136
The All-Seeing Eye
-
TibiGT #96 Sziasztok!
Nekem az a bajom az ASE-val hogy:
A Mohaa-val akarok játszani s állandóan Server Connencion Time Out-van. nem indul el. már ezeszer próbáltam sokféle szerveren.
Nekem is csak akkor van szerverlista ha nem pipálom be Hungary :(
Please Help -
#95 Vista alatt mukodik nektek? -
#94 Nálam műxik. -
sz4bee #93 Akkor biztos h jo lesz? -
#92 Portot neki! -
sz4bee #91 igen -
#90 Rútered van ugye? -
sz4bee #89 Server keresésnél mindig elmegy a net.Már 3x játszotta el nálam pont akkor mikor servereket kerestem szal tuti ettöl van.Valaki tud erre gyogymodot? -
#88 Nekem se lát semmit ASE. De cod2 megy ha ip alapján keresek rá a szerverre. Meg is jegyzi amig nem pipálsz ki countryt... -
kohl #87 Hi! Nekem sem talál a cs-hez magyar szervert, miért van?
Köszi elQre is a választ!
-
#86 úgy értem miért nem talál magyar szervert? -
#85 miért nem talál semmilyen szervert az ASE om????? -
#84 Heló! Az miért van hogy nemtudok játékost keresni F3-al?? Átváltom hogy CoD2-őn keressen, beírom a keresni kívánt nevet és nem lehet rámenni a FIND-re! Mert szürkével van! Segítsen valaki! -
HUmanHunter #83 minden servernek 2000 es pinget mutat? ! -
HUmanHunter #82 ping alapján állítsd őket növekvő sorrendbe akkor a magyarokat rakja ki előre -
#81 jah észrevettem :S
de tegnap pont egy magyar szerverre mentem fel kb 600-ból választottam ki:D -
HUmanHunter #80 már nem igazán fejlesztik ezért nem tudja filterekbe rendezni őket, azaz csak úgy látja a servereket ha arra mész hogy minden servert mutasson -
#79 mért van az hogy a progi nem talál magyar szervereket?kell hozzá vmi patch?amúgy cod2-ni akarok a játék eredeti cd-ről lett felrakva -
#78 Qtracker -
#77 Sziasztok! Hát nálam sem megy már az ASE, pedig a múlt héten még ment.A Windows újratelep. sem megy. Crack-el + serial számmal sem megy.Nem tudom,akkor ki találja meg a megfelelő progit hozzá.Már csak a csoda segíthet. -
#76 hi all. nem talál semmi szervert az ASE-m miért? -
#75 sztem próbáljátok ki az xfire -t :S -
#74 Ami a gépeden van, amit letudsz tölteni az a telepítő, de a telepítendő fájlokat mikor telepíted a szerveréről szedi le. Ami mindha behalt volna. Nekem is kiírta mondjuk valahogyan feltette. -
#73 Sziasztok!
Volt valami hiba a programmal ezért töröltem, de most nem tudom újratelepíteni! Ezt az üzenetet írja ki: Master server unreachable. Unable to verify file authenticity. You can still press install if you are feeling crazy.
Látott már valakit ilyen hibaüzenetet? Mi lehet ez? Van rá megoldás? -
#72 hát azt mondjuk elég rosszul tetted... -
GIR165 #71 Mi az, hogy az ASE meghalt? Tegnap regisztráltam, de a kapott serialt nem fogadja el? Megszűnt volna? Akkor csak kifizettem érte 4000-et (HIÁBA)! -
KoPf04 #70 Ez hülyeség,mai napig használom csak azt -
KoPf04 #69 Hát ja...mondtam,coduo-ra van kitalálva és az oldalon közölve van hogy tovább tart mert az összes szervert átnézi -
FLeK0 #68 Az ASE sajnos meghalt, adjátok fel.
Tökéletes aternatíva nincs, de a qtracker, gamespy, hlsw, xfire négyesből ki lehet hozni eleget helyette. -
NeOhu #67 Hello
Én kipróbáltam a módosításodat, hát igen érdekes, igaz én Conter-Strike Source-hoz használnám, de nem jött össze.
Először is vagy 25000 magyar servert pingelt ami igencsak lehetetlen és végül kb 10 perc után az eddig meglévő 22 server mellé rakott 1-et így most 23 serverem van :D
Jah sima 1.6-ba ugyanez csak ott 36000 magyar servert pingel, azt nem vártam végig.
Battlefield 2-be pedig csak 89-et pingel, de végül 1-et se rak ki.
Hát ennyi lenne.
Azért köszi, egy próbát megért. -
KoPf04 #66 Hát ja,félreértettük egymást de mindegy...
A lényeg:az ASE valóban egy jó program,jobb mint a szutyok ikszfájör ebben egyetértünk
Az eredeti témánál maradva,ha valaki nem talál semilyen szervert.Nos..
neadjisten először futtatod az ase-t,ez a progi nem úgy működik mint másik,itt neked kell frisítened a felső sorban található gombbal,mely köralakban kék és piros nyilat tartalmaz.
Előbb a ki kell választanod a játékot amelyhez szervert keresel illetve azok jellemzőit tudod beállítani és egyéb szűrőket tudsz beiktatni,ezután érdemes frissíteni.Ha így sem lát semmit akkor gubanc van,alapesetben megfelelő ase SCANNER szerverre csatlakozol,meglehet próbálni másikra menni,ennek a lehetőségét kicsit feljebb megtalálod.
Eredményezhet javulást a darbaszámon de nem valószínű.
Megjegyezném hogy az ingyenesen letölthető verzió tökéletesen funkcionál,több ezer szervert lát szinte minden népszerű multiplayer játékhoz.
Ezt az okoskodást nem azoknak szánom aki tudja miről van szó,hanem azoknak aki esetleg nem... -
#65 Asszem én értem mit akartál.
Én már vagy 2 és fél éve használom az ASE-t, sokszor tettem újra, mármint újból fel valami win reinstall miatt. Nekem soha semmit nem kellett állítanom, mindi minden játékhoz megtalált minden szervert, csak arra kellett klikkelnem hogy ország szerint csoportosítsa és ott is vannak a szerverek :/ (táblázatba felül az országra).
De én úgy vettem észre hogy a panaszkodóknak nem a magyar szervereket nem írja ki, hanem semilyen szervert. Erre pedig sztem az a megoldás, hogy állítsák az Eye kereső szerverét, van vagy 6 asszem, és nálam is csak 1-2 működik. 1x ez volt a hiba hogy rosszra volt állítva.
Egyébként én másfél évig CoD UO -hoz használtam ASE-t, aztán CoD 2 megjelenése után 1 nappal meg már ahhoz. Most 2 hónapja igaz XFire -t használok, mert egyszerűbb megtalálni a haverokat vele :) Bár igaz, semmivel nem jobb, sőt, sztem ASE jobban áttekinthetőbb meg gyorsabb is...
Azért ha megint használnám az ASE-t akkor kipróbálom azt amit írtál vagyis ami az oldal(ad?)on van. Bár még előbb kicsit megpróbálom konkrétabban értelmezni :)
Ja egyébként bocsi hogy félreértettelek, azt meg csak úgy mondtam hogy ugyan olyan mint a játék keresői. Itthon én életembe nem mentem bele a Cod UO-nak, vagy CoD 2-nek a szerver keresőjébe, na jó talán mikor megkaptam a netet és nem tudtam hogy ezzel jó keresni, amikor megtanultam, hogy a nem magyar szerverek nagy része nem tört :) -
KoPf04 #64 Nem értem mit akarsz ezzel...
Amiről én beszélek:
Az ASE nem lát alapesetben minden magyar szervert mert hiányzik a magyar zászló előle,ezt a hiányosságot nem lehet javítani de...
Az ASE country szűrőjén modosítottunk,ezért látja az összes magyar szervert,illetve azokat amikben a Location vátozó Hungary-ra van állítva vagy a nevében benne van a HUN felirat,ennyi.
Ezt az ASE country szűröje alapesetben nem tudta,egyébként elmondanám hogy amit a játék keresője megtalál az nulla,főleg magyar viszonylatban...
Ez a módosítás valoszínüleg működik más játékkal is mint az általad felsoroltak,tessék kipróbálni!
ide klikk -
#63 ez az All-Seeing eye is jó kereső, a másik jó még az XFire
Ha az ASE nem ír ki 1 szervert a szerevereknél, akkor váltsatok ASE szervert. Bal oldalt ilyen windowsintéző szerű nézetben ott vannak a játékok, és ki is nyitható, de a legfelső az hogy Eye servers. Ott váltsatok egyet amit meg is talál, és akkor talán jó lesz!
KoPf04, pont az a lényeg hogy abban különböznek ezek a keresők a játék keresőjétől, hogy országot kiírja elé, illetve csoportosítani tudja ország szerint, mindegyik játéknak amit támogatnak. Beállításokba megtalálod hogy milyen játékokat támogat, de néhány példa (CoD2, SW Battlefront2, CS 1.6-CZ-Source, Unreal Tournament 'X' , de sorolhatnám még, rengeteg van) -
KoPf04 #62 Van gyóccerem ha a magyar szervereket keresitek!!!!!!!!
Leginkább Coduo-ra találtuk ki,mivel azzal játszunk.
De egy próbát megér más játékkal,cod-dal,cod2-vel elvileg megy.
Letölthető a sajtospufi.atw.hu-ról!!!
Járjatok el az ott leírtak alapján és menni fog.
Használjátok egészséggel -
sftomee #61 mostmar a telepítő telepítéskor nemtalalja a master servert szal valszeg ASE ledobta a láncot.... -
#60 keress másik szerverkeresőt -
NeOhu #59 Sziasztok.
Nekem is az a problémám, mint itt sok másnak.
Bármelyik játékhoz is szeretnék servert keresni egyikhez sem találok semmit.
A #35 hozzászólásban lévő full ASE-t nár letörölték.
Valaki tud valami normális megondást? -
#58 Hell, nekem Mo.-on 4 kódos szervert észlel pl a COD-ban és közben eddig volt vagy 20! MI BAJA LEHET?? -
#57 Nekem is eltuntek a zaszlok, igy eleg gaz szervert keresni!
En azt hallottam, hogy azert mert kiszallt a yahoo a fejlesztesbol.