Milyen kocsid van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Life is around you and in you.\"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tiszta hajtek, mi?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
) nyom akkor a halalan van. De a lenyeg hogy ne 5 percet szanj ra a csekkolasra, meg padlozd le rendesen 😊 Mondjuk a legjobb a vezetett szervizkonyv, de 10 eves kocsinal ki tudja van-e (es ha van megeri-e a +parszaz markat 😊 )
Ja es ha maganembertol veszed akkor lehetoleg ne torok legyen. A kereskedok nagy resze ugyis torok szoval ...
(marmint Nemeto.ban)
Bar lehet maganimportban jobb a kereskedo, mivel az szamlat is ad. De ilyen "olcso" kocsik eseten nem hiszem hogy a Eurotax szerinti ar annyira magas lenne.
Persze ha csak a latvany szamit akkor jo a sima 2 literes 8 szelepes is
. A 16 szelepestol inkabb tartsd magad tavol: nem eleg eros ahhoz hogy sokkal jobban menjen tole a gep, viszont ramehet inged-gatyad a szerelonel. A 8 szelepes motorok alkatreszei sokkal olcsobbak, raadasul az ilyennel szerelt autok ara is alacsonyabb. A hathengeres motort csak akkor vedd meg ha van penzed a 15 literes fogyasztasra varosban. Esetleg lehet kevesebb is, de akkor ugy kell menned mintha 1.7es dizel Tipot vezetnel. Ha meg utod akkor ...
Egyebkent a Manta telleg eleg zoldseges mar, de legalabb hatsokerekes. Emiatt en tobbe nezem mint a rengeteg GTI-t. (pl. Kadett, Astra GTI)
Mondjuk az a masik hogy a felepitese, technikaja alig fejlettebb a Ladanal
Ja meg egy csomo meg karburatoros (a kepen lathato is) aminek a fogyasztasat szinten jobb nem osszehasonlitani egy ugyanakkora injektorossal, ha taposod a gazt.
Calibrát akarok jövõ tavasszal behozni. Manta már elég zöldséges autó.
Mikor a Totalcaron megjelent a cikk eppen elado volt, gondolom azert nincs letakarva a rendszam.
A Totalcart meg olvassatok, nehany hasonlatukon majd' halalra rohogtem magam. Kis ingyenreklam 😊
Ja a freeweb linkekkel miert sz@rakodik a kepberakas?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I'll be back !PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

A sztori:
A kép Erdélyben készült az egyik hágón. Kifelé menet (ahogy a képen is látszik) annyi cuccunk volt, hogy a pótkerék a csomagtartóra került. Plusz elõtte valami porlasztótisztító dízeladalék beborult a pótkerékre és nem akartuk szagolni az oldódó gumi szagát.
Szóval a román határõr megkérdezte tõlünk: "Van valami maguknál?"
-"Nincs."
-"Jó, akkor mehetnek!"
Értitek? A pótkerék a csomagtartón és megkérdi van-e nálunk valami!
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
Lenne meg 1 amit belinkelnek csak nemtom hogyan kell 😞 Bar ugy latom nem egyszeru 😊
Kezdem érezni, hogy kuplung csere lesz, mert egyre nehezebben veszi be a fokozatokat, fõleg ha vározban megy az ember.
:
http://zippofcy.freeweb.hu/images/isetta.jpg
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"A Trabant útfekvése kitûnõ és gyorsulása
kifogástalan. Ez azonban ne csábítson könnyelmûségre."