Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha a következö kiss mixet a naksiék csinaljak neaggyisten akkor én stilust valtok.
Gyiik
en nem szeretem oakenfoldot amugysem, de ezt speciel arra ertettem, hogy kicsit alazo ra nezve, hogy egy listan van branerekkal, sterbickivel, satobbi...

....................................................................................................

JAST
hja és nefeledkezzünk meg arról sem, hogy annó az mp3factory -n fenn volt az 1492 (Náksiék mixében)

JAST
Ó skacok nézzétek csak vissza én már mikor feldobtam ezt a kérdést.... hihetetlen hogy a truemp3s eljutott eddig a számig.....

Hát várjá'...

Tudom, hogy szubjektív a minõsítés, de Club mix kapta a legtöbb csillagot.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien!
sztem csak azé,mer mellette van,hogy shane 54....annó sterbinszky is fenn volt a tranceaddicton....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Persze, ez csak sima letöltési lista, ott is a dátum a szélén.

De a lényeg az, hogy Magyarország betört a trance szcénába.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien!
mondjuk azé nem olyan nehéz észrevenni,hogy ez nem toplista...eleve toronymagasan kiemelkedi igényességben ez a szám a többi közül...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Remélem, mostanára, mindenki megtalálta az egy (vagy három? ) "kakuktojást".

Pedig csak töltsd le a remixet és nézni fogsz ám nagy, kerek szemekkel.

Alien!
Paul Oakenfold - Zoo York(leama & moor remix)....Pfff...nemtom de ez a két ember nem tud hibázni....

Mondjuk nem is ebbe a listába való...

Gyiik
te szent isten....nemtom, kire nezve szarabb ez a lista, de sztem oakenfold meg kisebbre ment ossze a szememben...

....................................................................................................

Vesszen Tiesto, AvB, új csillag születõben.

Francba. Na mégegyszer:

Ki milyen furcsaságot vesz észre a képen?

Ki milyen furcsaságot vesz észre a képen?

CSOCSO
szal senkinek nincs?
CSOCSO
tudjuk tudjuk van tole vagy 1 giga anyagom mp3 ba.. de a hul;ye hubble zene keneee..aaarghhh
Gyiik
zabiela teheccseges kolok am. Tessek meghallgatni a Sound in Motion duplavalogatasat...

CSOCSO
onnan tudom a cimet.. ez a zne kene magaban😊
amugy ez a 4 cd-s szet nagyon ut!!! mindenkinek ajanlom mert huhhbazze tipusu!!!
Helló! Rákerestem, esetleg egy mixben benne van-e. Benne van: James Zabiela - Four : ez egy 4 CD-s set, aminek a 2. CD-jén a 2. szám amit te keresel. Szerintem így tuti megtalálod.
CSOCSO
esetleg E.B.E.
CSOCSO
HATALMAS KERESEM VAN!!!!!! nemtudom mit hasznaltok zeneletoltesre.. en csak DC++-t tudok.. a tobbit sajnos nem nagyon..(kazaa es tsai)
KERETIK mindenkit hogy aki tud keressen ra erre:
EBE - Hubble
nagyon nagyon szeretnem megkaparintani ezt a zenet de a dc-n senkinek nincs pedig meglestem mar par trance hubot.. nagyon bejon ez a zene!! pls forditsatok ra egy percet es keressetek ra!! ha lehet szedjetek aztan csak attoltodik majd vhogy hozzam!! koszike!
Gyiik
pfeheh, ahhoz regisztralni kene ujra smswebet, ahhoz meg lusta vagyok most
de miert nem szolszik?

fizetek.
tedd fel a siteodra fizetes smst-is! csak add meg a tel szamodat ehehehe
Gyiik
ja, es szedd le hybrid - thump radio mix @ alice radio 97.3 (2003-12-06). Ha megvan, szolj, kuldok tracklista-szeru valamit

hybrid stilus, csak par fokkal kemenyebb, viszont annal jobb

Gyiik
DANI!!!

AZONNAL KAPCSOLD KI!

...meg a vegen teljesen meggyogyulsz hehe

Nekem valahogy nem jött ez az elektro-vonal, amibe hajlik már a harmadától.

playlisted van esetleg hozzá?
az tényleg nagyon jó!
JAST
Az elsõ szám nagyon nagy! (Ferry Corsten vs The Thrillseekers - Sublime)

Ferry_Corsten_-_Right_of_Way-CD-2003

ezt Igy ajanlanám. még csak 20 perc kornyeken jarok de mar jobba erzem magam.. pedig tegnap 40 fok fölötti lazam is volt 😞(
JAST
Benicio = Benno de Goej (A Rank 1 egyik tagja) és télleg nagyon sirályul nyomja!!!!
Tips: Jacob & Mendez - Deception (Benicio rmx)
Benicio - Don't Explain
Rank 1 - Awakening (Benicio rmx)

Trance tip

Alex M.O.R.P.H. - Maximum Overdrive (Benicio Mix)

Tök kúúl
Gyiik
jobban preferalom az irc.extra.hu, vagy irc.sote.hu
6669 port, es barmijen csatorna...gaz igy, hogy ket irc-szerveren logok fent eccerre

robotnyk
holnap valamikor én is leszek
gyiik ha ejjel leszel akkor gyere ide mirc:
irc.de.quakenet.org
port: 6667
channel: #e-mjuzik.hu
most toltottem le ma.. majd meghallgatom énis aztan értékelem..-😛P
Most volt 31-én (meg február 1-én 😊) az idei Trance Energy most épp Ferry Corsten ottani alakítását hallgatom, nagyon jól csinálja!
Binary Finary - 1999 (Gouryella Mix)
ooooo nem is mondok semmit. ezt nem ajanlani kell hanem érezni
ehehe
moonman-galaxia.. ez TRANCE!!
akárkiakármit ajanl ez valoban AZ..
ferry corsten amugy aki elkövette.
eheheh a zold függvényében valtozik??
lOLll, amugy lehet nalamis igy. még az is lehet h megyek satoshi tomiiiira.😛PP
Gyiik
persze eheh
esetleg talan ma ejfel kornyeke, de nem igerek semmit, mert dinamikusan valtozik percrol percre az aktualis programom😄D

most jo?😄DD
Gyiik
dani, mirc mehet, de en csak most neztem ide fel😄DD

JAST
Biztos hogy az õ száma? Elvileg Hiányzol! egyik új számának a címe....

valoszinu a szamcime az hogy mother fucker
😊
Falabu
Kérdés, hülyén fog hangzani nemtudom pontosan mi a szám címe csak tudom ,hogy Peat Jr. új száma! BANK-ba hallotam legutóbb(szöveg egy részlete:Mother fucker,Mother fucker,Mother fucker)! Nagyon kéne és csak ennyit tudok róla!😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––