6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Max7

Értem én de hátz ez undorító és épp ezen vagyok én is felháborodva! És az a legnagyobb bajom hogy nem kapok 15 percet amikor a drágalátos főpolgármester úrrr szeme közé köphetném azt hogy undorító amit müvel és késöbb azt hogy feltehessem késöbb azt a kérdést, hogy most hogy kirugta Aba Botondot mennyit javult a bkv helyzete?
  • nyamiag #2232
    ki van már találva, és Vlalának igaz van
  • Vlala #2231
    Sakkoztál már?
    Sakkhelyzetben bármely táblán lévő bábu feláldozható a király védelmében. Még a "csúcsfegyver", a vezér vagy az ellenséges vezér egyetlen hatásos ellenszere, a huszár is.

Ez már politika, a többit inkább nem írom le...
  • Max7

És azért mert nem jött össze egy kampánytéma (25 perc alatt ki lehet találni másikat) ki kell rugni egy régóta jól vezető igazgatót? :S
  • nyamiag #2229
    valakit találni kellett, akire rá lehet kenni, hogy mér nem működik rendesen a városban a tömegközlekedés. Mert ugye a rendes tömegközlekedés megteremtése Budepesten és az elővárosokban lett volna Demszky kampányának fő motívuma de ugye ez nagyon jött össze, ezért új kampányt találnak ki neki.
  • Max7

A Volvo buszokban meg az az idegesítő, hogy két megálló között 60x bemondja, hogy a lékondicionáló nem müködik nyitott ablakoknál (miközben fújja 1000-be a hideget) és vagy 30x elmondja, hogy a légkondicionáló berendezés müködése közben az ablkakok nem nyithatóak!
  • Vlala #2227
    Az új Combinokkal csak az a baj, hogy az utasok lassan tolják.
  • Max7

#2224: Ügyelni kell, hogy ne homályosodjon el a határ! Ide a bkv topikba úgy vettem észre, hogy tényleg azok járnak akiket érdekelnek a bkv járművek és a bkv sorsa! Nekem pl nagyon tetszenek az "új" Volvo buszok és az "új" Combino villamosok! ÉS Pl.: szimpatikus embernek tartom Aba Botond-ot mert pl csak a "Kontroll"-ra kell gondolni monnyu az árak magasak de erről ő nem tehet ha egyszer nő az adó meg a benzinár növelni kel az árakat de ez már politika......

#2225: Nyem az én cicám sajna, valaki csinálta a logot bár kicsit lányos lett:( de azért szép. majd csáltatok másik cicásat :)

• CattiBrie
    naugye.. így már minnyá más :))

még nem mondtam: tök cuki a cicád!!!
  • Vlala #2224
    De, sajna ebben a topicban sokszor elhomályosodik a határ...
  • Max7

Nyem :-) Aztat itten nem szabd szal nem is csináljuk :) De ha ez jött le belölle akkor felteszem máshogy a kérdést: Szerintetek mennyire hibás Aba Botond (BKV vezérigazgatója) a Combino ügyekben?

• CattiBrie
    ez nem politika?
  • Max7

Apropo dobnék egy témát: Mi a véleményetek arról hogy a drágalátos fő polgármester úúúúúúr meneszteni akarja Aba Botondot ?

• Max7
    [courier]
    Jah és ez az egész magánszerzemény [hogy: jah igen általában mindig ilyen hülye vagyok] (és védjegyeztetni is fogom)

:~]

[/courier]
  • CattiBrie
    lol :)))
  • Max7
    [courier]

Bezzeg a ti időtökben :) manapság ez nem így müködik!

1. Júzer megveszi a gázsprét
    2. Bkv ellenör kéri a jegyet
    3. Júzer használja a gázsprét :)

Szegényebb jutereknél:

1. Juzer nem vesz jegyet
    2. Bkv ellenör mondja hogy "Jegyeket, bérleteket"
    3. Juzer szol hogy kössz most nem kell!

Agreszívebb júzer:

1. Juzer nem vesz jegyet
    3. Juzer közli hogy nincs
    4. Bkv ellenör kéri a személyit
    5. Júzer közli hogy "Na séta kicsávó"
    6. Bkv ellenör visszakérdez hogy tessék
    7. Juzer elmondja neki hogy a nála a séta azt jelenti hogy "Húzzá inenn kis vagy szájba

Kicsit eszesebb júzer:

1. Júzer nem vesz jegyet
    5. Júzer monnya hogy nincs nála
    6. Bkv ellenör kéri az adatokat
    7. Juzer hamisat ad be

Hülye júzer:

1. Júzer nem vesz jegyet
    5. Júzer odaadja és befizeti a büntetést

Diplomatikus júzer [mint én]

1. Júzer felszáll a buszra
    3. Júzer közli hogy nincs
    4. bkv ellenör kéri a személyit
    5. Júzer közli hogy nincs
    6. Bkv elenör kéri az adatokat
    7. Juzer elkezd hangosan gondolkozni, hogy hová fajul a világ hónap elején még amikor a bérletet megvette akkor még jó volt most meg csak jegyet kérnek és csak jegyet fogadnak el, majd előveszi a havi bérletet és morog tovább, hogy pedig én megvettem a bérletet :D

[Persze ezt 1x lehet eljátszani utánna már nem is kérik tőlle ha azon a járaton ugyan az a bkv ellenör jár]
  • CattiBrie
    Most ezekről a "szpesöl edition" ellenőrökről beszélsz?

mert én nem tudtam, hogy ezek így vannak idomítva :D

de akkor értem :)
  • nyamiag #2216
    tudod mit? pont mais kimegyek a szigetre, majd lefényképezem a margit-hídnál. :)
  • CattiBrie
    hm?

tudtommal a user kulyukassza a legyet, amivel érvényesíti.. majd az ellenőr eltépi..

de lehet hogy régimódi vagyok
  • nyamiag #2214
    azis lehet :)
  • Takezó
    'lyukaszttatok'
  • Max7

Ehhe bagoly mondja verébnek [én volnék a bagoly] :) gépelési hiba amúgy először ly vel irtam :D

• nyamiag #2211
    ná, ellenőrök lyukasztanak, énmeg lyukasztattok -.-

egyébként igazán ontopik
  • nyamiag #2210
    lyukasztatta, így helyes (nem j-vel :c)

nyelvtanóra, hmmm?
  • Max7

Nemérti :(

• CattiBrie
    olvastam

és utána kötekedtem veled :)
  • Max7
    [courier]#2197 olvasd el![courier]
  • CattiBrie
    jukasztatta? :D

általában az ellenőrök lyukasztattatnak

nem?
  • Max7

"lyukasztattam" tehát mással végeztette a cselekvést jelen esetbe egy bkv-sal jukasztatta ki a jegyet! nyelvtanóra? hmmm?

• Mike
    ellenör vagy? :o
  • Son Ice
    Ok, de minek oda 7 ember? Az addig ok, hogy prím. De az 5 is az, és az még olcsóbb is.
  • Max7

Jah a gázspré sokkal hatásosabb mint a bérlet az ellenörökkel szemben!

A bérletet meg kell keresni meg kell mutatni beleköthet hogy nem irtad rá a bérleted számát vagy a diákigazolvány számot nu meg diáknál kérheti hogy mutasd meg a hátoldalát, mindenki téged néz hogy mit szöszöl ennyit biztos megbüntetik!

A gázsprénél max a szavatosági időbe köthetnek bele de ha nem hagysz rá időt akkor abba se és a buszon igaz hogy ugyan úgy nézni fognak de a fél busz büszke lessz rád! És hát lassan egy gázspré hasonló árban van mint egy bérlet :D

• CattiBrie
    elavult elem :D
  • Max7

Pl.: bérlet :D

• nyamiag #2199
    igen, de vannak kiskapuk -.-
  • CattiBrie
    dedede

a bkv szigorúbban ellenőrzi a sziget felé közlekedőket?
  • nyamiag #2197
    sziget miatt ellenőriznek, oda kell adni a jegyet a bkv-sorfal vmelyik tagjának, ő meg kilyukasztja. énmeg 3szor lyukasztattam ki ugyanazt a jegyet :|
  • CattiBrie
    ?
  • Vlala #2195
    Nekem régi bevett szokásom, hogy a jegy másik oldalát lyukasztom ki. :)
  • nyamiag #2194
    3szor lyukasztattam ki ugyanazt a jegyet