Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
Akkor elég hülyék a haverjaid,ha 2003-ban geforce 2-õt vesznek és geforce fx 5900 ultrás teljesítményt várnak el.Mellesleg te mit vársz egy 3 éves kártyától milyen legyen,ennyi erõvel minden régi kártya szar 😛.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Taranov
mutatós 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát azért 2003-ban már elég szar, mégis egy csomóan veszik.
Nem egy haverom volt, aki csak mer olcsó megvette, aztán 2 hét múlva már Radeont akart.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tibre
a geforce 2 nem szar 😛,csak már régi

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Taranov
Mondjuk az igaz, hogy a számítógép tulajok nagy részének az a szar GeForce 2 MX400 van, amit összevásároltak és nem tudták, hogy szart vesznek, mert a GeForce-ban úgy hisznek, mint a saját anyjukban.

Taranov
Ezt honnan gondolod? 😊

Márciusban el leszünk látva: Driv3r, Sims 2
zaki
ja, március, konzolra 😞

M@TriX
nem lesz ronad az biztos, amúgy elkészült a hivatalos honlapja.
Már ez is elég ütõs sztem. Ki se kell adni a játékot. 😉
Amúgy a megjelenés is ki van írva, március...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

12346
😄D ezt azér erõsen kétlem. nem P2-esekkel tolonganak az emberek. ált 2ghz procik fordulnak elõ, és ehez nem hiszem, hogy 4 megás S3 van. + ált fél giga ram. nehogy már ne legyen elég... azért annyira nem egy "húbazeg". de nem randa😊 gta után meg pláne felüdülés lesz😊

magus
magyarorszagon kb a szamitogep tulajok egy ezredenek fog igy kinezni a jatek.

Stranger
Most minek kell beszólni? Ez neked ronda?? Ok hogy PS2-es képek, de ez már így is nagyon életszerûen néz ki, gondoljátok el milyen lesz PC-n! Meg hogy milyen vas kell hozzá

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

gumikacsa
Nagyon tuti. Már itt lenne is késõ lenne...

Renault magnum http://kamionszim.hu

zaki
látszik, hogy közöd nincs a szisztémához

Taranov
Ja, csak az látszik, hogy a játék azért tud valamit 😊

Taranov
:-DD

gyraph
Mondja a szamlaszamot kerem! 😄DDD

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Taranov
Nincs most 😊 De utalj át nekem 30 ezret és eljuttatom neked a játékot holnapra 😄

gyraph
Azzzzonnnnal szuksegem van erre a jatekra. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Taranov
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez felülmúlhatatlan! Hihetetlen! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSZ!!!!! 😊

M@TriX
Újabb képek. Állaaaaat!!! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Szerintem minimum akkora durranás lesz.

Neme.
Hihetetlen ez a game. Tuti, hogy megint akkora durranás lesz, mint anno a Driver 1.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Pempő
Engem nem érdekel mikor jön pc-re, mert úgysincs pénzem upgradelni 😄
A lényeg hogy lesz!

kurvanyu jó-johánzon!!44

gumikacsa
Ja. Csak nehogy úgy járjunk, mint a Colin 3-mal, ami asszem 1 évet késett...és hát csalódás is lett....

Renault magnum http://kamionszim.hu

Taranov
Én is így remélem.

zaki
biztos lesz Pc-re, csak az a kérdés, hogy mikor ,remélem, hogy legesleglegleglegkésõbb júniusig

Taranov
Csak reméljük jön PC-re és nem túl sokára!

Pempő
Istenkirály autók lesznek benne. CX rúlz!!!!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

zaki
Driver 3 márciusban
Multiplatform - 2003-12-13 18:55:00
Legalábbis a játék hivatalos honlapjának tanulsága szerint ekkor érkezik a PS2-es konverzió. A dolog érdekessége, hogy az Xbox-os és a PC-s portokról (errõl ugyan tudjuk, hogy néhány hónappal a PS2-es megjelenés után várható) egy árva szó sem esik az említett helyen, így minden bizonnyal az Atari nem tudja majd PS2-es megjelenéssel egyidõben piacra dobni a többi konverziót, ellentétben a korábban tervezetekkel. A Reflections Interactive fejlesztése egyébiránt új helyszíneket (Miami, Nizza, Isztambul) vonultat fel, de szintén érdekesnek ígérkeznek a hollywood-i sztárok hangját kölcsönzõ szereplõk is.

576 Online

Taranov
De ez jobb lesz sokkal 😊)

magus
inkább jöhetne a gta4...

Taranov
Nekem csak a feeling tetszett benne.

Taranov
De lesz elvileg, csak el kell olvsani a zaki által beszúrt szöveget.
Egyébként meg várható volt, hogy lesz pc-re, csak a driver 2 nem volt, de szerintem nem volt nagy siker.

magus
gondolom pc-re nem lesz...

hen-tes
olyat én is irtam
ugyhogy sorry érte
nagyon kemény lesZ !!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Nagyszerû, egyetlen kérdés:

Ugye itt nem olyan rossz lesz a "rendõrrendszer", mint a Driver eddigi részeiben, azaz ha a rendõr üldöz az autóban kell maradnunk és elmenekülni, ha pedig nem sikerül, akkor összetörik a kocsinkat...

zaki
# Nagyon megélénkült az élet az utóbbi idõben a Driver 3 háza táján - sorban kapjuk az új screenshotokat, és most már az információk is elkezdtek áramlani. A lenti infóadagot Martin Edmonson, a játékot fejlesztõ Reflections Interactive managing&development direktora hozta nyilvánosságra. Lássuk, mi szépet és jót várhatunk a 2004 tavaszán (Xboxra, Playstation 2-re, aztán pár hónappal késõbb PC-re) debütáló játéktól: A játék fizikai motorjának fejlesztése négy évvel ezelõtt kezdõdött - a munkálatok a Stuntmannel párhuzamosan folytak. Magán a játékon nagyjából három éve dolgoznak a fiúk. A fejlesztés mostanra a finisébe ért, jelenleg a kódot optimalizálják, bugokra vadásznak, a missziókat finomítják, és az autók viselkedését tökéletsítik.
# A játékban hetven gépjármû kormánya mögé pattanhatunk majd be: lesznek autók, teherautók, kisbuszok, kamionok, motorok, és motorcsónakok is. <Úgy tünik, az urak nem akarnak lemaradni a GTA széria mögött - a szerk. :->
# A Driver 3 sztorimódusza (akár csak elõzõ részekben( Undercover névre hallgat: itt ismét Tannert alakítjuk, de ezúttal segítõtársat is kapunk egy Tobias Jones nevezetû úriember személyében. A történet kezdetben egy autótolvaj banda leleplezése körül forog, de a késõbbiekben természetesen náluk jóval sötétebb gazfickókkal is szembe kerülünk. További játékmódok: Take a Ride (szabad kocsikázás a városokban), Survival (a minket folyamatosan üldözõ rendõrök által zaklatva kell minnél tovább életben maradnunk) és néhány párperces minijáték - ezek pontos mibenlétére még nem derült fény.
# A fejlesztõket leginkább három klasszikus filmalkotás inspirálta: a Bullit, a Francia kapcsolat és a The Driver.
# A Driver 3 a Reflections elsõ Xboxos játéka lesz - a srácoknak nagyon megteszett a platform, és a jövõben szeretnének még játékot fejleszteni rá.

Info: 576 Online

zaki
vazzeg, hihetetlen lesz ez a game... ja, és valaki írta, hogy kár, hogy nem lesznek benne motorok, vagy valami ilyesmi... na akkor ezeket nézzétek:

Taranov
Jaja, én is errõl akartam meggyõzni a népet a #133-as postban 😊)

Ha igenyes game kell ilyen temaban. Akkor MAFIA 😊)))

A GTA is jo, neha csak ugy ideglevezeteskent betoltottem a VC-t es motoroztam. Jo volt 😊

Taranov
Jaja, talán azért, mert jó agresszív és könnyû végigvinni.
Meg eljutott mindenkihez.

12346
-csak

12346
viszont sokan csak a gta-t ismerik csak. vagy az (volt) nekik a "best of". csak nem tom mér. annyira azért nem jó😊

Taranov
Hát megnyugtat, hogy a GTA-nál van reálisabb autós akciójáték, mert talán így nem a GTA-t fogják majmolni a Driveresek, hanem a jobbakat 😊
Az volt a nagy hiba a Driver 2-ben, hogy nem volt sebességmérõ, pedig az 1-ben volt.
De közben a gyorshajtásért büntettek.
Remélem a Driv3rben már legalább olyan "mûszerfal" lesz, mint a Mafiában.

12346
dede. a Getawayben azok vannak. minden autó és minden reklám liszenszelt. sajna csak ps2-re van a gém😞 tologattam unokatesómnál, azóta van ez a gta undorom. meg abban jól is tört. ha picit neki tolattam az oszlopnak, akkor ott volt a horpadás, ha meg busszal zúztam be vkit hátulról, akkor az úgyis nézett ki. a lövésnyomok is ott voltak az ablakon, autón.. sztem ríltájmban és nem 1-2 fajta lõtt textura. nagyon bejött. eksün része nem is érdekelt, csak autókáztam

Taranov
Sajnálom én is, hogy nem licenszelt kocsik lesznek, ez nem túl örömteli hír, de attól még lehet jó a game, hisz egyik autós akciógameben sincsenek licenszelt kocsik 😊 Legalábbis én még nem találkoztam olyan game-mel.

Taranov
Ja, de szerintem a GTA 1 és 3 voltak az ászok, a 3 a feeling miatt, az 1 pedig azért, mert egy marha jó játék volt 😊

Taranov
Zaki #93-as postjára válaszoltam, mégpedig azt, hogy a Mafia szerintem élvezetesebb is, nem csak szebb a Vice Citynél.

Bucser
Hát amit az egy alapján (végignyomtam) és a trailer alapján mondani tudok az annyi lenne, hogy az autók viselkedése ugyanúgy árkád mint a GTA-ban, de nem olyan mintha matchboxokkal játszanék.. A GTA-val az volt a baj, hogy iszonyat gyorsan szétment minden mintha nem lett volna súlyuk... Bár azért a maga nemébe tökéletes volt😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF