233
Töredezettségmentesítés
  • Breki33
    XP-het énis azt használom
    98SE-hez meg a Norton Speeddiskjet

DE érdekes ha az egyik toredezettsegmentesitettem pl a hordozhato vincsi-t akkor a masik meg dolgozik rajta mondvan meg nincs kesz...
  • Dodi
    Csak az ntoskernel.exe-t nem tudja töredezettségmentesíteni. Hogy lehetne?
  • Dodi
    Miért van az, hogy a Diskeeper 7 hagy néhány piros, töredezett részt egy Win XP partíción? Pedig csak 70%-ig van tele.
  • Mike
    beteg
  • nortol
    sajna nem emlékszem rá, csak arra, hogy valamilyen warez siteról szedtem le. egy kicsit utána kell járni. különben free program.
  • Spenser
    És ezt a progit honnan tudnám le szedni???
  • Zozo76
    En altalaban 98SE-t hasznalok, de most kivetelesen (probalgatas miatt) fent van egy XP is. Na, megneztem a "toredezetsegmentesitojet", rakattintottam az elemzes gombra es hat egy kicsit meglepodtem. Az egyik filmem + egy .ZIP arhivum-mom (film=600MB / .ZIP=420MB) tobb mint 3000 darabban van a vinyon... :( Azthiszem itt nalam is lessz tor-ment... :)
  • nortol
    Kitalálták már azt is, hogy lehet patíciókra osztani a merev lemezt. Éppen ezért nem kell megőrülnie az embernek. Különben létezik egy ügyes programocska. A neve OODFREE. 10 gigát 10 perc alatt töredezettség mentesít nekem nagyon jól.
  • Spenser
    PL. én:)))
  • Mike
    Aki annyira törede~ni akar, az másolja át a particiót egy másikra, töröljöe az eredit, és írja vissza

így talán gyorsabb

de megnézem azt aki nekiáll 80-120 gigát töre~teni
  • Mike
    akkor ott talán a dma-t kéne bekapcsolni
    ha folyamatosan mozog akkor szét se töredezhet nagyon
    másrészről a töredezettségmentesítésnek ma már nem sok jelentősége van, a mostani vinyók elég gyorsak

5 éve még érdekes volt
  • nortol
    Akkor ne csináld!
  • TheZsenyka
    Humbug ez az egész töredezettség-mentesítés...
  • Spenser
    Kösz meg tettem:)))))))
  • TomBond
    Írj egy mailt az ott megdott címre és két percen belül lessz is egy sajátod!
  • Spenser
    Koszi :))
    Adnnál hozzá kódot és usert.....
    Köszike...
  • TomBond
    Az Apolloról szedtem le!
    Cím:http://www.aortaweb.hu/apollo/appza.php
  • Spenser
    Nekem is kellene ez a progi honnan szeded?
    KOszi.....
  • lck
    Nem szeretem mert rendszerindítás után a háttérben állandóan fut. Amugy olyasmi mint az XP-s.
  • TomBond
    Mi a véleményetek a Diskeeper 7-ről. Éppen most tőltöm le és kíváncsi vagyok megéri-e.
  • [Walaki]D`Lair
    Csak a ME-ben és csak ha csináltál rendszermentést.
  • krifery
    Sziasztok!
    Nagyon nagy baj történt! Ma reggel gondoltam, scandisk-elni aztán töredezettségmentesíteni kéne a gépet... A scandisknél minden hibát kijavítottam ('a hiba javítása'), de még így is volt, amit nem tudott kijavítani. Ez eddig ok. De miután újra bementem a gépbe, a D: meghajtóra teljesen rossz fájlok kerültek, az F: meghajtóról meg minden eltűnt. Mit csinált a scandisk. Mit tegyek? Állítólag van a Windowsban olyan, hogy vissza lehet állítani a scandisk előtti állapotot. Az nagyon jó lenne! Kérlek segítsen valaki, mert bajban vagyok! Fontos fájlok voltak benne! KÖSZÖNÖM!
  • Pace
    próbáld meg ugyanazt egy 5400-es, sőt még 7200-es IDE-s IMB-en...
  • Portrest
    Akkor örülj neki TheZsenyka. Nekem pl. cd írásnál annyira lefog mostanában.már 1 hete nem csináltam meg és a 40 gigáson mozgott napi 40 giga.Egy kicsit töredezett de az elérési speed nem változott.Az író jó a vas is csak a vinyóval van gáz.
  • TheZsenyka
    Ez a töredezettség-mentesítés egy nagy humbug; nekem soha semmi hasznom nem volt belőle. Baromira nem befolyásolja a fájljaim elérését észrevehető mértékben.

IBM 36GB, Ultra160, LVD, 10.000RPM, 4.5ms seek
  • Portrest
    nem is ez a gond hanem az O & O-nál az a sok futtatási lehetődég.
  • Pace
    Van egy olyan, hogy diskkeeper 6, vagy 7.0
    Ez is sokkal gyorsabb, mint a windowsos, meg mint a speeddisk, és egyszerű kezelni, legalábbis nem kell sokmindent állítani :)
  • Portrest
    Ugye töredezik a vinyó.Ez tény.Van egy csom progi amivel töredezettségmentesíteni lehet.Pl: windwos sajátja,v Norton Speed Disk. A windwos nem bonyolult. Klikk és kész.

Speed Disk:
    Ha windows 2000 (ntfs) alól akarok törmentesíteni egy fat32-es partíciót azonnal bedob egy ablakot és figyelmeztet h elötte használjam a NortonDiks Doctor-t. De miért?

O&O Defrag Professional V4:
    Rengeteg funkció van benne:
    SPACE
    STEALTH
    COMPLETE/Name
    COMPLETE/Date
    COMPLETE/Access

Akkor én most melyik funkcit használjam? Mert egy 40gigás vinyót COMPLETE/Name funkcióval 1 óra alatt csinál meg.

Itt egy link hátha vki többet ért meg ebből:
    http://www.oosoft.de/english/products/oodefragv4/