136
The All-Seeing Eye
  • bertino
    egyáltalán minek kellett elromlania ?
    "ami elromolhat, el is romlik"

vagy direkt csinálták így... ? nemhinném, de még az is leglehet
    a lényeg, hogy sz@r
  • mattempus
    jah meg nemtom letölteni azt a fullosat..:S Lehet h az működne
  • bertino
    nekem se akar egyáltalán működni
    még az alább linkelt krekkelttel se :(
  • mattempus
    Sziasztok! Nekem régen rendesen működött minden, amíg egyszercsak azt csinálta h csomó magyar szerver eltűnt.Aztán megnéztem megtalálta őket csak nem tudta beazonosítani h azok magyar szerverek, és nem is tett be elé semmilyen zászlót.. és azóta már több fajtát letöltöttem és az istené nem múködik?! Ha valakinek van valamilyen ötlete akkor pls segítsen.Előre is köszi.
  • cs31
    A tűzfalban engedélyezted? Próbád föltenni a fullosat (#35) nekem az tutira működik!
  • cr3ativ3
    nekem ki se listázza a szevereket. Nem is keres semmit, nem is csatlakozik az internetre. van valami FAQ hozzá?
  • Balumann
    Nekem nem tudom melyik van, de nekem gond nélkül mutatja a szervereket a nem teljes :/ Lehet ASE szervert váalsztani, azt próbáljátok meg esetleg és akkor az mutatni fogja az összeset. Én egyébként úgy használtam, hogy minden szervert mutasson, és ország szerint csoportosítsa (rákatt a zászlók sorában az oszlop tetején lévő bigyóra).
  • cs31
    Megvan a gyógyszer!!!!!!!! #35 hozzászólásban van belinkelve egy fullos, ha azt fölteszed látni fogja külön a magyar szervereket is!
  • cs31
    Nekem ugyanez a gondom! Ha valakinek van rá "gyógyszer" ossza meg velünk!!!
  • Nutella
    Re!

Kisebb kihagyas utan ma mentem volna fel Cod2zni, de a Yahoo All Seeing Eye nem lát egy rohadt magyar szervert se. Ugyanugy van beallitva minden mint eddig (Country:Hungary,Version:Other,KillCam:On). Ha nincs orszag szerint szurve, akkor ad találatot, csak ugye nem magyarokat. Viszont azok kozott is akad magyar, de a zaszlo ikon nincs ott a neve elott. Ja, 2.6os verzio.
  • voxom
    Köszi nekem Működik

• zero the hero
    aki a 2.6os verzióhoz keres cracket annak tudom mutatni ezt a linket. jó játékot
  • Pheel
    Nem warezol!
  • RussT
    letölteni sehonnan se lehet a 2.3ast meg a 2.5öst mert ugye a telepítö az internetről telepíti, a legújabbat...
  • RussT
    tud valaki rendesen működő cracket??
    2.6:
    crackelve nem müködik rendesen (nem kezeli a trackert és a keresés se működik)
    rengeteg cracket kipróbáltam
    crack nélkül nem lehet csak egész névre keresni,
    az a módszer se jó hogy bemásolni a 2.3as exet meg a cracket mert az is elrontja a keresést és ugy müködik mind a .6os hibás crack
    ha van valakinek régebben telepített 2.3-as vagy 2.5 ös akkor irjon
  • RussT
    nekem is ezt csínálta, aztán csak beírtam a sebességet
    pl 512/128 esetén
    512000
    128000
  • nesto
    "network too unstable to get a good reading. if you have any internet applications open, please close them and try again" <- ezt mért írja ki a sebességmérő tesztnél? talán a routert kéne állítgatnom? pls help
  • donoki
    nektek müxika friend list?
  • donoki
    Nekem ilyet nem csinál :S
  • urbijoe
  • donoki
    ok thx!
  • urbijoe
    itt egy fullos
  • donoki
    Tudna vki adni olyan ase cracket amit más nem használ!
    Vmi key generátort pls pls
  • HAYES
    Hello!

Az miért van hogy a le/feltöltési sebesség beállításánál én rámegyek hogy auto detect, betölt, és utána kiírja hogy az internetkapcsolat instabil és nem tudok vele semmit csinálni.
    A netem pedig tökéletesen működik.

mi a baja? valaki segítsen!
  • ScOrpY
    hogy tudom azt megcsinálni hogy alul szinesen irja ki a játékosok neveit
  • quack
    a pingelés végén lefagy, de úgy h a feladatkezelő se jön be ctrlaltdellel...
    mit kéne csináni?
  • jazzy
    #7 ..
  • Tompie
    crack kéne nekem hozzá :)
  • akyyy
    nem jön be semmi help me
    4
  • akyyy
    miért nem akarja telepíteni?
  • Borgi
    öö.. lécce valaki segicsen, nem tölti be a szerverlistát, kiirja hogy connecting to scanner, csak tölt és semmi :/ tüzfalnak megvan engedve hogy matasson
  • vass17
    sorry ezt nem ide akartam
  • vass17
    [IMG]http://C:\Documents and Settings\Ádám\Dokumentumok\Képek[/IMG]
  • Dimitri
    hy
    Rootert használok ás ezzel a progival nem tok felkapcsolódni semmilyen játékra mert ledob azzal a hibaüzenettel h "no answer from host".
    pls help
  • vezeték
    megvan
  • vezeték
    hol lehet BEkapcsolni, hogy az üres szervereket ne lássa????
  • AmadeusHU
    Hogyan lehet tört servert csinálni? Melyik portot kell letiltani a tűzfalnál hogy a server ne ellenőrizze a cd kulcsokat?!
  • akyyy
    hogyxan lehet reigsztrtáéni?
  • akyyy
    hogyxan lehet reigsztrtáéni?
  • Seth
    innen vazzeg