XBOX vagy Playstation2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
valamilyen szinten tetszett, egy egész héten át nyomtam vele, de akkor is elmondtam, hogy az autókon kívül gagyi a grafika

és az is biztos, hogy ugyanez a grafika 1000x jobban tetszene nagy felbontásban

Riszpekk

FREAK
ez bizonyít valamit???

majd minden konzolosnak lesz netelérése, akkor õk is warezolni fognak, és konzolra sem lesz többé millió dolláros fejlesztés

épp ezért mondtam az online dolgot, azt hiába másolod, nem tudsz vele játszani, viszont irdatlan bevételek származnak belõle

semmiféle konzol felé húzás nincs a játékpiacon, egyszerû átalakulás van folyamatban

Riszpekk

De azért a GT3 mégiscsak tetszett neked...

Egyszerü. Hasonlísd össze, hogy mennyi konzolgame és mennyi PC-s jön ki egy hónapban.
Erõsen a konzol fog nyerni.
FREAK
ez hülyeség, már párezren be akarták bizonyítani

hiába mossa össze, ha ELEVE KIS FELBONTÁS

tegyük fel, van egy távoli felirat

namármost 640-ben a betûk átlag 10 pixelesek (csak mondtam egy számot), ami olvashatatlanná teszi õket, ha a TV "elmossa" az éleket, akkor méginkább

1024-ben ugyanez a betû ugyanolyan távolról 18-20 pixel, vagyis jó eséllyel olvasható lesz a szöveg

vagyis bûvészkedehtsz te napestig a kis felbontással, az lehet, hogy nem lesz recés, de gagyi marad

Riszpekk

FREAK
"a játékipar egyértelmûen a konzolok fele húz"

????

Ezt mibõl szûrted le?? Ugyanannyi játék jön ma is PC-re, mint 5 éve, és a netnek hála, egyre több az online game, ami még stabilabbá teszi a PC helyzetét. SZóval te is tudsz nonszensz baromságot írni, ha arról van szó......

Riszpekk

persze ez ízlés és játéktípus kérdése is, mert egy RTS-nél igenis szükség van a tûéles grafikára, de teszem azt egy autós gamma 10x jobban néz ki, ha szét vannak mosva a pixelek
zozo76: lehet, hogy nagyobb a felbontás PC-n, de a TV alapból összemossa a pixeleket, így egy 640x480-as felbontás TV-n sokkal jobban néz ki, mint PC-n az 1024x768-as. Próbáld ki pl, hogy kiküldesz egy játékot egy jó nagy TV-re PC-rõl, 640x480-as, vagy akár kisebb felbontásban. Meg fogsz lepõdni!
cue: ahogy lököd: most épp a konzolok vannak elõnyben, de sztem 2k3 harmadik negyedévében kb. kiegyenlítõdik a két "front" (kábé ekkor kezdenek dõlni a dx9-es gammák), és onnantól kezdve elhúz a PC. A PS3-at 2k5-re ígérik, de sztem ha a M icrosoft 2k3 végén/2k4-ben kidobja az Xbox utódját jön a PS3 is azon nyomban.

Én amúgy most egy Xbox-ot vettem a hétvégén, de egyáltalán nem 100%-os meggyõzõdéssel. Azt hiszem kábé egy szinten van a konzol, mert amit kifejezetten Xboxra írnak (bár igaz, hogy ilyen elég kevés van, mert javarészt multiplatform gammákat írnak a piac miatt) az hangyányit talán magasabb színvonalú audiovizualitás tekintetében, viszont PS2-re megint akkora játékdömping van, hogy az Xboxnak ahhoz köze nincsen! íly módon mindkét választás mellett szól érv, sztem mindenki gondolja át mire is van szüksége, nézze meg azokat a gammákat, amik csak az egyik platformra léteznek (xboxfronton pl. DOA3, PGR, Rallisport Challenge, HALO, ps2 tulajoknak GTA3 vice city, tekken 4, metal gear solid (tudom-tudom, hogy jön boxra is, de ennek a gammának mindig is a PSx lesz az otthona), gran turismo...), én úgy érzem, hogy ezek alapján lehet eldönteni melyik platformra is van szükségünk. Persze GameCube-ra is van egy-két húzó cím (metroid, rogue leader...), úgyhogy nem könnyû a döntés
"Nem lebutitjak a PC-s verziot, hanem eleve xbox/ps2-rol irjak at, ami PC-n azt eredmenyezi hogy (PC-s szemmel nezve) alacsony felbontasu texturakat bamulhatsz"

Na pont a NfSHP2 az, ami nem itt lett elrontva pc-n (és boxon is)...

"XBOX ami ugye kicsit komolyabb gep mint a PS2 megiscsak egy Pentium 3"

Innentõl fogva minden szavad szentirás... ekkora marhaságot bazz!

"Szoval nem kell elvakulni a konzoloktol, es ahogy mulnak a napok egyre jobban lemaradnak a PC-tol."

Ha figyelnéd, akkor észrevennéd, hogy ez ciklikus dolog - most a pc-nek kell elõre törnie, aztán megint jönnek a nextgen.konzolok, aztán megint pc...stb.
(csak csenben jegyzem meg, hogy mindez csak technikai elõre törés, a játékipar egyértelmûen a konzolok fele húz)

FREAK
az újságban, nem a topikban 😄

Riszpekk

nem olvastam lejjebb csak idegesit hogy sokan nem latjak a fatol az erdot. Vagy az asztaltol a TV-t.
FREAK
azt asszem pont én írtam 😄D

Riszpekk

Pedig a minap nekem is megfordult a fejemben hogy esetleg veszek egy PS2-t, de amikor elolvastam az 576 Konzolt (ebbol is latszik hogy nem vagyok elvakult PC-s), es olvasom hogy lehet ugyan a gephez billentyuzetet + egeret kotni DE csak akkor lehet hasznalni ha a jatek TAMOGATJA is...
FPS gamepad-dal... nane... 😊
FREAK
jól beszélsz, testvér

Riszpekk

Nem lebutitjak a PC-s verziot, hanem eleve xbox/ps2-rol irjak at, ami PC-n azt eredmenyezi hogy (PC-s szemmel nezve) alacsony felbontasu texturakat bamulhatsz. Azt is vegyetek szamitasba hogy mig PC-n 1024x768 esetleg 1600x1200 a meno addig konzolon TV (rohog a vaktoltenyem) jo ha viszi valahogy a 640x480-as felbontast... 😊
En nem vagyok konzol ellenes, szerintem is kellemes lehet munka utan beulni a fotelbe, es kenyelmesen jatszogatni a TV-n, de azert ha komoly FPS, vagy szimulatorral jatszom, azert szeretek nagy felbontasban jatszani es nem 640x480-ban... Az XBOX ami ugye kicsit komolyabb gep mint a PS2 megiscsak egy Pentium 3, jo oke, jobban ki lehet hasznalni (mert celhardver) mint a PC-t, de azert nem Pentium 4 / AMD Athlon XP.
Szoval nem kell elvakulni a konzoloktol, es ahogy mulnak a napok egyre jobban lemaradnak a PC-tol.
"akkor nezd meg pl a NFS6-ot mindketton... 😊"

Az azért van, mert direkt lebutították a csúnya programozó bácsik! 😄

Laza
😄DDDDDDDDDDDD

bazz, ezek a PCsek sohasem valtoznak... 😊

mondjuk ugy, hogy azok amik PCn es PS2n is vannak (phuhhh, abbol eleg keves van😊 aligha hasznaljak ki a PS2ot...
persze te mar biztosan lattad PCn az ICOt, az MGS2ot, a GT3at, az FFXet, stbstb. 😊

akkor nezd meg pl a NFS6-ot mindketton... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

D0C
...vagy a méggagyibb Vice Cityvel...

Te csak unatkozzál én addig is nyomulok valami gagyi ps2 játékkal. pl:CMR3
aabyssx
...és nem csak ide. :|

www.youtube.com/aabyssx

PC forever!

\"Life is around you and in you.\"

magus
ejnyebejnye ki szorakozik az unreg nickemmel. ez nem en voltam. ennyire az unregek ellen vagytok?

Laza
de akkor ilyet is kerek.. 😊

sz@r = egy kupac szar kukaccal a kozepeben.. 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Annyit adok érte!

Laza
egymagaban.. 😊

Laza
PC egymagaban?!

nalam sz@rt se er.. 😄

Laza
en mar megjelenese ota...

Van billentyüzet ps2-re +egér.Bármelyik pc-s bill egér kormány vagy joystic müködik usb porton,ha az adott progi támogatja.Pl mükszik a Logitech kormányom amit annó pc-re vettem.
Milyen chip van az Xboxodban?
Egyébként én már berágtam és vettem egy ps2.Már javába nyomatom a Vice city
Laza
ott kezdodik, hogy a Vice Cityt nem PC-re terveztek...
oruljenek a PCsek, hogy egyaltalan jatszhatnak majd vele...

"Persze nem irják meg normálisan hagy szopjál,szedegest a patch-et mert arra várnak mikor rágsz már be végre és veszel egy rohadt konzolt..."

Mert elõtte ez nem így volt, a patch-et a PS2vel egyidõben találták fel, ugye... 😊

Talán inkább az eladott példányszámokat kellene megtekintened, hogy rágyere a "konzolra elõbb" okára!

Mondjuk ,hogy fél évvel korábban játszhassál azzal amire már marhául vártál pc-re.PL: Vice City.Mostanában ez lett a trend.Megcsinálják konzolra és miután meg szedték magukat a konzolosokbol odadobják a pc-s tábornak mint valami koncot.Persze nem irják meg normálisan hagy szopjál,szedegest a patch-et mert arra várnak mikor rágsz már be végre és veszel egy rohadt konzolt mert nekik abban van a lóvé.
Miert eri meg ps2-t venni?
Laza
akkor ugy latszik neked sem volt meg Xed.. 😄
(nekem volt, el is adtam a geccbe😊

FREAK
ha CSAK a szaggatás érdekel, vegyél PS2-t, azon nem szaggat semmi

Boxon pedig VAN AMI RICEG, de ennyi, a többi kamu.

Riszpekk

Vazz..akkor most szaggatnak v.nem az Xboxon a játékok?Mert ha igen akkor nem veszem meg.(pont ezért akarok konzolt venni,mert már unom,hogy rengeteg játék szaggat a pc-n)
Manta
Bazzeg, én nem a hozzászólás faszságán röhögtem, hanem hogy milyen átlátszó, gagyi, szánalmas ps2fan-trükk.
barret
berakod a frigoba,oszt fursz egy jukat az ajtora. ezen kivezeted a joyt a frigora felteszed a tévét.ezzel az extrém hütéssel kb 50 megahertzzel lesz erõsebb a doboz.de várd meg amig kihül a proci.csak utána inditsd be a gépet.

Bérbe vehet? reklámfelület...

A kalapács üti mindkettõt (szép apró darabokra), én arra teszem le voksom.

egyik sem...PC powa
versio
fogsz egy pákát kiforrasztod a 700-as celeront a ramot meg a gpu-t és beleforrasztasz mindegyik helyére egy ujabb pc ganyajt
vagy egyszerübb ha megfogod az egészed oz belevágod a kukába és veszel egy ps2-t

Manta
😊)
Laza
tenyleg?! es ezt egyedul szamoltad ki?! 😄

Laza
amint lathatod annak szantam.. 😄

De még jobb lenne ha olyat tudnátok írni,ahol csak a biost frissítik!
Miskolc környékérõl tudtok vkit aki Xboxot chippel?(és nem túl drágán)
FREAK
LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezt viccnek vettem 😄DDDDDDDDD

Riszpekk