Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet már biztosan sétálni az már így biztos, de hogy eza az egész egy mekkora nAAAAAAAGY!!! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Next PC upgrade: 2022
mindenki ojat vesz amire pénze van, és mindenki fogadja el hogy a pénzéért annyit kap amennyitaz a pénz ér. Spec tavaj hozzámkerült egy mx420,-gondolhatod micsoda erõmû-, és a mai napig mindennel nyomom a silent hillt kivéve....na csákány
intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Az is nagy parasztvakítás. Neves márka, vonzó név (FX) és olcsó ár.
Sokan veszik meg, de nem tudják, hogy **** kártyát vesznek.
Egyedül a geforce4 Fx5200ban csalódtam, vettem egyet a 2. gépembe, és mondhatom isszonyú, még az mx is jobb

Való igaz, most már nem érdemes ilyet venni, de akkoriban nem volt az olyan rossz.
Most egy Ti4200 v. 4800-t keresek, akár használtan is, akinek van egy az privi rám! Ahhoz a géphez ami nekem van (2000Xp) egész egyszerûen nem érdemes jobb kártyát beletenni.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
A Driverrõl: Láttam nagyfelbontású képeket. A honlapon azt hiszem PC-s képek vannak ,de szegényesek voltak a textúrák és a videoban pre renderelt képeken kívül a karakterek mozgása a gta3 (az elsõ GTA3!!!) szintjén volt. A MAfiáét meg sem közelítette. Másrészt szerintem senki ne bánmntsa a Mafiát az LS3d enbgine a mai napig gyönyörû szerintem... Bekapcsolod a 4xAA és 4x-es anisotropic filtert.... A mai gépek bírják is és szebb így mint a GTA3 VC BÕVEN!!! NA csak ennyit akartam mondani és bocsi az offért.. És lehet, hogy a Driver 1 mai szemmel csúnya,de olyan hangulata volt!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ imádtam.... és a visszajátszások tetszettek és tényleg iszonyat jó Fizikája volt. Nem szimulátor,de nem is arcade... Olyan jól keveredett... NA be is fogtam
byebye

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Þór vígi þessi rúnar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-gazdag
-sík hülye
-apuci megvette
-féláron meg tudta szerezni
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Persze, ha Open GL-lel indítasz valamit Radeon kártyával és nem DirectX-szel, akkor nem fog menni 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Amint látod én nem a GeForce 2-õt szídtam egyoldalúan, hanem azt írtam, hogy
"...a számítógép tulajok nagy részének az a szar GeForce 2 MX400 van, amit összevásároltak és nem tudták, hogy szart vesznek..."
Tehát azt is írtam, hogy buták, akik ilyet vesznek, de mivel mégis ebbõl a kártyából van a legtöbb az összes közül (szerintem, nincs alátámasztva semmilyen felméréssel), ezért tényleg félõ, hogy a Driv3r a géptulajdonosok "1/1000"-ének fog menni, ahogy MAGUS mondta.