BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lófaszt ezt mondtad, te baromállat... olvassá vissza...
hogy te mekkora fasz vagy 😮😮😮
kokaii
"még így is veszteséges a BKV...
Tehát nem viccbõl emelik az árakat..."

EZÚTON KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY ADAKOZZON A BKV-NEK, SZEGÉNY NEHOGY CSÕDBE MENJEN ÉS ADA BOTOND NE CSAK 20 MILLIÓT KAPJON ÉV VÉGÉN PRÉMIUMNAK, HANEM MINIMUM 100 MILLIÓT. TEHÁT MINDEN TEHETÕSEBB POLGÁR ADAKOZZON MINÉL TÖBBET SZEGÉNYNEK. AZ ADÓ EGY SZÁZALÉKA LEÍRHATÓ!!!

kokaii
Kívánok teljes szívbõl neked olyan életet mint az enyém minõségben.
Remélem lesz benne részed. És majd felfoghatod életmûködési részként remélem röhögve!
Nem tartalak egyenrangú vitapartnernek, mert magasan feletted állok(nem a keresetre gondolok), ezért részemrõl veled lezárva a téma.

És továbbra is keresek JEGY ÉS BÉRLETÁRUSÍTÓKAT, AKI EREDETI BÉRLETET TUD NEKEM ADNI HAVI 2000 körül.

Hamisított bérlet inkább nem érdekel, köszi az ajánlatokat, de nem merem vállalni a lebukással járó dolgokat. Bocsi.

Inkább lopott bérletet kérnék, na nem mintha ez sokkal jobb lenne.
De kérem a gazdagok véleményüket mellõzzék, én sem kuncsorognék lopott cuccért, ha nem 25 ezret kellene beosztanom a megélhetésre. köszi.

SoDI---
Én csak azt mondom, hogy még így is veszteséges a BKV...
Tehát nem viccbõl emelik az árakat...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Crokin
Bárcsak neked kéne megélni havi 100ból úgy, hogy fizeted a lakásod meg a kajád...
Egy idõ után nem lennél ilyen okos....

Repatarurgyán

SoDI---
És DOLGOZOM!!!

Na, akkor fogd fel ezt mûködési költségként.
Havi 6 ezer forint költség, a fennmaradó rész a nyereség.
6% munkaköltség. Tudom, hogy alkalmazott vagy, de gondolj bele... a legtöbb vállalkozó örülne egy ilyen aránynak.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Mc-be is minimálbérrel vesznek fel.

Amerikában igen, Magyarországon viszont elég jól keresnek.
Én és éjszakai pótlékkal is számoltam.

Bandee1987
dolgozz bkv-ál, akkor ingyé kapsz bérletet te is meg a családod is

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kokaii
Álomvilágban élsz.
Mc-be is minimálbérrel vesznek fel.
100 ft-ot keresek havonta, ebbõl csak 75 ezer az albérlet és a rezsi összesen.
Marad 25 ezrem, hogy megéljek egy hónapig.
És akkor még a ruházkodás szóba se jöhet, mert az is kellene, ITT turkálósra gondolok, mert MÁRKÁS eszembe se juthat, mert ugye ruha nélkül a melóhelyen nem lehet megjelenni.

Bp-en nagyon sok család minimálbérbõl tengõdik! Ami összeadva is csak 120 ezer és mondjuk ha nekik lakásuk is esetleg lenne, két gyerekkel, mert az ugye vágya minden párnak, akkor gondolkodj, hogy nem lehet 4 fõt tartani 120ból és igenis luxus nekik a 4 bérlet!
Mint ahogy nekem is luxus a 25 ezrembõl a 6000 ft bérletre. Dögöljek éhen, hogy utazzak? Vagy járjak meztelenül?
És rengeteg embernek luxus kategória még a vacsora is, mint sokszor nekem is.
Pedig nem vagyok szavaiddal élve tróger! És DOLGOZOM!!! Keményen dolgozom a 100ért. De egyedül vagyok, senki nem segít.

SoDI---
Gyereket általában család nevel, és ha nem, hát ott a tartásdíj is.

De mindegy, ebbe ne menjünk bele.

De akkor is tény, hogy munka mindig van, árufeltöltõbõl például mindig hiány van.

Punker
cirka 100-ból tarts fenn egy családot, lakást stb és akkor már rögtön máshogy nézed majd a dolgot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
<#ejnye1>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SoDI---
Budapesten csak egy munkakerülõ lusta csövesnek jelenthet luxust a bérlet.

SoDI---
Ja, hogy derogál a Meki?
Ja kérem, akkor viszont ne legyél ideges, ha szarul állsz anyagilag.

Nem sírni kell, dolgozni...

SoDI---
De.
Csak nem itt a városban, ahol a BKV bérletet használni lehet 😊

Találós kérdés:
- Miért itt a legmagasabbak az ingatlanárak?
- Miért itt a legdrágább a közlekedés?

Bizony azért, mert ha valakinek nem doregál a munka, vagyis nem csak siránkozni bír, az meg tudja fizetni.

Aki siránkozik a 6600 forintos bérletáron, annak azt tudom mondani, hogy ha tanuló, akkor ne siránkozzán, mert neki rohadt nagy kedvezmény jár.

Ha meg dolgozik, akkor menjen el arról a szar helyrõl, ha szorgalmas, bármelyik McDonald's-ban megkeresi a havi cirka 100-at...

Mike
gondolod, ebben az országben nincs olyan, akinek egy BKV bérlet luxus?

SoDI---
tudod Sodi, nem mindenki gazdag

Nem vagyok gazdag. És itt nem is luxusról van szó, vazzeg, hanem egy sima BKV bérletrõl :-)

SoDI---
július 1-tõl 6600.- lesz a bérlet?????????????????????????

Számolj egy kicsit...
6600 forint alig több, mint 40 vonaljegy ára.
Na már most ez azt jelenti, hogy egy napra kb. 1.3 darab vonaljegy áráért annyit mész városon belül, amennyit akarsz.

Ez szerint méltányosan hangzik, ha belegondolsz.

Mike
tudod Sodi, nem mindenki gazdag

SoDI---
nem fognak perbe.
azt polgári perekben teszik.
ehelyett feljelentenek. a legmagasabb büntetési tétele 3 év.
ha életed végéig nem is marad nyoma (max ha NBH-hoz mennék, mert fedhetetetlenségit biztos nem kapsz a büdös életben); de néhány évig mindenképpen.

Mike
kapsz mondjuk 2 évet

SoDI---
Nem képzeltem oda semmit, csak logikusan gondolkodom. Mert ha nem márkás ruhákról van szó, akkor mi az a duma, hogy "nem volt rá pénz"?

kokaii
július 1-tõl 6600.- lesz a bérlet?????????????????????????

Megtudtam, a hamis bérlet magánokirat hamisítás.
Tudja valaki a vonzatát ennek?
Ha elkapnak, egy életen át nyoma marad a magánokirat hamisításnak, ha perbe fognak vagy ilyesmi?

sapkafej
Te is szívesebben mászkálnál bérlet nélkül, mint ruha nélkül...

György

Mike
kaja ruha szavak voltak.
a márkát te képzelted oda

SoDI---
De nem azért mert lazacsávesz voltam,hanem mert nem volt rá mani

Nem volt pénzed bérletre nem volt?
Márkás cuccra meg igen?

Na ez kurva röhejes, már megbocsáss 😊

Mike
rühellem az MNO-t

Nos, valami ilyen reakcióra gondoltam, mint amit elõttem írtak.
www.bkvarez.hu :-)

De valamibõl szegény Aba Botondnak is kell élni.<#rinya>
Vagy haljon éhen???

Gut. Besser. Presser.

Amikor suliba jártam ,szinte mindíg blicceltem.De nem azért mert lazacsávesz voltam,hanem mert nem volt rá mani.Kajára meg ruhára valahogy jobban jött.
sokszor el is kaptak,de volt vagy 2 kamu diákom ,szóval sosem fizettem semmit.
Nevetséges volt amikor csapatosan körbeálltak és ilyeztgetni próbáltak.
Egyszer volt hogy egy kiccsaj elkapta a tatyómat,de szerencséjére a célmozgást inkább abbafelejtette.
Részben megértem az ellenõröket mert kapnak a fejükre eleget.
VISZONT.Ellenõrnek,adóbehajtónak és egyéb gerincet nem igénylõ foglalkozást nem kötelezõ csinálni!
Magyarázhatjuk úgy is hogy "én csak a munkámat végzem"...a hóhér is ezt teszi.
Ha bele gondolunk ezen nincs mit félremagyarázni.Nekik az a dolguk hogy téged megbüntessenek.
És íme a véleményem rímbe zárva:

'Nincs pénz kedves BKV fejesek?
Itt a megoldás: lopjanak keveset.'<#gunyos1>
Ezt brahiból kipróbálom: 1973-tól napjainkig van vagy 7 bérletem, benne a
szelvényekkel (Jó látni a 20, 50, 110 Ft-os szelvényeket).
Minden zsebembe teszek egyet és mikor megállít elkezdem mutogatni felülrõl
lefelé, míg elnem érem a mait 😊)

Jó kis cikk.<#smile>

Gut. Besser. Presser.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mike
engem áprilisban pont emiatt büntettek meg
elnéztem a napot

6k a bérlet
600 a bemutatás, amit én túlzottnak tartok
ez a piaci erõfölénnyel való visszaélés

erre próbáltam célozni, közfelháborodást váltana ki a drága bünti, és csakazéertis bliccelnének, ha már egyszer olyan szemetek a BKV-nál.

két éves sztori (nem BKV-s, Nógrád Volános):
öntudatos emberke száll fel a buszra 6.-án, elõzõ havi bérlettel.
Sofõr: -Az a bérlet lejárt.
-Tudom, most megyek az újért.
-Ezzel nem, ez érvényytelen. Vegyen jegyet.
Erre az emberkénk egy icipicit kikelt magából, középsõ ujj, leszállt, és lent elkezdett kiabálni: nalátod, milyen szemét vagy! elbírta volna a busz, ha eggyel több embert viszel! Csak azért se veszek jegyet, mert ilyen (cenz.) vagy! Inkább megvárom a következõ buszt! (egy-két cenzúrázott mondat)

Jól kitolt a sofõrrel.

Strahd_
Szerintem amilyen rendszer jugoban van/volt szerintem az müködik 😊

1: Villamoson a jegy valami vicc kategoriába tartozo árba került az itteni töredéke (igaz a villamosok/buszok szar állapotban vannak 😊 ) ellenben a bünetés kökemény
pl: jegy 7 dinár büntetés 5000 dinár igy nem éri meg blicellni.

Buszokon külön ember volt arra hogy megnézze a jegyeket, és ha nem volt nála vehettél +3 dinárért (10) ha ezt is kikerülted néha jöttek ellenörzések a buszra és ha nem volt jegyed fizethettél...

(árak példák, nem tudom a pontos árakat kb ennyi volt .) pár éve voltam ott)

kedves Bkv ellenörök és taplok is vannak utasok közül is ugyanilyen arányban...

legyen kcisivel olcsobb a jegy a büntetés meg sokkal durvább... és igy megoldhato jogszabály modositás hoyg a rendorség a blizelök adatiat kiadhassa a bkv nek

na ja, ha tényleg rá lehet szoktatni a mai fiatalságot. Lásd azokat, akik már most keresik a BKVberlet.jpg-t a guglin... szép magyar szokásaink szerint a BKV a BSA sorsára jut, és szánalmas (csókos, nyalógép, etc.)lesz, aki eredeti bérlettel jár a buszon...

Mike
vegyetek a bérlet árából benzint, aztán beszéljetek

Arra leszek még kíváncsi, hogyan oldják meg, hogy egyes helyeken chipkártyás
rendszer van, máshol hagyományos. Még a végén kitalálják, hogy bérletet is
vegyél, meg chip-es szart is

Chipkártyás ismerõseid nincsenek? lassan már belénk is ültetnek, hogy
nyomon tudjanak követni 😊
A nyomtatópatronoknál is létezik olyan készülék ami kisüti, vagy alapra
állítja

sajna én se vatyok belõle ügyes, csak ismeretségek kõnek <#hehe>
Vannak kedvesek köztük, de akadnak tényleg taplók... Egyenruhások, szal én is utálom õket <#hehe> Tod, gyanús elem vagyok, sajna engem - ha utazok 1 órát 1 nap, akkor 5ször megállítanak 😞
Vannak itt ügyes emberkék <#wink>
Kémiából sajnos kettes voltam 😞

Szerintem saját magukat sem szeretik, de a munkanélküliség miatt bevállalják
és az elsõ adandó alkalommal (ami kihalásos alapon megy)bemennek egy kis
fülkébe jegyeket-bérleteket árulni.
Felment az adrenalin szint a két szóra<#vigyor5>

ezért nem alkoholt kell asználni 😉
A tintát az alkohol 96%-s kiveszi, de megoldja a papírba kevert festékpigmenteket is. Akkor már eredményesebb a pici kockában lévõ szín
nyomtatása
De az nagyobb bukás, hogy idõnként színt változtatnak a szelvényen, Te meg
nem tudsz róla és mutogatod a sárgát, mikor már zöld 😊

jah, hát úgy nyivlán más megoldást kell találni <#hehe>
Punkerwork
itt olyan nincs 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ööö, én 30 napos bérletre gondoltam, a lényeg, hogy a tintát eltávolítsd