641
XBOX vagy Playstation2?
-
#467 Meg a bétateszten, ugye.... :))))) -
#466 a fijjuk inkább most a ps2 emun dolgoznak :))) -
greco #465 Majd ha megjelenik az XBOX NEXT.Talán akkor... -
TheZsenyka #464 Hol késik már az XBOX emuláció? -
Zozo76 #463 szerintem is XBOX de inkabb a PC -
#462 Hmm....tenkjú! -
#461 65 a médiába meg az electroba... -
greco #460 Én a Corában láttam akciósan 69e-ért. -
#459 Ha még aktuális... Mennyiért akarod vesztegetni? Ugyanis akarok venni egy PS2-t.
Tényleg, mindenki: Mennyi a PS2 bolti ára, mert használtat/olyat ami "csippelve" van (vagy mi) nem akarok venni. -
Tomac #458 egyetertek az elottem szoloval -
greco #457 szerintem XBOX!!!(a témaindító kérdésére válaszolva) -
Zozo76 #456 na, itt megalt az elet... -
Zozo76 #452 Vagy csak szartak ra... -
#449 de lehet, mert super mario-s képet láttam róla :) -
greco #447 Aki xbox emulátort keres az nézze meg ezt:
Link
-
greco #446 Ez nem egy nintendo emulátor xboxon? -
#445 szerintem kamu, de ha valaki rájön, hogy kell futtatni, szóljon -
#444 ja lehet hogy ez csak update, itt lehet a FULL V0.01 -
#443 ha valaki tudja, mit kell egy .xbe file-lal csinálni, világosítson fel -
#442 NESTER X V0.02 -
TheZsenyka #441 Ha legalább egy linket bevágtál volna... :) -
BlaBlus #440 Nester X XBox emulatort leszedte mar vki, es kiprobalta? -
Head Hunter #439 :) -
Zozo76 #438 Jo, neked! En egyet sem kaptam...
:( -
st4n #437 Hali!
Kaptam karácsonyra 2 PS2-t! :) Természetesen az ajándékozók nemtudták hogy másikuk is ugyanazt vett. ;)) Nos az egyik gép amcsiból van és a legújabb szériából való NTSC gép (SCPH-39001) zsír új én bontottam fel. Sajnos kell hozzá egy adapter 120v->220v és ilyennel nemrendelkezem. Van még hozzá egy 8mb-s memória kártya, ha valakit érdekel olcsón viheti... ajánlatok jöhetnek ide a fórumba is.
Bocs ha offoltam.
Kellemes Ünnepeket! -
Zozo76 #436 Gondolom a gyari DVD-ken kivul amugy sem fogad el mast... -
Capone #435 Van egy kis program amit ra kell irjal a cd-re a film melle.Ha nagyon erdekel felrakom az sg ftp-re ps2dvx dirr-be -
cue #434 Ajtótámasztás, levélnehezék, a súlyánál fogva pedig fegyverként is szóba jöhet. -
Zozo76 #433 Ja es ugy ertettem hogy NEM chippeltetem!
Tehat az alap gep mire kepes a jatekon kivul? -
#432 sziasztok!
Capone: a divxeket hogy játssza le a ps2? -
cue #430 "Csak megsugom, hogy sokkal elvezetesebb a mafia jarmuveit vezetni...Miert?
Hat, mert sokkal realisztikusabb, es itt tenyleg nem megy fel a hegyoldalban a jargany, ha szethajtottad, na meg a benzin is kifogy, es lehet tankolni is, es ami a legfontosabb:
Az ember betartja a kozlekedes szabalyait..."
Hát nem tudom... én jobban élvezem Vice Cityben a nem valósághű vezetést, mint a való életben történő közlekedést. -
#428 Dreamcaston is lehet am mp3at hallgatni...Csak kell hozza egy progi... -
#427 Csak megsugom, hogy sokkal elvezetesebb a mafia jarmuveit vezetni...Miert?
Hat, mert sokkal realisztikusabb, es itt tenyleg nem megy fel a hegyoldalban a jargany, ha szethajtottad, na meg a benzin is kifogy, es lehet tankolni is, es ami a legfontosabb:
Az ember betartja a kozlekedes szabalyait...
Kepzeld el a gta 3at, ugy hogy 50-el mesz a varosban, es betartasz mindent... En egy masodpercig nem birnam, durr a gazpedalba, azt 200 al nyomjunk vegig a varoson, hozzateszem kb 10 sec alatt aterek a varos egyik pontjabol a masikba... Mekkora varos ez( min` Hgyhat vazze) -
greco #426 Az xboxon megy az mp3 is. -
#425 Egyisem!Hajrá Gamecube és Resident evil!
Látom itt elég uncsi na akkor csá csumi!
-
Capone #424 Divx,dvd az megy ps2 és box is.Lehet hogy mp3 is de azt nem probaltam egyiken sem. -
#423 nem mondtam, hogy nincs sztorija a Maffianak, de pont emiatt teljesen kotott a jatekmenet... s mint mondtam, az akcio reszek jok benne...
de pl a VC tok mas... van tortenet, szabad a jatekmenet, teljesen mas az egesz koncepcio... -
cue #422 Vice Citynek nagyon baba kis története van! -
#421 Te teljesen el vagy tájolva!!! Két különböző műfajról beszélsz te! A Mafianak semmi köze a GTA-hoz, talán csak annyi hogy autóval meg gyalog rohngálhatsz. A Mafiat se szidd, mert mondd már meg hol van a sztorija a GTA 3-nak? Viszont marha jók benne az autók stb. -
Zozo76 #420 Na erre valaszoljatok:
Ha veszek (tegyuk fel) egy XBOX-ot, az kapasbol tud lejatszani mp3-at, dvd-filmet? Es internetezni tudok vele?