147
Pinnacle PCTV Pro 5.1 WDM driver gondok
-
ljoe #27 Hali! Nekem is ilyen karim van. Az a gondom vele, hogy a TV-zés közben van amikor a hang nincs szinkronban a képpel (a hang csúszik, vagy a kép azt nem tudom). Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a megoldás? Valaki Please Oppika neked sikerült megoldani? -
#26 Csak annyi lenne a kérdésem / kérésem a kedves kártya tulajokhoz, hogy nektek mennyire melegszik a kártya?
Miután betettétek a gépbe nőtt a system temp. ? Nekem mintha jó pár fokot melegedett volna ...
kártya hiba? -
puzsoo #25 Köszi az infót megpróbálom, majd megírom mire jutottam vele. -
#24 Hali!
Amit leírtál a driverrel kapcsolatban az sajnos igaz. Kellene szerezned (szervizest, boltost megfűzüd esetleg beviszed hozzájuk a géped)1 most kiadott bármilyen pctv járó 5.50-es driver-t. A hivatalos cd-ről feltelepített pctv pro softvare engedélyez mindenféle formátumot és felbontást, még divx-et is!
Remélem segítettem, üdv yas. -
puzsoo #23 Szevasztok!vanegy régebbi típusu kb 2 éves PCTVPro kártyám,ami felvételkor csak 352*288; 384*288; 640*480; 768*576 képméretet támogat( és persze kisebbet is)a 4.02 driverrel.A baj hogy nekem szükségem lenne 720*576 felbontásra. Próbáltam az újabb 5.xxdrivert is, de olyan mintha hardveresen nem támogatná (a saját fölvevőjében meg sem ajánlja az svcd;dvd formátumot. Más capture programmal (pl.:VirtualDub stb.)pedig a beállított képméretre a "nem támogatott formátum" szöveget nyomja. A kérdésem az lenne létezik-e hogy csak azok a Pinnacle PCTVPro kártyák támogatják ezt a formátumot amelyek már gyárilag az 5.xx driverrel jönnek ki? Ha igen tud valaki gyógyírt erre a gondomra (persze a cserén kívűl). Más kinek van tapaszta DC10+ kártyával.Lehet vele DV formátumban felvenni? -
ljoe #22 A gépem sem lehet gond, mert elég komolynak mondható. Nem bírok rájönni, hogy mi lehet a gond, mert csak néha késik a hang, és ha kikapcsolom a TV tunnert, majd visszakapcsolom, akkor megszűnik, és minden rendben van, nem késik. -
ljoe #21 A TV jel OK. A PCI cserét már próbáltam. Oppika neked sikerült megoldani? Ha igen hogyan? -
#20 Nálam is előfordul! -
#19 biztos hogy a tv kártya a hibás?
mellette tv-n meg normális a hang? van csomó olyan adás ahol műhold miatt csúszik el egymástól.
hangkártyád milyen? -
ljoe #18 Hali! Nekem is ilyen karim van. Az a gondom vele, hogy a TV-zés közben van amikor a hang nincs szinkronban a képpel (a hang csúszik, vagy a kép azt nem tudom). Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a megoldás? -
chbs #16 Sziasztok!
Az 5.20-as Update :
Version 5.11 -> Version 5.20
- Base driver [revised]
- bugfix : PAL N support
- bugfix : Dual channel support
- add US stereo support
- add SECAM DK support
- Vision application [revised]
- Scheduler [revised]
- Burn-to-disk function [revised]
Version 5.10 -> Version 5.11
- Base driver [revised]
- fix black&white problem on certain system enviroment
Version 5.01 -> Version 5.10
- Base driver [revised]
- fix stereo detection
- add NTSC support
- Vision app [revised]
A WDM driverrel továbbra sem lehet sztereóban dolgozni (AVI-IO, VirtualDUB, CineplayerDVR,..).
Csak a saját PCTV Vision (V2.65)-tel megy sztereóban.
Tesztelem ... Üdv! CHB -
#14 ftp.supergamez.hu/upload !!!
Pinnacle PCTV Pro milyen chip van ? -
#12 És azon belül? Miért nem lehet rendesen odaírni elsőre? Grrrrrr! -
#11 ftp.supergamez.hu -
#10 És hol érhető el ez az FTP? -
kisviku #9 Nekem az eredeti szoftver van hozzá,de nem tudom hogy az melyik verzió.Apropó,hogy kell feltenni ide?Ha tudom,odaadom. -
#8 a rave az biztos ! -
chbs #7 Úgylátszik meg lesz a megoldás! Megjelent a Pinnacle FTP-jén az új 5.20 Update Driver. Állítólag ez már támogatja az egyéb WDM-t kezelő programokat sztereo üzemmódban. A baj csak az, hogy a Pinnacle Forumon azt írják róla, hogy a Full verziós PCTV 5.10-et Rave-ra állítja vissza, azaz a full verzió elveszik. A letöltési méret 40 MB. Ma este kipróbálom, és holnap beszámolok az eredményekről.
Üdv! CHB -
#6 Hajaj! Azzal kezdtem, de nem. A következő a bRadio volt, de abból meg nem tudok hangot kicsikarni. A gyárival van hang, csak fagy :((( -
#5 Mivel én csak a héten fogom megrendelni ezt a kártyát,így még nem tudom hogy felismeri ezt,de az egyik legjobb rádió progi próbáld ki : radiátor a neve ! Innen letölthet ő : http://flesko.cz/ -
#4 Nekem inkább ajánljon valaki egy jó rádióhallgatásra alkalmas szoftvert ehhez a kártyához, ami megy XP alatt, mert a gyári rommáfagy időnként!
Ha valakinek van 4.x-es drivere, az tegye már fel valahová, mert én is szemet vetettem rá :) -
#3 4.xx drivert kell felrakni ,de hogy honnan lehet letölteni az rejtéj! -
chbs #1 Sziasztok !
Szeretném a segítségeteket kérni!
A PCTV Pro 5.1 új szoftvere van felinstallálva WINME-re. Tökéletesen működik, semmi gond nincs vele.
Azonban az eddig használt CAPTURE programok (AVI_IO, VirtualDUB, stb...) nem hajlandóak stereo üzemmódba kapcsolni a WDM driveren keresztül.
Tapasztalt-e már ilyet valaki?
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm. CHBS