1359
Autókról
-
#416 Lófaszt, te egy kissebségi komplexussal küszködő zavarodott és végtelenül egyszerű lélek vagy, aki valamit nagyon bizonyitani akar..De értsd meg végre, hogy ez nem az a közeg.Ha ki akarsz tűnni próbáld meg másképp, de ne az erőszakkal...Tudod élnek emberek a buckákon túl is akik nem tolerálják a taplóságot... -
#414 Képzeld mi lenne ha bannolnák! Nem tudná megmutatni, hogy ki az igazi kemény férfi és kénytelen lenne megint a bogarakat taposni a téren + nagymamiknak beszólni.
A bogarak és a nagymamik érdekében a ban elnapolását indítványozom! Engem még szórakoztat is! -
#412 Esetleg az eszedet használva visszavágsz frappánsan......Bár az eddigi megnyilvánulásaidból itélve ez nem lesz egyszerű.. -
#411 LOÁL :-D -
K.András #408 Amikor egy tanárt megvernek, az bizony az ujságokba bekerül... -
#407 kb:hány főnek kell szavazni arra, hogy valakit bannoljanak? -
K.András #405 Megint szeretethiányod van Jonykám???
Szerez már be egy barátnöt, mert teljesen fel fogod örölni magad :) -
#402 Én is erre gondoltam. -
#400 És komolyan úgy gondolod, hogy ez a megoldás?...Nem érzed, hogy ez téged minősit? -
#399 Te, akkor az még nálad is keményebb csávó lehet! Te jó ég! -
K.András #397 Nem olvastuk az ujságban ezt,pedig ennek lett volna viszhangja szal ugy ahogy van kamu amit irtál... -
Jony #396 Van egy haverom az is összeveszett neten valami iskolaigazgatóval. Fogta magát elment az iskolába 600-assal /csak azért mert kocsifórum:D/ És az irodájába úgy felpfozta az igazgatót hogy egész életére megemlegette. -
#395 Csak azt nem értem, ha ennyire kökemény arc vagy, akkor mi a rákot keresel egész nap a neten?:D -
#394 -
K.András #393 LOL. -
#392 Komolyan?:D
Ne gecizz, mert magam alá fosok:D -
#391 Nyócker fíling ez, nem vadnyugat -
#389 Vadnyugat feeling rulez?
Igazi keménycsávó vagy, verdázgatsz meg bandázgatsz a srácokkal, füvet szivsz és adod a menőt.ugye nem haragszol, ha többre tartom magam nálad...Ha ezt beképzeltségnek veszed, szived joga.Majd ha egyszer legyűröd a komplexusaidat lehet, hogy te is tisztábban látsz majd, és saját magadon fogsz nevetni....Kis pöcs. -
#387 Azt gondolom:) -
#385 Ne szólj neki! Valakin kell szórakozni is. Az SG "érdekes" színfoltja! -
#384 Mert te bátor vagy! Én viszont nagyon megijedtem erélyes fellépésétől! -
#383 Én is akarok fenyegető privátot!! Légyszi, légyszi!!!! -
#382 Nekem magyarázhat nyugodtan:) -
#381 Vigyázz, mert te is megkapod jól! -
#380 Mert amit te beszóltál a #354 -esben a #302 -esre, az nem az volt ugye? "Há' nehogymá egy csajnak jobb kocsija legyen mint nekem! Hö! Beszólok!" (Azt, hogy Anita egy nagy kamu, azt akkor még nem tudtad)
-
#379 Azt fogd már fel végre, hogy ez nem kemény, hanem szánalmas és nevettséges...Csak magadat járatod le folyamatosan..Rajtad röhög mindenki te szerencsétlen gyökér!!! -
Jony #378 Egyébként azt még mindig nem sikerült megmagyaráznod, hogy miért kötöttél belém, azon kivül hogy ez a kis vakarcs a haverod. -
Jony #377 Nem az érzékeny pont. Csak az ok nélküli kötözködés. -
#376 -
Penta #375 Én is kaptam már tőle 3 'fenyegető' privát :D -
Jony #374 olytataja-azért nem csak én hibázok.:D -
Jony #373 Nemigazán érdekel, hohy kirakod hiszen ez az igazság. Raktak már ki tőlem keményebb publikot is. De akkor azt hiszem itt az ideje, hogy megkérdezzem mi értelme a privinek ha ilyen kis gyáva parasztok vagytok? -
#372 Kedves Jony: Nagyon erős vagy, félek tőled. Most megmutattad ki a legény a gáton. -
Jony #371 Hol? Hová? Viccet félretéve nincs időm ilyen alap dolgokra odafigyelni. Egyébként bocs. -
#370 Ezeket most kaptam:
1. Vegyél vissza az arcodból bazdki.
(Kérdésemre, hogy miért nem itt folytataja)
2. Azért mert amit csináltál személyeskedésnek veszem Ú...buzikám. És már az egész sg fórumot leugattam Publicba jóformán. Még az igazi régi fórumozókat is. Úgyhogy kevés vagy mint medvesajtban a brummogás. Persze ha azt akarod hogy ország világ előtt leéptsenek.....
Mindezt a 364 es hozzászólásomra :) Úgy látom érzékeny pontra tapintottam :) -
#369 Mit vársz attól aki privátban fenyeget? -
Penta #368 városban és forgalomban -
#367 Hmm... ehhez inkább nem fűzök semmit. -
Jony #366 Nem vágom mi köze ennek a kisebbségi komplexushoz, hogy kibaszott jól küldöm a vezetést városba. Olyan 100 000-et vezettem eddig Pesten forgalomba.
Különben meg ki a fasz vagy te? Kell egy pofon? -
Penta #365 4-es golfból nincs is VR6, zsal...