Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Navégre... Kösz Pyx
Törölt felhasználó

Törölt felhasználó
behalok...
Pyx
igy: http://www.freeweb.hu/danielt/kepek/1.jpg

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Törölt felhasználó
Mocskos Freeweb
Sir Quno Jedi
Nagyfogyasztású !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

van egy fasza merci buragom

\"Life is around you and in you.\"

PResident Evil
Dévú Kalóz

[HUN]PAStheLoD
nincs kocsim ;]

bicikli r00lez ! 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

cenobite
VW Bogár

gamertag: kenobita

Fefe
trabi 601,hyundai h100

CSOCSO
dodge stratus
b-type
Hi, nekem ford gran. coupé alapra mercury cougar xr9-es('71) épített autóm van. ha van még xr9-s v.kinek szóljon, me van 1 csomó alkatrészem. ciao

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zippofcy
Itt egy kep a muszerfalarol is

Tiszta hajtek, mi?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Manta
zippofcy
Allitolag a romanok is gyartanak majd sportkocsit hamarosan, most hogy a Renault megvette a Daciat. Itt egy kemfoto

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Hat azt nem tom pontosan (szerintem mas sem 😊 ) de azonos banasmod mellett biztosan tobbet mint a 16 szelepes. Ketszazezer km alatt boven megveheted szvsz, kulonben is, nem hiszem hogy evente 50ezret raksz majd bele 😊 En akkor mentem kb. evi 15 ezret mikor videkre jartam rendszeresen. Azota 10 ezer korul megyek. Persze a motort nezd meg elotte jol, menj vele boven, aztan miutan jol bemelegedett nezd meg nincs-e rajta gyanus nyom, hallgasd meg nem kopog vagy zorog-e, illetve padloztasd le uresben es nezd kozben a kipufogot. Ha kormoz vagy vizgozt (na ezt azert nem hiszem ) nyom akkor a halalan van. De a lenyeg hogy ne 5 percet szanj ra a csekkolasra, meg padlozd le rendesen 😊 Mondjuk a legjobb a vezetett szervizkonyv, de 10 eves kocsinal ki tudja van-e (es ha van megeri-e a +parszaz markat 😊 )
Ja es ha maganembertol veszed akkor lehetoleg ne torok legyen. A kereskedok nagy resze ugyis torok szoval ... (marmint Nemeto.ban)
Bar lehet maganimportban jobb a kereskedo, mivel az szamlat is ad. De ilyen "olcso" kocsik eseten nem hiszem hogy a Eurotax szerinti ar annyira magas lenne.

Manta
Köszi a tippet, mivel nem vágom a típust, amúgy is meg akartam kérdezni pár helyen. Ahogy néztem, elég kevés a 16 szelepes. Egyébként kétliteres, kétkerekest néztem ki magamnak, 91-93 közöttit. 1500 euro környékén már vannak finom darabok. Nyolcszelepes kb. mennyit bír ki generálig? Mert amiket néztem, azok nem teljesen 0 km-esek.
zippofcy
Calibrabol CSAK a 4x4 TURBOt szabad megvenni ha IGAZI sportkocsit akarsz.
Persze ha csak a latvany szamit akkor jo a sima 2 literes 8 szelepes is . A 16 szelepestol inkabb tartsd magad tavol: nem eleg eros ahhoz hogy sokkal jobban menjen tole a gep, viszont ramehet inged-gatyad a szerelonel. A 8 szelepes motorok alkatreszei sokkal olcsobbak, raadasul az ilyennel szerelt autok ara is alacsonyabb. A hathengeres motort csak akkor vedd meg ha van penzed a 15 literes fogyasztasra varosban. Esetleg lehet kevesebb is, de akkor ugy kell menned mintha 1.7es dizel Tipot vezetnel. Ha meg utod akkor ...
Egyebkent a Manta telleg eleg zoldseges mar, de legalabb hatsokerekes. Emiatt en tobbe nezem mint a rengeteg GTI-t. (pl. Kadett, Astra GTI)
Mondjuk az a masik hogy a felepitese, technikaja alig fejlettebb a Ladanal
Ja meg egy csomo meg karburatoros (a kepen lathato is) aminek a fogyasztasat szinten jobb nem osszehasonlitani egy ugyanakkora injektorossal, ha taposod a gazt.

Manta
Valami buzzancs script, mert ugyan jpg-t ír címsorban, de az kamu, helyette katt a képre, jobb gomb, tul., és az ott lévõ címet kell beszúrni.

Calibrát akarok jövõ tavasszal behozni. Manta már elég zöldséges autó.
zippofcy
Akkor vedd meg, illik a nevedhez 😊
Mikor a Totalcaron megjelent a cikk eppen elado volt, gondolom azert nincs letakarva a rendszam.
A Totalcart meg olvassatok, nehany hasonlatukon majd' halalra rohogtem magam. Kis ingyenreklam 😊
Ja a freeweb linkekkel miert sz@rakodik a kepberakas?

Jano
Mintha láttam, vagy hallottam volna a nevet, de a TVmûsort tuti nem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Manta
Nem is ismerted õket Dszénó? Akkor a TV-s mûsort sem ismered?
Jano
Total car. 😄 Jó név.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
Hajj pedig egy szépség...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
A képhez eredetileg tartozó cikket egyébként érdemes elolvasni a totalcar-on, jó.
Manta
Geci freeweb, mindig átkúr.

Manta

Amúgy nem 😊
zippofcy
I'll be back !

zippofcy
Na meg1x, ugy lesz 2x 😊
Igy kell képet beszúrni

zippofcy
Manta ez nem a te kocsid veletlenul? 😊

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Manta
Brutális baleset:

Manta
Nagyon román ez a kép 😊
MARS3696
Hopp, itt találtam egy képet a régi kis autómról:

A sztori:
A kép Erdélyben készült az egyik hágón. Kifelé menet (ahogy a képen is látszik) annyi cuccunk volt, hogy a pótkerék a csomagtartóra került. Plusz elõtte valami porlasztótisztító dízeladalék beborult a pótkerékre és nem akartuk szagolni az oldódó gumi szagát.
Szóval a román határõr megkérdezte tõlünk: "Van valami maguknál?"
-"Nincs."
-"Jó, akkor mehetnek!"
Értitek? A pótkerék a csomagtartón és megkérdi van-e nálunk valami!

Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu

Manta
Nem nehéz, csak a freeweb bekavart. BMW-bõl a 6-os a kedvencem. Meg szinte mindegyik 😊
zippofcy
Szoval ez a masik kedvenc BMWm 😊
Lenne meg 1 amit belinkelnek csak nemtom hogyan kell 😞 Bar ugy latom nem egyszeru 😊

A kocsi gazdája én volnék.
Kezdem érezni, hogy kuplung csere lesz, mert egyre nehezebben veszi be a fokozatokat, fõleg ha vározban megy az ember.

zippofcy
Hmm beraknam a kepet csak nemtom hogy kell 😞

zippofcy
Ehhez mit szoltok? :
http://zippofcy.freeweb.hu/images/isetta.jpg

zippofcy
Azt hogy ennek a gazdajatol kell kocsit venni. Nincs veletlenul elado 3-7 eves M3asa? A kulfoldon szarratort es itthon osszeganyolt roncsok nem vonzanak, de az az egyetlen nemet kocsi amit kiprobalnek 😊

Manta
Ezt nem ismertem.
Csak ezerkecske (1200), meg ezeröcsi (1500).
Lteebee
búgóskettes - ezerkettes - zsiguli

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Manta
Búgóskettes? Amúgy trabi 😊
Lteebee
Azért ebbõl is kiderült, hogy nem búgóskettes, csak vicceltem.

Manta
Neem, sajnos csak ez a gagyi minta van, pedig überbrutalwagen hangja van.
Lteebee
zsiguli?

Manta
Valami ilyesmi:

"A Trabant útfekvése kitûnõ és gyorsulása
kifogástalan. Ez azonban ne csábítson könnyelmûségre."
Manta
Tessék kitalálni: brümbrümmm
Lehet, hála istennek régen olvastam, és akkor sem tanultam meg...