America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
<#schmoll2>
Az nem lenne jo mert elege jol allok a statokal.
De ha ez kell a tokeletes mukodeshez akkor inkabb reseteljek akar.<#vigyor2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Valamit irtak a traningekel kapcsolatba szerintem le van kapcsolva marmint a mentes , egyenlore.

Hát szerintem a statisztika résznek is akkor lesz értelme,ha újra mennek a tréningek is.Nem csodálkoznék ha akkor az összes részt lenulláznák megint.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ben007
miért nem enged fel egyik szerverre sem?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

oneal1
megy végre nekem is:)

de nem értem miért nem jegyzi a találataimat a menüben...
semmi adatot nem jegyez meg, csakhogy mennyit játszottam összesen, de azt is rosszul mert csak a legutóbbi játékot nézni

!Forza Ferrari!

Azért kapsz némi ROE-t és veszítesz Integrity pontot is. Szóval csak csínyján az ájult opfor tarkónlövésével <#heureka>

armageddon666
tudod :)

@

Mighty
Én is úgy érzem, jó lett. Reméljük hamar ki tudják javítani a grafikai bugokat.

Az is mókás, mikor egy meglõtt, ájult katonába még beleszórsz egy párat, akkor elõfordul, hogy "ugrik" pár métert a holltest.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Igen. Ezzel adod a társaid tudtára, hogy megölted a csávót.

Azt még nem néztem meg, hogy a társad által lelõtt ellenfelet is tudod-e igazolni.

Belton
Én ugy vettem eszre hogy ezek az ertekek ha nonek akkor leped a rank-okat ill honort is...
Remelem nem lessz acc torles mert mar kozel 10 honornal jarok :)
2 Napja folyamat tudok jacani neha kicsit laggos de anyira nem veszes keso este kora reggel 16 os servereken nagyon elvezheto.
Sztem nagyon el talaltak a jatek menetet minden szempontbol jobb lett mint a 2xx es verziok.
Ha jonnek majd az uj mapok ill patchek sztem nagy sikere lessz a jateknak.

Hm...,akkor ha valakit lelövök,ugy hogy ki is múlik ott helyben,akkor is oda kell menni,és ugyanúgy rányomni azzal a bill-el amivel a "secure enemy"-t csinálom a sebesült ellenfélnél?

Mighty
Gondolom észrevettétek, hogy nincs "visszajelzés" sikeres ölésrõl. Illetve van. Igazolni kell a killt, a fekvõ ellenfélhez menve. Ha esetleg ájultan medicre vár az ellen, akkor secure enemy.

Nagyon feldobja a hangulatot, sose lehetsz biztos a távoli célpont likvidálásában.

Annó volt ilyen lehetõség (death message-ek kikapcsolása) a régi verzióban is. Voltak ilyen TWL meccsek, no az állat volt. Robi emlékszel?

nem akarom el kiabálni, de úgy néz ki nekem már nem fagy ezzel, vagy csak szerencsém volt

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Mighty
Storno, megtaláltam :)

* Loyalty is teamwork based scoring. Assisting teammates completing objectives, neutralizing enemies, and other actions earns you points in Loyalty. To earn Loyalty points you must be linked to a teammate when they achieve a scoring opportunity.
* Duty is mission and objective based scoring and is earned when a player wins missions and completes objectives.
* Respect is scoring based on following orders and showing respect for others. Respect points are earned by actions such as completing leader-assigned objectives and securing enemy Soldiers.
* Selfless Service is scoring based on helping others and doing the right thing. Players gain Selfless Service points through such actions as performing medical care on fellow Soldiers, responding to injured and incapacitated Soldiers quickly and performing triage on fellow soldiers in the correct order.
* Honor is the average of all other Army values. When you achieve enough points in your Army Values scores, your Honor level increases. An increase in your Honor level earns a Soldier advancement points and increases the Soldier's rank.
* Integrity Integrity is the only Army Value which can cause points to be lost as well as gained. Integrity points are lost by harming fellow Soldiers, damaging military equipment, or harming incapacitated enemy Soldiers.
* Personal Courage is scoring based on courageous behavior by a Soldier. Players earn Personal Courage points from activities such as neutralizing enemies and completing objectives while badly wounded.

Mighty
A personal jacketben vannak ezek az értékek:

Loyalty 396 / 480
Duty 441 / 480
Respect 441 / 480
Selfless Service 494 / 600
Honor 524 / 600
Integrity 789 / 900
Personal Courage 586 / 600

Ezek mit mutatnak?

Mighty
A fagyásra lehet egy megoldás a következõ:

Töltsd le az alábbi file-t: http://www.americasarmy.com/includes/bumper.php?goto=http://www.fileden.com/files/2007/5/23/1105691/aa3_edata.client.fmap

Másold a megfelelõ könyvtárba, felülírva a régit.

DeployVersion: UsArmy/Americas Army3/Binaries/
SteamVersion: Steam/Steamapps/Common/Americas Army3/Binaries/

Ezzel fagyás nélkül lehet csatlakozni serverekhez.

ps: a hivatalos fórumon olvastam.

Este kipróbálom én is, mert nekem csak win7 alatt megy normálisan.

highlander15
Elõre láthatólag mikor lesz új patch?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

oneal1
ááá :D tegnap eldinult éjfél körül, töröltem egy bejegyzést az engine.ini ben. nemtudom ez miatt e, de pont utána indult el.
Aztán utána próbáltam megint, de semmi:S

na mind1:D mikor is jön az a javítópatch?

!Forza Ferrari!

Mighty
Tegnap este toltam Bridge Classicot. Nagyon tetszik a medic megoldás, hogy a trainingen tanultakat kell alkalmazni és úgy gyógyítani a magatehetetlen, sérült játékosokat.

Szerintem ne szenvedjetek már vele!Várd meg a javító patchet és kész.Utána tolhatod széles vigyorral az arcodon.

Kreeder44
Most mi a teendõ 2 napja szarozik velem.. belépek login jelszó minden sima de amint játszani akarok és be akarok lépni a pályára vagy trainingre ráklatyálok jobb alul h mehet és ott befagy.... ötlet valaki? nagyon megköszönném

oneal1
ez hihetetlen komolyan mondom...
azóta próbáltam vagy 20x egyszer sem lépett be, pedig minden indítás elõtt töröltem a file-okat.

!Forza Ferrari!

80%

Spészgószt
Na ez az de nekem már a 8as tetejénél jár csak néhány pont kell a 9hez és még mindíg nem adja vagyis néha az, néha nem! :P

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
Private First Class? (vagy valami ilyesmi)

Én is az vagyok :D 7-es honorral...

@

Spészgószt
nekem win7 beta van és gond nélkül tudok játszani!
A punkbustert megerõsítem én is!
a nem látszó fegyvert szintén és az 1 db gránát után nem lehet újratöltenit is beadta már vagy 2szer <#idiota>
Nálam az Alley viszi a pálmát!
Én azt nem éretem hogy game közben 7es honorral már olyan nagyobb jelvényem van (nem csak az egy vonal) aztán kint a lobbyban meg még mindíg azt írja 7 honor a webaccon meg közben már 8as. meg gyûjtöm a pontokat halomra és eccercsak odalesz a jelvényem :(
amúgy már nyomtam 2 one man army coint (egyet adott meg :P) és van 2 Against all odds :))) (extraction-nál nem nehéz fõleg ha birkák a csapattársak... )

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

nekem XP-vel is szar X) szóval nemhiszem... én is örültem h amikor elõször próbáltam a file kitörlést mûködött... többbször nem :(

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

De azokat a file-okat minden egyes inditás,vagy szerver váltás elõtt ki kell törölni.
De ha olyan szerverre mész ami megtelik mire menni akarsz,akkor valószínû úgy nézem úgy is lefagy.
Töröld ki a file-okat,és egybõl próbálj egy olyanra menni ahol kevesen vannak,a maximumhoz képest.Oda elvileg be kéne mennie.

XenHai
Én 64bites win7 rc-vel tolom,szokott néha fagyni de nem indításnál.
oneal1
lehetséges hogy a windows 7 a ludas?

!Forza Ferrari!

oneal1
megõrülök ettõl a progitól!!!

ma végre elindult 1x délután, azthittem h végre mûködik ez a file kitörlõs módszer hogy join nál ne fagyjon.
erre most próbálom, 6 ból 6x lefagyott..

nem értem akkor hogy indulhatott el délután...
valaki esetleg tud még segíteni?

!Forza Ferrari!

oneal1
ok köszi

!Forza Ferrari!

ezt ma csináltam, halál után.

Futás közben lenyomod a térdelés/guggolás gombot.

oneal1
azt a becsúszást mivel lehet csinálni?:)

!Forza Ferrari!

Úgy tûnik amit Borg írt tegnap az valóban igaz.Az olyan szerverekre amin a Punkbuster be van kapcsolva,csak úgy lehet érdemeben belépni ha elõtte frissitjük a PB-t.Mert eddig én is csak belépni tudtam,aztán "oldalt" választani nem,hanem ott tobzódott mindenki a "belépõ részen" hogy hiába nyom az ember a Join vagy az Auto Select-re nem történik semmi.
Most frissitettem,egybõl ment minden.De hát rajtam kívül csak egy ember volt rendesen bent,a többi nem tudott belépni valamelyik oldalra.

Belton
Thx. Akkor nem rakosgatom a drivereket majd javitjak ezt is <#hawaii>

XenHai
Vannak ilyenek sajna, a kedvencem amikor a tár ragad hozzá a faszi kezéhez és nem lehet tõle célozni mert azt látod ,és nem a célt.<#gun>
Ne szenvedj.Tegnap pl. folyamatos volt hogy ha eltekertem azt a kereket ami a feladatban Pipeline-on van,akkor addig ugye elrakja a fegyvert az ember.Na onnantól az nem látszott alap helyzetben.Ha célzára emeltem akkor jó volt,de ahogy simán fogja,úgy semmi nem volt a kezében.

Zomil
jah nekem is van ilyen. sõtt olyan is amikor a gl-ben csak egy gránát van :D
kilövök 1-et és nem tölti ujra a másodikat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Belton
Grafikai bugok nektek is elo fordulnak pl nem latom a fegyvert amivel lo a csako , a granat elovetelnel a fegyver is a kezbe marad stbstb nektek is vannak ijenek ?vagy csak nekem mert akkor szedek le masik vid drivert.

Kettõ észrevétel:
- ha nem várom meg mig betölti 100%ra a szerver listát akkor mindig fagy, ellenkezõ esetben nálam sose
- a teli szerverre csatlakozok fagylalt

Zomil
én már annak is örülnék, ha simán engedélyezve legyen a névváltás vagy legalább az acc nevét lehessen megváltoztatni, mert én azt hittem az acc neve=játékbeli névvel :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mighty
Remélem úgy csinálják meg, hogy clantag-et csak account oldalon lehet regisztrálni és a regisztráló engedélyezhet klánhoz csatlakozást.

szvsz valamelyik patchben ezt is megváltoztatják.

Belton
Hááááá sztem sehogy ami nagyon gáz<#schmoll2>

armageddon666
igen ezt akartam kérdezni hogy hogyan lehet nevet változtatni? vagy legalább clantaget elétenni...

@

Belton
Csak egy érdekesség itt nem lehet majd nevet változtatni mint anno aa2 be <#wilting>,mert én nem talaltam rá opciot <#rolleyes>

kilövöd a puskagránátot és a fegyver is repül vele :D