America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-aav3.php
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
valaki játszik win7 alatt? pb-vel mit kell csinálni hogy ne vágjon ki? próbáltam guglizni de az egyetlen mûködõ megoldás az hogy jobb klikk a futó pb file-okon (a és b) és aztán “Allow this service to interact with the desktop” checkbox. nos a gond az, hogy én ezt a checkboxot marhára nem látom sehol megjelenni. ráadásul csak a pnkbstrA.exe fut a B-t nem is látom. ötlet?
A fekve kihajolás nagyon LOL...jah dupla oldalra lahasalás után meg oldalra gurulsz (combat roll)
<#felkialtas>#felkialtas> LOGIN <#felkialtas>#felkialtas><#taps>#taps>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Against all Odds
Win the round while the last man left on your team and outnumbered.
Earned: 1
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kaptam valamit, mert 1vsakárhányból nyertem a kör végén :)
Ezen a farmos mapon nyomtam pár órát, de training nélkül elég lassan haladok a játék megismerésével... pl távcsõ van? nem fegyveren, hanem csak úgy, amivel messzire látnék... illetve futásból elhasalni hogyan lehet? meg kihajolni oldalra?
msn: [email protected]
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hTTp://ror.hu/
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=299457
WoT: uvilmos
Komolyan ilyen gyökerek végett szopjuk a faxt, me õ tréningezik.... és persze, hogy fagyás vagy visszadob a fõmenübe, mert a lámájának nem elég a Basik amit alapból megadnak, hogy tudj multizni rendesen....Remélem az ilyenek kihalnak ebbõl a gamébol mire normális lesz....
WoT: uvilmos
Erre a hozzászólásomban a válasz:
"Ha mindig a fejére célzol akkor nagyobb eséllyel buktatod nem kritikus pont találatával"
felülírta a rendes eredményeket akkor? :D::D:DD
menjünk játszani :C keressünk valami üres kispingû szervert és támadjuk be :D
@
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nem tudom hoyg van-e buddy list, vagy hogy lehet-e keresni, de TS-en keresztül csak megtudjuk oldani:D
xSU^Crassus<->->
vagyok
Lehet még nem tökéletes a rendszer... <#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amit elfelejtettem.
Csak azért merem ilyen bátran állítani, mert addig hajtottam én is a tréningeket , míg nem lett expert az összes.
"nemnem, itt a reakció idõ számít! minél gyorsabban leküzdeni az akadályt ez kell! nemszámít hova lõsz!
mikor már jönnek fel a céltáblák már lõni is kell vissza õket."
Már bocs de eddigi tapasztalataim szerint ez mindkettõ ökörség. Ha számít is a gyorsaság én abszolutte nem érzékeltem. Halál nyugi tempóban végig lehet vinni mindegyiket. Azt persze nem szabad megvárni még magától vissza bukik a célpont. ;)
Egyedül a Mout-on számit az idõ.
A snipernél a jelzett kritikus sérülési helyekre (Fej, Mellkas, plusz a lenti mezõ, de az úgy sem látszik) kell lõni
Ha csak végig a mejje-husát lövöd az is tökéletesen megfelel.Ha mindig a fejére célzol akkor nagyobb eséllyel buktatod nem kritikus pont találatával.Na az baj.
A SAW -nál minél kevesebb lõszerrel kell megoldani. Természetesen a 100% találati arány jól mutat. ;)
mikor már jönnek fel a céltáblák már lõni is kell vissza õket.
A halál csupán a kezdet...
@