Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
én is dumáltam velük. egész pontosan Náksival Brunellel és a Kozmixxal. A legégõbb hogy fényképezkedtünk velük! Már mind1... De a Blank & Jones is beengedett minket a korlátok mögé 1 közös fotó erejéig ami sztem 2 év múlva nagy ereklye lesz!

Dani20
emléxem 2 éve még naksival dumálgattunk kicsitmayday bejárata elött,akkor még annak is örült hogy bemehetett egyáltalán a mayday területére vip jeggyel.. persze akkor még mint party látogato nem mint dj.. hát sajnos azota ugy tunik benyalta magát ideis.. kell az embereknek a bohockodás.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
wahaha, nagyon meredek naksi ebben a felsorolasban...ennyire kell a love a szervezoknek?

....................................................................................................

robotnyk
Shpongle - Beija Flor
CSOCSO
KOSZI KOSZI KOSZI KOSZI KOSZIIIIIIIIIIIIIIII
JAST
Közeleg a magyar Mayday! Nagyon jó a line up! Chris Liebing, Speedy J, Felipe, Marco Bailey, Umek a legnagyobbak. Személyes tippem: Pet Duo! Azt megértem h Shane 54 és Kai Tracid a trance részben, de Náksi Spigi Sterby Bruckmann Master Blaster is???? ááá gáz. Mayday - TECHNOOOOOOOOOOOO! Mayday Mayday Mayday

Gyiik
aszittem maracc ejjel hogy leszedd
jovok

....................................................................................................

Dani20
gyere fel slsk leakarom szedni a hybrid mixet...

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
😄D

Gyiik
spangli johetett volna boj nelkul

JAST
Hja Shane 54 akkora bulit csapott a villában hogy mindenki hányt, mindenki kefélni akart.... hja csak ne lett volna ott a gyenge meg a spangliboj no meg a tymo is...

Dani20
Frank öszintén szolva fogalmam nincs miröl beszélsz.. mondj egy topicot ahova beleszxrtam.. azt se tudom kivagy.. sodit meg pláne nem.. kicsit vegyél vissza magadbol.

Frank99
te nagy kuki,de minden topicba csak belesz*rni tudsz?

akkor is h*lyeb*zi, csókod' meg a SODI barátodat...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
Scape_One_-_Not_Human
Cai-Confessions_Of_A_Soul_Digger

ezeket szeggyétek ha jót akartok
Dani20
vinyl azér bár ez forum de léccinebuzizz, thx.

VinylToy
hülebuzi...haggyyááá 😞((

Pedig igen is jó...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
nem tom pont itt volt haverom és akkor nyomtam be,de kb eccere kezdtunk el rajta szörnyülködni. dehát mostmá megse tom hallgatni mégeccer mer töröltem..

VinylToy
Hüle vagy... a lényeg hogy egy régi számot dolgoztak fel.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
vinyl ez a royal gigolo olyan szinten szar volt 5 mperc mulva töröltem a gecbe.. tiszta lopás az egész.. benny benassy-satisfaction totál 1 az 1ben.. gáááz. csalodtam benned most. igy

JAST
Hiver & Hammer - Lost in My Mind (Vocalized dub mix)
Az egykori MUTE - Missed Beat 2004es változata! York szerû gitárral, breakbeates részekkel és kevés vokállal! Zsíííír Trance!

robotnyk
Alter_Ego_-_Transphormer-Promo-CD
vaze, mekkora egy elborult királyság!
robotnyk
ja, ennek a trancehez, dancehet köze nincs, de marha jó.
robotnyk
Charlie Parker - K.C. Blues
Dani20
eheh

VinylToy
Egyébként a témához kapcsolodóan beírom:

Royal Gigolos - California Dreamin' (Tek House Remix)

Dani20
tudom hogy ü betük vannak az ú betûk helyett 😄DD

VinylToy
Ezt se ismered?! Te zenei analfabéta 😊))

Dani20
biztos azis jo..😛PP

VinylToy
ffúfúfúfúfúfúfúú.... 😄D

Dani20
renato cohen-pontapéééé
😄DD

Dani20
nemis
😄DD

Gyiik
bebogyoztal, gyerek?? eheh

Dani20

Gyiik
Agoria - The sky is clear

odabaszos trance, ha atb ilyet nyomna, tuti a kedvenceim kozott talalna magat eheh

Kippenvelmeter
Shane 54 @ Infinity set elso track:
Abel Ramos vs. Shane 54 - Klippenvelmeter (Original Mix)
robotnyk
Agent-K & Deuce And DJ 303 - Reloaded
Gyiik
igen igen, unkle is lavelle bacsi keze munkajat dicseri...
mondjuk fabric mar regebbi alkotas, de attol meg rohadt jo. Most meg egy ketoras essential mixet szedek tole, kivancsi vagyok nagyon

Dani20
My mind is in a state
His soul all seem to do is took my fate
Well I try to be space (?)
But all the world was crushing at the gate
This time...
This time...
Reality's stroke me in-between the eyes

My mind is in a state
As everything i miss it comes to late
So I tried and disappear
To do it's only one way out of fear
This time...
This time...
Reality's stroke me between the eyes

My mind is in a state
But all I need to do is change my pace
And I know it's fear the fate
But happiness is foggin' as embrace
This time...
This time...
This time...
This time...

This time...

This time...

Unkle-In a State

robotnyk
lavelle dolgai az utóbbi idõben egyre szimpatikusabbak nekem. pl az Unkle-Never Neverland szerintem az egyik legjobb album volt tavaly.
Gyiik
toltottem le james lavelle - fabric live-ot...hat...
chemical brothers - piku
echomen - thru 2 u
satobbi...
eleg finin hangzik

robotnyk
jah és ehehehe:
VA-Global_Underground_026_(Mixed_By_James_Lavelle)-Promo-CD-2004-tronik
robotnyk
jehaaaa, i'm baaack 😊

Kahuun - Mucchio Selvaggio (remix)
az biztos!
JAST
Ferry Corsten érdekes figura. Hallgatva régebbi és mostani szettjeit is arra a következtetésre jutok hogy az a lemezlovas aki olyan zenéket játszik mint én a lightosabb bulikon. No persze nyomába se ér annak, mint amit Paul van Dyk nyom le élõben. Még mindig aktuális, és szerintem nagyon fasza muzsika: Ferry Corsten vs The Thrillseekers - Sublime (incl. Katana remixes)

Dani20
rock your body rock.. az a zene szétszed..majd osszerak

Frank99
kinn van
Ferry_Corsten_-_Right_of_Way-2CD-2004-NRG

kellemes....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tegnap kikerestem az egy CD-s változatot és igencsak kellemes muzsikáról van szó.

Kíváncsi leszek, hogy a 2 CD-re mennyi jót pakolnak fel?

U.i.: Az már csak hab a tortán, hogy nem szimpla CD-tokban jön ki, hanem DVD-tokban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSOCSO
Shane_54-infinity_live_at_amnesia_31-07-2003-1real

nekem meg ez basz oda nagyon..foleg a kezdes!!! pppffff
Dani20
01-lange-infinity_live_at_amnesia_21-09-2003-1real-djmixes2k.com.

aaaaaaa igy reggel naon adja..