Pinnacle PCTV Pro gondok

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,elõször is mindenkinek Boldog új évet kívánok!Kaptam egy pinacle PCTV usb2 tunert,sajnos a telepítõje nem igazán jó win 7-re(a gyári cd-je)nekem csak arra kellene hogy a régi videókazettáimat fel tudjam másolni a számítógépemre.A win media center felismerte a videómagnómat,szép a kép is,csak sajnos nincs hang,kérem aki tud segítsen nekem (kodek packok fönn vannak,ac3,win 7 codeck pack,stb).De ha van olyan aki nálam személyesen megcsinálná(természetesen megfizetem)és nagyon nagy gyakorlata van ebben a témában Budapesten.
Jobb napot!
Kaptam egy ROB2D-51009464-4.0 számú pctv pro kártyát.
Kérdésem az lenne hogy egy vin7 32 bit es verzió alatt milyen progi kellene nekem hogy felismerje ezt a kártyát?
Elõre is köszönöm.
Twisztelettel Munkika
A DSCALER, és kb 10szeres driver ujrarakás megoldotta a gondot. Jó nagy fos ez a pinnacle...<#levele><#levele>

Lada VFTS

Üdv! Utolsó reményembe írok ide:) A kártya a PCTV Vision indításakor hardwer initializition failed hibaüzenettel leáll.
Próbáltam új windows XP-t, felraktam az SP2 javító patchet, minden PCI slotba kipróbáltam, átneveztem a NeQTVDec.ax, NeQTADec.ax nevû fájlokat a nero DSFilterjébe. Az eszközkezelõbe a kártya ott van, nem jelez ki semmilyen hibát. Vírusírtóm Panda, úgy tudom azzal se lehet baja.

Lada VFTS

Egy apróság még. POróbálkoztam indenféle tunerprogrammal, jelenleg az ehhez a típushoz elérhetõ 5.5-ös Vision fut. Hang egyiken sem volt.
Oprendszer egy XP SP2.
Sziasztok,

Remélem ti tudtok segíteni, mert már sok mindent végignéztem, és nem jövök rá a megoldásra.

Adott egy régi PCTV Rave (kb. 6-8 éves, talán az elsõ Pinnacle sorozat a miro után).
Eddig a régi gépemben úgy ment, hogy a kis drótocskával össze volt kötve az SB16 line in bemenetével. Szép képe volt, szólt a hang.
Vásároltam egy új gépet, ahol alaplapi ALC882 csoda van, és itt hiába próbálkozom bármivel nem tudok hangot kicsikarni belõle. Driverbõl vagy öt variációt próbáltam már, akár azu alaplap gyártójától, akár a Realtektõl letöltve. A tunerbõl jön ki hang, de valami miatt úgy néz ki, hogy a line in nem képes megenni a hangot, és továbbadni.

Tippetek van?
Amse
Nem tudom mi lehet...
Újraraktam 2x is a progit sõt frisítettem is, de nem jön össze, hogy kép is legyen.
Valahol olvastam, hogy a nero is bekavarhat, de azt is leszedtem és felraktam egy másikat, de így sem jó.
Valaki ötlet?

Amse
Hi!

Az a gondom, hogy a pctv vision-ben nincs kép, csak hang. Régen használtam már a tv kártyát, de akkor minden jó volt. Most meg fekete képernyõ. Vmi progi zavarhat be neki? Vagy frissítsek vmit?

Szia, csak ketten vagyunk? Tudsz nekem segiteni? Ahogy olvasom, sokkal többet értesz a programhoz. Én semmit.
Segitség kérés! Sziasztok. Auto scan. megkeresi a tv-állomásokat, de NEM TUDOM RÖGZITENI. Ha kilépek a programból, törlõdnek az állomások. Mit tegyek és milyen sorrendben. Köszönöm a segitséget.
karikusz
Na megtaláltam a telepítõ cd-t de nem indult el :(

Kb vagy 20x feltettem-leszedtem a kártyához szükséges dolgokat, mega directX -et is le fel raktam, aztán egyszercsak beindult.

Most megy.... remélem menni is fog :)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Sziasztok!

Nekem az a gondom, hogy áttettem egy másik gépbe a Stereo kártyát, de nem tudom, hogy hova tettem az eredeti telepítõ cd-jét.
Találtam egy olyat hozzá, hogy 5,5 update. Simán feltett mindent, mint a telepítõ cd-jével, de amikor elindítom a visiont akkor leáll :

"Hardware initialization failed"

hibaüzivel.

Olvastam itt hogy a nero valami cuccával akadhat össze esetleg, leszedtem a nerot de ugyan az. Többször eltávolítottam a hardvert...stb de nem oldódott meg a problémám. Megnéztem az új sp2-es patch-et is de azzal sem indul.
Anno régen volt egy ugyan ilyen problémám, és azt csak egy Xp újrarakás oldotta meg sajna. Ezen a gépen ezt nem szeretném.

Ha valaki tud segíteni akkor azt megköszönném...

... Karikusz ...

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Sziasztok!

Nekem PCTV Stereo kártyám van, és a gond az, hogy a PCTV Vision-nel elég gáz a felvétel minõsége. Letöltöttem a DScaler v4.1.11-et, aminek nagyon jó képminõsége van, viszont csak sistergést hallani. Biztosan nem a progival van a gond, mert 1 ismerõsöm is onnan töltötte le, és neki jó. A másik érdekesség, hogy a PCTV Vision programmal nem tudom a hangerõt szabályozni, csak a Volume Control-ban, és ott is a CD Player-nél. Ez biztos hogy egészséges???

Légyszi segítsetek!!!
?

Az a röhej hogy feltettem a nero 7et az meg rögtön tud kepcsörölni mpegbe, az kártya szoftvere meg nem:) úgyhogy az én problemám itt megoldódott félig, bár asszem jobb is így.

hmhm
dscaler?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

<#banplz>

Munch
Na ne mondd. <#wilting>

Akkor elmondom, hogy csak úgy szabad ilyen kártyát betenni a gépbe, hogy elõtte feltelepíted az xpt, vga (ati) driver, és csak utána teszed be a pro kártyádat a gépbe és installálod fel a driverét!

Munch
Nekem még annál is régebbi van. :D

Crem
nem és ahogy elnézem nem is lesz 2003 óta nem frissítették a drivert...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Munch
nem.

És hallott vki a pinnaclepro és az ati összeférhetetlenségérõl?

Vki tud pinnacle pctv prohoz x64 drivert? Vagy patchet?

hmhm
Az a gondom, hogy a Visiont nem lehet másik monitorra kitenni. Csak az elsõdleges monitoron lehet nézni.. A másodikra minden mást sikerült áttenem ( bsplayer tõl kezdve.. ), ezt az egyet nem.
Mit ajánlotok?
Másk gondom az lenne, hogy hiába van beállítva a 4 csatornás hang, a hátsó hangszórókon nem szólal meg a hangja, csak az elsõkön. ( minden más progi szól hátul is, a hangchip drivere kiterjeszti hátulra is hogyha alapból nincs hátsó csatornára felvéve )

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Andora
Kösszi szépen a segítséget de egyenlõre sajnos nem tudok neked segíteni de megnézem hátha találok neked olyan verziót.

Ilyen gondom nekem is volt ha jól emléxem akkor a audio capture beállításainál nem az volt kiválaasztva amin a hang bement, mivel lejátszásnál a hangkártyán keresztül jön ki a hang de felvételnél a hangkártya venné fel asszem:)))) Amúgy az én problémámat más fórumban is felvetettem és kéne nekem 1 5.0-ás szoftver vagy abból 2 dll, ha esetleg valakinek van:))))

Andora
Hello nekem olyan problémám lenne hogy amikor a pinnacke pc tv pro kátyával nézem a tvét akkor tökéletes a hang és a kép de mihelyst fel szeretnék vele venni akkor elmegy a hang és a felvétel is néma. Ha valaki tudd megoldást kérem írjon nekem elõre is kössz

Trade
nekem ugyan mas gondom van de lehet hogy ertetek hozza ti is.
Bemasoltam egy sony dv kamerarol a filmet firewire-n keresztul.
Az a gond hogy a mediaplayer nem hajlando lejatszani.
Vmilyen codec baja van de nem tudom hogy mit toltsek le hozza.
elore is koszi a segitseget

Sziasztok!
Elég rég írtak ebbe a topikba, de ezért nem akarok ujat nyitni. A következõ a gondom, van 1 pctv pro kártyám aminek nem találom a telepítõ cdjét, leszedtem az 5.5ös drivert meg a patchet hozzá de ezzel nem tok dvdbe rögzíten és naon kéne, régebben ment.
Ha valaki tud segíjjen mán:)))))))

Halihó!!

Nekem egy Pinnacle PCTV Stereo-m van. Azt hallottam, hogy állítólag van olyan program, amely használatával a kártya tudja fogni az amúgy kódolt UPC-s adásokat (HBO, HBO2, stb.) kódolatlanul. Ha valaki tud ilyen programról, akkor kérem ossza meg velem az infót. A nevét imába foglalom, és hálám örökké üldözni fogja!!

Elõre is köszönöm!!
lck
Na nem is olyan rossz ötlet - ha más megoldás nincs.
Vagy esetleg most az is eszembe jutott, hogy körülnézek valamelyik nem-e valami ini fájlban tárolja a csatornaadatokat, és esetleg valami bat fájlal indításkor kicseréltetném az éppen szükségesre... vagy esetleg a registry bejegyzések is cserélhetõk így.
Koppernikusz
És ha külön progit állítanál rá a secam ra és külön másikat a pal osra?
Hirtelen ez ugrott be, mert a hangot én sem tudom külön hangolni. Bár nekem kábelTV van, így olyan sok gondom ezzel nincsen, de az extreme TV hangja el van csúszva és nem lehet behangolni rendesen..

[ helikopter ]

Gaben78
5.1 ugyanez volt, ha felvétel elindítom akkor szinkronban megy és jó, amúgy gatya

Gaben78
engedéjezve van a TV kimenet, de akkor akad, meg lemarad a kép a hangtól rendesen,,, mi lehet a gáz? most 5.5 van fent, az 5.9 nem találom.

lck
Sziasztok!

Pinnacle PCTV 110i TV tuner kártyám van. Az adások egy részét földi antennával veszem. Az MTV1 -et a kaphegyi ( Secam-D ) adóról. A többit (TV2, RTL) a gyõri (PAL-B) adóról.

Az a gondom, hogy az eddig általam kipróbált TV tuner program ( Pinnacle MediaCenter, DVR 3, ChrisTV ) mindegyike úgy mûködik, hogy megkérdezi melyik országban vagyok és ahhoz rendeli az össze tv csatorna hangrendszerét. Mivel a kaphegyi Magyar 1 hangnormája eltér a gyõri tv csatornákétól így, ha magyarországot állítokbe akkor csak a magyar 1-nek van hangja, ha olyan országot ahol PAL-B a szabvány ( pl: Dánia ) akkor csak a többinek.
A hangnormák csatornánként nem állíthatók át. ( Legalább is szerintem )

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan programról, vagy a fenti programok ( általam nem ismert) beállítási lehetõségérõl ami ezt megoldja.

Köszi.
Gaben78
5.9 -et honnan lehet leszedni?

Gaben78
az az érdekes hogy a régi szoftverrel tud minden féle formátumban rögzíteni, van divx, svcd,vcd stb, az újabbat felraktam ott csak vcd van.

dotkom
3. a taviranyitohoz kell neki egy kulon progi. 2. nekem win xp-n ugy mukodott, hogy az 5.9-es driver melle fol kellett tennem egy patch-et. 1. ha regen jol ment, akkor minek valtoztattal<#vigyor2>

http://atwwebmaker.tx.hu/

Munch
Lassú a procid. Próbáld meg VCD-ben a rögzítést.

gabesz752
Mostmár rájöttem, DE ha videóról akarok átvenni, akkor a hang csak sistereg.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

FrezeR
nekem meg olyan gondom van vele, hogy állandóan késik a hang ugy 1 perc felvétel után. sokmindent kipróbáltam de nem javult. van valakinek valami ötlete erre?

gabesz752
Sziasztok. Vettem egy pctv stereo kártyát, de nem tudom, hogy hova kell kötni az audio kábelt.Így tv-nél nincs hangom. Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

upp!!! <#banplz>

up! <#violent><#banplz>

up!

sziasztok! adott egy ilyen kártya + gy winxp. szereztem friss driver. a cdje pctv5.9 ezt felrakta xp mellé mert nekem csak 98 drivercdm volt hozzá. a gond a köv. míg ez a kártya régi driverrel 98 tökéletesen ment addig most xp alatt a rádió csak serceg (a tvt még nem próbáltam) megtalálja a jelet de csak serceg. mondom régebben ment csak most nem. mi a teendõ. jah a hangkari egy sb live! 5.1 -es. ott kell beállítani? 2. kérdésem ,hogy az intervideo windvr az egy tv nézõ progi vagy csak felvesz. 3. ,hogy az intervideo windvr tudja a távrángatót kezelni saját magától? nem kell neki más progi? helpet köszi!

dotkom
hehe. ezt kiprobalom.

Munch
Dvdbe hülyeség felvenni... én MPEG 3 mbit/secel szoktam felvenni, aztán ha dvd-re akarom kiírni, akkor MPEG 2-be bármivel átnyomhatod... úgy tutkó nem akadozik.

dotkom
innen: http://pinnaclesys.com/homepage/support.asp?Langue_ID=7
itt megmondod a pctv-d fajtajat, aztan a Software Updates and Drivers nél ott lesz valahol. (nekem PCTV stereom van, és ott ez a patch kell: http://apps.pinnaclesys.com/cdb/register/enter.aspx?checkRegistration=1&supportFileID=30232&langue_id=7&productid=1480

Oldal 1 / 3Következő →