641
XBOX vagy Playstation2?
  • God of War
    ja meg boxra szerintem nincs tekken meg hasonlok
  • God of War
    szvsz PS3mat kéne venned mert arra jönnek ki majd az új gémek.
    Nem mintha boxra nem de szerintem PS+mat vegyél ha majd kijön:D
  • Agy Halott #518
    én a verekedős játékok (tekken; stb.) miatt szeretnék konzolt venni, mert a PC-re ilyenek nincsenek! ezt figyelembe véve PS3-mat vagy X-BOX360-at vegyek?
  • Ersiman
    Annak nézz utánna milyen játékok vannak rájuk és milyenek érdekelnek téged. Ps2-re nagyobb a választék, ha venni akarsz, ha letölteni akkor gondolom hasonló lehet.
  • Dévids
    Hy
    Szerintetek melyiket érdemesbb venni a ps2-t vagy a xbox-ot
    Létszi írjátok meg a véleményeteket
  • Zozo76
    Azt kell nezni hogy milyen jatekok erdekelnek es akkor azt a gepet kell venni. Nekem speciel az XBOX tetszik foleg a HALO miatt, de az is szinpatikus hogy ott minden megy a vinyorol, es nem kell annyira rettegni hogy szarra megy a lezer.
  • cyrus 999
    mármint a ps2 népszerűbb...
  • cyrus 999
    a témához kapcs.-ban sztem egyértelműen playstation 2 jobb mint a box...igaz a box többet tud és olcsóbban kijön...és??????

ps2-re SOKKAL több JÓ játékot adtak és adnak is ma is(pl: dragon ball részek, mgs3, viewtiful joe,tekkenek stbstbstb)...ráadásul a ps1-es klasszikusokat is simán tolhatjuk ps2őn...van 1 ismerősömnek boxa de nem nyűgözött le a grafikája...ha jobb is nem sokkal jobb mint a ps2é...ráadásul népszerűbb...
  • NormalisEmber
    Azért a bios-t 1fps sebeséggel futtatni már komoly előrehaladás:

• NormalisEmber
    Legutoljára ami emu-t láttam és nem fake volt az a street fighter valamelyik ps2-re megjelent részét futtatta wireframe-ben úgy kb 1-2 fps sebeséggel.Kb ilyen szinten vannak még az emuk.
  • Oldern the 1st
    Jah :)
  • Oldern the 1st
    A Saturn megvan még?
  • mohus
    nekem semmi bajom a GC-vel, de mivel korábban megvolt a PS2 és nem jelent meg rá olyan számomra amiért érdemes lenne megvennem...nem is lett

és emlékszem, amikor Sega Saturnom volt mennyit kajtattam gammáért, németből és angliából rendeltem..közben PSX-re minden sarkon volt minden kütyü játék warez stb...

szóval Mo-on ez a helyzet...sajnos
  • mb66
    és én nem azt mondom hogy a GC a legjobb, meg hogy jobb mint a ps2 hanem hogy nekem az tetszik a legjobban, ennyi. ez kissé beszükültség, hogy melyik a "legjobb"
  • mb66
    hát igen nem lehet rá iratni. ez egy ok. bár én inkább kevés de jo game vel akarok nyomulni. gondolom ezen kijelentésedet hogy "GC játékok fodok, ovodásoknak valok" nem több óra GC zés után találtad ki, hanem ugy hogy még csak távolrol sem láttál egy gamet sem rá.
  • mb66
    + a nintendo game k nem 2 napos szorakozások, hanem honapokra jók, bazze. tartalmilag biztos hogy mindent ütnek.
  • mb66
    ráadásul aGCre megjelenö nintendo gemeknek van egy bizonyos fílingje.. akkor éreztem ezt mikor a régebbi nintendo gamekkal nyomtam vagy megdrive n és a többi sega gépen. az sem utolsó, hogy a GC messze a legolcsobb gép a 3 közül. én vadiujan 29ér vettem...
    amugy meg mindenki azthiszi hogy a multiplatform gamek fele sem jelenik meg a kockára.. pedig ottvannak azok is, attol hogy itthon nem igazán terjesztik,és a konzolos magazinokban meg sosem GCn tesztelik a multiplatformokat. nézz meg egy dvdcrave.com ot, annyi játék van mint állat.
  • Oldern the 1st
    Hát ez akkor nem gc-szidás volt, hanem egy TÁJÉKOZATLAN ember véleménye. erre mondanák itt páran: LOL
  • sigmavirus1
    + he akarsz valamit akkor elöbb regiszträlj...
  • sigmavirus1
    Zelda, Metroid(de ezt te mär mondtad), Luigi's Mansion, Mario Sunshine...stb.

Nekem nincs GC-m de ezek a jätekok biztos kirälyak lehetnek mert ahovä megyek ott dicserik öket + had ne fikäzzuk mär mäs gepet ok?
  • mb66
    aha ezzel egyetértek.
  • Oldern the 1st
    Ps2 v X?? Gc.
  • Adi
    HAHA!!
    ps4 :)
  • Jano
    Nahát ehh! Plájstációnekettővel még nem is játszottam, csak IKSZBoksz-szal. Szóval nem tudom!
  • Adi
    ps2 :)
  • Styepan
    mennyiért eladó az a Box? Greco
  • Neme.
    PS2 rulez. Robot Alchemic Drive-ot próbálta már valaki? Realtime városrombolás fehőkarcoló méretű robotokkal, ketten egymás ellen nagyon nagy poén. :)
  • greco
    Kell valakinek egy Xbox?Eladnám az enyémet..
    (pénzhiány)
  • mohus
    nekem a mobilomon van passziánsz:) de az inkább konzol mint pc, mivel nem kellett pepecselni:)
  • mohus
    "ps2 romot csinálni?"

jó rágvász egyet kalapáccsal
  • mohus
    szó szerint ütős

de egy mortalt is teszteljél mán meg...

én ezt nyüstöltem mostanság PS2-n...régi mortal hangulat köszönt rám:)
    és a kripta is szenzációs...+ tele van mindenféle videóval...mortaltörténelem, videóklipp stb
  • Mepe
    Én az Xbox-ra szavazok. Jáccottam már PS2-vel is, de nem jött be... nem bántam meg h +vettem a dobozt, mert sztem nagyon szuper! A DoA3-al jáccok nagyon sokat, elég ütős gamma.
  • greco
    Most van Burnout2 xboxra v. nincs?
  • TheZsenyka
    30 ropi volt? Faszba... lemaradtam megint valamiről.
  • Alien!
    haverom vett X-et,mert németbe karácsonykor átszámítva 30-ért lehetett kapni(az meg ugye a hülyének is megéri)....

Ugyhogy volt alkalmam tesztelni:

HALO: Sokat hallottam,hogy milyen gamma,és valóban szenzációs! Kurvajó hangulat,király zene,jó körítés,csak én annyira nem voltam elájulva a grafikájától,mint ahogyan áradoztak róla,szép-szép,de én valami sokkal komolyabbra gonmdoltam(hiányzott,hogy nem annyira "folyik")...de ettől függetlenül nagyon jó gamma!!!

SEGA GT 2002: Ez volt az a game amiből a "bekonzolosodott" Pc-sek a legtöbb képet linkelgettek,hogy namostaztán vége a GT3-nak..Képek alapján má' mindenki szebbnek látta,de má a videó sántított....Úgyhogy kiváncsi voltam...Egy biztos,hogy a SEGA nem nagyon palástolta,hogy minek is az utánzata,ezt egy kicsit pofátlannak érzem....Szóval a játék a GT3 után,valami iszonyat okádék képet fest...A kocsik,a háttér,a mozgás,az irányítás borzasztó...rögtön nyúltunk is a RESET felé....

Colin3: Háááát erről nem sokat tudok nyilatkozni,szerintem megegyezik a Ps2-es verzióval....

House Of The dead 3: Háát,ez a "kevésbé köt le sokáig" tipusú játék,annyira nem voltam oda érte,bár azé megcsillantotta az x grafikai tudását,de szar a játék,legalábbis nekem annyira nem jött be....

Kiváncsian várom a PG Racinget illetve Rally Challenge-t,mert eddig nem vagyok elájulva,mondjuk ugy,hogy a Ps2 2-3 év technikai lemaradása,annyira nem is olyan szembeötlő...nem beszélve a játékokról....

Persze aztán itt is volt egy kis GT3 bemutató(mégcsak nem is a Concept),a velejáró arcelhagyással egybekötve(főleg,hogy a haverom kocsib*zi),meg egy kis Burnout 2,hogy teljes legyen a vigadalom....

És érdekes teccet neki...Sőt.....
  • UNREG
    hát igen, győztél, passziánsz az egyiken sincs!! pc a legjobb! :)))
  • Laalee
    melyiken van passziansz? :D

olyan kell
  • aabyssx
    Inkább hülye fórumosokra ne hallgass!
  • UNREG
    hát, forumosokra soha ne halgass :))) inkább a szemedre!
  • UNREG
    milyen béta!? már 90%-a kész!!