641
XBOX vagy Playstation2?
-
Pixi #560 Megint az a sok beszólás hogy "pc-s meg kockás a grafikája"! Attyaég! A ps2-é meg egyenesen szar! Lássátok be hogy nem tud már fentmaradni a grafikája a konzolpiacon! Xbox-ra még még mindig olyan játékok jöttek ki amik a mai napig megálják a helyüket! Vegyük csak azokat a játékokat amik mind Ps2-re mind Xbox-ra kilyöttek ha összehasonlítjuk őket egyértelmű hogy a Box-é sokkal jobb! Nektek csak azok a játékok szépek amik csak ps2-re jöttek ki! De ha ugyanezek a játékok kilyönnének Xbox-ra azok akkor felülmúlnák a PS2-ekét! Ami meg mindkét konzolra kilyött azok meg jobbak mint Ps2-őn! Lehet gondolkozni és felismerni a valóságot! -
#559 És a Project Gotham Racing 3 ugyan miért kockás? :)))) -
maruzst25 #558 Az xbox egy rakás szar. Nemcsoda hogy a kutya sem veszi. Az xbox360ra ugyanez vár. Játszottam már egy jópár xbox360 játékkal de nekem nem jön be. Túl pc-s garFIKÁja van.Kockás. Nem adnám érte oda a Ps2-őmet az tuti. Semmi pénzért.
Egy olyan játékot láttam eddig ami tetszett:Az elder scrolls:oblivion. De ennek is kockás garFIKÁja van. -
maka2 #557 Én sem úgy értettem hogy ez dönti el, csak hogy a teljesítmény miatt lehet hogy néhány játék xboxon jobb grafikán fut. -
Dajin #556 a teljesítmény tökmindegy, nekem pl ps2-őm van 2 éve és k. jó, de izlések és pofonok... -
maka2 #555 Nekem Xboxom van kerek egy éve már, és nagyon tetszik!
Egy kis teljesítmény összehasonlítás(ezek alapján döntsétek el melyik a jobb:)
Teljesítmény
Az oldal alján megtaláljátok a táblázatot!!
U.I: ha már be volt linkelve sorry!! -
Pixi #554 Nekem kb másfél éve van Xbox-om! Nem bántam meg! Eddig a Ninja Gaiden volt a legjobb amivel játszottam de a Forza Motorsport, a Halo mindkét része na meg még rengeteg olyan játék okozott nem kis játékélményt ami csak Xbox-ra van! DE vannak olyan Ps2 exclusiv játékok is (God of War, Shadow of the Colossus, Metal Gear Solid, Gran Tourismo) amikre nagyon de nagyon kíváncsi vagyok! Nemsokára befogok szerezni egy Ps2-t is! ( Ha meg majd kilyön a Ps3 akkor meg eldöntöm hogy Xbox 360 vagy Ps3!) De majd ha meglessz a Ps2-őm akkor tudok majd véleményt nyílvánítani hogy meelyik a SZÁMOMRA leg szinpatikusabb és hogy melyikkel játszom majd a legtöbbet és melyik az a only on Ps 2vagy Xbox játék ami a legjobban tetszett! Addig meg senki se vitatkozzon hogy melyik a jobb CSAKIS AZ AKINEK VAN MINDKÉT KONZOLJA! Xboxosokhoz szólok: a Ps2 csapatnak is megvan a maga Halo-ja! A Ps2 kettősöknek pedig elszeretném mondani hogy nekünk is megvan a magunk Metal Gear Solid-unk és a God of War-unk is! Olyanokat meg nem mondjatok hogy "havertól kölcsönkértem a gépét és max egy hetet játszottam vele és az egy szar" ,mert csak az tud mérlegelni aki LEGALÁBB 1 vagy több évet játszott a gépével! (De a Ninja Gaidennél jobb játéknak NAGYONNAGYONNAGYON sokat kell mutatnia! :D -
Dajin #553 ps2-ről conker-t hinyáolom, de hát azt nemis lehetett volna megvalositani ps2-őn -
#552 A Motogp tényleg más,de én igazából értelmesebb játékra gondoltam(persze csak a saját agyamhoz :DD)mint például a Shadow of the Colossus,vagy a Metal Gear.Megpróbálkoztam a Fable-el de nem foglalt le.Szimulátorokkal alapból nem vagyok jóba...A Ninja Gaiden tetszett!Esetleg még az Enclave-t említeném meg ami megfogott.A többi,nem nekem való.Mondjuk az Obscure az jó lett(dehát van PS2-re is),és a Star Wars egy két csak boxos verziója.Szóval ezért nem kéne box.Annál inkább egy gamecube!Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenbe. -
IGAZIWILLIAMS #551 Szvsz te esel megint végletekbe:"Sikerült az összes "jó" játékot felsorolnod xboxra.Ja,és ezek közül sok PS2-re is van" Egyrészt van még bőven jó játék boxra(elvégre egy fps-t sem mondtam) másrészt mutasd már meg a felsoroltak közül,melyik van ps2-n? Annyit azért segítek,hogy a két gépen párhuzamosan futó MotoGP szériának semmi köze egymáshoz(főleg minőségileg)... Btw jó hétvégét :) -
#550 Te egy igaziwilliams vagy...Kösz a "besorolást",az utolsó mondatom szerintem nem is olvastad...Kösz a játék listát!Sikerült az összes "jó" játékot felsorolnod xboxra.Ja,és ezek közül sok PS2-re is van..Csak a Ninja Gaident sajnálom hogy nincs PS2-re.Most én is sorolhatnám:Resident Evil,Metal Gear Solid,God of War,Shadow of the Colossus,stb...De ne szítsuk az érzelmeket,ezek csak vélemények.Tiszteletben tartom a tiédet is.Lehet hogy igazad van,lehet hogy nem... -
IGAZIWILLIAMS #549 #537 -
Dajin #548 nemhiszem hogy ennyit eladtak volna belőle, de kitudja, bár mindkét félről irogatnak hülyeségeket, amugy akonzolosok mért szidják egymást? konzol, konzol kinek box kinek ps2, legalább nem pc:) ha meg a másik jolérzi magát vele, akkor meg hadd jáccon azzal, bár lehet hogy a másikkal valo átékot jobban élvezné de nemprobálta ki, és nemis fogja ha mindenhol iylen szidások mennek, megmarad az mellet, amit választott..mellesleg mindkét félről vannak nagyon ostobák, vagy néha elvakultak, ne tessék katgorizálni hogy monnyuk a ps-esek barmok.. -
IGAZIWILLIAMS #547 Miről hablatyolsz komám,tényszerűen? Hogy a tényeknél mardjunk,imigyen szóltál tegnap:"a dragon quest8 ps2 JÁTÉK-ból eddig 6szor annyi fogyott mint az XBOX játékgépből összesen. " aztán : "Legalább 70db olyan ps2es játék van amiből többet adtak el világszinten mint az xbox gépből és játékokból összesen."
Na,annyit segítek,hogy 25 millió xboxot adtak el eddig világszerte,és csak a két HALO játékból legalább 10 millió fogyott. Ha jól tévedek,az eddig legnagyobb számban eladott ps2 játék a GTA-SA volt,amiből kb. 13 milliót adtak el...akkor hogy is van ez? -
#546 vazze nintendo64:D ha lehet még kapni -
turho #545 Szerintem meg Gamecube :DDD
-
maruzst25 #544 nyilvánvaló hogy akinek xboxa VAN AZ AZT VÉDI. De vannak tények is a világon. Az xbox a kutyának sem kellett. Alig adtak el belőle. nem egy és nem kettő olyan ps2es GAME van amiből SOKKAL többet adtak el. Ez tény a Fumitsu magazinból. De aki szereti a kockás,pécéstílusú grafikát annak megteszi. És ha megúnta akkor használhatja utánna edzésre is nehezéknek:) -
#543 a téma címére válaszolva : Playstation 2 mert rengeteg jó játék van rá... -
IGAZIWILLIAMS #542 "Komolyra fordítva a szót,ha nincs pc-d de szeretnél(mert értelmes dologra nem használnád,csak játszanál értelmetlen fps-eket... :D)akkor xboxot vegyél,ha JÁTSZANI akarsz:vegyél PS2-őt"
Vicces,hogy az évek során hágy ilyetén emberkével vitatkoztam már...és nem tanulnak sohasem. Ím egy egyszerű kérdés:a Ninja Gaiden,DOA3/Ultimate,Forza Motorsport,Project Gotham Racing,Fable,Sudeki,Rallysport Challenge,Moto GP,Panzer Dragon Oorta,Morrowind,Enclave,(sorolhatnám napestig) fps?
-
Multikiller #541 Sziasztok! Nekem ps2-m van, de egy boxot is be akarok újítani mellé és azt akarom kérdezni, hogy nem lehet-e a az xboxot is boot lemezzel kezelésbe venni, mint a ps2-őm, vagy van-e valami házi megoldás a feltörésére pl firmwire felülírás? -
#540 Vehettek x-boxot,de akkor mivel fogtok játszani?:DDD
Komolyra fordítva a szót,ha nincs pc-d de szeretnél(mert értelmes dologra nem használnád,csak játszanál értelmetlen fps-eket... :D)akkor xboxot vegyél,ha JÁTSZANI akarsz:vegyél PS2-őt.Ez a vélemény szigorúan csak a saját gondolataimat tükrözi(amely sok éves tapasztalat révén jött létre),esetleg ha ez a vélemény bárkit vagy bármit sértene,előre is elnézést kérek... -
#539 Te meglested a gondolataimat?Mert dettó ua. ez fogalmazódott meg bennem. -
#538 ez nekem picit "téritő" topicnak tünik, csak a szubjektum figyelembevételével... PS2 is volt nalam kölcsönben (nyomtam pár ps2gémet, de nem vagyok ps2-tulaj..Öszinten: a PS2-höz huz jobban a szivem)+X-box is...
A ps2 gyengebb graf teljesitmeny (gép külcsinben szebb), de több a jo game sztem, és erösen érzödik a japan hatás gémek tarén (ami szamomra nem baj)
X : jobb grafika - PC-hez "közelállóbb" jatekok, ronda és finom (böhömnagy és hangos :-) ); érv mellette a HALO 1-2 + Half-life 2, F.Cry... -
IGAZIWILLIAMS #537 Sony fanboy és Sony fanboy között is van különbség...ez a -maruzst25- fedőnevű végtermék többször bizonyította már ezen fórumon rátermettségét...Most legalább azt is konstatálhattuk,hogy matematikai ismerettsége kimerült az egyszeregyben :) -
#536 1. Beszerzed a játék európai (PAL) verzióját.
2. Visszateszed a PS2-det a másik tv-re.
Vagy-vagy... :) -
757 #535 Kösz! És mit tudok ezzel csinálni? :) -
#534 NTSC a játék, és a TV-d nem bírja az NTSC-t (amerikai szabvány, nem 50, hanem 60 fps-t nyom). -
757 #533 Sziasztok!
Eddig olyan TV-n játszottam a Ps2-vel amihez nem kellett scart csatlakozó.Most olyan TV-n játszom amihez kell és most már nem minden játék színes :) Miért van ez?? ha tud valaki segítsen
thx -
#532 hehehe -
#531 "egyértelműen Ps2őt vegyen mert nem egy kategória a ps2+az xbox"
"Ki nyitotta ezt a topicot???teljesen felesleges! Normális ember nem vesz xdobozt ps2 helyett,mert egy rakat jó játéktól megfosztja magát."
sony fanboy rlz :))))))) -
maruzst25 #530 Egyébként az ilyen kis hülye magyar gyerekek(mint God of war) véleménye helyett a leginkább mérvadó a konzolalkotók országának(japán és nem a korcs amcsik) eladási adatai. Legalább 70db olyan ps2es játék van amiből többet adtak el világszinten mint az xbox gépből és játékokból összesen.
Ennyi! -
maruzst25 #529 Nagyon hülye vagy God of war! ritka hülye gyerek.
Azt írtam hogy aki azon gondolkozik hogy Ps2őt vegyen vagy Xboxot az egyértelműen Ps2őt vegyen mert nem egy kategória a ps2+az xbox. A ps2őn csoda játékokkal játszhat amíg az xboxon csak egy rakat fps és szinte semmi más.
Nem sok ember tudja megvenni az xboxot és a ps2őt is. -
#528 Attól is függ mikor akarod beszerezni, ha fél éven belül akkor csak az XBOX 360-ast tudod megvenni, ha csak egy év múlva, akkor már gondolkodhatsz a PS3-ban is, és meg kell nézni akkor majd a játék kínálatot... -
#527 ertem, koszonom mindenkinek a valaszt! -
#526 Erre is,arra a géptre is van több tucatnyi jó kis game.Fps-kedvelőknél inkább a Doboz a befutó,rpg-,platform-híveknél a Ps2.Ha multiplatform,és mindkét géppel rendelkezel,már csak a hardver erőssége miatt is válassz Xb-ot. -
#525 a DQ8nak még nincs magyar forgalnazója...:PP
Te Mazuzst buta vagy nagyon buta...
topicot Ballor nyitotta csak tud jó gyerek....
Én is veszek Boxot elég olcson és amit a srác irt nekem játékokat elég faxák szol nem csak a PS2re jönnek ki a jó gémek -
IGAZIWILLIAMS #524 De durva...eladtak a DQ8-ból 150 millió darabot? A 100 millió eladott ps2-re? Naezanemsemmi ,LOL -
maruzst25 #523 Ki nyitotta ezt a topicot???teljesen felesleges! Normális ember nem vesz xdobozt ps2 helyett,mert egy rakat jó játéktól megfosztja magát. És az igazi játékkészítők(japcsik) a ps2re gyártanak. A xbox pedig csak a saját fejlesztőivel gyártat vagy az amcsi fejlesztőkkel.
Egy adat:a dragon quest8 ps2 JÁTÉK-ból eddig 6szor annyi fogyott mint az XBOX játékgépből összesen. No Comment!
-
#522 De van Dead Or Alive 3... :p -
#521 Szerintem várj vele egy kicsit. Ígértem holmi Killer Instinct 3-at X360-ra, ha tudod, mi az a KI, és ki is adják (anno X-re is mondták, hogy kijön, de nem lett belőle semmi) akkor azt hiszem, egyértelmű a választás, de nézd meg, mik jönnek ki PS3-ra.
Viszont a jelenlegi generációból, ha verekedős stuff kell, egyértelműen a PS vonalat ajánlom.