Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Tõtsetek 1000L:
Alphazone - Immortal (incl Ceylon rmx)
Smith & Pledger - Believe
Rush & Murray - Promise
Aalto - Taurine
Viframa - Reflect to My Dreams
Above & Beyond - No One on Earth
Smith & Pledger vs Matt Hardwick - Connected
JS Ten - Koto
Ozone - Rock (The Vocal Mixes)
DJ Shah meets York - Dead Drummer
Mauro Picotto - Iguana (Yoji Biomehanika, Different Starting remixes)

Dani20
nekem meg se fordult a fejembe eza airwave..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Ugye mindenkinek a szeme elõtt lebeg a március 8-i Airwave-album megjelenése? (gy.k.: gyakorlatilag az i want to believe újrakiadásáról van szó, két CD-s változatban)

Magam részérõl rástartoltam a preorderes változatra dedikált CD-kkel és egy Bonzai egérpaddal.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mikike
Dancissimo 2004 tracklistája nincs valakinek?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Gyiik
ja, ismerlek, tudom, hogy azon remenykecc, hatha megis bekulok eheh, de el kell kesericcselek, en nem vagyok am "oolyaaaan" öhöhö

....................................................................................................

Dani20
kábbe,és remélem nem békülsz
😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
wahahahha, huzasd ki, karos az egessegre eheh
meg a masik..dani es a bolcsesseg...kicsit paradoxon, nem?😄D

....................................................................................................

Dani20
kinött a bölcsességfogam is 😄D

VinylToy
Dani ilyen hamar egy évet öregedtél...Halász Judit jut eszembe...

"Megint egy évvel öregebb lettél, bölcsebb is talán" pfff....

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
vinyl megszolalt ,a Royal Gigolo 😄DD

VinylToy
GYiiikkk....egy gyiik van rajta, mert egy gyiik vagy te gyiiik! 😊)))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
nemtom.. vmi zoldet latok.. kender?😄

Gyiik
laccik amugy rendesen a logon, mit abrazol? 😛PP

Gyiik
minden evben uj nevvel szemeteled tele sg-ek adatbazisat?
a helyukben en bannolnalak eheh

Dani20

Dani20
reszkessetek vinyl gyiik meg a tobbiek,mer mostmá uj nevvel ujult erovel nekivagok ennek a suzzupergámezneek

Gyiik
PQM - Aenema

CSOCSO
E.B.E - Hubble.. meg mindig nem tud senki ilyet szerezni????😞(((
JAST
As One - Forever Waiting

Frank99
nyitok servert felteszed?
Én nem osztom meg a gépemet senkinek.

Rengeteg embernek segítettem már, DC++ nélkül.
Ha jobb tippet nem tudsz, akkor is kösz...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Alien!
ez is finom:

Leama & Moor - Shades Of Red

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dc++

JAST
Idén 6 azaz 6 Mayday Lesz!
MAYDAY HUNGARY 2004.04.03.
MAYDAY BELGIUM 2004.04.11.
MAYDAY GERMANY 2004.04.30.
MAYDAY RUSSIA 2004.05.09.
MAYDAY POLAND 2004.11.10.
MAYDAY MEXICO 2004.11.20.

Frank99
hali!

Tiesto: In my Memories albumát keresem, mert tönkrement a cd-m.
ha látta valaki magyar oldalon, serveren (sms-is) irgyon'.
Thx
mailto:[email protected]

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gyiik
boseg zavara...

JAST
hja miért nem ír más is tippeket?
trance tips:
Divine Inspiration - What Will Be Will Be (incl. Cor Fijneman rmx)
Solid Globe - Sahara / Atlantic
MK-S vs Nickson - Fallback
Joop - Sonsuz (incl. Mark Norman rmx)
Blank & Jones - Mind Of The Wonderful (incl. Hiver & Hammer rmx)
Roc Project - Never (incl. DJ Tiesto remake)
Mike Shiver - Feelings (incl. Cosmic Man rmx)
2Trance - In My Dreams (incl. Morph vs Woody van Eyden rmx)
techno/hard tips:
Kay D Smith - The Mental Core
Depeche Mode - No Good 2004 hard mixes
Airscape - Sosei (Reeloop rmx)

JAST
trance tips:
Smith & Pledger - Forever (incl. Mark Norman remix)
F Massif - Somebody (incl. Ferry Corsten rmx)
Ernesto vs Bastian - Who is the Starter?
Orkidea - Melancholy (incl. Cor Fijneman rmx)

Gyiik
ahaha, sztem is😄

na, ez a media : rtlklub talalkozasok cimu musoranak az ajanlata volt epp az iment. Amit hallok: Ejtibi szombaton egy KONCERT EREJEIG tiszteletet tette egy budapesti szorakozohelyen. hatbazmeg, a sarki kocsmaban lepett fel? tudtommal szettet jaccott...
bar tokmindegy, kurvara nem erdekel, de ennyit ert a media az elektronikus zenehez.....koncert....jeeezusom

a megoldas:
warp brothers-fat bass
😄DD
LezLee
Köszi. Már régóta vadászom ezt a számot, csak ugye cím nélkül kicsit nehézkes 😊))
VinylToy
New Order - Confusion

Ez volt az!!!

VinylToy
Na majd jönnek az okossssaaakkk, hogy
Opöréssön Bléd a Páblic Doméntõl, pedig nemis 😊)

LezLee
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani a Penge címû filmben annak a számnak a címét, ami a discoban megy, amikor ömlik a vér? Elõre is köszi.
Ahh, már látom.

Valami Dynamic Desktop Media cuccos?

Eddig nem láttam, mivel az általam használt Mozilla Firefox alapból blokkolja a felugró ablakokat, és egy ilyen indítja el a progit. (Lecsekkoltam IE alatt is, onnan tudom.)
Használj te is Firefox-ot, és akkor megúszod az ilyeneket, amellett, hogy sokkal gyorsabb is az IE-nél.

Nyugodtan el lehet menni az oldalra, az IE szokásosan rákérdez, hogy akarod-e futtatni. Aki olyan hülye, hogy "Yes"-t nyom, az meg is érdemli.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Egészen véletlenül nem egy felugró ablakra gerjedt rá a NAV?

Program nálam nem akar letöltödni, úgyhogy fogalmam sincs, mit találhatott a NAV.

Nem egy cookie-ra izgult rá?

Ennek a számnak, illetve valszeg egyik remixének láttam mostanában a klipjét, elég durva.

CSOCSO
mire nyomtam OK-ot? milyen okot? beirtam a cimet.. entert nyomtam es bejott az antivirus hogy az oldalon trojan van.. es az oldal mar be se jott.ennyi
Universal_Religion_Chapter_One_Mixed_by_Armin_Van_Buuren
Flash_Brothers_Present-Fear_Of_A_Silver_Planet_Volume_2-CD-2004

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Gyiik
hagyjan, hogy csak tulnyomoreszt madonna zeneket vettek elo, de hogy szinte mindegyiknek majdnem ugyanaz a zenei alapja, az mar durva...

hogy egy kicsit offtopik legyek, aki birja a kemeny breakbeat-et 😄

Unkle - Eye 4 An Eye (Dylan Rhymes & Force Mass Motion remix)

JAST
Az a véleményem, hogy még mindig jobb hogy Paul van Dyk 6 évente újra keveri egyik legnagyobb zenéjét, mintha egy paraszt vmi fost remixet rak össze! Egyébként sajnos 2004ben is lesznek szar zenék. Az idei év fos kategóriáját DR Alban Hallelujah 2004-es mixei indították fúj...

Szigorúan SZVSZ, de szerintem a Madhouse: Like a prayer-e azon kevés feldolgozások egyike, amelyek jól sikerültek.

Kár, hogy az együttes koncepciójának egy nagyobbik részét a Madonna-feldolgozások tették ki. Így már tényleg túl volt lihegve a dolog. Ha csak azzal az egy feldolgozással jöttek volna ki, oké lett volna.

...Moonlight shadow...
whuaaa, a hideg is kirázott, amikor meghallottam. Akinek ennyire nincs ötlete, az minek csinál zenét? Nem kötelezõ...

Snapnek is kellhetett a lóvé, mert elõvették a Rhythm is a dancer-t.

Alien!
hát ezek a feldolgozások engem is kiborítanak...Átdolgozták a Mr Vain-t,erre valamelyik f*szkalap ezen felbuzdulva átdolgozott egy Hadaway számot...pffff...Asszem elõször a Madonna Like a Prayer számát hallottam feldolgozva,ott is 1 db basszus + 1 kolomp(?) van alátolva...szánalmas...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

És ugyan hol?

Merthogy én még MP3-akon kívül mást nem töltöttem le innen.

Hogy te mire és hol nyomtál OK-ot, azt nem tudom.

CSOCSO
AKKORA TROJAN VAN EZEN A GECI OLDALON HOGY JUJJJ!!!! nah igy latogassatok ezt a szart!!!!!!!
Gyiik
neeeeem...ennyire elszallt felettem az ido? pedig mintha ma jott volna ki az eredeti...mindegy, annal jobbat ugyse tudnak belole kihozni, de mar kezd tele lenni a tokom a feldolgozasokkal, ujradolgozasokkal, satobbi...a tavalyi ev szinte CSAK errol szolt, mr vain 2003, children, cafe del mar...
valami UUUUUUUUUUUJAAAAAAAAAAAAAAAAT

JAST
PAUL VAN DYK - FOR AN ANGEL 2004 kötelezõ darab minden igazi trancernek!!!! Hétfõn veszem meg bakeliten...

Gyiik
neee....ezt meg viccbol se tudnam ertekelni aprilis elsejen...😞((