6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • CattiBrie
    ez tök jó

bár nem értem, hogy sikerült, de jó ..

akkor fizettssék ki vele... :P
  • Vlala #2272
    A Metro hírújság szerint elfogtak egy törökbálinti fiatalt, aki a gyanú szerint még augusztus végén két, próbajáratú Combino villamostrongált meg maró hatású festékel. A fiatalkorú gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.
  • Vlala #2271
    Ki milyen körökben forog...
  • NFP
    az a kis százalék is hatalmas károkat okoz.
  • szando
    szerintem igaza van. csak a hatás kedvéért túlzott, de ez egy jegyzetben (ami nem egy újságcikk, hanem egy irodalmi műnem) ez teljesen megengedett.
  • Takezó
    Annyira szánalmas, mert azért, mert az utazóközönség igen kicsi százaléka ilyen baromállat, akit verni kéne, még nem kell "moslékországozni", "söpredékezni".
  • NFP
    Combino, ide? Tehervagon, az kell a mindent összehányó magyar prolinak.
    Tóta W: Mostlékország :)
  • szando
    azért tűnik úgy mert ez számítógépes grafika. élőben szerintem jó lesz.
    bár az tény hogy lehetne bátrabb, de az nem magyar szokás, ugyebár.
  • CattiBrie
    ó, köszi!

Móróc inkább egy erődítmény.
  • Vlala #2264
    Giccsparádé. A pestitől legalább a gyomrom a helyén marad :)
  • szando
    itt nézelődj :)
  • Takezó
    igen, a pesti valahogy olyan fel van újítva, de ne merjünk újat belevinni fíling:\
  • CattiBrie
    képet! :)
  • CattiBrie
    99% úgy néz ki, mint egy újonnan épült múzeum.. ha meg nem, akkor mint egy régen épült múzeum :))
  • CattiBrie
    Ehh!!!

Ahhoz képest, hogy milyenek vannak Bp-n, milyen szépet sikerült kiválastani. Komolyan.
    Viszont! Az, hogy néz már ki, hogy felül rohad a plafon?

Vagy, aki megnézni azt látja, hogy a mayarok direkt rohadás-dizájnra csináltlk meg a megállót?
  • szando
    a négyes megállóinak tervét nézd meg, nagyon szép lesz az is ám!
  • Doma #2257
    Néhány metróállomás a világ minden tájáról!
    Talán a pesti a legszimplább
  • Vlala #2256
    Ez igaz. A régi orosz gépekhez még elég volt egy kalapács, meg egy szaki.
  • CattiBrie
    Ehh! HVG főoldal - szavazás

Kit választanak meg ősszel a budapestiek főpolgármesternek?
    Demcki vagy sem - mondanom sem kell, hogy mi a "jóslat".
  • szando
    de a gépek száma véges, ezt ne feledd..
  • Vlala #2253
    "Minden megfy gyorsabban, csak több embert kell ráállítani."

Egyébként ne engem tessék támadni, ez így volt benne a tévében.

Elvállalták, valószínűleg a zsebrevalót is megkapták érte. Akkor hol is van a gond? (Ott, hogy curvára eltértünk a BKV-témától, és már megint egymást politizáljuk fejbe...)
  • Max7
    Tessék visszaolvasni akkor a topikba!
  • Cat 02 #2251
    most mi is van azokal az új villamosoakt (azok a Cimbinok nem ? xD)

nem vok pesti és tvt is régen néztem
  • NFP
    egy magyar cég (nem) végezte el, meg is lett az eredménye.

Végezz már el bármilyen három hónapos munkát két hét alatt, okés?
  • Vlala #2249
    Most mondta a híradóban, hogy "hiba volt" a Combinokat bevezetni. A hadrendbe állítás előtti felülvizsgálatot egy magyar cég (nem) végezte el, meg is lett az eredménye.
  • NFP
    A békávé becsülete
    Ki tudja ezt mondani valaki röhögés nélkül? :D
  • Max7
    [courier] keresem neked a videót a tv2 és az rtl videotárában de nem találom :( Azt se tudom melyik adón láttam :) Én is régen jártam arra kb 1 hónapja és akkor még nem müködött a dolog![/coureir]
  • Vlala #2246
    Nyugodj már meg.
  • CattiBrie
    huderég jártam arra
  • Max7
    Kérdeztek és én válaszoltam! Témába illet és talán ennyi pont belefér az sg politika mentes szabályába! De amint láttad irtam, hogy legyen ennyi elég a politikából és témát váltottam! (Látom nem tetszik a hozzáálásom de ez a véleményem és ez az igazság sajnos!)
  • Max7
    Vannak ilyen póznák és a végükön ilyen otromba kocka amiben számolja hogy mikor jön a villanyos csak éppen az utcsó 10 másodpercet csalja el úgy hogy eltünik :) Arról nem is beszélve hogy nem is akkor jön a villanyos :)
  • Vlala #2242
    "De legyen ennyi elég a politikából!"

Egyre több emberke van, aki elmondja a véleményét, aztán "legyen ennyi elég a politikából."
  • Takezó
    mi az, hogy nem merik bevallani? elég szánalmas, ha valaki nem meri elmondani felnőttként, hogy mire is szavazott..
  • CattiBrie
    milyen számlálók?
  • Max7

Nem istenítem Aba Botondott mert ő is zsebre teszi a magájét de amióta ő van az igazgatói székben csak fejlődött a bkv!

A kérdésedre meg válaszolva amikor voltak a szavazások mindenki mondogatta hogy így a "piros párt" úgy a "piros párt" most 10 iylen emberből 1 nem merte bevallani, hogy rászavazott! Mindenki szégyenli amit tett de a felelőséget nem merik válalni a cselekedetükért!

De legyen ennyi elég a politikából!

Láttátok a hiradót tegnap? Mutaták az újításokat hogy a nagykörúti számlálók amik mutatják azidőt elcsalnak 10 másodpercet ráadásul nem is jól müködnek :D
  • Shaman
    Ajajj lassan oda jutunk,hogy Aba Botond a világ legrendesebb,s legjobb vezetője...

Én sem értek egyet Demszkyvel,de azért Botond-ot sem kell isteníteni..

Egyébként bár én nem vagyok Budapesti,csak egy jó éve lekom ott sosem értettem,hogy választották meg ennyiszer,mert bárkit kérdeztem eddig senkise szerette.... Akkor ki szavazott rá?
  • Vlala #2237
    Valaki tíz jeggyel szállna fel, és mindet kilyukasztaná, hogy "Így vigad a magyar úr"... :)
  • Cat 02 #2236
    tök jó lyukasztani a jegyeket :) mnetünk táborba és mindeki tök örült hgy lyukaszhtat -.- őslakosok se néztek hülyének xD
  • Max7

Ez így igaz!
  • Vlala #2234
    Ez sajna mindenütt így van... Ilyenkor szoktam arra gondolni, hogy lehet, hogy pénzem nincs, és mindenért meg kell dolgoznom, de legalább a becsületem megvan. Azt csak egyszer veszítheti el az ember...