136
The All-Seeing Eye
-
#136 Qtracker
xfire
gamespy arcade / comrade
hlsw
kali
+ még biztos van több -
#135 Csak az X-fire-t tudom ajánlani,bár nem használtam,mást meg nem ismerek mert régóta nem játszom már. -
#134 pl??tudsz ajanlani? -
#133 Szia!
ASE "meghalt" rég sajnos,letöltő szerverek megszűntek.
Keress másik játékkereső progit. -
#132 sziasztok nemtom telepiteni mert mikor elinditom kapcsolodna a netre de nemtud valamiert es en igy nemtom telepiteni a 17 kb-os progit.Valami help? -
#131 Nem erdemes azzal probalkozni.
Mar ezer eve nicns fejlesztes es a keresoszerverek sem uzemelnek, probalkozz esetleg a HLSW-vel. -
#130 Szia!
Az ASE sajnos már egy ideje meghalt,nem lehet letölteni telepítőt a szerverekről,meg ha fönt is volt,nem keresett szervert.
Más játékkeresőkkel kell próbálkozni. -
Sponnyabob #129 Hali! Miért nem tud csatlakozni a szerverez a telepítő? A CoD2-vel akarok játszani mert a laptopon csak az megy és ha épp nincs kéznél más akkor egy kicsit játszanék de nem működik amúgy. -
balu9611 #128 Hali mindenkinek!!
Szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet letöltene ezt a programot
the all seeing eye
Válaszokat kérem ide küldjétek: [email protected]
Válaszokat előre is nagyonszépenköszönöm -
huntom #127 Én hülye vagyok ehez a H.L.S.W-hez.Hogy lehet benne behozni a call of duty uo szervereket? -
#126 H.L.S.W. & Admin Mod -
huntom #125 Hello!
Mi lett az ASE-val?Tud valaki ajánlani egy másik jó szerver kereső progit? -
#124 Nem lehet sajnos megoldani,nem fog letöltő servert találni,mert ASE meghalt :( Másik szerverkeresőt kell keresned. -
Tube #123 Letöltötem már 1 csomo verziót de mindnél telepitésnél keres valami szervert és sosem találja valaki tudja mi a baj és hogy tudom megoldani? -
sipki #122 hello!
hogy kell beállítani a qtrackert?
-
#121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!qtracker -
#120 kisbetű és számok lehetnek benne -
bandesz00 #119 Szia az XFIRE regisztációnál több nevet is probáltam de szt írja ki ilyenkor mi van valami tipp (Usernames must be made of only lower-case letters and numbers.)Köszi.
-
bandesz00 #118 Szia másik keresőszervert tudsz mondani vagy csak a XFIRE van,vagy azunkivűl van másik tipusú.
Az XFIRE az kicsit homályos, hogy tudok azzal felmászni a múlti játékra?Köszi:) -
#117 semmi,ASE meghalt,kész ne mtámogatja már a yahoo,mási kserverkeresőre kell rátérni. -
bandesz00 #116 Ez a gagyi EYE meg bekrepált nem akar feltelepűlni ilyenkor mi a sz.... van ÜDV -
keepernext #115 nekem se kapcsolódik fel -
#114 valszeg meghalt,nem talál letöltési szervert,vkinél esetleg? -
#113 Volt nálam is anno,várni kell és próbálkozni,mert nagyon hal kifele ASE.1-2 nap múlva sztem rendbejön,de én másik szerverkeresőt is használok. -
Gergő891128 #112 Nálam egy általán nem telepitifel mert nemtalál szervert.
ijenkor mi a tehendő????
Segicsetek lécives
-
#111 Sziasztok!
ASE nálam nem talál servert+pingert tegnap óta.másnál hasonló tapasztalat?
Eddig pedig jó volt. -
#110 valami baj van nállam,egy csomó játékot nem talál,ami a not installed-ben sincs benne pl: COD 4.mi ennek az oka?????? -
#109 hogy tudok uj játékokat hozzáadni? kimopndottan crysisre gondolok -
#108 másikat raktam be helyette,aztán a régi is visszaált,valszeg netes problémák voltak,vagy csak újraindították.(bár ezt kétlem) -
#107 És hogy lehet megoldani hogy normálisan konnektáljon? -
#106 nem ezért javult meg..."pff",hanem alapbó la scanner nem tudott felkonnektálni:P -
#105 pff... -
#104 nekem megjavult.ne pipálj be semmit,csak installáld fel,aztán jobb klik ka bal oldalon található játékokra és refresh,aztán ping szerint sorba rakod,kb a legkisebb pingűek a magyar szerverek. -
#103 Nekem sem lát egy servert sem.
Beállításokat belőttem, nyomok egy refresh-t és semmi.
Tud valaki segíteni? -
#102 nem pipálsu ki semmit,csak frissítesz,aztán ping alapján rendezve láthatod,hogy kb melyik a magyar. -
#101 nekem nem hoz be 1 szervert se.
hogy kell megjavítani?
régen müködött, de most újra felraktam és semmi. szar ez a szar:(
pedig x-firen nincsenek adatok a szerverről azért lenne jo (pl. pb, játékmód) -
#100 ASE újra él:) apropó anno voltak nekem zászlóim,most hogy felraktam újra,még nincsenek:( -
#99 Nalam se,aszem nem is fog ,ha mar ennyi ido alatt nem oldottak megy! :( -
#98 Vista alatt nem ment. -
#97 Na.Mára meghalt ASE.Nálam legalábbis eddig tök jó volt,de este nem bírt a serverkeresőhöz csatlakozni,csak a pingelőhöz.gondoltam újrarakom,de le sem tudja szedni,mivel nem találja a letöltési helyet.ha pár napon belül nemtom leszedni én x-fire-t teszek fel,bár qtracker is elég jó,ajánlom.
apropó ase-ban volt ,hogy láthattam bf1942 "content check"-et.ez a warok miatt kell,hogy lássam.ilyen beállítással rendelkezik vmeliyk kereső progi?
köszi.