Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tõtsetek 1000L:
Alphazone - Immortal (incl Ceylon rmx)
Smith & Pledger - Believe
Rush & Murray - Promise
Aalto - Taurine
Viframa - Reflect to My Dreams
Above & Beyond - No One on Earth
Smith & Pledger vs Matt Hardwick - Connected
JS Ten - Koto
Ozone - Rock (The Vocal Mixes)
DJ Shah meets York - Dead Drummer
Mauro Picotto - Iguana (Yoji Biomehanika, Different Starting remixes)

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Magam részérõl rástartoltam a preorderes változatra dedikált CD-kkel és egy Bonzai egérpaddal.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
....................................................................................................
😄D
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
meg a masik..dani es a bolcsesseg...kicsit paradoxon, nem?😄D
....................................................................................................
"Megint egy évvel öregebb lettél, bölcsebb is talán" pfff....
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
a helyukben en bannolnalak eheh
Én nem osztom meg a gépemet senkinek.
Rengeteg embernek segítettem már, DC++ nélkül.
Ha jobb tippet nem tudsz, akkor is kösz...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Leama & Moor - Shades Of Red
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Idén 6 azaz 6 Mayday Lesz!
MAYDAY HUNGARY 2004.04.03.
MAYDAY BELGIUM 2004.04.11.
MAYDAY GERMANY 2004.04.30.
MAYDAY RUSSIA 2004.05.09.
MAYDAY POLAND 2004.11.10.
MAYDAY MEXICO 2004.11.20.
Tiesto: In my Memories albumát keresem, mert tönkrement a cd-m.
ha látta valaki magyar oldalon, serveren (sms-is) irgyon'.
Thx
mailto:[email protected]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
hja miért nem ír más is tippeket?
trance tips:
Divine Inspiration - What Will Be Will Be (incl. Cor Fijneman rmx)
Solid Globe - Sahara / Atlantic
MK-S vs Nickson - Fallback
Joop - Sonsuz (incl. Mark Norman rmx)
Blank & Jones - Mind Of The Wonderful (incl. Hiver & Hammer rmx)
Roc Project - Never (incl. DJ Tiesto remake)
Mike Shiver - Feelings (incl. Cosmic Man rmx)
2Trance - In My Dreams (incl. Morph vs Woody van Eyden rmx)
techno/hard tips:
Kay D Smith - The Mental Core
Depeche Mode - No Good 2004 hard mixes
Airscape - Sosei (Reeloop rmx)
trance tips:
Smith & Pledger - Forever (incl. Mark Norman remix)
F Massif - Somebody (incl. Ferry Corsten rmx)
Ernesto vs Bastian - Who is the Starter?
Orkidea - Melancholy (incl. Cor Fijneman rmx)
na, ez a media : rtlklub talalkozasok cimu musoranak az ajanlata volt epp az iment. Amit hallok: Ejtibi szombaton egy KONCERT EREJEIG tiszteletet tette egy budapesti szorakozohelyen. hatbazmeg, a sarki kocsmaban lepett fel? tudtommal szettet jaccott...
bar tokmindegy, kurvara nem erdekel, de ennyit ert a media az elektronikus zenehez.....koncert....jeeezusom
warp brothers-fat bass
😄DD
Opöréssön Bléd a Páblic Doméntõl, pedig nemis 😊)
Valami Dynamic Desktop Media cuccos?
Eddig nem láttam, mivel az általam használt Mozilla Firefox alapból blokkolja a felugró ablakokat, és egy ilyen indítja el a progit. (Lecsekkoltam IE alatt is, onnan tudom.)
Használj te is Firefox-ot, és akkor megúszod az ilyeneket, amellett, hogy sokkal gyorsabb is az IE-nél.

Nyugodtan el lehet menni az oldalra, az IE szokásosan rákérdez, hogy akarod-e futtatni. Aki olyan hülye, hogy "Yes"-t nyom, az meg is érdemli.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem egy cookie-ra izgult rá?

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
hogy egy kicsit offtopik legyek, aki birja a kemeny breakbeat-et 😄
Unkle - Eye 4 An Eye (Dylan Rhymes & Force Mass Motion remix)
Az a véleményem, hogy még mindig jobb hogy Paul van Dyk 6 évente újra keveri egyik legnagyobb zenéjét, mintha egy paraszt vmi fost remixet rak össze! Egyébként sajnos 2004ben is lesznek szar zenék. Az idei év fos kategóriáját DR Alban Hallelujah 2004-es mixei indították
fúj...
Kár, hogy az együttes koncepciójának egy nagyobbik részét a Madonna-feldolgozások tették ki. Így már tényleg túl volt lihegve a dolog. Ha csak azzal az egy feldolgozással jöttek volna ki, oké lett volna.
whuaaa, a hideg is kirázott, amikor meghallottam. Akinek ennyire nincs ötlete, az minek csinál zenét? Nem kötelezõ...
Snapnek is kellhetett a lóvé, mert elõvették a Rhythm is a dancer-t.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Merthogy én még MP3-akon kívül mást nem töltöttem le innen.
Hogy te mire és hol nyomtál OK-ot, azt nem tudom.
valami UUUUUUUUUUUJAAAAAAAAAAAAAAAAT
PAUL VAN DYK - FOR AN ANGEL 2004 kötelezõ darab minden igazi trancernek!!!! Hétfõn veszem meg bakeliten...

As One - Forever Waiting