6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2151 minden villamos sárga???
csekkold le Miskolcot,vagy Debrecent,vagy Szlovákiát,vagy Bécset.... -
Takezó #2150 hát eeegen:D enyhénszólva is érdekesen írta le véleményét a kolléga:D -
szando #2149 őőő.. ezt kifejtenéd bővebben? :DDDDDDD -
#2148 hannoverire gondolsz?
szép a bkv amugy! azt is mondták hogy a legjobb mert eu-s meg babakocsisoknak is jobb és alig lehet fel leszálni rá!
most meg letetek aról és viszik a kombinókat hát szép! ez is el lessz felejtve és jön majd eg újabb villanyos -
szando #2147 hehh :D
azért volt mindegyik sárga mert minden villamos az, ez tradíció! :)
amúgy az ez előtt vett villamosok (amik pl kökin járnak, tudjátok) kapcsán is volt valami szavazás, csak már nem tudom hogy milyen.. -
#2146 azt fogja
a mútkor a Combinonál is ez volt
kietttek 3 full sárga villamost
aztán azt mondták: az emberek sárga villamost akarnak -
Vlala #2145 :DDD
Ha késsel a hátadban vonszolod be magad egy orvosi rendelőbe, akkor is a szemedre hányják, hogy "ezek a mai fiatalok mindenre képesek, de a sorukat, aztat már nem tuggyák kivárni"
-
#2144 Nem baj, cseppet se bánkódj. Állítólag A Combinoban is eléri a hőmérséklet az 50 C-ot a szép nyári napon... -
#2143 :))) -
#2142 Baxa meg ma reggel boráros téren jártam és megpillantottam egy 6-os kombínót miközben száltam le az 54-es autóbuszról! Persze egyből futásnak indúltam természetesen ilyenkor a szkínhed kutyája fölött kell ugrálni mert pont ilyenkor fekszik az útba természetesen a mamika csoport épp lépcsőzik de ez sem volt akadáj áthuppantam a korláton majd futottam tovább lépcsőn felfelé menet szarul léptem és megfájdult a bokám de sántitva végre felértem a lépcsőre és akkor láttam hogy az a 6-os nem is 6-os hanem 4-es és nem is arra megy amerre nekem kéne :( utánna beértek a mamikák és jól szememre hányták hogy ezért kelet sietnem hogy itt áljak a megállóba "ezek a fiatalok"
grrrrrrrr -
szando #2141 ujjééé! -
#2140 Mondjuk aziránt erős kétségek gyötörnek,hogy a BKV a népakart által választott jármüvet fogja venni,s nem ő maga dönti el... -
#2139 nekem a 3. jött be leginkább,de úgy láttam a többségnek is,bár ez csak enyhe többség... -
Vlala #2138 Chopper-design. -
#2137 :D
szellemvasút?
horrorvasút? -
krisz02 #2136 2.-ra -
Vlala #2135 Szerintem feketének kellene lennie, lángnyelvekkel és szellemkoponyákkal, de lehet, hogy bennem van a hiba. :) -
#2134 másodikra -
#2133 Melyikre szavaztál? -
#2132 most vette jó kis gázmaszkot ócsóért! -
Vlala #2131 Szkafander nélkül egy lépést se! :) -
#2130 pedig lassan a "vegyvédelmi öltözék" alapfelszereltség budapesten -
Vlala #2129 Na, az már gusztustalan. -
#2128 úgy bizony -
#2127 nem volt nálam vegyvédelmi öltözék, szal tudod ki nyul egy ilyenhez, még összeken a gecis kezével -
#2126 Matyizott? -
Takezó #2125 és ezt mét nem basztad pofáN? -
#2124 én meg olyat láttam, aki matyizott az ülésen, aztán amikor befelyezte a szottyas kezével tovább ette a szotyit
ja meg hajléktalan is volt -
Vlala #2123 Nálunk a leszállásjelzőbe (nagy fekete műanyag) akarta dugni, és nyomogatta a gombot. Magyar volt... -
Chappy #2122 Pesten voltam ,és rohej volt amit láttam. Mentünk a HÉVvel Szentendrére. Még Pesten felszállt két angol nő. Lyukasztani akarták a jegyet. Össze-vissza próbálták belerakni, még a lyukasztógép alján is felnyomták a szegény menetjegyet. Utána megmutattam nekik, hogy "meg gell húzni", és ment. Elkezdtek nevetni, és az egyik azt mondta, hogy ilyet még sose látott. Nesze neked "NYUGAT". De legalább nem raknak belénk chipet -
#2121 hülye
közmunka kell, nem börtön -
#2120 nem is a firka..
még egy ilyen alkotás úgyahogy többé kevésbé lemosható..
a karc, a törés, a szakítás.. -
#2119 Le kell törni a kezét ezeknek a "művész"-eknek (by Demszky) és persze aztán jöhet a 2-3 év szabadságvesztés -
Vlala #2118 Ez mondjuk igaz, a kutyapiszkok és a kátyúk között végigsiklik a vadonatúj bambino... nem baj, két hét, és összefirkálják, úgy már beleillik a képbe. -
#2117 ja mégvalami
baromira nem illik oda ahol van
régi házak vs. új villamos -> nem illik a képbe
ha a körút tele lenne olyan új építésű épületekkel mint duna plaza, westend, info park.. és csak ilyenekel, akkor beleillene a környezetve, így nem -
Vlala #2116 Még... Meddig? -
szando #2115 én is mentem combinoval :)
igaz csak egy megállót, de az üléseket is kipróbáltam :D
háát, ahol én ültem, ott a lábamnak nem nagyon volt helye, mondjuk elfért, de elég görcsösen. viszont szvsz tágasabb ez, mint a régebbiek.. -
#2114 Persze, hogy vezette... nem hallottad a híreket? Még az oszlopot is kidöntötte. Persze azt mondták a hírekben, hogy a szokásos karbantartási munkálatok alatt dőlt ki, de ez persze nem igaz. :) Valójában egy 18-25 év közötti Szűz csillagjegyű fiatalember vezette a villamost, ami a "katasztrófát" okozta. :P -
#2113 Tegnap mentem az új villamossal, igaz csak a Blaha és az Oktogon között... hát a "csengőhangja" nem egy empéhárom :) Inkább idegesítőnek jellemezném. De azért villamos. -
#2112 énis persze végül pont ugy jött ki h 2 nem combival utaztam :c