60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Borg
    Bizony, a statisztika eléggé fucked up... sokszor már a körvégi stat sem jó, mikor 2-3 ellent is biztosítottam, jó ha 1-et kiír... az összesített stat a player oldalon meg egyelőre erős közelítésnek sem nevezhető :)
  • Gabe18
    Amúgy olyan van hogy a fegyver teljesen elromlik?Mert nekem néha csinál olyat hogy lőnék de csak kattog mintha üres lenne a tár.Betárazom újra,de utána se lő... De gyanúsan sokszor olyankor van miután gránátot dobok,és utána újra előveszi a fegyver,ugyhogy lehet valami bug...
  • [HUN]Crassus
    melóztam/om....behívtalak friendlistába steamen amjd ott lácccik mikor toljuk...

tegnapelőtt már 14-es voltam,azóta játszottam pár órát,de visszatett 11-re és nem írta jóvá a potyaimat....pedig 40-50 pontos köröket csináltam brühühűűű

igazából sokan még nemfogják fel,hogy ez nem killre megy "kedvencem" mikor a társ mellett esek össze egy tűzpárbajban,de tojik a fejemre és az enemit konfirmálja én meg ordítom a mediket,de elvérzem,mert nem jön oda...
    beszoktam írni,hogy prioritások az AA3 ban: 1,csapattárs 2,feladat és csak 3. a kill.....,de még sok a lüke "CS" fps huszár...majd kikopnak
  • Zomil
    sztem ő arra gondolt, h a statisztikában nem jelenik meg, h X embert megölt :)
  • Spészgószt
    Olvass visszább is :)
    Ha megölsz valakit csak akkor számolja ha odamész a hullához és lejeklented, hogy meghalt, vagy ha nem halt bele akkor secure (biztosítod)! Ebben a játékben nem a freg a pont!!! Ez nem kill re megy!
  • Sir IvanHoe
    Ez a jatek siman nemszamolja el a killeket! Megoltem granattal 2 embert, irja : egy granat két kill : killek szama 0-0-0
  • Spészgószt
    Itt van a qtya elásva!!! Mivel másik meghajtóra raktad a patchet meg tuti c: re pakolta...ahol eredetileg lenne!!! SZerintem!

A battleplanner csak commanderként műxik a squadleader feladata adott! Ott a commander által megadott rallypoint xyz vagy egyéb szies pötty :) és oda úgy juttatod el az osztagot ahogy akarod! Erre van a rádió!
    A team pontokat meg csak akkor kapaod ha azt csinálod amit a Squadodnak kell! Jah és a rádió használata kell hozzá úgy érzékeli főleg! De az már a 2be is így volt...ha jól emlékszem! Ha nem rádióztál sokkal kevesebb pontot kaptál! Nyomni kell a bejelentkezést időnként főleg ha kérik! Az enemy ill sniper spotted et meg főként!!! Leader ként meg ott vannak a leader commandsok!
  • Metalmilitiakid
    ahha ne ezt nem tudtam
  • Sadist
    Mondjuk manual oldalon meg azt írja, hogy a saját IFAK-ot használod el, ami elég hülyeség.
  • Sadist
    Minden katonát csak egyszer lehet újraéleszteni a saját IFAK-jával. Ha másodszorra lövik ki, akkor csak annyit csinálhatsz, hogy stabilizálod az állapotát.
  • Sadist
    Ti keveritek a squad leadert és a fireteam leadert. A fireteam leader csak spawnpontot választhat, a squad leader adhat ki parancsokat, hogy melyik fireteam merre menjen.
  • repvez
    Most is a clienset inditottam el és megint szedett le most valami update fájlt 115mb-ba.
    És még mindig 3.0.0 van a verzio szám
    Visszakerestem hova menti el és ott van a 2 fmap-os kiterjesztésü fájl, azokat be kell valahova másolni még vagy azt azért rakta aC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\AA3DeployClient\dcds, mert az ott jo.
    A 2 fájl :
    aa3-update-090623.fmap
    aa3.06.19.2009.patch.fmap

Amugy a g meghajtora telepitettem a játékot nem oda ahol eredetileg szánta. ez számit valamit? ill. hogy a füll játék installja hova mentödik alapbol ha ujra akaron tenni a játékot vagy másnak elvinni akkor honnan tudom kimáslolni?
  • repvez
    Pedig client letöltött egy 120mb-os cuccot és fel is telepitette.
    Nem lehet valahogy letölteni külön a patchet és ugy telepiteni? ugy biztos hogy felmenne oda ahova kell.
  • Borg
    Ebben a PB mókában csak az a szép, hogy nekem igy se működik.

Belépek a PB-s szerverre, és nem enged spectből beállni...
  • Metalmilitiakid
    ez commanderként működik, de akkor squad leaderként nem is osztogathatsz parancsot ?
  • modellmaker
    Uh csak az AA könyvtárra mutatott, nem a binaries-re. thx!

de most nézem, hogy most jelent meg a listában az AA3. rem így már jó lesz.
  • Spészgószt
    Azé nincs servered mert még nem frissített az AA-d !!! Valahogy érd el hogy frissítsen! Steamon elég egyértelmű deploy clientel passz!

A Battleplanner-ben nekem is idő volt eligazodni pedig csak el kell olvasni a jobb oldali segédletet! :) Szóval elsőnek klikk a rallypointhoz a térképre/ xyz-ből valamelyik...akkor megjelenik mellette a háro9m szín és simán ráklikkelsz mondjuk a zölre és akkor a zöld squad megy oda!
    szerintem egyszerű!

Pb. letöltöd netről elidítod (nem játékból) megadod neki a játékban a pb-t (AA/binaries) és frissíti! De szerintem ez már sokszor le voélt írva visszább!
    Hooah!
  • modellmaker
    OK , akkor hogy lehet PB-t frissíteni steam-es játékon?

Mert akárhogy csinálom, nem tudok joinolni olyan játékba, ahol van pb. szeróra felenged, de csapathoz nem tudok csatlakozni.
  • Metalmilitiakid
    Ez az amire még nem tudtam rájönni , voltam már párszor SL de akárhogy véresrekattingattam a battleplannert akkor se tudtam kiadni egyetlen utasítást sem sehova se.
    A gyógyítás az meg a best , én alapból medic akartam lenni , mert sztem tök eccerű az egész (szörnyűlködtem is amikor láttam hogy írják be hogy nem tudja a medic tréninget) Bridge en mire eljutottam a híd elején lévő ajtóhoz 11 sebet kezeltem le :D és 2 embert szedtem fel :D . Viszont nem értem hogy mér van az hogy a csávó fekszik a földön rajta hogy Critical , de nem dob fel választási lehetőséget, csak space nyomva meggyógyítom és fekszik tovább és Treated és akkor nézünk mivan . Ja meg Bridge en tényleg a rusheré a pont , ha oldalt elszaladsz a híd oldalán , a létránál felnyomsz egy füstöt felmászol , a füst takarásában felmászol fentre és onnan a két szélről a szélre bújókat ki lehet osztani , kaptam is Hawk Eye t :D
  • repvez
    nálam miért csak olyan kevés servert talál csak egy serverre tudok kapcsolodni a tobbi 6-on nincs senki.

A menübe a patch után változik a verzioszám mert nekem maradt 3.0.0.

Jo lenne ha tudna ezekre valaki válaszolni , hogy tudjak több helyen is játszani.
  • Gabe18
    Én ugyan elég kezdő vagyok,a régi Army-val csak pár órát játszottam,de azt nem értem,hogy ha valaki elvállalja a Squad Leader posztot,akkor mért nem ad ki valami célpontokat?Szerintem mindegy is hogy az most jó vagy esetleg nem annyira,de így public szerveren egy jó kiindulás lenne hogy legalább a kék csapat erre megy,a zöld arra,piros meg amoda.Mert amúgy persze karneváli nyüzsgés közepette mindenki megy amerre lát,aztán van ahol 8-an vannak,másik helyen meg senki.De sokszor a Leader semmi parancsot nem ad,csak úgy van...
    Persze hogy aztán ha ad,azt a többi ember követi-e,az már megint egy más kérdés...
  • modellmaker
    hát igen...

meg volt egy, spawnon tk-val lelövi vki, felsegítem, erre lelő. na ilyenkor tudnám permbanra tenni az egész játékból.
  • Mighty
    Na igen. Egyiknek sem jut eszébe hátrafele fedezni...

Pedig tök könnyű dolga van. A radaron látszik ki merre néz. Én fedezem a hátsónkat és csak a radaron figyelem, hogy a társam halad-e előre vagy megállt.
  • kemelol
    carebear

Ezeket a no i in teames vecere is csak pucsitva 4esevel jaro jatekosokat imadom a legjobban, harman nezik hogyan megy elore a negyedik szerencsetlen majd mindannyiukat hatbalovi egy gonosz rambo. Szorgosan gyujtogetem a hawkeyeket hala nekik :o)
  • HTS s3rg1nh00
    ja,azt el is felejtettem a sztoriból,hogy spawn után a saját ember kb.15 méterre kezdett sorozni...még jó h.az ilyeneknek nem bocsájtok meg(pláne h.utána sem jött oda gyógyítani...)
  • Borg
    Ez még hagyján, de ha valaki véletlenül belelő a csapattársba (mert előfordul) legalább akkor alap lenne, hogy utánamegyek meggyógyítani...
  • HTS s3rg1nh00
    ja,most is toltam néhány kört,csávó csetben nagybetűvel kiabálta hogy heal everyone,erre mikor meglőttek mellette baszott rám,pedig ott ordibáltam neki medicért...vannak intelligens emberek.
  • modellmaker
    medic.... aki arra nem képes, hogy rámnézzen, az miért ezzel játszik? ott vagyok mellette, üvöltöm, hogy medic és semmi. szépen elvérzek. :D
  • BEAST #59426
    En altalaban ossze vissza rohangalok a terkepen mindenkihez aki medicert kiallt... selfless service pontokon kivul nem is nagyon gyujtok mast :D
  • Borg
    Ugyanez nálam úgy nézett ki, hogy bedobtam a gránátot, és a 3 csapattársam berohant utána...

Utána meg együtt mentem egy másikkal, és farmon egy föld alatti folyósót védtünk be. Kiszaladt előre, meglőtték, jön vissza hogy medic. Én meg látom, hogy mögötte a folyósó végén megjelenik az ellenség. Elkezdeném lőni, erre a fasz beáll elém hogy gyógyítsam má... persze őt is lelőttem...
  • HTS s3rg1nh00
    azért óvatosan ám a csapatban mozgással,mert az történik veletek,mint tegnap este az ellennel ha jól emlékszem pipeline-on...van 1 ilyen nagyobb irodaszerű helység,előtte a szoba amiben mi védekeztünk,ahová még 1 lépcsőn is be lehet menni...mondom egye fene,itt mindig jönnek,haver nyitja az ajtót,én dobom a gránátot...3 kill sajna confirmolni már nem tudtam őket,mert a negyedik a lépcsőről hátbalőtt
  • modellmaker
    Lehet, hogy csak akkor pontozza a teamwork-öt, ha a saját fireteam-eddel mozogsz együtt. és többet ad, ha van kijelölt object, és azt teljesítitek.

(de szép magyar mondat lett ebből. :D )
  • BEAST #59422
    Valoban :) tegnap este pont egy ellenfel mogott lyukadtam ki, tarkonvagtam ketszer (eltalaltam), mire megfordult es belemeresztett egy tarat :D
  • Borg
    Erre a teamwork pontozásra én se jöttem rá még. Volt hogy együtt mozogtam 2 másikkal, és adott 5 pontot rá, és volt hogy egyet se... nemtom mire fel.
  • Doma #59420
    Akkor kell odalépni és puskatussal földre parancsolni az elfoglalt ellent.
    Nagyon mókás szitu kerekedhet belőle :)
  • Fenrir
    Nah ja, a point-blank range-es harcok szánalmasak, ugyanolyan mint AA2-ben amikor lövi egymást a 2 paraszt, mindkettő kifogy és csak forgolódnak amíg táraznak, persze megölni nem tudják egymást :D
  • BEAST #59418
    Ez az egyik, masik nagy bajom az hogy neha ugy erzem airsoft fegyverekkel lojuk egymast... eltalalom az ellenfelet, elegge fontos helyeken :d persze biztos faj nekik, de kb lepereg roluk. Majd eszreveszik hogy lovok, raulnek a tuz gombra, es persze en esek ossze holtan.

Mondjuk remelem kesobb lesznek nagyobb palyak is, mert olyan kiabrandito amikor mindenki azzal kezdi a jatekot hogy eldobaljak a granatjaikat :D
  • Fenrir
    Vicces ez a játék. Ha nem lőnek le és te sem tudsz lelőni senkit sem, nem tudsz gyógyítani, nem tudsz az objective-hez férni vagy nem tudsz jelenteni lelőtt embert akkor kemény 0 pont annak a körnek a termése, mindegy hogy mennyire mászkáltál a csapattal, adtál fedezőtüzet, stb.

Csapatjáték nem nagyon van így honorálva, nem úgy mint az AA2-ben.

Én úgy látom, hogy nagyon a rusherek vannak csak itt jutalmazva.

Btw mióta kijött a játék még soha sem volt SDM, minden szerveren van ott valakinek bérlete arra a role-ra
  • Mighty
    Gyere TS-re. Tolhatnánk egy kicsit.
  • Mighty
    Asszem igen.