America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki nem mondta, hogy lehet már trainingezni...
most ti tudjátok tovább csinálni a traininget? mert nekem is frissített de semmi sem történt, ahol megállt a training az a pályát engedte megcsinálni de ujak nem lettek....
Mighty
Vagyis innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Toltsd le a PB-t

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-aav3.php

nightvision nem volt korábban?
valaki játszik win7 alatt? pb-vel mit kell csinálni hogy ne vágjon ki? próbáltam guglizni de az egyetlen mûködõ megoldás az hogy jobb klikk a futó pb file-okon (a és b) és aztán “Allow this service to interact with the desktop” checkbox. nos a gond az, hogy én ezt a checkboxot marhára nem látom sehol megjelenni. ráadásul csak a pnkbstrA.exe fut a B-t nem is látom. ötlet?
Spészgószt
Nem mááá! de ezeket hogy...kb 5 perc után még ha nem is tréningelsz akkor is rájössz a combókra! Futás dupla elõre (best) aztán bármit nyomsz az lesz ha a prone-t akkor seggen csúszik és hasra érkezik mászhatsz tovább hason, ha gugolást nyomod akkor csak seggencsúszik aztán gugolva marad! ennyi! Tápcsõ nincs ....asszem <#vigyor5> Jah kihajolás q és e alapból asszem...de csak egy pozícióban tudsz ha megmozdulsz akkor visszahajol...de utána megint vissza :)
A fekve kihajolás nagyon LOL...jah dupla oldalra lahasalás után meg oldalra gurulsz (combat roll)

<#felkialtas> LOGIN <#felkialtas><#taps>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Sadist
Hát futás közben nyomod meg a hasalást vagy a guggolást.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nade futás közben, hogy így becsúszik hasra. Nem pedig álló helyzetbõl..
a key mappinget te állítod be, hogy mivel hasalsz meg binózol. alapból a hasalás x asszem de én mindig átírom.
Kösz :)

Against all Odds
Win the round while the last man left on your team and outnumbered.
Earned: 1
Sadist
AA3 oldalán beloginolsz

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A játékon kívül meg lehet nézni valahol az achievmenteket?

Kaptam valamit, mert 1vsakárhányból nyertem a kör végén :)
Ezen a farmos mapon nyomtam pár órát, de training nélkül elég lassan haladok a játék megismerésével... pl távcsõ van? nem fegyveren, hanem csak úgy, amivel messzire látnék... illetve futásból elhasalni hogyan lehet? meg kihajolni oldalra?
armageddon666
Ha nincs lag akkor nagyonpro vagyok:)

@

itt mindenki nagyon pro <#idiota>

geri777
HA valaki nagyon pro és ért a AA3 hoz vegyen fel msn re légyszíves elõre is köszönöm
msn: [email protected]

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

[HUN]Crassus
36 fejlövés= 1135 pont:S kurvanehéz:(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Hol vagytok gyökerek? :P

[Rush]
Hogyne játszanék, most is nyumjuk Crassus-al, meg Strav-al<#idiota>

hTTp://ror.hu/

te még játszol?:) azt hittem xsu bedöglött végleg. fluga néven toltam még korábban.
army fórumon találtam fixet a temp problémára
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=299457
repvez
valaki a patch letöltésében tud segiteni?
Ez még nem oldották meg, irták is, majd hirbe kiirják....

WoT: uvilmos

az új patchel ezt nem megoldották?

szevasztok! a peccselés után is kell törölgetni a temp fileokat?
Hát azé szánalom van itt, készitõ kértek mindekit, ne csináljanak TRÉNINGET, erre a sok õss pro csakazértisss NC, ezzel elbaxxa a lámája több tizezer ember játékát, de nem baj, tréningeljetek csak hiába lexel expert ha multiban egy nagy nulla....
Komolyan ilyen gyökerek végett szopjuk a faxt, me õ tréningezik.... és persze, hogy fagyás vagy visszadob a fõmenübe, mert a lámájának nem elég a Basik amit alapból megadnak, hogy tudj multizni rendesen....Remélem az ilyenek kihalnak ebbõl a gamébol mire normális lesz....

WoT: uvilmos

"nah az mi lehet,hogy bemondja a találatot,de kis piros pöttyöt kapok a céltábla mellett és nem nagy X-et...."
Erre a hozzászólásomban a válasz:
"Ha mindig a fejére célzol akkor nagyobb eséllyel buktatod nem kritikus pont találatával"
armageddon666
A:SD:AS:D:AS:DA:SD:AS:D:AS:DA:SD:AS:D:ASD

felülírta a rendes eredményeket akkor? :D::D:DD

menjünk játszani :C keressünk valami üres kispingû szervert és támadjuk be :D

@

Spészgószt
MIND HEADShoot kell az 1200 pont!!!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
A kurva annyukat vagy 2és fél órán át pötyögtem és full hedi mind egy mell és 1190pont erre megadja mindenkinek a basicre és buktam az expertemet <#falbav><#bdead><#violent><#boxer>

[HUN]Crassus
nemtudok a szobákba bemenni:S

[HUN]Crassus
jah hopp itt egy TS

[Rush]
xSU^][Ru$h.<-> néven nyomtam be magam.....

nem tudom hoyg van-e buddy list, vagy hogy lehet-e keresni, de TS-en keresztül csak megtudjuk oldani:D

[HUN]Crassus
Haliho! persze mehet majd holnap szabadnapos vagyok most szerintem mindjárt mozizom....milyen néven vagy? van valami Budy lista,hoyg lekövethessük egymást??

xSU^Crassus<->

vagyok

[HUN]Crassus
nah az mi lehet,hogy bemondja a találatot,de kis piros pöttyöt kapok a céltábla mellett és nem nagy X-et....

Vissza az egész,most beléptem újra,és már expert a Weapon Familiarization.Pedig az elõbb mikor csináltam a M249,meg a gránátvetõ Expert lett,a gránát dobás meg csak Basic,és ezért az összesítésre is csak basic-et írt.
Lehet még nem tökéletes a rendszer... <#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MBP Schaefer
Nálam is basszus,pedig az M249 meg az M320 az expert lett( mondjuk nem volt nehéz )

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

repvez
ha nem steamro szedtem a teljes játékot hanem a deploy cliensel ott hogyan lehet felrakni a javitást rá vagy külön hol tölthetem le amit fel tudok installálni az alapra?
Gránát dobásnál mi lehet a gond? 6/6 megvolt,Ami két bábú a faházikóban nyílt fel,annak mindkétszer bedobtam a gránátot,tehát nem elõtte robbant.Mégis csak "Basic" lett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]Crassus
nos a sniperkedésnél KELL HEAD SHOOT jópár az experthez! lõttem dirket egy csak torzós 40/40-et és 890 pont lett ami gyík az experthez HS több ponty:P

[Rush]
valamikor kéne nyomni 1et! vagy most csak a trainingekkel vagy elfoglalva?<#idiota>

[HUN]Crassus
hmm remélem neked van igazad:)

Imádom hogy nem lehet szerkezteni :S

Amit elfelejtettem.
Csak azért merem ilyen bátran állítani, mert addig hajtottam én is a tréningeket , míg nem lett expert az összes.
"SAW al is csak akkor adja be ha szinte mind HS"

"nemnem, itt a reakció idõ számít! minél gyorsabban leküzdeni az akadályt ez kell! nemszámít hova lõsz!
mikor már jönnek fel a céltáblák már lõni is kell vissza õket."

Már bocs de eddigi tapasztalataim szerint ez mindkettõ ökörség. Ha számít is a gyorsaság én abszolutte nem érzékeltem. Halál nyugi tempóban végig lehet vinni mindegyiket. Azt persze nem szabad megvárni még magától vissza bukik a célpont. ;)
Egyedül a Mout-on számit az idõ.
A snipernél a jelzett kritikus sérülési helyekre (Fej, Mellkas, plusz a lenti mezõ, de az úgy sem látszik) kell lõni
Ha csak végig a mejje-husát lövöd az is tökéletesen megfelel.Ha mindig a fejére célzol akkor nagyobb eséllyel buktatod nem kritikus pont találatával.Na az baj.
A SAW -nál minél kevesebb lõszerrel kell megoldani. Természetesen a 100% találati arány jól mutat. ;)
[HUN]Crassus
fuuuuk lõttem gy iylet aztán izgalmamban irgalmatlanul elbasztam a 2-es fázist:((

tototto
elsõ traininget megcsináltam mondja menjek a következõre de azt már nem töltötte be, nekem még mindig kifagy :S

[HUN]Crassus
1150 az gyílkos lesz:P

[HUN]Crassus
nemnem, itt a reakció idõ számít! minél gyorsabban leküzdeni az akadályt ez kell! nemszámít hova lõsz!
mikor már jönnek fel a céltáblák már lõni is kell vissza õket.

Belton
SAW al is csak akkor adja be ha szinte mind HS<#wilting>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Fenrir
Azzal én is szenvedtem, meg a SAW-val is utána, expertre egyik sem ment :)

A halál csupán a kezdet...

armageddon666
az már jó... Experthez 1150 pont kell... szal csak fejes, és 1t hibázhatsz :) vagy ilyesmi :D

@