147
Pinnacle PCTV Pro 5.1 WDM driver gondok
-
#107 Mostmár rájöttem, DE ha videóról akarok átvenni, akkor a hang csak sistereg.
-
#106 nekem meg olyan gondom van vele, hogy állandóan késik a hang ugy 1 perc felvétel után. sokmindent kipróbáltam de nem javult. van valakinek valami ötlete erre? -
#105 Sziasztok. Vettem egy pctv stereo kártyát, de nem tudom, hogy hova kell kötni az audio kábelt.Így tv-nél nincs hangom. Nagyon fontos lenne. Előre is köszi. -
mobal #104 upp!!! -
mobal #103 up! -
mobal #102 up! -
mobal #101 sziasztok! adott egy ilyen kártya + gy winxp. szereztem friss driver. a cdje pctv5.9 ezt felrakta xp mellé mert nekem csak 98 drivercdm volt hozzá. a gond a köv. míg ez a kártya régi driverrel 98 tökéletesen ment addig most xp alatt a rádió csak serceg (a tvt még nem próbáltam) megtalálja a jelet de csak serceg. mondom régebben ment csak most nem. mi a teendő. jah a hangkari egy sb live! 5.1 -es. ott kell beállítani? 2. kérdésem ,hogy az intervideo windvr az egy tv néző progi vagy csak felvesz. 3. ,hogy az intervideo windvr tudja a távrángatót kezelni saját magától? nem kell neki más progi? helpet köszi! -
#100 hehe. ezt kiprobalom. -
#99 Dvdbe hülyeség felvenni... én MPEG 3 mbit/secel szoktam felvenni, aztán ha dvd-re akarom kiírni, akkor MPEG 2-be bármivel átnyomhatod... úgy tutkó nem akadozik. -
#98 innen: http://pinnaclesys.com/homepage/support.asp?Langue_ID=7
itt megmondod a pctv-d fajtajat, aztan a Software Updates and Drivers nél ott lesz valahol. (nekem PCTV stereom van, és ott ez a patch kell: http://apps.pinnaclesys.com/cdb/register/enter.aspx?checkRegistration=1&supportFileID=30232&langue_id=7&productid=1480
-
ent #97 plz. honnan, plz!!!!!!! -
#96 az igaz, dvd-ben probaltam felvenni, akkor akadozott, de amikor lejjebb tettem a mercet akkor nem. de azert kar, hogy nem eleg neki 2,66 Ghz Intel:( -
#95 igazabol csak valahonnan talaltam egy patch-et, ami XP SP2-re is lehetove tette, hogy mukodjon.
-
ent #94 Mivel buheráltad a drivert? -
#93 Lassú a procid. Próbálj meg gyengébb minőségben felvenni! -
#92 szerencsére sikerült elindítani. csak meg kellet buherálni a drivert. de azt nem tudja valaki, hogy mért van az, hogy ha fölveszek akkor kb. 5 másodperc után a kép elkezd zölden villogni, és a felvételnél a hang eltorzul???? -
#91 Tedd át másik PCI slotba... -
ent #90 De... Volt műár nekem is!!!!
HARDWARE PROBLÉMA VOLT!. Vissza tittem a dílerhez és kicseréltettem. Mondtam mi a probléma, hazudtam, hogy másik gépben is ugyanez! Nem jött rá ő sem!!! -
#89 hihi
nekem csak az lenne a problemam, hogy meg nem is tudtam hasznalni a pctv kartyamat, mert amikor elinditom a PCTVvision programot, akkor kiirja, hogy hardware initialization failed. nem volt mar valakinek ilyen problemaja???? -
ent #88 flydssel is kipróbáltam ua. a bibi!!!!
amikor átkapcsolom overlaybe akkor rosszabb...
lehet hogy hardver nem megy össze vmivel? pl proci? -
ent #87 Letöltöttem az iuvcrt, ott a preview overlay t hol lehet átállítani, mert itt is az a gond!!!! -
ent #86 Ja,jó, megnézem más progival! -
#85 Sajnos kicsit túl egyszerűsített az a prg, felvételkor sem tudsz kiválasztani codecet, felbontást, szinkronizációt, stb..
Ez csak egy tipp h preview/overlay átkapcsolással neked megoldódna a problémád, nem 100% h ez a baja..
-
ent #84 Egyébként kár, mert az erdeti progi nagon egyszerű áés áttekinthető! Nem szívesen térnék át más progira, de ha muszály!
Hogy nincs benne overlay beállító cucc, nem értem! -
#83 Igen. Ha érdekel töltök fel párat.
Amiket használtam és elég profik voltam: iuVCR, FlyDS, meg még egynek a neve nem ugrik be -
ent #82 Mármint más TV programmal? -
#81 hopp, visionban én sem találom.. :(
próbáld meg más prgvel, ( iuVCR ) ahol be lehet állítani, mert lehet h nem is ez a baj -
ent #80 nem lehet a prg-ban, akkor hol? -
#79 abban a programban kell elvileg beállítani, amivel nézed a TV-t, ha te a sajátját használod akkor ott. -
ent #78 Péntek este visszatérek erre a kérdésre, és mindenképp visszaszólok, hogy mi a pálya....
Tehát a kérdés csak annyi még: hogy az overlay és preview módot a kari saját progijában keressem? Vagy xp option? -
#77 megoldódott? -
ent #76 bocs, a kari saját progijában -
ent #75 Elméletileg ezt az üzemmódoában állítgatom, vagy vhol máshol? -
#74 A preview üzemmódban processzor feldolgozza a képet, szépen lassan,
overlayen meg a videókártya a cput megkerülve kapja a képet, és csak "kiteszi".
nagyjából :) -
ent #73 Az az érdekes, hogy mióta jogtiszta xp van fenn, azóta csinálja!!!
Előtte első installra nem akadozott a kép a hnaghoz képest! lol
Nem vagyok most az a gép közelében, de mi van akkor ha overlay-en van a cucc beállítva, akkor mi van????? -
#72 ok és azt hogy?:) és melyik progiban? felvételre a windvr3-at használom. -
#71 az nem a kábel, hanem a géped / driverek hibája, hogy nincs szinkron.
be kell kapcsolni felvevő progiban hogy igazítsa a képet a hanghoz! -
#70 nekem is ilyen kártyám van és van hozzá ilyen kis kábel ezt hova kel dugni pontosan? egy sound blaster live 5.1-em van nekem az a baj, hogy csúszik a hang ugy egy perc felvétel után, addig nem. mi lehet a gond? -
#69 Külső 2 jack -es kábellel van összekötve...mindenesetre kipróbálom a hangcucc bemenetét vmi mással is... -
#68 Compositnál a hangot külön dugod rá :)
A tunerről kivül van átvíve kis fekete kábellel a hangkártyára a hang? Vagy az alaplapra van CD bemenetre kötve?
Első körbe próbáld ki, hogy a hangkártyád bemenetei jók-e? Vidd rá DVD ről , vagy rádióról a hangot.