6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2111 előbb (órája kb) láttam 4 combit egyszerre egymás után -
#2110 nem... :)
de utazni is érdekes rajta....
még tiszta.... -
Vlala #2109 Vezetted is? :) -
#2108 mah ma kipróbáltam a Combinót....
hát cép -
#2107 az -
#2106 Ez a Duna Plazma akar lenni? -
Vlala #2105 Ez fantasztikus. -
#2104 A DuPla nem sátortetős -
#2103 de te más szögből rajzoltad picit!!!!!44 -
#2102 :D -
#2101 a Váci úti pláza nem is így néz ki
hanem így
-
#2100 nem jól nézed!
A plázásat térben kell nézni,s az út felé hajlik a pláza azaz eltakar még 2 sávot! -
#2099 bocsi, kicsit elmosodott az uccanévtábla.. :D
de hát plázával is csak két sávosra van rajzolva :P -
#2098 jah,nem láccik?
akkor még csak 2 sávos vót :-pp -
#2097 az ott a Váci út? -
#2096 -
#2095 léci -
#2094 léci -
#2093 lerajzoljam? :-p -
#2092 én nagyon szeretem az ilyen régi képeket
de nem kell olyan régre vissza menni
pl nagyon szívesen megnéném most, hogy miylen volt a Duna Pláza helye, mielőtt felépítették oda.. de sorolhatnám.. -
#2091 lovaskocsi o: -
Vlala #2090 Régi magyar filmekben én is úgy rácsodálkozom Pestre, mintha nem is az lenne. -
#2089 Margit-híd régen :) -
szando #2088 nalátod :P -
#2087 a M-hídon csak egy darab megálló van :)
na jó, kettő, mert oda-vissza :):) -
szando #2086 a margit hídon nem cserélték ki a síneket. sőt, asszem a megállókat sem építették át. -
#2085 Jó,de most építették át a villamos síneket rajta jövőre meg a talpazatig lepucolják és megint felépítik,a villamossínekkel együtt. :-D -
#2084 vagy aki átvette a munkát
vagy gariban a kivitelező -
#2083 Aba Botond javítassa ki a felújítás hibáit a magánvagyonából -
szando #2082 hát azért a margit hídra már nagyon ráfér... -
#2081 3évente átépítik a körútat az a vicc. Jövőre meg ugye Margithíd átépítés. Nevetséges az egész. -
#2080 Rádió:
Állnak a nagykörűti villamosok. Mardit-híd budai hídfőnél leszakadt a felsővezeték. 16-dik meghibásodás mióta befejezték a felújítást.
Hümm.. -
#2079 ezért kell görkorcsolyázni, hogy az embernek jobb legyen az egyensúlyérzéke -
#2078 igen, ezért lettek "lejtősítve" az utcák sarkain a járdák
az persze nem baj, hogy ha leesik valami ónos eső akkor simán hanyattvágódnak az emberek -
Sith #2077 Ami végül is igaz... pld ha egy toloszékes felszáll az oktogonon megnézem mi lesz ha leszáll pld a MArgit hid Budai hidfönél ha emlékeim nem csalnak a megállo mindkét végén csak aluljáron lehet közlekedni szép és jo hogy a combinok alacsony padlósak de a megálloig is el kell jutni -
#2076 Hehe már azt hittem elcsapott :D -
Takezó #2075 ilyet csoportoknak szoktak szervezni, pl. a TAVASZ-nak (kismama-egyesület), meg mozgássértülteknek, ilyesmi, hogy lássák, hogy milyen jó ez nekik, hogy pl fel tudnak szállni könnyen a villanyosra babakocsival, v tolószékkel -
szando #2074 mondjuk az volt rá írva hogy Különjárat.. nemtom szállít-e utasokat.. mondjuk voltak rajta páran.. -
szando #2073 háh!
megyek át a 4-es sinein erre ott jön egy Combino :) teccett :) csak kár h nem tudtam felszállni rá :( -
Takezó #2072 a Combino csak hétvégéken megy, 17:10-kor ér a Wesselényi utcához, és azt követően minden 40 percben (előtte is gondolom ugyanezzel a sűrűséggel)