba dumaval. Ezekutan nem torten semmi!!!
Ezutan ujra kezdetem a palyat. Faszan ugyan ugy fejlesztgettem, csak hogy most nem tudtam katonai bazist epiteni!!! Miert is??? Nem tudom. Hisz ki volt fejlesztve! Na mind1. Mindeesetre megint szetszedtem a kaloz bazist, de ugyan ugy ott alok es a semmibol jovo kaloz hajokat irtom az unalomig. :(
Hol szurtam el?
ez a kalózos utáni küldetést, amelynél ki kell telepíteni a bázist? mert ott az alfa rendszerben van az a kalóz bolygó. A küldetés elején gondoltam, hogy körülnézek, és láttam a kalózos bolygót. Mivel a bolygókra és a bázisokra való fegyvereim voltak, ezér könnyû volt elfoglalni...
Neked is mondom: telepítsd ki a katonai bázsit. Jobb klikk a bázison és KITELEPÍT menüpont. Addig nem tekinti teljesítettnek a feladatot a játék.
En meg csak a kalozokkal bajlodom (foldi kuldetes), de egyszeruen nem akaro tovabb lepni a jatek. :( Alfa rendszerben telepedtem le. Megtalalom a kalozok bazisat, szetszedem es nem tortenik semmi. Tovabbra is jonne ka kalozhajok. Poen, hogy megtlalatam azt a pontot, ahol a semmibol jonnek elo a hajok. Egyszeruen megjelennek. :( Az is mitol van, hogy nem mindig tudok epiteni dolgokat, holot ki van fejlesztve?
Hehe, én csak négy órát szoptam az általam leírt pályával, végül úgy csináltam meg,hogy a legközelebbi rendszerembõl léptem át a flottával, néhány harc után elértem a bolygót, és a fél banda lõtte a golyót,míg a másik fele szopatta az épülni készülõ hajókat. Elég lassan végeznek egy bolgyóval ezek a hajók :-(
Nem rossz ez a mozgó bázis ötlet, lehet majd kipróbálom.
A kereskedõkre nem is gondoltam....eddig :-)
Szvsz a rakétások tûzesebessége, lövedékeik sebessége és lõtávja nagyon gyenge. Én a kvantum ágyúkra szavazok, hihetetlen erõvel vágja pofán az ellent:-)
Mindent összevetve nekem tetszik a játék, alig várom,hogy lássam mekkora a legnagyobb hajó!
Nem rossz ez a mozgó bázis ötlet, lehet majd kipróbálom.
A kereskedõkre nem is gondoltam....eddig :-)
Szvsz a rakétások tûzesebessége, lövedékeik sebessége és lõtávja nagyon gyenge. Én a kvantum ágyúkra szavazok, hihetetlen erõvel vágja pofán az ellent:-)
Mindent összevetve nekem tetszik a játék, alig várom,hogy lássam mekkora a legnagyobb hajó!
Mégiscsak sirály a gamma... de kurva nehéz (nekem).
Én órákig szoppantottam egy küldetéssel, ahol az elelnséges bolygót kell elfoglalni (itt lép képbe Kuchera ügynök másodszor, ez az a pont, ahol alig tud elmenekülni). Az ellenséges bolygó csak úgy ontja a sok hajót, képtelenség frontálisan lerohanni. Én a következõt tettem: nem építettem bányászállomásokat, viszont egy rakat bolygóközi kereskedõt építettem (automatikusan cselekszenek) és csak úgy ontják a pénzt. Második dolog: amikor összejött a lóvé (ugyebár volt egy katonai bázisom a bolygóm mellett, ami simán megvédte az alapbolgygómat) építettem egy rakétás katonai bázist pluszba (olyat építs aminek a legkifejlettebb a technológiája, én a rakétára álltam rá) és ezzel a második bázissal jó nagy kört téve hátulról megközelítettem az ellenséges bolygót úgy 7-8 bolygóátmérõnyire. Ezután gyártottam egy rakat ágyús rakéta korvettet (nyolc csapatot lehet) és szintén kört téve odaromboltam a katonai bázisomhoz. Ezután: a katonai bázissal odalebegtem az ellenséges bolygóhoz (a hajókat még nem vittem) és megálltam pont a bolygó "közepén" ekkorra már majdnem felére lelõtték a bázisomat a bolygóvédelmi ágyúk meg a sok ellenséges korvett. KITELEPÍTETTEM és fél perc alatt nem volt ellenséges hajó. Sajnos a katonai bázis nem tud földi egységeket támadni, de nem baj! Ekkor odaromboltam a hajóimmal és simán szétlõttem a bolygót (lõttem kb. két percig, a fegyverzetre koncentrálva) az ellenség folyamatosan ontotta (volna) a hajókat, de a katonai bázis azonnal szétlõtt minden próbálkozást. Sajnos mire erre rájöttem kb. 7 óra (!!!) tellt el... de azonnal bevált...
VAZZZ!!!! Ugyanez volt a gondom.... ha még nem jöttél rá, akkor kapaszkodj meg: 4 óra játék után rájöttem hogy a katonai bázist nem elég megépíteni (ez volt megadva pedig a küldetésben) hanem KI KELL TELEPÍTENI (jobb gomb) ha ekkorra el van pusztítva a kalózbázis akkor azonnal nyered a pályát... arghhhhhhhhhhhhhhh...
hajj gondolom senki sem akarja a sajat eredeti magyar haegemoniajat isoban kozze tenni. mondjuk en se tennem
Ha kicsit visszaolvasol , szerintem nagyon jól tetted .Ha minden jól megy , akkor a posta nekem hétfõn hozza meg az "elõmikulási ajándékdobozt" . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Tudom az áll a nagykönyvben megírva,hogy a gép nem csal, viszont már gyanakvásra ad okot nekem az ep2,mission3b (ha jól emléxem: 1milliárdos pop a naprendszen kívül, és kalózok likvidálása),amikor is az alfa egyes nevezetû kalóz bolygó ONTJA magából a proton korvetteket, én meg mire odaérek a bolygó közelébe csapásmérésre felmorzsolódom (24 hajó). Aki megcsinálta legyen szíves adni vmi tippet! Köszönöm!
Még vmi: hogyan kell elfoglalni ellenséges bolygót? MoO2 beidegzõdésem azt mondaná,hogy csapatszállítókkal,de olyan nincsen....mivel lehet orbitális bombázást végrehajtani? Nekem az alfa torpedó leírása nem adott túl sok okot a bizakodásra hatását illetõen!
Még vmi: hogyan kell elfoglalni ellenséges bolygót? MoO2 beidegzõdésem azt mondaná,hogy csapatszállítókkal,de olyan nincsen....mivel lehet orbitális bombázást végrehajtani? Nekem az alfa torpedó leírása nem adott túl sok okot a bizakodásra hatását illetõen!
jah magyarositas kene
\'danja
Nem hiszem,hogy sokakat érdekel, de megvettem tegnap,és nem bántam meg (eddig) :-)