15192
-
#3746 ma a dance zenéket kedvelőknek kedveskedem 2 vinyl-el + 1 trance (John O'Callaghan)
link -
#3745 Volt valaki pénteken Tiesto klub bulin a citadellán? -
OPM #3744 Above_and_Beyond-No_One_on_Earth__Gabriel_and_Dresden_Intro_Mix-Promo_CDR-2004-TSP
-
#3743 tölteni való: Johan Gielen, Ronski Speed, Signum, John Kreamer, Flash Brothers, Pulser
klikk -
#3742 valóban jó zene amúgy :) -
#3741 100 ezer ft-ba fogadtam volna h te fogsz reagálni rá és pont igy :D
véleményem: a poros lemezek az igazán jo lemezek:D -
#3740 végülis igen. bár csöppet poros. -
#3739 Andain - Beautiful Things (Markus Schulz Shadows Of Coldharbour Mix) -
#3738 így van.
óóóó sávszélemelés megvolt...
releases-re asszem kipakolok pár zenét :) -
#3737 hát szerintem a waterfall eredetiben jobb. -
#3736 Kemény trance, bírom az ilyet:
Signum - Second Wave 2004 Remake -
OPM #3735 szeretem az anjunabeats szagú dolgokat... :)
megnézem -
#3734 mai upload part 2: Phynn rmx, Re Locate - Waterfall új remixben és egy anjunabeats szagú dolog...
link -
#3733 asszem feltöltök még 1-2 számot :) -
#3732 tilt - invisible (lost tribe vocal mix)
ez TRANCE! -
zotyo #3731 köszi, h nem felejtetted el a kérésemet :-)
ha szerinted jó az új rmx, akkor szívesen meghallgatnám... -
#3730 Mai upload: Airwave - Save Me cuccos, elég negatívan érintett a White Room rmx, mivel semmi újat nem mutatott fel számomra. Aztán nagy kedvencemből (Signum - Come Around Again) 1 rmx illetve egy Sonorous rmx is belekerült a puttonyba ;)
klikk ide
a következő napokban lesz időm majd uploadolni úgyhogy lehet kérni zenéket mittegyek fel, Zotyonak ezúttal üzenem h az a Phynn még nincs meg de van 1 új rmx-em tőle, ha kell feldobom holnap! -
#3729 pete lazonby - sacred cycles (quivver mix)
még mindig szétszed. -
OPM #3728 ezért jön be nekem a 2. :) én inkább az euro/dallamosabb vonalat kedvelem
madonna - nobody knows me (above and beyond mix) -
OPM #3727 megindult nálam a sávszélemelés -
involver #3726 Első cd sokkal jobb!
Masodik cd eurotrance-es lett szerintem csak harom joszam van rajta
Elevation + Gabriel & Dresden - Athena
Josh Gabriel - Alive
Push - Electric Eclipse -
#3725 az első cd utolsó számát szeressük :) -
OPM #3724 aham :)
az első cd sem rossz, de nem kimagaslóan jó
viszont a 2. ... -
#3723 ezekszerint 2 cd-s? és mixlemez? -
OPM #3722 gabriel & dresden - bloom - cd2
éjjel-nappal ezt hallgatom!! -
#3721 mekkora hülye vagy JAST! persze a jó értelemben.
"két büntetés közt meg elad 3 pár zoknit meg 1 paplant". -
#3720 ha jönnek a zsaruk motozni, valahová el kell dugni a szajrét.
ha kinyitod a kazán ajtaját majd kipotyognak a félig megégett zoknik meg a paplan, amit el akart adni két ellenőrzés között... -
#3719 attól parázok h a c kaller rakja a kéménybe a fát... :D -
#3718 hát vigyázzatok :)
pl. ne rakj fát a kazánba, vagy a kéménybe, mert attól könnyen eldugaszolódhat... -
#3717 ja nálunk is gáz van (mármint fűtés). csak vigyázni nehogy a kémény eldugaszolódjon.... :) -
#3716 max. vidéken nagymuter házánál
nálunk már van gáz -> kazán
nálatok még biztos tüzifát kell gyűjtögetni télire, részvétem, de kössz hogy gondoltál rám :) -
#3715 értem. az jó lehet. Elképzeltem így november tájékán lemész kiváx 1-2 fát tüzelőnek... -
#3714 A XVII-ben lakom, ami pár ház egy erdő közepén.
A busz az erdőn keresztül megy... -
#3713 :D -
#3712 na mind még annyi hozzászólásom ehhez a dologhoz h amitől még kiakadok kegyetlenül az a cigány kaller. ha nincs bérleted vagy jegyed attól nem menekülsz az biztos. két büntetés közt meg elad 3 pár zoknit meg 1 paplant.... -
#3711 biztos nem gombát szedni mentek. -
#3710 mit keresel te női buszvezetővel az erdőben? o_O -
#3709 a következő lépés egy nigga' sofőr lesz, meglásd.
én már akkor félek felszállni, ha nőt látok elől, bár a múltkor az erdőben csak egy női sofőr taposta ki a 80-at az 100 éves ikarózsiból O_O -
#3708 Aztán néztem a vezetőfülkét nem-e árul buszalkatrészeket olcsón, mittom én kapaszkodó kamú márkajelzéssel, esteleg féktárcsákat
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3707 Off
Jah hát ezt is megkell h osszam veletek. Azt hittem BKV már nem süllyedhet lejjebb a szemembe, dehát mindig kitalálnak vmi újat. Mai észrevételem: kínai buszvezető!!! Kicsit félve szálltam fel. Hát minden 2. megállóban lefulladt a busszal (biztos kezdő, meg nem is látja a gombokat). Aztán néztem a vezetőfülkét nem-e árul buszalkatrészeket olcsón, mittom én kapaszkodó kamú márkajelzéssel, esteleg féktárcsákat. Nah mind1, szóval már ilyen is van...