America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
jaja tulizgultam:p viszont most a sniperkedéssel szopok Proficienten...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Belton
Akk menti a traningeket is lehete csinalni ?
Mert a DMR-t meg adta nekem meg is csinaltam de anno nem mentette el.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Fenrir
Nem egy nagy dolog az expert MOUT, nem szabad lelõni baráti céltáblát és nem szabad elhibázni ellenségest, ha ezek megvannak lazán teljesíthetõ.

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
lol 94% 2:19 és expert😊

Szega87
voltam valami pipeline on, elég jónak tûnt 😄

[HUN]Crassus
ja és régii accot tudta már vki linkelni az újjal?

[HUN]Crassus
kéne egy expert MOUT,de baszott nehéz 93% alá mennem...2:33 a rekord ezen is kéne faragni....van valami jó tippje valakinek?

Belton
Ezzel a patchel mar el mondhato a jatekrol hogy jatszhato teljesmertekben 😊
Legalabbis nalam.

Prince23
Na most már végre müxik. van game nálam.

modellmaker
*patch

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
A tegnapi pach hibajavítása.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ez mi ezez?
Mighty
2 napja toltam ott. Repült a heli.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szega87
nekem a trainingek update után is fagynak

AA 3.0.3 Fixes/Changes

* Removes Password from AA3Launch.log
* Fix for MBS not working after server travels to a new map
* Fixes TeamReady in Mission Preplanning
* Updated authentication SDK to improve reliability and performance.
* Fix for freezing on training mission load
* Improved performance on loading maps/training missions
* Fixed several small memory leaks
* Fixed performance issue with server that caused it to load UI elements into the server (where they aren't needed) and thus use up additional CPU and memory.
* Modified training authentication so it is more efficient
* Modified AMD negative delta time exception handling so it no longer stops the server or client, just logs the event.
* Fixed admin add player admin
* Fixed admin kicking of players. Now works properly with soldier name and has optional kick by player ID
* Adds new AdminListPlayers to get list of players and their player ID's
* Removes most of the server log spam, especially that tied to missions and mission setup and ROE.
* Fixes several issues related to ROE firing off when player is bleeding, asphyxiating, or falling after being wounded by ROE
* You can now strafe on ladders so you don't get stuck in Pipeline or Obstacle Course. Strafe too far and you fall off, just like AA 2.x
* Modified program startup to clear out any old ATS temporary files.
* Improved scoring messaging support for training missions
* Fixes several scoring issues
* Optimizes more of the authentication code and adds better exception handling in it.
* Adjusts STS (stats) integration to better detect invalid objects to avoid crashes.
* Fixes issues with single player stats not correctly initializing all of the time
* Adds feedback to UI when player purchases training until purchase is complete (says "Purchasing")
* Modifies MBS to track how many players are playing vs. how many players are on the server (player + Spectators) and now MBS browser only shows the number of players (so count won't exceed max players)
* Turns HUD off whenever menu is activated (still an issue with battle planner activation the first time, however)
* Adjusts the close menu logic to always close properly so double menus should no longer happen
linkeld már az ip-t pls
Hát tréning még mindig nem megy,de a szerverek most dobálnak ki.
Az Impact pálya felett eddig elrepült néha egy helikopter?Mert én ott asszem eddig egyszer voltam huzamosabb ideig,de erre nem emlékszem.Most repült.Ha volt már eddig is akkor nem szóltam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nekem 0ról szedi le újra 😄
Jaja,valamit töltikézett a Steam.Na megnézem mi történt...

Prince23
Kijött az új frissítés.

modellmaker
rohadjak meg, akkor se látom. :|

Belton
Én ahogy észre vettem a 26slotos serverek nagyon laggosak,ha jot akartok akk 16-18slotos max azok amik anyira nem veszesek azok be valtak nagyon.

Belton
Van magyar server es nem laggol 😊
AA.hu-n be is van linkelve az ip.

hát ha vkinek van huzalma hozzá akkor pik pak megvan
armageddon666
pedig nagyon jó lenne egy 26 fõs jelszavas magyar szerver 😊 laggmentes, királyságos 😊

@

ühüm, és miért van az h az elöbb kaptam vmi érmét és mikor kimentem menübe ott már nem látszott?😄
Mighty
Ha van magyar server, akkor gondolom az aao.hu-n lehet errõl leghamarabb értesülni.

nemhiszem hogy már van.

na azt már megoldottam xd nem tudtok vmi magyar szervert v szervereket?
csak multi van, és szerintem nem engedted ki tûzfalon.

hi all! vmi pro nem dobna nekem egy msn címet? mert elég sok kérdésem lenne... pl a h a multi playernél nem látok 1 szervert se... meg h van-e ehhez vmi single player féleség, de ez csak kettõ a sok kérdés közül xd elõre is thx
Confirmed.
A fájl bemásolása óta hibátlan. Leszámítva a bugokat, de mind1. Nekem egyre jobban tetszik, fõleg ha sikerül találni 1-2 olyan embert aki hajlandó csapatban közlekedni és végrehajtani a feladatot😊. Már 2 emberes csapat is nagyon hatékony és elég sok pontot is lehet begyûjteni. Tetszik na. Remélem a peccsekkel csak jobb lesz.
Apropó lesz magyar szerver?

Én mióta beraktam a "#59229"-ben lévõ file-t a helyére,egy fagyásom nem volt a multi részen.Vagy bemegy,vagy párszor volt hogy visszadobott a szerverekhez,gondolom akkor tele lett elõttem amire menni akartam.

BEAST
Nekem is ugyan ez volt, mindegy, marad az uj account 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mighty
Mert nem elégséges az auth serverek kapacitása. Szinte minden egérkattintásra az auth serverhez fordulna a játék. Ilyenkorra kezd növekedni a terhelés és csak szerencs kérdése, ha be tud valaki joinolni egy serverre.

Az miért lehet hogy elidítom, belogolok, szépen elmegy a menüig, onnan aztán akár tréningre akár multiba csatlakoznék befagy a kép amint rányomok <#confused>

Ben007
nekem sikerült

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

HoReSz1975
Valaki át tudta regelni az AA2 -es accountját, mert én bármit csinálok nem enged be vele <#confused><#fejvakaras>

Megkaptam az emailt, és ezt írja ki:

De az újonnan regisztrált accal persze megy <#boxer><#szomoru1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Ben007
nagy gáz van belépek szerverre erre nem tok mozogni semmit mit lehet ezzel csinálni nem fagy le mert bele tudok nézni a cékeresztbe meg lõni is tudok

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

oneal1
ahhaaa értem, akkor majd gondolom késõbb jó lesz...

!Forza Ferrari!

http://login.aa3.americasarmy.com/home

Ment mindent,csak a kliens nem frissül.....

WoT: uvilmos

HTS s3rg1nh00
nem menti rendesen,csak az idõt...illetve még azt sem.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

oneal1
én játszottam 1,5-2 órát jaja

nektek menti a statotokat rendesen?
sok sok ember lõttem már, de semmit nem jegyez meg...gáz

!Forza Ferrari!

Mighty
Tud valaki most játszani?

Mighty_
Hallod N3TuddKi, te miért is lettél házigazda? 😊 Itt volt ez a közös account, direkt erre a célra, hogy többen is tudják szerkeszteni a topikot.

Sadist

Fenrir
Ezt a villogó xart nem lehetne kiszedni a bannerbõl? Már nem esedékes amúgy sem.

PB-hez egy kis help, hiába van a játékban megkel csinálni..
Letöltöd: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Futtatod, utána ADD GAME aminek az elérési útja:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\america's army 3\Binaries

Utána: Chek For Updates
(márha pb-s szeron akartok játszani, müködik tesztelve)

enjoy...

WoT: uvilmos

repvez
minden engedélyezve van és tegnap ugyan ezen beállitásokkal még 6 servert mutatott és mindegyikhez tudtam csatlakozni is.
Fenrir
Filter van rosszul beállítva?

repvez
olyankor mi lehet a probléma és mit lehet tenni ellene, ha a multi résznél a server keresö 8 servert ir ki alul de egyet sem sorol fel a nagy mezöben hogy mi a neve ,mennyien vannak rajta és milyen pálya.
igy nem tudok kapcsolodni sehova sem