6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Értem én de hátz ez undorító és épp ezen vagyok én is felháborodva! És az a legnagyobb bajom hogy nem kapok 15 percet amikor a drágalátos főpolgármester úrrr szeme közé köphetném azt hogy undorító amit müvel és késöbb azt hogy feltehessem késöbb azt a kérdést, hogy most hogy kirugta Aba Botondot mennyit javult a bkv helyzete?
-
#2232 ki van már találva, és Vlalának igaz van -
Vlala #2231 Sakkoztál már?
Sakkhelyzetben bármely táblán lévő bábu feláldozható a király védelmében. Még a "csúcsfegyver", a vezér vagy az ellenséges vezér egyetlen hatásos ellenszere, a huszár is.
Ez már politika, a többit inkább nem írom le...
-
És azért mert nem jött össze egy kampánytéma (25 perc alatt ki lehet találni másikat) ki kell rugni egy régóta jól vezető igazgatót? :S
-
#2229 valakit találni kellett, akire rá lehet kenni, hogy mér nem működik rendesen a városban a tömegközlekedés. Mert ugye a rendes tömegközlekedés megteremtése Budepesten és az elővárosokban lett volna Demszky kampányának fő motívuma de ugye ez nagyon jött össze, ezért új kampányt találnak ki neki. -
A Volvo buszokban meg az az idegesítő, hogy két megálló között 60x bemondja, hogy a lékondicionáló nem müködik nyitott ablakoknál (miközben fújja 1000-be a hideget) és vagy 30x elmondja, hogy a légkondicionáló berendezés müködése közben az ablkakok nem nyithatóak!
-
Vlala #2227 Az új Combinokkal csak az a baj, hogy az utasok lassan tolják. -
#2224: Ügyelni kell, hogy ne homályosodjon el a határ! Ide a bkv topikba úgy vettem észre, hogy tényleg azok járnak akiket érdekelnek a bkv járművek és a bkv sorsa! Nekem pl nagyon tetszenek az "új" Volvo buszok és az "új" Combino villamosok! ÉS Pl.: szimpatikus embernek tartom Aba Botond-ot mert pl csak a "Kontroll"-ra kell gondolni monnyu az árak magasak de erről ő nem tehet ha egyszer nő az adó meg a benzinár növelni kel az árakat de ez már politika......
#2225: Nyem az én cicám sajna, valaki csinálta a logot bár kicsit lányos lett:( de azért szép. majd csáltatok másik cicásat :)
-
#2225 naugye.. így már minnyá más :))
még nem mondtam: tök cuki a cicád!!! -
Vlala #2224 De, sajna ebben a topicban sokszor elhomályosodik a határ... -
Nyem :-) Aztat itten nem szabd szal nem is csináljuk :) De ha ez jött le belölle akkor felteszem máshogy a kérdést: Szerintetek mennyire hibás Aba Botond (BKV vezérigazgatója) a Combino ügyekben?
-
#2222 ez nem politika? -
Apropo dobnék egy témát: Mi a véleményetek arról hogy a drágalátos fő polgármester úúúúúúr meneszteni akarja Aba Botondot ?
-
#2220 [courier]
Jah és ez az egész magánszerzemény [hogy: jah igen általában mindig ilyen hülye vagyok] (és védjegyeztetni is fogom)
:~]
[/courier] -
#2219 lol :))) -
#2218 [courier]
Bezzeg a ti időtökben :) manapság ez nem így müködik!
1. Júzer megveszi a gázsprét
2. Bkv ellenör kéri a jegyet
3. Júzer használja a gázsprét :)
Szegényebb jutereknél:
1. Juzer nem vesz jegyet
2. Bkv ellenör mondja hogy "Jegyeket, bérleteket"
3. Juzer szol hogy kössz most nem kell!
Agreszívebb júzer:
1. Juzer nem vesz jegyet
3. Juzer közli hogy nincs
4. Bkv ellenör kéri a személyit
5. Júzer közli hogy "Na séta kicsávó"
6. Bkv ellenör visszakérdez hogy tessék
7. Juzer elmondja neki hogy a nála a séta azt jelenti hogy "Húzzá inenn kis vagy szájba
Kicsit eszesebb júzer:
1. Júzer nem vesz jegyet
5. Júzer monnya hogy nincs nála
6. Bkv ellenör kéri az adatokat
7. Juzer hamisat ad be
Hülye júzer:
1. Júzer nem vesz jegyet
5. Júzer odaadja és befizeti a büntetést
Diplomatikus júzer [mint én]
1. Júzer felszáll a buszra
3. Júzer közli hogy nincs
4. bkv ellenör kéri a személyit
5. Júzer közli hogy nincs
6. Bkv elenör kéri az adatokat
7. Juzer elkezd hangosan gondolkozni, hogy hová fajul a világ hónap elején még amikor a bérletet megvette akkor még jó volt most meg csak jegyet kérnek és csak jegyet fogadnak el, majd előveszi a havi bérletet és morog tovább, hogy pedig én megvettem a bérletet :D
[Persze ezt 1x lehet eljátszani utánna már nem is kérik tőlle ha azon a járaton ugyan az a bkv ellenör jár]
-
#2217 Most ezekről a "szpesöl edition" ellenőrökről beszélsz?
mert én nem tudtam, hogy ezek így vannak idomítva :D
de akkor értem :) -
#2216 tudod mit? pont mais kimegyek a szigetre, majd lefényképezem a margit-hídnál. :) -
#2215 hm?
tudtommal a user kulyukassza a legyet, amivel érvényesíti.. majd az ellenőr eltépi..
de lehet hogy régimódi vagyok -
#2214 azis lehet :) -
Takezó #2213 'lyukaszttatok' -
Ehhe bagoly mondja verébnek [én volnék a bagoly] :) gépelési hiba amúgy először ly vel irtam :D
-
#2211 ná, ellenőrök lyukasztanak, énmeg lyukasztattok -.-
egyébként igazán ontopik -
#2210 lyukasztatta, így helyes (nem j-vel :c)
nyelvtanóra, hmmm? -
Nemérti :(
-
#2208 olvastam
és utána kötekedtem veled :) -
#2207 [courier]#2197 olvasd el![courier] -
#2206 jukasztatta? :D
általában az ellenőrök lyukasztattatnak
nem? -
"lyukasztattam" tehát mással végeztette a cselekvést jelen esetbe egy bkv-sal jukasztatta ki a jegyet! nyelvtanóra? hmmm?
-
#2204 ellenör vagy? :o -
#2203 Ok, de minek oda 7 ember? Az addig ok, hogy prím. De az 5 is az, és az még olcsóbb is. -
Jah a gázspré sokkal hatásosabb mint a bérlet az ellenörökkel szemben!
A bérletet meg kell keresni meg kell mutatni beleköthet hogy nem irtad rá a bérleted számát vagy a diákigazolvány számot nu meg diáknál kérheti hogy mutasd meg a hátoldalát, mindenki téged néz hogy mit szöszöl ennyit biztos megbüntetik!
A gázsprénél max a szavatosági időbe köthetnek bele de ha nem hagysz rá időt akkor abba se és a buszon igaz hogy ugyan úgy nézni fognak de a fél busz büszke lessz rád! És hát lassan egy gázspré hasonló árban van mint egy bérlet :D
-
#2201 elavult elem :D -
Pl.: bérlet :D
-
#2199 igen, de vannak kiskapuk -.- -
#2198 dedede
a bkv szigorúbban ellenőrzi a sziget felé közlekedőket? -
#2197 sziget miatt ellenőriznek, oda kell adni a jegyet a bkv-sorfal vmelyik tagjának, ő meg kilyukasztja. énmeg 3szor lyukasztattam ki ugyanazt a jegyet :| -
#2196 ? -
Vlala #2195 Nekem régi bevett szokásom, hogy a jegy másik oldalát lyukasztom ki. :) -
#2194 3szor lyukasztattam ki ugyanazt a jegyet