136
The All-Seeing Eye
  • werkfilm
    Qtracker
    xfire
    gamespy arcade / comrade
    hlsw
    kali

+ még biztos van több
  • Wreck86
    Csak az X-fire-t tudom ajánlani,bár nem használtam,mást meg nem ismerek mert régóta nem játszom már.
  • DONGUBA
    pl??tudsz ajanlani?
  • Wreck86
    Szia!
    ASE "meghalt" rég sajnos,letöltő szerverek megszűntek.
    Keress másik játékkereső progit.
  • DONGUBA
    sziasztok nemtom telepiteni mert mikor elinditom kapcsolodna a netre de nemtud valamiert es en igy nemtom telepiteni a 17 kb-os progit.Valami help?
  • [Jakuza]
    Nem erdemes azzal probalkozni.
    Mar ezer eve nicns fejlesztes es a keresoszerverek sem uzemelnek, probalkozz esetleg a HLSW-vel.
  • Wreck86
    Szia!
    Az ASE sajnos már egy ideje meghalt,nem lehet letölteni telepítőt a szerverekről,meg ha fönt is volt,nem keresett szervert.
    Más játékkeresőkkel kell próbálkozni.
  • Sponnyabob
    Hali! Miért nem tud csatlakozni a szerverez a telepítő? A CoD2-vel akarok játszani mert a laptopon csak az megy és ha épp nincs kéznél más akkor egy kicsit játszanék de nem működik amúgy.
  • balu9611
    Hali mindenkinek!!
    Szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet letöltene ezt a programot
    the all seeing eye

Válaszokat kérem ide küldjétek: [email protected]
    Válaszokat előre is nagyonszépenköszönöm
  • huntom
    Én hülye vagyok ehez a H.L.S.W-hez.Hogy lehet benne behozni a call of duty uo szervereket?
  • bajgunar
    H.L.S.W. & Admin Mod
  • huntom
    Hello!
    Mi lett az ASE-val?Tud valaki ajánlani egy másik jó szerver kereső progit?
  • Wreck86
    Nem lehet sajnos megoldani,nem fog letöltő servert találni,mert ASE meghalt :( Másik szerverkeresőt kell keresned.
  • Tube
    Letöltötem már 1 csomo verziót de mindnél telepitésnél keres valami szervert és sosem találja valaki tudja mi a baj és hogy tudom megoldani?
  • sipki
    hello!
    hogy kell beállítani a qtrackert?
  • Wreck86
  • Wreck86
    kisbetű és számok lehetnek benne
  • bandesz00
    Szia az XFIRE regisztációnál több nevet is probáltam de szt írja ki ilyenkor mi van valami tipp (Usernames must be made of only lower-case letters and numbers.)Köszi.

• bandesz00
    Szia másik keresőszervert tudsz mondani vagy csak a XFIRE van,vagy azunkivűl van másik tipusú.
    Az XFIRE az kicsit homályos, hogy tudok azzal felmászni a múlti játékra?Köszi:)
  • Wreck86
    semmi,ASE meghalt,kész ne mtámogatja már a yahoo,mási kserverkeresőre kell rátérni.
  • bandesz00
    Ez a gagyi EYE meg bekrepált nem akar feltelepűlni ilyenkor mi a sz.... van ÜDV
  • keepernext
    nekem se kapcsolódik fel
  • Wreck86
    valszeg meghalt,nem talál letöltési szervert,vkinél esetleg?
  • Wreck86
    Volt nálam is anno,várni kell és próbálkozni,mert nagyon hal kifele ASE.1-2 nap múlva sztem rendbejön,de én másik szerverkeresőt is használok.
  • Gergő891128
    Nálam egy általán nem telepitifel mert nemtalál szervert.
    ijenkor mi a tehendő????
    Segicsetek lécives
  • Wreck86
    Sziasztok!
    ASE nálam nem talál servert+pingert tegnap óta.másnál hasonló tapasztalat?
    Eddig pedig jó volt.
  • bujty
    valami baj van nállam,egy csomó játékot nem talál,ami a not installed-ben sincs benne pl: COD 4.mi ennek az oka??????
  • Doom 4
    hogy tudok uj játékokat hozzáadni? kimopndottan crysisre gondolok
  • Wreck86
    másikat raktam be helyette,aztán a régi is visszaált,valszeg netes problémák voltak,vagy csak újraindították.(bár ezt kétlem)
    És hogy lehet megoldani hogy normálisan konnektáljon?
  • Wreck86
    nem ezért javult meg..."pff",hanem alapbó la scanner nem tudott felkonnektálni:P
  • bertino
    pff...
  • Wreck86
    nekem megjavult.ne pipálj be semmit,csak installáld fel,aztán jobb klik ka bal oldalon található játékokra és refresh,aztán ping szerint sorba rakod,kb a legkisebb pingűek a magyar szerverek.
    Nekem sem lát egy servert sem.
    Beállításokat belőttem, nyomok egy refresh-t és semmi.

Tud valaki segíteni?
  • Wreck86
    nem pipálsu ki semmit,csak frissítesz,aztán ping alapján rendezve láthatod,hogy kb melyik a magyar.
  • tigeroo
    nekem nem hoz be 1 szervert se.
    hogy kell megjavítani?
    régen müködött, de most újra felraktam és semmi. szar ez a szar:(
    pedig x-firen nincsenek adatok a szerverről azért lenne jo (pl. pb, játékmód)
  • Wreck86
    ASE újra él:) apropó anno voltak nekem zászlóim,most hogy felraktam újra,még nincsenek:(
  • Ombika
    Nalam se,aszem nem is fog ,ha mar ennyi ido alatt nem oldottak megy! :(
  • Wreck86
    Vista alatt nem ment.
  • Wreck86
    Na.Mára meghalt ASE.Nálam legalábbis eddig tök jó volt,de este nem bírt a serverkeresőhöz csatlakozni,csak a pingelőhöz.gondoltam újrarakom,de le sem tudja szedni,mivel nem találja a letöltési helyet.ha pár napon belül nemtom leszedni én x-fire-t teszek fel,bár qtracker is elég jó,ajánlom.

apropó ase-ban volt ,hogy láthattam bf1942 "content check"-et.ez a warok miatt kell,hogy lássam.ilyen beállítással rendelkezik vmeliyk kereső progi?

köszi.