1359
Autókról
  • szando
    ne mondd már hogy 160 a max sebessége? én a mi 1.2-esünkből kihozok 150-et...
  • CybearBoy
    Ezt találtam. De megkeresheted neki az RX-8-as árát.
  • HuAn82
    Mind1!
  • Tufa16
    Nem RX 7-est kérdezdte???
  • Sadun Tryst
    jee! akkor még sokkal olcsóbb, mint aminek gondoltam! :)
    thx!
  • CybearBoy
    RX-8-as alapára 7,5 milla újonan.
  • Sadun Tryst
    ott a mosoly az arc végén, szal csak álmodik a nyomor! :)
    úgyhogy vagy 406-ost szeretnék én is, mint ami ösöknek van, vagy pedig valami kisebb de annál fürgébb autót...
    a képhez meg annyit, hogy nincs normális digitális kameránk (csak egy 2 éves szar, azzal meg nagyon rossz képeket lehet csinálni, meg nincs is benne elem ), így nehéz norm képet csinálni...

tényleg, 1 Mazda RX-7 mennyi lehet? nekem sajna elképzelésem sincs, de úgy 10m saccolom...
    Nem úgy értem, hogy saját, hogy a tiéd, hanem úgy, hogy nem a ti kocsitokról készült a kép. 1-2 év múlva saját 407-esed lesz? Ejha!
  • Sadun Tryst
    még csak most leszek 18 vazze! 2 és fél hónapja van jogsim! a saját autó még 1 vagy 2 évre odébb van... akkor majd 1 Peugeot 407 vagy 1 Opel Omega vagy Astra jöhetne! :)
    Ezért kár volt beszúrni egy kilóméteres képet, szerintem ha azt mondod, hogy egy fekete 206-os van, mindenki el tudja képzelni :)) Azért mondom, mert már írtam a dícséretet, hogy jól néz ki, erre nem saját... :)
  • Sadun Tryst
    ja, és a képet, csak szedtem valahonnan, a mi kocsink fekete...
  • Sadun Tryst
    Peugeot 206 1.4
    1360 cm3
    75 lóerö
    max sebesség 160km/h
    13,2 alatt van 100-on
    fogyasztás: 6,6 - 5,3 - 8,9

A kocsi nem az enyém (szülöké), de addig én használom, míg el nem adjuk, mer már van új, Peugeot 406... :)
  • I.C.ram
    Megaszánalom vagy... Tisztára mint egy nyóckeri cigány. Győzike befigyel a 600-as fél millás hangrendszerében, mi?!
  • Jano
    MÉT?
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL...ezen a majmon mindíg befekszek az asztal alá a röhögéstől...:DDDDDDDDDDDDDD
  • Kandurex

Heeeeccsssáááát!!!

így kell azt :)
  • HuAn82
    headshot
  • Gery1980
    Bár már ott tartanánk:D
  • Blasta
    Vajon bannolták is?
  • Gery1980
    Persze, hiszen egyből rávilágitottál a valóságra...A fejletlen egyedek esetében az önfelismerés kizárt, ugyanakkor az erre irányuló vélemények heves reakciókat váltanak ki az elcsökevényesedett agyban:D
    A #364 -es volt. Jellemző, hogy egyből a kisebbségi komplexus jutott eszembe elsőre, pedig még soha nem láttam itt a gyereket...
  • Dikkma
    Jó, lépjünk tovább ezen a kis humorbonbonon, Dzsonni bearanyozta a napotok, most hanyagoljuk a témát :)
  • K.András
    Akkor te nagyon telibekaphatad a srácot :)
    Húúú, erre mit fogsz kapni... :)))))))))))))))))
  • HuAn82
    Huuu most ezért privátban nagyon megkapod!!
  • Gery1980
    ...Nem csak magadat, minket is szórakoztatsz....Lassan belépőt kéne szedni az előadásaidra...

Még lenne egy kérdésem, és lezárom a mai cseverészést..
    Édesapád gyakran molesztált kiskorodban?
    Jonykám! Hát nem megmutattam a #422 -ben, hogy kell reagálni arra a hozzászólásra?! Rossz fiú!
    Nekem egy hozzászólásomba került :) Ráadásul az elsőbe amit neki intéztem :)))
  • HuAn82
    Én sem! Borzasztó!
  • K.András
    Mert azt ki kell érdemelni!:)))
  • Gery1980
    És én nmég mindig nem kaptam tőle privát üzit
  • HuAn82
    Tudod vitázni csak értelmes emberekkel lehet. Veled kapcsolatban marad max a szardobálás.
  • K.András
    :DDD
  • Gery1980
    Hopp, moderálás rulez:D
  • Blasta
    Ismét LOÁL! :-DDDD
    Figyelj mutatom: (feltételezve, hogy ennyi vagy)

"Nem, nem vicc, tényleg 25-30 év között vagyok.)"

Na?
  • Jony
    Na most erre példul, hogy reagáljak észérvvel.
  • Gery1980
  • HuAn82
    Jony
    Életkor: 25-30 között <----Ez ugye csak vicc?