641
XBOX vagy Playstation2?
  • Jibe

"Mert kijon minden game mostanaban parhuzamosan a konzolokkal,..

Hát ha neked az az egy-másfél év késés párhuzamos, akkor jó neked, mindenesetre, a többi PC-s haverodat majd megüti a guta a Vice City késésért.
    Az, hogy a Mafia, (ami mellesleg jön konzolra) jobb-e mint a GTA3, erősen vita tárgya lehetne.

A DC vs PS2 ügyben inkább nem mondanék semmit, ez már annyira nevetséges, hogy csak magamat blamálnám vele.

• gergou
    Hat bocsanat hogy visszaszolok, de:

Eloszor is a duke forever nem jon konzolra. Lehet hogy egyszer megcsinaljak, de a 3d realms ilyet sose mondott... A felol meg hogy megjelenik e?---Nezzetek el a hivatalos duke forumokra, es olvassatok el az 1000 topic javat, es megtudjatok, hogy mi van. Egyebkent elarulhatok valamit, jovo ev tavaszan biztos megjelenik.

A mafiara visszaterve, a gta 3at ugy verte fossa, mint ahogy most a nolf 2 a 007 nightfiret, nevetseges ez az uj 007 game fos, szar.

Ja, es nekem van dreancast konzolom, meg ps2vel is nyomtam mar, de a ps2 semmivel nem latvanyosabb a dreamcastnel, neha meg gagyibb is.... Es persze az xbox tovabbra is veri a ps2ot, persz , aki final fantasy x elni akar, az vesz maganak ps2ot...

Es vegul, mert ivel felfele a pc? A valasz: Mert kijon minden game mostanaban parhuzamosan a konzolokkal, es: mert a regi exlusive konzol gamek is kijonnek! Emellett megnezem mikor lesz egy ultima Ix, vagy egy anachronox, vagy nolf 2, vagy mafia, arx fatalis konzolon! Ilyen franko gamekbol sose lesz reszetek
  • Zozo76
    Tenyleg, tudok NET-ezni X-BOX-al? Mert ugye winyo van benne, ami nem art a web-cache -hez.
  • Zozo76
    A hetvegen vegigjartam a nagyobb bevasalokozpontokat + a Elektro World-ot is. Most lattam csak eloben GameCube-t. Nagyon cuki. De jo volt kiprobalni a PS2-t is. Sajna az X-BOX egyik helyen sem volt bekapcsolvan :(. Egy kicsit elgondolkodtam hogy ESETLEG kiszalnek ebbol a PC-s hajtasbol, es vennek egy X-BOX-ot. Es csak eredeti jatekokkal etetnem, persze igy nem lenne sok, de legalabb jobban kijatszanam a jatekokat. De azert ez a TV-s dolog nem valami nyero. Aze' csak nem monitor. (azert nem egy szovjet tv-n lattam). LEHET-E MONITORRA KOTNI AZ X-BOX-OT? Meg akkor is ha csak 640x480?
  • ember
    Duke 4ever semmire nem lesz már szerintem...:) el kéne felejteni szegényt
  • Laza
    nem letorolni a mentett allasaimat.. :DDDDD
  • Laza
    jo vasar volt az a Box ennyi cuccal meg gameval.. :)
  • Laza
    folytatasnak szantam.. :)
  • TheZsenyka
    Laza válaszolt Laza üzenetére... ez nagyon laza volt :)

(gondolom elnézted)
  • Laza
    egyebkent csak megjegyeznem, hogy hiaba 'olyan jo' az Xbox, ha rengeteg stilusbol nincs egy eppkezlab jatek a gepen...

se normalis autos (pl GT3), jap stilusu RPG (pl Suikoden3,Legaia2,FFX)(de meg RPG se nagyon, leszamitva a Morrowindet), faja akcio (pl DMC,Rygar,GTA,MoK), kircsi kalandjatek (pl ICO,Drakan), keves platform (pl J&D,R&C,), a rengeteg toltelekjatekrol nem is beszelve, amik csak szinesitik a kinalatot, es nem feltetlenul rossza (pl DBZ,MicroM.,RumbleRacing,Shox, meg egyebb rengeteg gamma)

es en meg mindig csak a jetekokrol beszelek... :)
  • Alien!
    jól van babám..nem vagyunk egyformák...azé nézd meg mindhárom gépen a Need for speedet is...
  • Laza
    te se vard, hogy mostanaban lesz Doom3 PCre... :DDD

Duke Forever konzolra is jon.. :)

A Maffia stilusaban nem a legjobb... akkor inkabb Vice City... :)

SH2, MGS2, RallysportC.?!?! mar min. 1 evesek konzolon.. :DDDD

attol ivel felfele szerinted a PC, mert konzolos atiratok jonnek ki ra?! :DDDDDD

Azert az X a legjobb, mert azon nez ki valahogy a Wreckless, amit mellesleg videokon es kepeken lattal?! Ez a gamma egyebkent is egy kula.. :)

megint egy olyan okos tojas, aki meg bekapcsolt allapotban nem latott konzolt, nemhogy a jatekokat...
    ICOzz egyet... egy PCs haverom meglatta ezt a jatekot nalam, es 2 nap mulva vett egy PS2ot... (meg 1 eve, es azota sem banta meg:)

csoki.. :D
  • gergou
    Man bocsesz, hogy beszolok a konzolos kemeny gyerekek koze, de ne varjatok, hogy mostanaban lesz a doom 3 bol console atirat, na meg azt se varjatok, hogy a nemsoka megjeleno duke forever jijojjon konzolra... Ezt nem szidaskent mondom, de a mafia lassan fel eves, es meg mindig nincs belole pcn kivuli platformon relase.( es mar fel eve igergetik...) . Ebben az egyben mi pcsek tarolunk:) Eloszor shadow of destiny, majd silent hill 2, majd metal ge solid 2, es meg sorolhatnam( ja es rallysport challenge:), szal a lenyeg, hogy most a pc ivel felfele...
    Es hogy melyik konzol a jobb? Hat nezzetek meg a wreckless the yakuza missiont a 3 konzolon( gc, ps2 xbox) En lattam mind a 3om rendszerbol videokat, shotokat, es---- Az xbox verio rulla, a tobbi ketto? Olyan fos, hogy megemliteni se szabad...... Tehat egyertelmuen xbox mar, ha valamilyen konzol, de aki torzs pcs, az maradjon meg annak( esetleg egy dreamcastot ingyer szerezzen be( ami leveri a ps2ot!), ja es egy emulatort romokkal, es garantalt a szorakozas
  • TheZsenyka
    :)
  • BOOT
    :)
    Mivel félig-meddig(teljesen) a TE segítségeddel vettem meg a cuccot,nem haragudnék a piros festék miatt. :)
    Bár valszeg a pia beszél belőlem.(most értem haza borzasztóan betintázva)
  • rusland
    PS2 vagy XBOX-ot? hmm egyiket SE...
    GameCube rulla...
  • TheZsenyka
    Mi lenne, ha lefújnám piros festékkel és akkor a kolléga nem tudná odaadni a gyerekeknek (merthogy milyen gányul néz ki) én pedig szégyenkezve kifizetném... :)
  • TheZsenyka
    Hát gyerekek, én játszottam most XBOX-al (Laza support for my friend... thanks!) Kollégám most itt rejtegeti melóhelyen a masinát a gyerkőcök elől és természetesen rávetettem magam. Nagyon zora, szerintem döbbenet királyság (HALO RULEZ). Az igazsághoz hozzátartozik hogy sohasem játszottam Playstation2-vel, de így elsőre nagyon meggyőző a cumó. Mondjuk a töltési idők nem feltétlenül az előnyei közé sorolandók, de a 3D megjelenítés nagyon ütős. Már maga a menüje roppant impresszív. Akarok egy ilyet Én is. :)
  • BlaBlus
    Vki mintha mondta volna, hogy mar 50 ert is latott XBOX -ot, hol?
  • TheZsenyka
    Laza! Emiled van! Nagyon kéne egy kollégám gyermekeinek a boxod ha még aktuális! Plíz nézd meg a regelt méledet!!!
  • greco
    XBOX fórum (magyar):
    http://www.xperience.hu/
  • Oldern the 1st
    nameg hogy doom3 lesz x-re és talán gc-re is és moindezt egy olyan konzolon futtathatja majd az 1*i játékos amibol egy pc-s nek egy jobb monitorra sem futja :)))
  • Laza
    "lehet hogy egy pc-s kirohogi a Timesplitters2-t latvan a Doom 3 demot,de attol meg egy konzol tulaj jol szorakozhat a TS2-vel is."

egyebkent ehhez meg azt fuznem hozza, hogy a DIII valoban jobban nez ki, mint a TP2... de ez nem jelenti azt, hogy a TP2 csunya lenne, vagy rossz jatek volna...
  • Laza
    van egy elado Xbox is...

kb 3honapos, chipelt, RGB+5.1 kabel, + jatekok (pl SplinterCell, Blinx, Shenmue2, stb.)
  • Laza
    "lehet hogy egy pc-s kirohogi a Timesplitters2-t latvan a Doom 3 demot,de attol meg egy konzol tulaj jol szorakozhat a TS2-vel is."

folleg, hogy a TP2 mar 'kifutott', a DIII-ra meg 1 evet kell varni... :DDDD
  • Laza
    na, en eladom az enyem... megkaphatod.. :)
    (az en 'gyujtemenyembol' atvandorol hozzad:DDDD
  • Capone
    Ok 1-0 oda :) Mondjuk meg csak nem is gondolkoztam rajta hogy vegyek GC vagy sem
  • CHEAPBOY
    s a GC?:) annak hianya miatt nem illik a van itt minden megallapitas...:)
  • CHEAPBOY
    Ps2.... szvsz is.
    Xbox talan jovore.
  • Capone
    Vegyel inkabb xbox-t.Hacsak nem a Vice city-re gyursz :)
    Nekem van minden fele ithon..PS2,xbox,pc.
  • TheZsenyka
    XBOX RULLA !!!
  • BlaBlus
    Foglalkozik vki XBOX emulacioval? En azt nem ertem, hogy az XBOX csokkentett win2k kernel -t hasznal, es teljesen pc -s alapu a szerkezete, akkor elvileg lehetne kesziteni egy boot -olhato CD -t amely egy mezei PC -t XBOX -kent indit el... Nem?
  • BlaBlus
    Miert is?
  • hen-tes
    PLAYSTATION 2 !!!!
  • BlaBlus
    Kifejezetten XBOX -os topic van a supergamez -en?
  • BlaBlus
    Tudtok mondani XBOX -os linkeket (gamak, es hw (itthoni))?
  • Adi
    Én a ps2 ajánlom csak mindenkép kell szerintem mellé egy pc is!!!!
  • aabyssx
    BTW dobtam.
  • aabyssx
    OFF

...volt már ilyen próbálkozás. Kb. '97 körül egy Silicon Graphics munkaállomás akkor kb. 1,6-2 milláért egy egynge P1-es szinten utánzott PC-t (win95 támogatással). Azóta nem sokat hallottam róla... :|
  • TheZsenyka
    Alapjaiban rohadó pc architektúrát ki kéne dobni a francba, készíteni egy emulációt a régi cumókhoz és továbblépni.