233
Töredezettségmentesítés
-
#193 Általában érdemes a defrag programot a kivételekhez adni az antivírusban. -
Möbiusz #192 Sziasztok!
Valaki tapasztaltabb ha tudja rá a választ azt szívesen fogadom.
ESS van a gépemen védelemként. (Ezt csak zárójelben jegyzem meg.)
Feltettem a mai napon az Auslogics Disk Defragot.
Először nem is volt gond vele. Úgy állítottam be, hogy induljon automatikusan a Windows-al és legyen Automatikus töredezettség-mentesítés is, ha gép 3 percnél hosszabb ideig tétlen.
Majd jött a probléma. Gép kikapcsolása után a legközelebbi bekapcsoláskor csak odáig jutott a Windows, hogy betöltött, de amikor megjelent az óra mellett az ESS ikonja majd ennek a Defragnak az ikonja is, onnantól kezdve lefagyott a gépem. Többszöri újraindítás vagy ki/be kapcsoláskor is mindig csak idáig jutottam. Végül csökkentett módban leszedtem ezt az Auslogics-t és ettől kezdve megszűnt ez a hiba jelenség.
Van valami ötlet arra, hogy mivel akadhatott össze? -
#191 TuneUp jó progi. -
Lorant999 #190 mindegyik meg van/volt
am tervezem,tervezem h veszek egy ati 5750 512 mb -set,nincs rá annyi mánim :(
de az is lehet h a 256 mb -os vidkarira ráraktam egy 1680x1050 felbontást ...(22'),ezért lassú
feltettem most egy tune up 2010-et
deffragglerbe van egy csomó piros cucc a (system volume inform)4 gb,de le*zarom
tune upba ezt nem jelzi,mondjuk a fast is 10 perc vút rajta :)
hyyyy
-
Apocalipto #189 Legfrisebb directX, driver sem árt. -
#188 Mindegy, neki nagyon terheli! -
Apocalipto #187 Pontosabban csak a videókártyát terheli, és elenyésző mennyiségben. -
#186 Jól teszed. :) -
#185 Mert az Aero egy kicsit terheli a rendszert, leginkább a videokártyát. -
Lorant999 #184 ja és szerkesztem :
defragglerrel csak egy gyors töredezettségetmentesítést szoktam csinálni,ha rakok új játékot ( ma is csináltam mer kipróbáltam a mafia 2 demót) :P :) -
Lorant999 #183 hi,off lesz bocs
1 kérdés
mért van az ha kikapcsolom az aero-t ,sokkal gyorsabb a gép...
proci dual core e 2200 2,2 ghz
2 giga ram
8600 gt
az lehet h újra kéne húznom a hetesemet?
vagy ha nem akkor csak egy normális defraggler probram kéne ?
köszi előre is
ja és bocsi az offért,már ha ez az nem nagyon értek hozzá -
#182 Szívesen. -
Arkon #181 Köszi. -
#180 PerfectDisk Professional 11 Build 178
# 1. We correct a bug when creating Auto Pilot schedules for Exchange Data stores on Exchange 2010. If individual stores were selected instead of all stores you would get an error.
# 2. A new feature was added to allow controlling the behavior (display) of the registration dialog. This can now be blocked using group policy, the config.ini file or the Enterprise Console
# 3. A new feature was added to control the VSS settings from Group Policy or the config.ini file.
# 4. A new feature was added to control the custom SmartPlacement settings from Group Policy.
# 5. We modified the behavior of the Screen Saver Auto-Pilot schedule to allow the monitor to power off. Prior to this version Screen Saver schedules would not run if the monitor powered off as not screen saver was present. This behavior was modified to recognize the corporate need to have monitor power down to save energy.
# 6. The defragmentation logic was modified to minimize skipping files during a defragmentation pass. Prior to this version a file could be skipping after failing to move when requested. This logic was changed to only skip the file under more restrictive terms.
# 7. We corrected a flaw in the SmartDefrag logic where the proper defragmentation algorithm was not always being used.
# 8. We added support for Japanese translations. -
Arkon #179 ... elegáns elhelyezés, értelmes elhelyezés, eszes elhelyezés, finom elhelyezés, gondosan elhelyezett, intelligens helyezés, kifogástalanul elhelyezett ... -
#178 INTELLIGENSHelyezés -
#177 bal felül a PerfectDisk-ben mi az hogy SMARTPlacement? -
#176 Én 1-2 éve az Auslogics töredezettségmentesítőjét használom...
Ingyenes, gyors és a gépet sem fogja le!
Tavaly ősszel pedig már a magyar nyelv is belekerült! -
#175 Jobb klikk a partíciókra, és Drive properties aztán ott keresd meg a SmartPlacementet és választhatsz a tipusok közt, én Agresszívre állítottam. -
#174 Tehát akkor semmit nem kell beállírgatni rajta csak a StealthPatrolt-t aztán csumi?Teszi a dolgát magától?
fura mert itt nem kellet baszakodni vele csak kulcsot kért és ennyi...
http://isohunt.com/torrent_details/157370421/PerfectDisk+11?tab=summary
remélem ettőlmég teljesértékű... -
#173 Feltoltam a PerfectDisc 11-et.Töredezettségmentesítőt legalább olyan nehéz választani mint vírusirtót.Nyomtam egy boottime defrag-ot...egéssz jónak tűnik.Kár hogy nem Magyar. -
#172 Nincs. -
#171 Sziasztok!Eddig Smart Defrag-ot használtam.Most kipróbálom a PerfectDisk 11-et.Magyar nyelv nincs rajta?THX! -
atidnaB #170 Puran DefragAmi még jól teszi a dolgát,és még ingyenes is. -
Möbiusz #169 Narxis és Black7Seven
Köszönöm mind a kettőtöknek. -
#168 Jó. -
Black7Seven #167 Így tökéletes.
(bocsi, hogy beleszóltam) -
Möbiusz #166 Köszi. Beállítottam. Most ilyen.
Eddig Manualt írt ki a Next Run alatt. Így jó most? -
#165 Akkor nyisd meg a PerfectDisk-et és balról a 2. fül, ott ha StealthPatrol-t ír akkor jó, ha nem akkor jobb klikk rá és Edit aztán csak Next-Next-Next-Finish és beállítottad.
Tegnap leszedtem és Ultimate Defrag 3-mat használom, ezért nem tom megnézni neked, meg amúgy se emlékszem mert én a legelső indításnál kiválasztottam, hogy StealthPatrol, mást nem nagyon állítottam rajta. -
Möbiusz #164 Köszi csak az a helyzet, hogy már egy hete használom így túl vagyok az első indításon.
(de bocsi ha félre értettelek az első indítással ) -
#163 Első indításnál StealthPatrolt válaszd. -
Möbiusz #162 Sziasztok!
Valaki segítene nekem és leírná, hogy a PerfectDisk 11-ben hol kell azt beállítanom és mit, hogy automatikusan töredezettség mentesítsen? Kevéske angol tudásommal nem találom, pedig biztosan kell legyen ilyen opciója is.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
#161 Upsz javitom magam, latom a fooldalon a linket mar javitottak. :D sry -
#160 Milyen probaverziot ? :D Na nehogy mar a manualt nezzed probaverzionak. :D -
#159 Marketing, ilyen van minden fizetős szoftvernél. Am. le lehet tölteni már a próbaverziót, nézzétek meg, sose használtam, de erre az új verzióra lehet, hogy ránézek. -
Black7Seven #158 A PerfectDisk 11-et nem próbáltad még? Az is nagyon jó. -
#157 " We're pleased to say that UltimateDefrag Version 3 is now complete and is now available.
Yes it has been a long time coming but we did experience some setbacks during development that did cause significant delays. Fortunately we were able to convert some of those setbacks into true positives that resulted in a better software product.
We are extremely proud of what we have achieved with this ground-breaking defragmentation software product. As with the very first version of UltimateDefrag, Version 3 boasts a number of extremely cool features that are "firsts" in any defragmentation software product anywhere on the planet."
Tipikus kamu szoveg. Na az ilyen cegektol nem szabad szoftvert hasznalni. -
#156 Most tesztelem az Auslogics Disk Defrag-ot.Eddig egész jónak tűnik.Az IObit smart defrag kb nem csináll semmit.A Piriformos Defraggler meg lassú és kevés dologt lehet beállítani rajta.
-
#155 Augusztus 2-án kiadják. -
#154 Hat ahogy nezem ezek meg aprilis ota igergetik a UltimateDefrag Version 3 verziot, a regi meg valami 2008-as.