6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2273 ez tök jó
bár nem értem, hogy sikerült, de jó ..
akkor fizettssék ki vele... :P -
Vlala #2272 A Metro hírújság szerint elfogtak egy törökbálinti fiatalt, aki a gyanú szerint még augusztus végén két, próbajáratú Combino villamostrongált meg maró hatású festékel. A fiatalkorú gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését. -
Vlala #2271 Ki milyen körökben forog... -
#2270 az a kis százalék is hatalmas károkat okoz. -
szando #2269 szerintem igaza van. csak a hatás kedvéért túlzott, de ez egy jegyzetben (ami nem egy újságcikk, hanem egy irodalmi műnem) ez teljesen megengedett. -
Takezó #2268 Annyira szánalmas, mert azért, mert az utazóközönség igen kicsi százaléka ilyen baromállat, akit verni kéne, még nem kell "moslékországozni", "söpredékezni". -
#2267 Combino, ide? Tehervagon, az kell a mindent összehányó magyar prolinak.
Tóta W: Mostlékország :) -
szando #2266 azért tűnik úgy mert ez számítógépes grafika. élőben szerintem jó lesz.
bár az tény hogy lehetne bátrabb, de az nem magyar szokás, ugyebár. -
#2265 ó, köszi!
Móróc inkább egy erődítmény. -
Vlala #2264 Giccsparádé. A pestitől legalább a gyomrom a helyén marad :) -
szando #2263 itt nézelődj :) -
Takezó #2262 igen, a pesti valahogy olyan fel van újítva, de ne merjünk újat belevinni fíling:\ -
#2261 képet! :) -
#2260 99% úgy néz ki, mint egy újonnan épült múzeum.. ha meg nem, akkor mint egy régen épült múzeum :)) -
#2259 Ehh!!!
Ahhoz képest, hogy milyenek vannak Bp-n, milyen szépet sikerült kiválastani. Komolyan.
Viszont! Az, hogy néz már ki, hogy felül rohad a plafon?
Vagy, aki megnézni azt látja, hogy a mayarok direkt rohadás-dizájnra csináltlk meg a megállót? -
szando #2258 a négyes megállóinak tervét nézd meg, nagyon szép lesz az is ám! -
Doma #2257 Néhány metróállomás a világ minden tájáról!
Talán a pesti a legszimplább -
Vlala #2256 Ez igaz. A régi orosz gépekhez még elég volt egy kalapács, meg egy szaki. -
#2255 Ehh! HVG főoldal - szavazás
Kit választanak meg ősszel a budapestiek főpolgármesternek?
Demcki vagy sem - mondanom sem kell, hogy mi a "jóslat". -
szando #2254 de a gépek száma véges, ezt ne feledd.. -
Vlala #2253 "Minden megfy gyorsabban, csak több embert kell ráállítani."
Egyébként ne engem tessék támadni, ez így volt benne a tévében.
Elvállalták, valószínűleg a zsebrevalót is megkapták érte. Akkor hol is van a gond? (Ott, hogy curvára eltértünk a BKV-témától, és már megint egymást politizáljuk fejbe...) -
#2252 Tessék visszaolvasni akkor a topikba! -
Cat 02 #2251 most mi is van azokal az új villamosoakt (azok a Cimbinok nem ? xD)
nem vok pesti és tvt is régen néztem -
#2250 egy magyar cég (nem) végezte el, meg is lett az eredménye.
Végezz már el bármilyen három hónapos munkát két hét alatt, okés? -
Vlala #2249 Most mondta a híradóban, hogy "hiba volt" a Combinokat bevezetni. A hadrendbe állítás előtti felülvizsgálatot egy magyar cég (nem) végezte el, meg is lett az eredménye. -
#2248 A békávé becsülete
Ki tudja ezt mondani valaki röhögés nélkül? :D -
#2247 [courier] keresem neked a videót a tv2 és az rtl videotárában de nem találom :( Azt se tudom melyik adón láttam :) Én is régen jártam arra kb 1 hónapja és akkor még nem müködött a dolog![/coureir] -
Vlala #2246 Nyugodj már meg.
-
#2245 huderég jártam arra -
#2244 Kérdeztek és én válaszoltam! Témába illet és talán ennyi pont belefér az sg politika mentes szabályába! De amint láttad irtam, hogy legyen ennyi elég a politikából és témát váltottam! (Látom nem tetszik a hozzáálásom de ez a véleményem és ez az igazság sajnos!)
-
#2243 Vannak ilyen póznák és a végükön ilyen otromba kocka amiben számolja hogy mikor jön a villanyos csak éppen az utcsó 10 másodpercet csalja el úgy hogy eltünik :) Arról nem is beszélve hogy nem is akkor jön a villanyos :) -
Vlala #2242 "De legyen ennyi elég a politikából!"
Egyre több emberke van, aki elmondja a véleményét, aztán "legyen ennyi elég a politikából."
-
Takezó #2241 mi az, hogy nem merik bevallani? elég szánalmas, ha valaki nem meri elmondani felnőttként, hogy mire is szavazott.. -
#2240 milyen számlálók? -
Nem istenítem Aba Botondott mert ő is zsebre teszi a magájét de amióta ő van az igazgatói székben csak fejlődött a bkv!
A kérdésedre meg válaszolva amikor voltak a szavazások mindenki mondogatta hogy így a "piros párt" úgy a "piros párt" most 10 iylen emberből 1 nem merte bevallani, hogy rászavazott! Mindenki szégyenli amit tett de a felelőséget nem merik válalni a cselekedetükért!
De legyen ennyi elég a politikából!
Láttátok a hiradót tegnap? Mutaták az újításokat hogy a nagykörúti számlálók amik mutatják azidőt elcsalnak 10 másodpercet ráadásul nem is jól müködnek :D
-
#2238 Ajajj lassan oda jutunk,hogy Aba Botond a világ legrendesebb,s legjobb vezetője...
Én sem értek egyet Demszkyvel,de azért Botond-ot sem kell isteníteni..
Egyébként bár én nem vagyok Budapesti,csak egy jó éve lekom ott sosem értettem,hogy választották meg ennyiszer,mert bárkit kérdeztem eddig senkise szerette.... Akkor ki szavazott rá? -
Vlala #2237 Valaki tíz jeggyel szállna fel, és mindet kilyukasztaná, hogy "Így vigad a magyar úr"... :) -
Cat 02 #2236 tök jó lyukasztani a jegyeket :) mnetünk táborba és mindeki tök örült hgy lyukaszhtat -.- őslakosok se néztek hülyének xD -
Ez így igaz!
-
Vlala #2234 Ez sajna mindenütt így van... Ilyenkor szoktam arra gondolni, hogy lehet, hogy pénzem nincs, és mindenért meg kell dolgoznom, de legalább a becsületem megvan. Azt csak egyszer veszítheti el az ember...